Hoşbulduk canım. Bende özledim sizleri. Bir ara işlerim çok yoğundu işte giremedim. Evde de zaten giremiyorum fırsat olmuyor. Yeni yarışma hepimiz için iyi olur umarım. İnsan buradan uzak kalınca kilo veremiyor, vermek bi tarafa alıyor bile.tatlım hosgeldın , seni topikte görmek ne güzel
iyi geceler kızlar yarın yeni bir gün ve taş olucaz taşş
diş mi çıkıyor canımIyi aksamlar kizlar.
piknikte oglumun ateslendigini farkettim evegeldim 39 derece olmus.Hemen ilik duş aldirdim ates düşürücü verdim yatirdim.
sonra kostur kostur gezmeye.evet ikramlardan yemedim desem olmaz yani....
ama
1 catal buskivili puding
karisik cerez vardi. 1 er 1 er tattim sadece
cok sukur kazasiz bir gun daha atlattim. Yarin ki kilomu merak ediyorummm
ilk sayfada gruplara ayirdim canim oradan sec begen alBen de rakip istiyorumm kendimeeee.
salma kendini canım. simdilik pazartesi bildirimleri yap musait oldukca katilirsin. bak yaza girdik ne versen kardircanım pazartesi kilom 63,9 idi.
öyle curcunalı geçiyorki günlerim anlatamam.bu hafta pek aktif olamayacağım gibi.
diyet miyet zaten kalmadı. umarım tekrar gaza gelirim yoksa verdiğim kiloları da geri alacağım((
günaydın Mayacım ;Arkadaşlarım günaydın, sabah bir tartıldım 53 kg, oysa iki üç haftadır 52 idim. Ama şu üç-dört gündür günde 1,5 saat aktif kardiyo yapıyorum. 20 dk Koşu, gerisi baya tempolu yürüme. Kilo vereceğim yerde neden aldım ki şimdi ben, artı yediklerimde inanin abur cubur yok yani((
Bir de sabah ilk tabloya baktım, sbedencim arkadaşım ellerine sağlık tablo çok güzel. Tabloda 1.62 boyunda olup hedefi 45 olanlar var, benim gibi kısa boylulara orantılayınca hedef kilomuzun 36 olması demek. Gerçekten arkadaşlar boyu 1.50 lerde olanların kilo hedefleri 47-48-49 genelde, ee boyu 1.60 olanların da öyle. Çok canım sıkıldı, benim ideal kilom hesaplayınca 46 iken daha altına niçin ineyim ki. Acaba hesapta bir Yanlışlık mi yapıyorum. Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın, bir Tartışma yaratmak istemiyorum, sadece kafam çok karıştı hesap mi yanlış bilemedim bu işi ben.
canım bu tamamen algı olayı bence... bi de diyolar ya kendini en rahat hissttiğin kilo diye o da var...Arkadaşlarım günaydın, sabah bir tartıldım 53 kg, oysa iki üç haftadır 52 idim. Ama şu üç-dört gündür günde 1,5 saat aktif kardiyo yapıyorum. 20 dk Koşu, gerisi baya tempolu yürüme. Kilo vereceğim yerde neden aldım ki şimdi ben, artı yediklerimde inanin abur cubur yok yani((
Bir de sabah ilk tabloya baktım, sbedencim arkadaşım ellerine sağlık tablo çok güzel. Tabloda 1.62 boyunda olup hedefi 45 olanlar var, benim gibi kısa boylulara orantılayınca hedef kilomuzun 36 olması demek. Gerçekten arkadaşlar boyu 1.50 lerde olanların kilo hedefleri 47-48-49 genelde, ee boyu 1.60 olanların da öyle. Çok canım sıkıldı, benim ideal kilom hesaplayınca 46 iken daha altına niçin ineyim ki. Acaba hesapta bir Yanlışlık mi yapıyorum. Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın, bir Tartışma yaratmak istemiyorum, sadece kafam çok karıştı hesap mi yanlış bilemedim bu işi ben.
evet canim ama hata yapip suyu silmisim. net yavaş donuyo yanıltıyor vs 2 saate yakin surdu..pc olsaydi iyi olurdu.Canim bunu telefondan mi basardinn
Super olmus eline emegine saglik cok tesekkurler
Günaydın 75 ten kurtuldun 74 ten kurtuldun iyi gidiyorsunGunaydiiiiiiiiin kizlar okul yolundayim kahvaltimi yaptim t moralim super tarti
73.9 keskege ramen
cumlemizden insallah tatlim sağolasın kaçamak yaparsaniz ayip olurAllah razı olsun eline koluna emeğine sağlık. sen bu kadar uğraştın ya kaçamak falan yok :)
coookkk Üzgünüm 60.7 idi kilon defalarca hata oldu başa dondum cok arada gitmiş Mobil ondan kusura bakma sucummmCaniimmm ben yokum ya listede
TeşekkürlerÇok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) Biz de emeklerine karşılık hedeflerimize ulaşırız inşallah.
