- 25 Mart 2015
- 5.115
- 10.383
- 248
Canim ben de uzun suredir yapmiyorum aslinda. Henuz sonuc alacak kadar uzun ve duzenli yapmadim. Ama sana sunu soyleyim. Leslie'nin once 1 millik videodaki haline bak, sonra 5 millik videodaki haline bak. Baya baya fark var. Normal hayatinda fazladan egzersiz vs yapmadiysa baya iyi geliyor yani demek ki. Ben umutluyum. Yere yatmali hareketleri hic sevmiyorum. Bolgeselden zaten cekiniyorum kardio olmadan yapilmiyor. Leslie tam benlik yani. Yuruyus zaten cok onemli. Yuruyusun yaninda fazladan hareketler yapmis oluyorsun. 2 Mil bile beni kan ter icinde birakiyor hala artiramadim yani. 2 Mili ayri ustune 1 mili ayri yapabiliyorum. Gunde 3 mil olacak sekilde. Ona da yeni basladim. Dun. Boyle de faydasi oluyormus. En ufak hareket bile oturmaktan iyidirleslie nasıl. memnun musun. benim kilolar genelde bacak kalça bölgesinde faydası olur mu sence?
diş mi çıkıyor canım
ilk sayfada gruplara ayirdim canim oradan sec begen al
teşekkür ederim canım. böyle rakip dostlar başına.:) düşünüyorum ben de leslie ye başlamayı. bizim sitenin spor salonu var ama 2 çocuklu çalışan kadın olunca düzenli gidemiyorum. evde yapabileceğim sonuç verecek bişeyler araştırmaya başladım o yüzden. sen de sonuçlarını bildirirsen sevinirim.Canim ben de uzun suredir yapmiyorum aslinda. Henuz sonuc alacak kadar uzun ve duzenli yapmadim. Ama sana sunu soyleyim. Leslie'nin once 1 millik videodaki haline bak, sonra 5 millik videodaki haline bak. Baya baya fark var. Normal hayatinda fazladan egzersiz vs yapmadiysa baya iyi geliyor yani demek ki. Ben umutluyum. Yere yatmali hareketleri hic sevmiyorum. Bolgeselden zaten cekiniyorum kardio olmadan yapilmiyor. Leslie tam benlik yani. Yuruyus zaten cok onemli. Yuruyusun yaninda fazladan hareketler yapmis oluyorsun. 2 Mil bile beni kan ter icinde birakiyor hala artiramadim yani. 2 Mili ayri ustune 1 mili ayri yapabiliyorum. Gunde 3 mil olacak sekilde. Ona da yeni basladim. Dun. Boyle de faydasi oluyormus. En ufak hareket bile oturmaktan iyidir
Sen de baslarsin. Seni kesmezse milleri artirirsin o da kesmezse tae bo diye bir egzersiz var. Cok hizli gorundu benim gozume. Onu denersin
canım boyunun 5 ile 10 cm aşağısında olan kilo durumu sağlıklı kilo aralığı diye biliyorum ben. sağlıklı bi insanın beden kütle indeksinin 18,5-25 arasında olması beklenir. 30 yaşına kadar bu oran 21-22 civarında olmalı, yaş ilerledikçe bu oran 25 e kadar kayabilir. ben kendimi örnek vereyim mesela
boy:1,58 m---m2 si 2,4964
kilo 52
beden kütle indeksi: kilo/boyun metrekaresi
52/2,4964= 20,8
ben şuan idealimdeyim(beden kütle indeksim 21 civarı)
ve ben bunu 19 a kadar çekebilirim: 19 a çektiğimde kilom:47,4 (alt sınır 18,5)
ben alt sınırlarda olmak istediğim için 48-49 kilo olmak istiyorum.
gelelim seninkine: 53/2,3409 = 22,6 (şuanki beden kitle indeksin)
21 beden kitle indeksi için kilon : 49
alt sınır(19 beden kitle indeksi için kilon): 44,4
idealinle alt sınır kilon arasında da sağlıklısın ama illa zayıflayacaksın diye birşey yok, burda kişiye kalıyor hangi kiloda olmak istediği
ama beden kütle indeksini 18,5 altına düşürmek zararlı ve vücudu savunmasız bırakıyor, bende estetik kaygılarla kilo vermek istediğim için cevapladım. nedenimi açıklamaya çalıştım, umarım anlatabilmişimdir. asla sağlıksız bişey yapmam
gecmıs olsun tatlımEvet canim diş patlamak uzere inanin 1 aydir agrisi 2 gundur de atesi cok zorluyor beni. Kizom da hic bilmedim ben dis cikarmasini. Ama oglum zorluyor beni...
