♥haftalık kilo verme yarışması♥

Günaydın azimli bayanlar
Dünki Menüm
Sabah
2 adet kaysı+2 bardaksu
Kahvaltı
1 yumurta
yarım domates
1 dilim ekmek
2 ad zeytin
2 çatal peynir

ara: 2 çubuk kraker

Öğlen:
1 kepçe çorba
yarım tavuk şinitzel
salata
1 dilim ekmek

ara: 1 ad salatalık

akşam
4 adet köfte (küçüktür)
gözlemenin 1/4
Karpuz

tabi 3lt suyumuda tükettim:)

Gunaydinlar! !! Ne güzel sohbet etmişsiniz, telefonumda problem olduğu için giremedim, bugünlerde yeni tel alicam ve rahat olucam inş. SBEDEN canım harikasin emeğine saglik! GULSAYSZEY evet biz rakibiz ve bende bayrama kadar 7 li rakamlara dusmeyi hedefliyorum. Inaniyorumki olacak!!! Gel gelelim kahvaltıya: 2 dilim light ekmek, az peynir. 1 zeytin. 1 yumurta.

Teşşekkürler efendim Yürürken acaba inmesemiydim diye söyleniyorum bende ama sonra ohh iyiki de inip yürümüşüm diyorum:)). Kilo vermek için fedakarlık şart, yoksa olmuyo
Hayır canım kesinlikle in ve yürüyüşüne devam et ben de sabah yürürken işyerimin önünden 2 kez geçiyorum girsem mi diyorum ama yok 3. turu tamamlamam lazım.

Canım ben 8-6 burdayım :)) Akşam eve gittiğimde tablet,bilg ne varsa kaldırıyorum. Yoksa çocuklar başından kalkmıyorlar,yasak koydum bende :) O yüzden akşamları olmuyorum. Evet kilolalarımız aynı gibi takipte olursak birbirimizi daha iyi olur

Günaydın canım, ne güzel ben sabahları hiç enerjik olamıyorum kendime gelmem 1 saati buluyo, ilerde hafifleyince belki bende zinde olurum :)

[QUOTE zaten bu insanlar diyetlere sporlara dikkat etmemize saygı duymamaları çok rahatsız edici. kendileri hiç kendine değer verip dikkat etmiyorlar mı acaba alla alla kilo alırsın aa kilo almışsın seennn olur. vermeye çalışırsın amaann canikom ne gerek var uğraşıyon olur. [/QUOTE]

Ne güzel kendine dikkat ediyosun kilo veriyosun deyip destek oalacaklarına böyle diyolar en çok da eşime sinir oluyorum. Daha giymediğim 38 beden 10 tane pantolonum var bikaç gün önce "nasılsa kilo veremiycen git lendine kıyafet al" dedi

Ne güzel kendine dikkat ediyosun kilo veriyosun deyip destek oalacaklarına böyle diyolar en çok da eşime sinir oluyorum. Daha giymediğim 38 beden 10 tane pantolonum var bikaç gün önce "nasılsa kilo veremiycen git lendine kıyafet al" dedi[/QUOTE]
Zayıflayım 10 tane daha 38 beden almayı düşünüyorum deseydin :)))))))Sen sıkma canını zamanla görür nede olsa

insallah hakkini veririz bunca emeğin ah ahhhhh
iraden kuvvetliyse zarara girmezsin canim. ben ocak ayindan beri yerimde sayıyorum bu son topik bu seferde olmazsa bi daha uzun süre pes ederim.
Hayır izin vermiyoruz biz pes etmene Ama herşey evde bitiyo canım yasaklar listesi eve girmesin oldu bitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…