Arkadaşlarım günaydın, sabah bir tartıldım 53 kg, oysa iki üç haftadır 52 idim. Ama şu üç-dört gündür günde 1,5 saat aktif kardiyo yapıyorum. 20 dk Koşu, gerisi baya tempolu yürüme. Kilo vereceğim yerde neden aldım ki şimdi ben, artı yediklerimde inanin abur cubur yok yani((
Bravo gerçekten tablolarımız çok başarılı.kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
Ben de tam tersi sabahları daha enerjik olurum akşam squtı yapamadım mesela akşamları enerjim tükeniyo.Günaydın canım, ne güzel ben sabahları hiç enerjik olamıyorum kendime gelmem 1 saati buluyo, ilerde hafifleyince belki bende zinde olurum :)
O problem ben de de var 54 kiloyken deri kemik olmuştum nerdeyse. Ama leğen kemiği dedikleri birşey var kasığın her iki tarafında bence o geniş ben de. Benim boyumdakiler o kiloda 36 bile giyiyolar ama ben de hiç giyemedim mesela.Denizcim iyi tarafında düşün bak ben hiç 38-40 beden giymedim, nasıl bi duygu olduğunu da bilmiyorum..En zayıf halimde bile belim inceydi ama alt taraf sağolsun kemiklerden midir basenlerden midir nedir:)) hiç giremedim öyle küçük bedenlere.
Bu sefer bende bir inanç varki kendime hayret ediyorum:). Olursa zaten bu sefer sırf sizin sayenizde olacak gerçekten
Ben de ben de ben de :)Gunaydin kizlar is yerinde cok dikkat ediyorum aksam sapitiyorum resme
Bugun sozverdim kendime aksam abur cuburu kesicem
Canim boyum 172 kiloma da 61 yaz duz hesap olsun. Hedefime de 58 yaz sana zahmet. Ramazana kadar uc kilo vereyim cunku ramazanda alma ihtimalim varevet canim ama hata yapip suyu silmisim. net yavaş donuyo yanıltıyor vs 2 saate yakin surdu..pc olsaydi iyi olurdu.
neyseko bitti
Günaydın 75 ten kurtuldun 74 ten kurtuldun iyi gidiyorsun
cumlemizden insallah tatlim sağolasın kaçamak yaparsaniz ayip olur
coookkk Üzgünüm 60.7 idi kilon defalarca hata oldu başa dondum cok arada gitmiş Mobil ondan kusura bakma sucummmboyun 171 di demi bide kilon kacti hemen yazayimm
Teşekkürlerinşallah ulaşmaZ yarim birakirsaniz ayip olur
senin hesabında bir yanlışlık yok canım benimde idealim 49 çıkıyor ama 55de tamamım diyorum kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan işte o dur idealinArkadaşlarım günaydın, sabah bir tartıldım 53 kg, oysa iki üç haftadır 52 idim. Ama şu üç-dört gündür günde 1,5 saat aktif kardiyo yapıyorum. 20 dk Koşu, gerisi baya tempolu yürüme. Kilo vereceğim yerde neden aldım ki şimdi ben, artı yediklerimde inanin abur cubur yok yani((
Bence de benim de 49 ama hayatımda hiç 54 altına inmedim ama 54 kilodayken ki enerjimle kızımla ilgilenemezdim herhalde halsiz oluyorumsenin hesabında bir yanlışlık yok canım benimde idealim 49 çıkıyor ama 55de tamamım diyorum kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan işte o dur idealin
bugünkü kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
5 zeytin
salatalık domates çok az helva
1/2 kepek ekmeği ve açık şekersiz çay
bugün kahvaltı biraz geç kaldı öğlen yemesem iyi olacak galiba
Bence de benim de 49 ama hayatımda hiç 54 altına inmedim ama 54 kilodayken ki enerjimle kızımla ilgilenemezdim herhalde halsiz oluyorum
bak ne güzel kendi bünyeni biliyorsun hangi kiloda sağlıklı olduğunu biliyorsun bu çok iyi bende 55in altına inersem demir eksikliğinden kaynaklı bende halsizlik yaşarım mutlakaBence de benim de 49 ama hayatımda hiç 54 altına inmedim ama 54 kilodayken ki enerjimle kızımla ilgilenemezdim herhalde halsiz oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?