- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
kız yok yanlış anlar mıyım ben seni?ben ftm, nickim değişti(çocuk muhabbetinden hatırlarsın beni belki :))
Kizlar benimde 17 yasinda oglumvarya ne güzel gerçekten. benimle yaşıt. bak ben daha çocuk yapmak için uğraşıyorum
zaman o kadar hızlı geçerki sen bile şaşarsın evladınız sağlıkla büyütürsünüz inşne kadra genç bır annesın o zaman 17 yasında kız ıcın , cok şanslısın , keşek bende erken doğum yapsaydım
inş en kısa zamanda isteğinize ulaşırsınızya ne güzel gerçekten. benimle yaşıt. bak ben daha çocuk yapmak için uğraşıyorum
teşekkürler canım benim. sen de çok iyi yapmışsın canım.zaman o kadar hızlı geçerki sen bile şaşarsın evladınız sağlıkla büyütürsünüz inş
inş en kısa zamanda isteğinize ulaşırsınız
eşimle ben aynı yaştayız çevremizdekiler hem birbirlerini hem çocuklarını büyüttüler diye gülerler benim ailemde erken menopoz olduğu için evlilik ve çocuk mecburen erkene alındı
kilorda aynı sayılır bak zayıfladıktan çocuklarımızla arkadaş gibi kolkola gezeceğiz benim eşim çok zayıf kızıma sürekli abinmi diyorlar gıcık oluyorumKizlar benimde 17 yasinda oglumvar
Ayni dusunceler aaa marbel benim destekcim ol tamammi tatli rakip olalim benim cok ihtiyyacim var rakibe yaakilorda aynı sayılır bak zayıfladıktan çocuklarımızla arkadaş gibi kolkola gezeceğiz benim eşim çok zayıf kızıma sürekli abinmi diyorlar gıcık oluyorumbende abla olmak istiyorum
Tesekutler camim sende foto paylasana sakincaso varmitabiki balım tam destek sonuçta aynı amaç için uğraşıyoruz
Verirsin canim 10 kiloyu en gec 2 ayda tamamdir 5 kiloyu yeni aldigin icin cabuk gider bayrama 65 olursun tatlimIste 75 kilo halim kizlar durum vahim acilen 10 kilo vermem lazim
Evet hedefim bu olabilir bayramda 65Verirsin canim 10 kiloyu en gec 2 ayda tamamdir 5 kiloyu yeni aldigin icin cabuk gider bayrama 65 olursun tatlim
ben de şimdiki halin sandım aa iyiymiş dedimIste 75 kilo halim kizlar durum vahim acilen 10 kilo vermem lazim
Simdiki halimben de şimdiki halin sandım aa iyiymiş dedimbence de tekrar böyle olabilirsin :)
nehir sende benim rakibemsin sanırsamVerirsin canim 10 kiloyu en gec 2 ayda tamamdir 5 kiloyu yeni aldigin icin cabuk gider bayrama 65 olursun tatlim
Insallahsakıncası yok ama bizim evdeki telefonların hepsi akılsız yani fotosu bile yok eşim çocuklar için şimdilik teknolojiyi ret ediyor okulda öğrenciler bile uzaydan gelmiş gibi bakıyorlar ama görünüşümüz çok yakın sorun etme inş bayrama veririz gibi geliyor bende 67-70 gibi düşünüyorum
Denizsiz biryerde asla yasayamam cnm ben. Bagimlisiyim resmen.evet zor oluyor. buralarda deniz yok :"(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?