♥haftalık kilo verme yarışması♥

öğlen olmazsa ara öğün yaparsın tatlım, şöyle 1 bardak süt ya da 1 bardak yoğurtla. yoksa akşama çok acıkırsın gibi gelio, tabi vücudunu sen tanıosun
aynen 2 gibi müsli yiyerek geçiştirebilirim diye düşünüyorum canım ama akşamları fazla yediğimi düşünüyorum yada geç yediğim için kendimi suçlu hissediyorum

Sayfalar okundu yorumlar yapıldı şimdi sıra menü de
Dün yine işe gelirken 30 dakika yürüdüm
9 dan önce kahvaltımı yaptım
Hergünkü gibi 1 dilim çavdar ekmeği 2 kk beyaz peynir 5 zeytin domates salatalık
Öğlen eve giderken 20 dakika yürüdüm
Gidince squatımı yaptım kızım uyuyodu

Küçük 1 pişi 5-6 zeytin 1 bardak ayran la öğleyi geçiştirdim
İşe gelirken 20 dk daha yürüdüm
Eve giderken 20 dk yine yürüdüm

Gider gitmez acıkmıştım yumurta yaptım tereyağda kızımla birlikte yedik
Yanında domates salatalık 1 bardak ayranla
Taze fasulye makarna yapmıştım kızıma koyduğum 2 kaşık makarnayı yemediği için
yine kendim yedim maalesef bu olmadı
Sonra 1 dilim karpuz

bak ne güzel kendi bünyeni biliyorsun hangi kiloda sağlıklı olduğunu biliyorsun bu çok iyi bende 55in altına inersem demir eksikliğinden kaynaklı bende halsizlik yaşarım mutlaka
Bir de yüzüm gözüm çöküyo farkediliyo yanii.

aynen 2 gibi müsli yiyerek geçiştirebilirim diye düşünüyorum canım ama akşamları fazla yediğimi düşünüyorum yada geç yediğim için kendimi suçlu hissediyorum
Geç yemek önemli değilmiş aslında hepimiz çalışıyoruz sonuçta bazen 8 i buluyo önemli olan az ve hafif yemek diye düşünüyorum.

harikaymışsın dun gerçekten

canımmm harika olmuş , ellerine sağlık sagol tatlim
Tablo cok guzel olmus eline saglik sbedencim

ellerin dert görmesin arkadaşım, eline sağlık

Bravo gerçekten tablolarımız çok başarılı.
Sağolun çıtır adayları
birimiz hepimiz için hepimiz birimiz için

Canim boyum 172 kiloma da 61 yaz duz hesap olsun. Hedefime de 58 yaz sana zahmet. Ramazana kadar uc kilo vereyim cunku ramazanda alma ihtimalim var
tamam canim sen bu gidişle 55 olursun.

süper tatlım seni bu defa bayağı azimli gordun sbedencım 1-2 aya kalmaz incecık fit bir bayan olacaksın tatlım
canim düşünmüştüm aktayarda bende ki ilerleyisi farketmistir diye. ben bile sasirdim bana umarim sekteye ugramaz. su yazdiklarin icimi kipir kipir etti yuregim kus gibi suan mutluluk icimde cok yer kapliyo biliyorsun kilo benim.cok takik oldugum bir şey beni gözlemenden hoşlaniyrm sagol tatlim

Sekteye uğramazsın canım ben sana güveniyorum sende kendine güven güzelim , her daim güzelsin zaten canım , ama 1-2 aya kalmaz hepten güzel olacaksın , eşin çok kısakanacak seni bak gor ..

Kiloya ben de çok takıyorum ama nedenn ? Benim annem babam ve kardeşim 100 ün üstünde boylarımız da maalesef kısa genetik yanii. Oldum olası kiloyla başım dertte. Arkadaşım sen ne kadar çok su içiyosun diyo. Düşündümm işe ilk başladığımda özellikle hatırlıyorum 19 yaşındayken yanii ozaman da böyle çok su içerek kilo vermiştim dedimm arkadaşa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…