♥haftalık kilo verme yarışması♥

tatlım hosgeldın , seni topikte görmek ne güzel
Hoşbulduk canım. Bende özledim sizleri. Bir ara işlerim çok yoğundu işte giremedim. Evde de zaten giremiyorum fırsat olmuyor. Yeni yarışma hepimiz için iyi olur umarım. İnsan buradan uzak kalınca kilo veremiyor, vermek bi tarafa alıyor bile.

iyi geceler kızlar yarın yeni bir gün ve taş olucaz taşş

diş mi çıkıyor canım

Ben de rakip istiyorumm kendimeeee.
ilk sayfada gruplara ayirdim canim oradan sec begen al

Arkadaşlarım günaydın, sabah bir tartıldım 53 kg, oysa iki üç haftadır 52 idim. Ama şu üç-dört gündür günde 1,5 saat aktif kardiyo yapıyorum. 20 dk Koşu, gerisi baya tempolu yürüme. Kilo vereceğim yerde neden aldım ki şimdi ben, artı yediklerimde inanin abur cubur yok yani((
Bir de sabah ilk tabloya baktım, sbedencim arkadaşım ellerine sağlık tablo çok güzel. Tabloda 1.62 boyunda olup hedefi 45 olanlar var, benim gibi kısa boylulara orantılayınca hedef kilomuzun 36 olması demek. Gerçekten arkadaşlar boyu 1.50 lerde olanların kilo hedefleri 47-48-49 genelde, ee boyu 1.60 olanların da öyle. Çok canım sıkıldı, benim ideal kilom hesaplayınca 46 iken daha altına niçin ineyim ki. Acaba hesapta bir Yanlışlık mi yapıyorum. Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın, bir Tartışma yaratmak istemiyorum, sadece kafam çok karıştı hesap mi yanlış bilemedim bu işi ben.

sal
canım pazartesi kilom 63,9 idi.
öyle curcunalı geçiyorki günlerim anlatamam.bu hafta pek aktif olamayacağım gibi.
diyet miyet zaten kalmadı. umarım tekrar gaza gelirim yoksa verdiğim kiloları da geri alacağım ((
salma kendini canım. simdilik pazartesi bildirimleri yap musait oldukca katilirsin. bak yaza girdik ne versen kardir

günaydın Mayacım ;
belkı regl donemındesindir , belki vücudun ödem yapmıştır , bağırsak problemı yasamıssındır 1 kg oynayabilir gerçekten kılo almışsın anlamına gelmez , usteık tartının durusu bile bazen düzgün veri almanı etkileyebilir ;
Hedef kılo olayına gelince maalesef o dedıggın gibi hesaplanmıyor bu şeyler , hedef kılo insanın ıstediği kılodur bence tabıkı sağlıksız bır kıloyu kımse ıstemez ama ben bundan 10 sene önce bende 48 kılo ıyı duırurken sımdı 52 altı hos durmuyor hatta 55 bıle ıyı duruyor dıyebılırım , mesela bazı ınsanların bölgesel kılosu oluyor ve daha cok vermez ıse o bolgedekı kılo gıtmıyor , mesela Akbulut 65 le ıdeal gorunebılıyor boylarımız yakın ama bende 65 kg cok fazla durur , insanların kemık yapısı , vücut şekilleri cok etkiliyor birde hedef kılo ne kadar dusuk olursa yaklaşma oranı artıyor sanırım . Yani insanların kendilerini mutlu hissetıklerı kılo önemli indeksten hesaplanan degıl cnm

canım bu tamamen algı olayı bence... bi de diyolar ya kendini en rahat hissttiğin kilo diye o da var...
o kadar ama o kadar zayıf olma düşüncesi ve isteği bana da garip gelmekle birlikte saygı duyuyorum

Canim bunu telefondan mi basardinn

Super olmus eline emegine saglik cok tesekkurler
evet canim ama hata yapip suyu silmisim. net yavaş donuyo yanıltıyor vs 2 saate yakin surdu..pc olsaydi iyi olurdu.
neyseko bitti
Gunaydiiiiiiiiin kizlar okul yolundayim kahvaltimi yaptim t moralim super tarti
73.9 keskege ramen
Günaydın 75 ten kurtuldun 74 ten kurtuldun iyi gidiyorsun

Allah razı olsun eline koluna emeğine sağlık. sen bu kadar uğraştın ya kaçamak falan yok :)
cumlemizden insallah tatlim sağolasın kaçamak yaparsaniz ayip olur

