- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
aramıza hoşgeldin canim ekledimEvet aktif olacağım. Kilo vermekte kararlıyım. Hem burada kilo veren arkadaşları gördükçe daha çok motive olurum
Maşallah ne güzell arada yaş farkı çok sanırımKizlar benimde 17 yasinda oglumvar
benımde oğlum 4,5 yasında tatlım ..:) aynıyız senleKeşke ben de :) 38 yaşındayım kızım 2 yaşında
bence menü güzel tatlımGünaydın azimli bayanlar
Dünki Menüm
Sabah
2 adet kaysı+2 bardaksu
Kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 dilim ekmek
2 ad zeytin
2 çatal peynir
ara: 2 çubuk kraker
Öğlen:
1 kepçe çorba
yarım tavuk şinitzel
salata
1 dilim ekmek
ara: 1 ad salatalık
akşam
4 adet köfte (küçüktür)
gözlemenin 1/4
Karpuz
tabi 3lt suyumuda tükettim:)
bende senle aynıyım sarı cıcek , evde bende oğlum uyuyana kadar tablet acmıyorumCanım ben 8-6 burdayım :)) Akşam eve gittiğimde tablet,bilg ne varsa kaldırıyorum. Yoksa çocuklar başından kalkmıyorlar,yasak koydum bende :) O yüzden akşamları olmuyorum. Evet kilolalarımız aynı gibi takipte olursak birbirimizi daha iyi olur
Ben doğudayım canım burada havalar yeni yeni ısındı :) Havalar güzel olunca bende kendimi iyi hissediyorum. Birde bugün işe başlamadan yürüyüş yapınca temiz hava iyi geldi :)Günaydın canım, ne güzel ben sabahları hiç enerjik olamıyorum kendime gelmem 1 saati buluyo, ilerde hafifleyince belki bende zinde olurum :)
bende de aynı inanç var. bu topik bana da çok iyi geldi.Denizcim iyi tarafında düşün bak ben hiç 38-40 beden giymedim, nasıl bi duygu olduğunu da bilmiyorum..En zayıf halimde bile belim inceydi ama alt taraf sağolsun kemiklerden midir basenlerden midir nedir:)) hiç giremedim öyle küçük bedenlere.
Bu sefer bende bir inanç varki kendime hayret ediyorum:). Olursa zaten bu sefer sırf sizin sayenizde olacak gerçekten
benım rakıbımsın sen tatlım :)İyi geceler bayanlarben yatiyorum acim ve garip bi sekilde mutluyum yiyecek yoklugundqn olsa hungur hungur aglarim insanoglu ne garip degil mi
canımmm harika olmuş , ellerine sağlık sagol tatlımkizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
İnşallah canım. Göbeğim basenim o kadar çıktı ki anlatamam. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar biraz kilo verip sıkılaşmam lazım.Sana eksi olarak dönsün bu sporlar
aynı fikirdeyim canım bende tekrar hırslandım , sagolun hepınızbende de aynı inanç var. bu topik bana da çok iyi geldi.
lütfen durrgunlaşmasın, hep aktif olup kiloları sepetleyelim...
tatlım hosgeldın , seni topikte görmek ne güzelİnşallah canım. Göbeğim basenim o kadar çıktı ki anlatamam. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar biraz kilo verip sıkılaşmam lazım.
Tebrik ederim yine de girince bir porsiyon yememişsinn :)ahah
ya delirdim resmen şimdi 1 dilim siparişi vermek de çok komikti :))
döv beni ya :))
Iste 75 kilo halim kizlar durum vahim acilen 10 kilo vermem lazim
ender saraçın tarifi
koku olmuyor canım . zencefil sarımsak ve kırmızı pul biberle ılık oluncaya kadar bekletiyorum sonra bal ve limon suyu ekliyorum. dün akşam ve sabah yaptım. arkdaşım faydasını gördü bende deniyorum bakalım. zayıflatıyor diye biliyorum
kızlar eğitimim vardı çıkışta gezerken dayanamdım beklevecıya girdim utana sıkıla
1 dilim baklava ve çok az dondurma yedim . eve alsam çok yicektim. pendiki bilen varsa gaziburma diye bi yer var şahane ya :))
seni ilk pataklayan ben olmak istiyomhehe rakibime bak baklavaları götürüyor işimi kolaylaştırıyon kıss
ahah
ya delirdim resmen şimdi 1 dilim siparişi vermek de çok komikti :))
döv beni ya :))
Tatlım tambağım, milad'cım ve askhikayesi bizler de yakınız ve dahi rakibiz.. Hade bakalım paylaşalım kozlarımızı...
Ben bayrama, en kötü 31 temmuza 78 diyorum!!!
Hodri meydan...
Ben de bi gece boğazımı tuttum ya, hemen bi havalanmalar, kibirlenmeler aman aman
Ben de katılmak istiyorum Boy: 162
Kilo:53.5
Hedef:40-45
Kilom az gibi gözükebilir ama görüntümden çooook rahatsızım. Bir de diyet yaparken ayrıca kullandığınız bir ürün var mı? Mesela goji berry(kurt üzümü) adında bir ürün var yağları enerjiye çevirdiği söyleniyor ve bu ürünü kullananların bir ayda 7-30 kilo verdiğini okudum tabi emin değilim.Artık ne yapacağımı şaşırdım bir sürü diyet denedim bir işe yaramadı ya da iradem güçlü değil. Geçen yıl 6 kilo vermiştim 1 ayda ama nasıl yaptım bi hatırlasam
Iyi aksamlar kizlar.
piknikte oglumun ateslendigini farkettim evegeldim 39 derece olmus.Hemen ilik duş aldirdim ates düşürücü verdim yatirdim.
sonra kostur kostur gezmeye.evet ikramlardan yemedim desem olmaz yani....
ama
1 catal buskivili puding
karisik cerez vardi. 1 er 1 er tattim sadece
cok sukur kazasiz bir gun daha atlattim. Yarin ki kilomu merak ediyorummm
kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
Gunaydiiiiiiiiin kizlar okul yolundayim kahvaltimi yaptim t moralim super tarti
73.9 keskege ramen
Günaydın azimli bayanlar
Dünki Menüm
Sabah
2 adet kaysı+2 bardaksu
Kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 dilim ekmek
2 ad zeytin
2 çatal peynir
ara: 2 çubuk kraker
Öğlen:
1 kepçe çorba
yarım tavuk şinitzel
salata
1 dilim ekmek
ara: 1 ad salatalık
akşam
4 adet köfte (küçüktür)
gözlemenin 1/4
Karpuz
tabi 3lt suyumuda tükettim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?