♥haftalık kilo verme yarışması♥

Tesekkur ederim : ) tmm cnm birbirimizi takip edelim rakibem bayrama 7 hafta var en kotu 65 hedefim senin hedefin ne canim?
benimkide 65. biraz yoğun çalışmalı stresli bir dönemden geçiyorum. üstüne üstlük sigarayı da bıraktım yeni. burası neşemi yerine getiriyor iyi oluyor. senle de takip yaparız. bir de sarıçiçek var bizim kiloda ama onun sesi çıkmadı bu akşam.

ama asıl hedefim 60 tabi. bakalım o günleri görebilecek miyim.

Iyi aksamlar kizlar.
piknikte oglumun ateslendigini farkettim evegeldim 39 derece olmus. Hemen ilik duş aldirdim ates düşürücü verdim yatirdim.
sonra kostur kostur gezmeye.evet ikramlardan yemedim desem olmaz yani....
ama
1 catal buskivili puding
karisik cerez vardi. 1 er 1 er tattim sadece

cok sukur kazasiz bir gun daha atlattim. Yarin ki kilomu merak ediyorummm

Canim benim kendini oyle hissetmeee... ben destek amacli söyledim hep arkadaslara.
ve ikimizin se dedigi şey doğru herkes vucudunu taniyip ona gore ilerliyor canim...
Bu topik bizim zafer topigimiz olacak kizlarrrrr

Tamam canim benim tesekkur ederim cok tatlisin
Insallah olacak hepimiz bir bir hedefimize ulasip koruma donemine girecegizz

Gecmis olsunn
Ikramlari da iyi atlatmissin
Ben de cok merak ediyorumediyorum yarin kac cikacagimii

kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
canım pazartesi kilom 63,9 idi.
öyle curcunalı geçiyorki günlerim anlatamam.bu hafta pek aktif olamayacağım gibi.
diyet miyet zaten kalmadı. umarım tekrar gaza gelirim yoksa verdiğim kiloları da geri alacağım ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…