♥haftalık kilo verme yarışması♥

bizim ailede kilo almaya çok müsait boy konusunda kısmetsizim bende,ailede bi annem bi de babannem kısaydı(babam falan 186 :), kuzenler hep 170 üstü dayım teyzem halalarım herkes benden uzun)

su zayiflarken buyuk yardimci o olmadan olmuyor.bizde de kiloyu sevmezler oldum olasi takigim. lisede 56 filandim. ben lisede bi taktim su harici bir yudum sivi veya yiyecek almadan tam 3 gun yemeden dolandim okulda devam ediyordu. dedemin tansiyonunu olcerlerken benim tansiyonuda olcturdm düşük cikinca akrblr kızdı dusup bayilirsin bir an nasıl yemezsin bende saniyorm zayifliyrm kas gidiyrms bilgi yoktu o zamanlar. bide 2010 da bi 15 gunde filan 6 kilo vermistm. ama kasmis. sabah bir lokma ekmek bir lokma yumurta bir cay ve cok su öğlen iki lokma kuru ekmek yani neredeyse yine hic yemeyerek 66 dan 60 a düştüm. 65 le evlendim 1 bucuk yilda 81 oldum hamile kaldim.bilerek 105 le dogum simdi bu gunlerdeyim. bazen hastalik derecesinde sapityrm bu sefer saglikla ilerliyrm . çok yazdım

bizim ailede kilo almaya çok müsait boy konusunda kısmetsizim bende,ailede bi annem bi de babannem kısaydı(babam falan 186 :), kuzenler hep 170 üstü dayım teyzem halalarım herkes benden uzun)
boy dedigin nedir canim. kendini sevdiren goze hoş görünür Allah hayirli omur versin guzel iyi insanlarla karsilastirsin

tebrik ederim ne güzel ben pazartesiye kadar sabretmek istiyorum tartılma konusunda inşallah dayanırım
ben dayanamiyorum sekerim. her sabah tartilcam diye heyacnla kalkiyrm yataktan

boy dedigin nedir canim. kendini sevdiren goze hoş görünür Allah hayirli omur versin guzel iyi insanlarla karsilastirsin

ben dayanamiyorum sekerim. her sabah tartilcam diye heyacnla kalkiyrm yataktan

amin canım ama sülalede fındık kurdu diye seviyollar beni
bende dayanamıyorum tartılıyorum yaaaa

Bu inanc hic bitmesin kizlar bende ayniyim. Hic kasmadan yavas ta olsa ilerlemek guzel bence

İnşallah canım. Göbeğim basenim o kadar çıktı ki anlatamam. Bayramda memlekete gitmeyi düşünüyoruz o zamana kadar biraz kilo verip sıkılaşmam lazım.

Ah aha o memleket e ben de gidecem. 2.5 ay sonra.... incelebildigim kadar imce olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…