- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Sana eksi olarak dönsün bu sporlarBu arada herkese günaydın. Dün çok uzun bir aradan sonra ilk defa spor yaptım. Çok yoruldum tabi spor yapmayınca hamlamışım. Bugün de sabah işe gelmeden yarım saat yürüyüş yaptım. Kendimi çok zinde hissediyorum.
Hayır canım kesinlikle in ve yürüyüşüne devam et ben de sabah yürürken işyerimin önünden 2 kez geçiyorum girsem mi diyorum ama yok 3. turu tamamlamam lazım.Teşşekkürler efendimYürürken acaba inmesemiydim diye söyleniyorum bende ama sonra ohh iyiki de inip yürümüşüm diyorum:)). Kilo vermek için fedakarlık şart, yoksa olmuyo
Ben de siz merdiveni kullanamadığınız için beni kıskanıyosunuz diyorum :)Canım hayatımıza çevreden müdahale o kadar çok ki, ama kendimiz için sadece kendimizi dinlemeliyiz.Çevredekilerin çoğu boş konuşuyo bence.
Canım ben 8-6 burdayım :)) Akşam eve gittiğimde tablet,bilg ne varsa kaldırıyorum. Yoksa çocuklar başından kalkmıyorlar,yasak koydum bende :) O yüzden akşamları olmuyorum. Evet kilolalarımız aynı gibi takipte olursak birbirimizi daha iyi olurbenimkide 65. biraz yoğun çalışmalı stresli bir dönemden geçiyorum. üstüne üstlük sigarayı da bıraktım yeni. burası neşemi yerine getiriyor iyi oluyor. senle de takip yaparız. bir de sarıçiçek var bizim kiloda ama onun sesi çıkmadı bu akşam.
işyerim 4 te ama ben 8 e çıkıp iniyorumne güzel oda bence büyük bir artı canım ben asansörde kullananlardayım maalesef , aslında 11. katta oturuyorum kullansam süper olurdu
Ellerine sağlık çok güzel olmuşkizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
canım ellerine kollarına sağlık, gayet güzel olmuş...kizlar 11 bucukta başladım şimdi bitti sunuma hazır. ilk sayfaya bakın begenecek misiniz
Günaydın canım, ne güzel ben sabahları hiç enerjik olamıyorum kendime gelmem 1 saati buluyo, ilerde hafifleyince belki bende zinde olurum :)Bu arada herkese günaydın. Dün çok uzun bir aradan sonra ilk defa spor yaptım. Çok yoruldum tabi spor yapmayınca hamlamışım. Bugün de sabah işe gelmeden yarım saat yürüyüş yaptım. Kendimi çok zinde hissediyorum.
İnşallah canım dün çeneye dalıp inmeyi unutmuşum ama bugün aynen devamHayır canım kesinlikle in ve yürüyüşüne devam et ben de sabah yürürken işyerimin önünden 2 kez geçiyorum girsem mi diyorum ama yok 3. turu tamamlamam lazım.
Biz istedikten sonra her fırsatı oluştuturuz maşallah, yeterki gerçekten istesin kadınişyerim 4 te ama ben 8 e çıkıp iniyorum
Bence de güzell.Canım ne güzel yaşıtlarımın olması :)
[QUOTE zaten bu insanlar diyetlere sporlara dikkat etmemize saygı duymamaları çok rahatsız edici. kendileri hiç kendine değer verip dikkat etmiyorlar mı acabaalla alla kilo alırsın aa kilo almışsın seennn olur. vermeye çalışırsın amaann canikom ne gerek var uğraşıyon olur.
Hayır izin vermiyoruz biz pes etmene Ama herşey evde bitiyo canım yasaklar listesi eve girmesin oldu bittiinsallah hakkini veririz bunca emeğin ah ahhhhh
iraden kuvvetliyse zarara girmezsin canim. ben ocak ayindan beri yerimde sayıyorum bu son topik bu seferde olmazsa bi daha uzun süre pes ederim.
Keşke ben de :) 38 yaşındayım kızım 2 yaşındane kadra genç bır annesın o zaman 17 yasında kız ıcın , cok şanslısın , keşek bende erken doğum yapsaydım
aramıza hoşgeldin canim ekledimEvet aktif olacağım. Kilo vermekte kararlıyım. Hem burada kilo veren arkadaşları gördükçe daha çok motive olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?