benimkide 65. biraz yoğun çalışmalı stresli bir dönemden geçiyorum. üstüne üstlük sigarayı da bıraktım yeni. burası neşemi yerine getiriyor iyi oluyor. senle de takip yaparız. bir de sarıçiçek var bizim kiloda ama onun sesi çıkmadı bu akşam.Tesekkur ederim : ) tmm cnm birbirimizi takip edelim rakibem bayrama 7 hafta var en kotu 65 hedefim senin hedefin ne canim?
ama asıl hedefim 60 tabi. bakalım o günleri görebilecek miyim.benimkide 65. biraz yoğun çalışmalı stresli bir dönemden geçiyorum. üstüne üstlük sigarayı da bıraktım yeni. burası neşemi yerine getiriyor iyi oluyor. senle de takip yaparız. bir de sarıçiçek var bizim kiloda ama onun sesi çıkmadı bu akşam.
Canim benim kendini oyle hissetmeee... ben destek amacli söyledim hep arkadaslara.
ve ikimizin se dedigi şey doğru herkes vucudunu taniyip ona gore ilerliyor canim...
Bu topik bizim zafer topigimiz olacak kizlarrrrr
Gecmis olsunnIyi aksamlar kizlar.
piknikte oglumun ateslendigini farkettim evegeldim 39 derece olmus.Hemen ilik duş aldirdim ates düşürücü verdim yatirdim.
sonra kostur kostur gezmeye.evet ikramlardan yemedim desem olmaz yani....
ama
1 catal buskivili puding
karisik cerez vardi. 1 er 1 er tattim sadece
cok sukur kazasiz bir gun daha atlattim. Yarin ki kilomu merak ediyorummm
pazartesi bildirim yapmayi unuttun mu aramizdaydinNova Teatox aldım 4 gündür kullanıyorum sporla da beraber sanırım baya faydası oluyo veya benim işime fazla yaradı
Iyi gecelerİyi geceler bayanlarben yatiyorum acim ve garip bi sekilde mutluyum yiyecek yoklugundqn olsa hungur hungur aglarim insanoglu ne garip degil mi
Canim bunu telefondan mi basardinnkizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
canım pazartesi kilom 63,9 idi.kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
Allah razı olsun eline koluna emeğine sağlık. sen bu kadar uğraştın ya kaçamak falan yok :)kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
Caniimmm ben yokum ya listedekizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
Gunaydiiiiiiiiin kizlar okul yolundayim kahvaltimi yaptim t moralim super tarti
73.9 keskege ramen
Hayirli gunler olsun insaaallah kzlarrr
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) Biz de emeklerine karşılık hedeflerimize ulaşırız inşallah.kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?