- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
tadı hiç kötü diil desem arkadaşım 1 haftadır çok memnun iğrenç diyodum sonra denetti zorla ve kötü diil :)Icine katilan seyler midemi kaldirdi umarim ise yarar emeklerine deger cnm bnm
güzel menü. menülerimizi takip edelim senle. bakalım nasıl gidiyoruz. bayrama kaç hedefliyorsun?Gecmisi okuyamadim kizlar sayfalar baya ile r lemis : ) musait olunca okuyc a m motive oluyorum okuyunca : )
Menum
sabah : 3 kuru kayisi 3 bardak su
kahvalti : 1 dilim ekmek 1 dilim peynir domates salatalik
ara : sutlu tarcinli kahve
ara : 300 kl lik dondurma ismi lazim degil
oglen: tavuk salata cacik
ara : sade kahve
aksam : taze fasulye 2 kasik yogurt yarim dilim ekmek
Su 3.5 litre ictim
ee iyi o zaman :) ben o eski hedeflediğin kilo halindeki resmin sandım.güzelmişSimdiki halim
kızlar eğitimim vardı çıkışta gezerken dayanamdım beklevecıya girdim utana sıkıla
1 dilim baklava ve çok az dondurma yedim . eve alsam çok yicektim. pendiki bilen varsa gaziburma diye bi yer var şahane ya :))
seni ilk pataklayan ben olmak istiyomhehe rakibime bak baklavaları götürüyor işimi kolaylaştırıyon kıss
aynen baklavacı da demiştir 1 tane ne yaaa dükkana gelip yiyon bari adam akıllı yeahah
ya delirdim resmen şimdi 1 dilim siparişi vermek de çok komikti :))
döv beni ya :))
ahah abi çok iyidi ya. dedim ben az bişi yicem ama o da sayıyı söyleyin hiç problem diil dedi. baya da güzel tabak hazırlamıştı :) çok lezzetliydi canım ya hala tadı görüntüsü önümde ahha. ben tatlı aşığım . yapmıcam rakibem döv beni kır bacakalrımı :))aynen baklavacı da demiştir 1 tane ne yaaa dükkana gelip yiyon bari adam akıllı yeyapma bi daha böyle şeyler rakibeciğim
ahah abi çok iyidi ya. dedim ben az bişi yicem ama o da sayıyı söyleyin hiç problem diil dedi. baya da güzel tabak hazırlamıştı :) çok lezzetliydi canım ya hala tadı görüntüsü önümde ahha. ben tatlı aşığım . yapmıcam rakibem döv beni kır bacakalrımı :))
Tesekkur ederim : ) tmm cnm birbirimizi takip edelim rakibem bayrama 7 hafta var en kotu 65 hedefim senin hedefin ne canim?güzel menü. menülerimizi takip edelim senle. bakalım nasıl gidiyoruz. bayrama kaç hedefliyorsun?
evet o aşk daha tatlı :) vericem canım bu gazla çok teşekkür edrim iyi geldinkıs bak hala görüntüsü tadı diyounut onu unut yok bir daha saçını başını yoldurtma bana duymayayım bir daha tatlı falan aşk yok. zayıf olma aşkı sarsın içini
irade herseyin üstesinden gelir buna inaniyorum 5 kilo gayet iyi.ben sürekli taktik değiştiriyorum yoksa olmuyor kışın 5 kilo vermiştim sonrası yok bende kilomu korumaya aldım
şimdi kalori takibiyle sıkı bir diyet yapıyorum
bende alissaydim çok zor olurdu.. su insani rahatlatiyor terapi gibi. Göl kenarinda oturuyrduk çocukken. sapanca gölüDenizsiz biryerde asla yasayamam cnm ben. Bagimlisiyim resmen.
ben göremedim ozelden atabilirsinBuda benim 71 kilo halim kizlar
bende rakiplerinden biriyim canim
yarışmacı alımı sona erdiBen de katılmak istiyorum Boy: 162
Kilo:53.5
Hedef:40-45
Kilom az gibi gözükebilir ama görüntümden çooook rahatsızım. Bir de diyet yaparken ayrıca kullandığınız bir ürün var mı? Mesela goji berry(kurt üzümü) adında bir ürün var yağları enerjiye çevirdiği söyleniyor ve bu ürünü kullananların bir ayda 7-30 kilo verdiğini okudum tabi emin değilim.Artık ne yapacağımı şaşırdım bir sürü diyet denedim bir işe yaramadı ya da iradem güçlü değil. Geçen yıl 6 kilo vermiştim 1 ayda ama nasıl yaptım bi hatırlasam
Evet aktif olacağım. Kilo vermekte kararlıyım. Hem burada kilo veren arkadaşları gördükçe daha çok motive olurumyarışmacı alımı sona erdi
ama aktif olacaksanz katılın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?