Caniimmm ben yokum ya listede
coookkk Üzgünüm 60.7 idi kilon defalarca hata oldu başa dondum cok arada gitmiş Mobil ondan kusura bakma sucummm boyun 171 di demi bide kilon kacti hemen yazayimm

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :) Biz de emeklerine karşılık hedeflerimize ulaşırız inşallah.
Teşekkürlerinşallah ulaşmaZ yarim birakirsaniz ayip olur

canım boyunun 5 ile 10 cm aşağısında olan kilo durumu sağlıklı kilo aralığı diye biliyorum ben. sağlıklı bi insanın beden kütle indeksinin 18,5-25 arasında olması beklenir. 30 yaşına kadar bu oran 21-22 civarında olmalı, yaş ilerledikçe bu oran 25 e kadar kayabilir. ben kendimi örnek vereyim mesela
boy:1,58 m---m2 si 2,4964
kilo 52
beden kütle indeksi: kilo/boyun metrekaresi
52/2,4964= 20,8
ben şuan idealimdeyim(beden kütle indeksim 21 civarı)
ve ben bunu 19 a kadar çekebilirim: 19 a çektiğimde kilom:47,4 (alt sınır 18,5)
ben alt sınırlarda olmak istediğim için 48-49 kilo olmak istiyorum.

gelelim seninkine: 53/2,3409 = 22,6 (şuanki beden kitle indeksin)
21 beden kitle indeksi için kilon : 49
alt sınır(19 beden kitle indeksi için kilon): 44,4
idealinle alt sınır kilon arasında da sağlıklısın ama illa zayıflayacaksın diye birşey yok, burda kişiye kalıyor hangi kiloda olmak istediği

ama beden kütle indeksini 18,5 altına düşürmek zararlı ve vücudu savunmasız bırakıyor, bende estetik kaygılarla kilo vermek istediğim için cevapladım. nedenimi açıklamaya çalıştım, umarım anlatabilmişimdir. asla sağlıksız bişey yapmam

günaydın arkadaşlar maşallah ne güzel muhabbetler var herkes kaynaşmış çok fazla aktif olupda bende katılamıyorum size elimden geldiğince bişeyler yapıyorum
dün akşamki menüm kahvaltı türünde oldu biraz
yumurta kızartması
1 tane sigara böreği
açık çay
ve salata yedim biraz karıştırdım ama biryere yetişmem gerekiyordu aceleden böyle yapmak durumunda kaldım

O problem ben de de var 54 kiloyken deri kemik olmuştum nerdeyse. Ama leğen kemiği dedikleri birşey var kasığın her iki tarafında bence o geniş ben de. Benim boyumdakiler o kiloda 36 bile giyiyolar ama ben de hiç giyemedim mesela.

Canim boyum 172 kiloma da 61 yaz duz hesap olsun. Hedefime de 58 yaz sana zahmet. Ramazana kadar uc kilo vereyim cunku ramazanda alma ihtimalim var

senin hesabında bir yanlışlık yok canım benimde idealim 49 çıkıyor ama 55de tamamım diyorum kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan işte o dur idealin

senin hesabında bir yanlışlık yok canım benimde idealim 49 çıkıyor ama 55de tamamım diyorum kendini hangi kiloda iyi hissediyorsan işte o dur idealin
Bence de benim de 49 ama hayatımda hiç 54 altına inmedim ama 54 kilodayken ki enerjimle kızımla ilgilenemezdim herhalde halsiz oluyorum

bugünkü kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
5 zeytin
salatalık domates çok az helva
1/2 kepek ekmeği ve açık şekersiz çay
bugün kahvaltı biraz geç kaldı öğlen yemesem iyi olacak galiba

öğlen olmazsa ara öğün yaparsın tatlım, şöyle 1 bardak süt ya da 1 bardak yoğurtla. yoksa akşama çok acıkırsın gibi gelio, tabi vücudunu sen tanıosun

Bence de benim de 49 ama hayatımda hiç 54 altına inmedim ama 54 kilodayken ki enerjimle kızımla ilgilenemezdim herhalde halsiz oluyorum
bak ne güzel kendi bünyeni biliyorsun hangi kiloda sağlıklı olduğunu biliyorsun bu çok iyi bende 55in altına inersem demir eksikliğinden kaynaklı bende halsizlik yaşarım mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…