♥haftalık kilo verme yarışması♥

leslie nasıl. memnun musun. benim kilolar genelde bacak kalça bölgesinde faydası olur mu sence?
Canim ben de uzun suredir yapmiyorum aslinda. Henuz sonuc alacak kadar uzun ve duzenli yapmadim. Ama sana sunu soyleyim. Leslie'nin once 1 millik videodaki haline bak, sonra 5 millik videodaki haline bak. Baya baya fark var. Normal hayatinda fazladan egzersiz vs yapmadiysa baya iyi geliyor yani demek ki. Ben umutluyum. Yere yatmali hareketleri hic sevmiyorum. Bolgeselden zaten cekiniyorum kardio olmadan yapilmiyor. Leslie tam benlik yani. Yuruyus zaten cok onemli. Yuruyusun yaninda fazladan hareketler yapmis oluyorsun. 2 Mil bile beni kan ter icinde birakiyor hala artiramadim yani. 2 Mili ayri ustune 1 mili ayri yapabiliyorum. Gunde 3 mil olacak sekilde. Ona da yeni basladim. Dun. Boyle de faydasi oluyormus. En ufak hareket bile oturmaktan iyidir
Sen de baslarsin. Seni kesmezse milleri artirirsin o da kesmezse tae bo diye bir egzersiz var. Cok hizli gorundu benim gozume. Onu denersin

teşekkür ederim canım. böyle rakip dostlar başına.:) düşünüyorum ben de leslie ye başlamayı. bizim sitenin spor salonu var ama 2 çocuklu çalışan kadın olunca düzenli gidemiyorum. evde yapabileceğim sonuç verecek bişeyler araştırmaya başladım o yüzden. sen de sonuçlarını bildirirsen sevinirim.

Ayyy ne guzel hesaplamişsin benimkine de bir el atsana...
benim hedefim de 66 olmak.

şuandaki beden kütle indeksin(BKI): 85,4/2,9241 =29,2
bmı 21 e göre: 61,5
bmı 22 e göre: 64
61,5-64 arası ideal kilon
minumum sınırın ise : 56 kilo(altına düştüğünde hastalanacağın sınır)

bence 64 e düşsen süper hatun olursun

T tatlitambak

Uuuuuvvvv heyecanlandim canim. Sağolasın 66 ya düşsem zaten 64 te olur dimi ama...
donmek yok artik.. kendime hakim olmayi ogreniyorum. Ve az ile soyabilmek bunlari hayatima gecirmeye calisiyorum. Bugun 4. Gunum. Ben pazar gunu 86.2 ile basladim.
dun ise 84.9 idim. Ama pazartesiye kadar tartilmayacam

Ne demeek rica ederim
Leslie rahat oluyor ya evde. Ben de bir duzen oturtmaya calisiyorum bakalim bildiririm sonuclari tabii ki

4 gunde sonuc super tebrik ediyorum
Boyle devam edersin insallah.

canım sağlık için maksimum 73 kilo olman lazımmış(bmı:25 e göre)
hadi bi gayret şu on kiloyu sağlığın için at gitsin, boşuna on kilo yükü eklemlerine taşıtma

Ben de seviyorum hareketli sporları önceden birkaç ay step yapmışlığım var güzel oluyo hem kilo veriyosun hem sıkılaşıyosun

Menu mu yazayim kizlar
sabah kahvaltidan once
2 yeni dunya
5 tane cilek

kahvalti
2.5 dilim ekmek
salatalik
domates
peynir
4 zeytin
Yagda yumurta
Maydanoz
1 kase yoğurt
1 tk cokokrem

ara
sütlü şekersiz nescafe

aksam a da
cacik bol bol maroldan yapacam
taze fasulye 6-7 yk anca vardır

Bence daha iyi bugün daha çok dikkat edersin

evet ya, bu hava beni çok etkiler(canım şuanda poğaçalar,simitler, kısaca hamurişleri çekiyor.)
fakat sabah tartıda 1 kilo fazla gördüm, biliyorum 1 kilo alınmaz hemen ama canım sıkıldı. canım çekince dayanamaz yerdim ama bugün hiç kaçamaksız gidiyorum

Evet canim diş patlamak uzere inanin 1 aydir agrisi 2 gundur de atesi cok zorluyor beni. Kizom da hic bilmedim ben dis cikarmasini. Ama oglum zorluyor beni...
Çok geçmiş olssun inşallah çabuk atlatır benim kızımın da burnu akıyodu Çocuklar hasta olacağına biz olsak daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…