aaaayyyy insallahhhSekteye uğramazsın canım ben sana güveniyorum sende kendine güven güzelim , her daim güzelsin zaten canım , ama 1-2 aya kalmaz hepten güzel olacaksın , eşin çok kısakanacak seni bak gor ..
Kiloya ben de çok takıyorum ama nedenn ? Benim annem babam ve kardeşim 100 ün üstünde boylarımız da maalesef kısa genetik yanii. Oldum olası kiloyla başım dertte. Arkadaşım sen ne kadar çok su içiyosun diyo. Düşündümm işe ilk başladığımda özellikle hatırlıyorum 19 yaşındayken yanii ozaman da böyle çok su içerek kilo vermiştim dedimm arkadaşa.
Bence de hele birkaç kilo ver artık o tatlıları da getirmiycek eminim :)Sekteye uğramazsın canım ben sana güveniyorum sende kendine güven güzelim , her daim güzelsin zaten canım , ama 1-2 aya kalmaz hepten güzel olacaksın , eşin çok kısakanacak seni bak gor ..
siradan hafif bir kahvalti yaptim.
güne -400 le başladım
ASLINDA EN DOĞRUSUNU SEN YAPIYORSUN CANIM...tebrik ederim ne güzelben pazartesiye kadar sabretmek istiyorum tartılma konusunda inşallah dayanırım
su zayiflarken buyuk yardimci o olmadan olmuyor.bizde de kiloyu sevmezler oldum olasi takigim. lisede 56 filandim. ben lisede bi taktim su harici bir yudum sivi veya yiyecek almadan tam 3 gun yemeden dolandim okulda devam ediyordu. dedemin tansiyonunu olcerlerken benim tansiyonuda olcturdm düşük cikinca akrblr kızdı dusup bayilirsin bir an nasıl yemezsin bende saniyorm zayifliyrm kas gidiyrms bilgi yoktu o zamanlar. bide 2010 da bi 15 gunde filan 6 kilo vermistm. ama kasmis. sabah bir lokma ekmek bir lokma yumurta bir cay ve cok su öğlen iki lokma kuru ekmek yani neredeyse yine hic yemeyerek 66 dan 60 a düştüm. 65 le evlendim 1 bucuk yilda 81 oldum hamile kaldim.bilerek 105 le dogum simdi bu gunlerdeyim. bazen hastalik derecesinde sapityrm bu sefer saglikla ilerliyrm . çok yazdımKiloya ben de çok takıyorum ama nedenn ? Benim annem babam ve kardeşim 100 ün üstünde boylarımız da maalesef kısa genetik yanii. Oldum olası kiloyla başım dertte. Arkadaşım sen ne kadar çok su içiyosun diyo. Düşündümm işe ilk başladığımda özellikle hatırlıyorum 19 yaşındayken yanii ozaman da böyle çok su içerek kilo vermiştim dedimm arkadaşa.
boy dedigin nedir canim. kendini sevdiren goze hoş görünür Allah hayirli omur versin guzel iyi insanlarla karsilastirsinbizim ailede kilo almaya çok müsaitboy konusunda kısmetsizim bende,ailede bi annem bi de babannem kısaydı(babam falan 186 :), kuzenler hep 170 üstü dayım teyzem halalarım herkes benden uzun )
ben dayanamiyorum sekerim. her sabah tartilcam diyetebrik ederim ne güzelben pazartesiye kadar sabretmek istiyorum tartılma konusunda inşallah dayanırım
ASLINDA EN DOĞRUSUNU SEN YAPIYORSUN CANIM...
HER GÜN TARTILMAK YANLIŞ DA DAYANILMIYOR Kİ...
bende zor sabrediyorum şimdi birde eve baskül almaya karar verdim ikidir değiştirip duruyorum hep sıkıntılı çıktıASLINDA EN DOĞRUSUNU SEN YAPIYORSUN CANIM...
HER GÜN TARTILMAK YANLIŞ DA DAYANILMIYOR Kİ...
boy dedigin nedir canim. kendini sevdiren goze hoş görünür Allah hayirli omur versin guzel iyi insanlarla karsilastirsin
ben dayanamiyorum sekerim. her sabah tartilcam diyeheyacnla kalkiyrm yataktan
yine iyiymis ya fasulye sırıgi deselerdi hi hiii soruyorum sana o zaman ne yapacaktinamin canım ama sülalede fındık kurdu diye seviyollar beni
bende dayanamıyorum tartılıyorum yaaaa
Denizcim iyi tarafında düşün bak ben hiç 38-40 beden giymedim, nasıl bi duygu olduğunu da bilmiyorum..En zayıf halimde bile belim inceydi ama alt taraf sağolsun kemiklerden midir basenlerden midir nedir:)) hiç giremedim öyle küçük bedenlere.
Bu sefer bende bir inanç varki kendime hayret ediyorum:). Olursa zaten bu sefer sırf sizin sayenizde olacak gerçekten
İnşallah canım. Göbeğim basenim o kadar çıktı ki anlatamam. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar biraz kilo verip sıkılaşmam lazım.
Ben yapiyoruuumkızlar aramızda leslie yapan var mı ? dünden beri merak saldım.
Burdayim rakibembu arada sbeden ellerine emeğine sağlık tablo harika olmuş. soğuk mevsim ve kitap aşığı nerelerdesiniz. rakip gördüm sizi:)
leslie nasıl. memnun musun. benim kilolar genelde bacak kalça bölgesinde faydası olur mu sence?Ben yapiyoruuum
Burdayim rakibem
yine iyiymis ya fasulye sırıgi deselerdi hi hiii soruyorum sana o zaman ne yapacaktin
tarilmak iyidir motive ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?