♥haftalık kilo verme yarışması♥

ne kadra genç bır annesın o zaman 17 yasında kız ıcın , cok şanslısın , keşek bende erken doğum yapsaydım
zaman o kadar hızlı geçerki sen bile şaşarsın evladınız sağlıkla büyütürsünüz inş

ya ne güzel gerçekten. benimle yaşıt. bak ben daha çocuk yapmak için uğraşıyorum
inş en kısa zamanda isteğinize ulaşırsınız
eşimle ben aynı yaştayız çevremizdekiler hem birbirlerini hem çocuklarını büyüttüler diye gülerler benim ailemde erken menopoz olduğu için evlilik ve çocuk mecburen erkene alındı

teşekkürler canım benim. sen de çok iyi yapmışsın canım.

kilorda aynı sayılır bak zayıfladıktan çocuklarımızla arkadaş gibi kolkola gezeceğiz benim eşim çok zayıf kızıma sürekli abinmi diyorlar gıcık oluyorum bende abla olmak istiyorum
Ayni dusunceler aaa marbel benim destekcim ol tamammi tatli rakip olalim benim cok ihtiyyacim var rakibe yaa

sakıncası yok ama bizim evdeki telefonların hepsi akılsız yani fotosu bile yok eşim çocuklar için şimdilik teknolojiyi ret ediyor okulda öğrenciler bile uzaydan gelmiş gibi bakıyorlar ama görünüşümüz çok yakın sorun etme inş bayrama veririz gibi geliyor bende 67-70 gibi düşünüyorum

Insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…