Ayyy ne guzel hesaplamişsin benimkine de bir el atsana...
benim hedefim de 66 olmak.
ASLINDA EN DOĞRUSUNU SEN YAPIYORSUN CANIM...
HER GÜN TARTILMAK YANLIŞ DA DAYANILMIYOR Kİ...
gecmıs olsun tatlım
şuandaki beden kütle indeksin(BKI): 85,4/2,9241 =29,2
bmı 21 e göre: 61,5
bmı 22 e göre: 64
61,5-64 arası ideal kilon
minumum sınırın ise : 56 kilo(altına düştüğünde hastalanacağın sınır)
bence 64 e düşsen süper hatun olursun
T tatlitambak
Bence daha iyi bugün daha çok dikkat edersinmesela benim bugün çok moralim bozuk, tartılmasam moralim daha iyi olabilirdi
teşekkür ederim canım. böyle rakip dostlar başına.:) düşünüyorum ben de leslie ye başlamayı. bizim sitenin spor salonu var ama 2 çocuklu çalışan kadın olunca düzenli gidemiyorum. evde yapabileceğim sonuç verecek bişeyler araştırmaya başladım o yüzden. sen de sonuçlarını bildirirsen sevinirim.
Uuuuuvvvv heyecanlandim canim. Sağolasın 66 ya düşsem zaten 64 te olur dimi ama...
donmek yok artik.. kendime hakim olmayi ogreniyorum. Ve az ile soyabilmek bunlari hayatima gecirmeye calisiyorum. Bugun 4. Gunum. Ben pazar gunu 86.2 ile basladim.
dun ise 84.9 idim. Ama pazartesiye kadar tartilmayacam
Katılıyorum uzun boylu olup da kilo alan arkadaşlarım çok kaba görünüyolaryine iyiymis ya fasulye sırıgi deselerdi hi hiii soruyorum sana o zaman ne yapacaktin
tarilmak iyidir motive ediyor
Hele benim ki çok yavaş ama olsun 2 aydır hergün tartıldım gitti geldi gitti geldi derkeeen 4 kilo gitmişşBu inanc hic bitmesin kizlar bende ayniyim. Hic kasmadan yavas ta olsa ilerlemek guzel bence
Uuuuuvvvv heyecanlandim canim. Sağolasın 66 ya düşsem zaten 64 te olur dimi ama...
donmek yok artik.. kendime hakim olmayi ogreniyorum. Ve az ile soyabilmek bunlari hayatima gecirmeye calisiyorum. Bugun 4. Gunum. Ben pazar gunu 86.2 ile basladim.
dun ise 84.9 idim. Ama pazartesiye kadar tartilmayacam
Ben de seviyorum hareketli sporları önceden birkaç ay step yapmışlığım var güzel oluyo hem kilo veriyosun hem sıkılaşıyosunteşekkür ederim canım. böyle rakip dostlar başına.:) düşünüyorum ben de leslie ye başlamayı. bizim sitenin spor salonu var ama 2 çocuklu çalışan kadın olunca düzenli gidemiyorum. evde yapabileceğim sonuç verecek bişeyler araştırmaya başladım o yüzden. sen de sonuçlarını bildirirsen sevinirim.
BEN BEN BEN...kızlar aramızda leslie yapan var mı ? dünden beri merak saldım.
Bence daha iyi bugün daha çok dikkat edersin
Çok geçmiş olssun inşallah çabuk atlatır benim kızımın da burnu akıyodu Çocuklar hasta olacağına biz olsak daha iyi.Evet canim diş patlamak uzere inanin 1 aydir agrisi 2 gundur de atesi cok zorluyor beni. Kizom da hic bilmedim ben dis cikarmasini. Ama oglum zorluyor beni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?