♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ne demeek rica ederim
Leslie rahat oluyor ya evde. Ben de bir duzen oturtmaya calisiyorum bakalim bildiririm sonuclari tabii ki

4 gunde sonuc super tebrik ediyorum
Boyle devam edersin insallah.

Insallah canim ben de bütün gayretimi gosteriyorum devamli olmasi icin.

Çok geçmiş olssun inşallah çabuk atlatır benim kızımın da burnu akıyodu Çocuklar hasta olacağına biz olsak daha iyi.

Sagol canim. Cok zorlaniyorum gurbette olmak ayri bir dert. Nefes alacak bir yerler istiyorum.... degisiklik istiyorum.

Az yiyerek doyabilmek dedin sanırım 2 ay sonra bu hafta bunu başardım ben nasıl oldu bilmiyorum ama yürüdükçe iştahım kapanıyoo ondan galibaaa.

Az yiyerek doyabilmek dedin sanırım 2 ay sonra bu hafta bunu başardım ben nasıl oldu bilmiyorum ama yürüdükçe iştahım kapanıyoo ondan galibaaa.

Evet canim yalnis yazmışım.
ben de bunu basarak guzel kilolar verecegim. Az yemekle manevi rahatlik bile hissediyorum

Şu ekmekleri biraz azaltsan mı acaba yerine peynir yumurta zeytin daha çok ye

ne zamandır yapıyosun. nerden başlamak lazım. bi de kadını mı izliycem hareketleri mi yapıcam die düşünüyorum ben. zor oluyor mu?
CANIM BAŞTA ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ ÇOK ZEVKLİ...
İSTEDİĞİN SAATTE, İSTEDİĞİN YERDE YAPABİLİYORSUN, KIZIMA DA OYUN GİBİ OLUYOR, O DA EŞLİK EDİYOR...
BANA DİYETİSYEN ÖNERMİŞTİ. 2-2,5 AY KESİNTİSİZ YAPTIM GÜNLÜK 2 MİLE... ÇOK GÜZEL SIKILAŞTIRIYOR VE KİLO VERDİRİYOR. TABİ AZ YEMEYLE DE DESTEKLEMEK GEREKİYOR.
GÜNLÜK 2 MİLE 30 DAKİKA BİLE İŞE YARAMIŞTI, BEN ŞİMDİLERDE 3 MİLE YAPIYORUM.
İNAN BEN SPORU HİÇ SEVMEZDİM, ÇOK ZEVK ALDIM. ALIŞIYORSUN, ARIYORSUN...
SEN YAPMAYA BAŞLA İZLERKEN OTOMATİKLEŞİRSİN. İLK SIRALARDA EŞİM DALGA GEÇİYORDU SEN ONUN GİBİ YAPAMIYORSUN DİYE, AMA KESİNLİKLE GİTGİDE HARİKA YAPIYORSUN...

Şu ekmekleri biraz azaltsan mı acaba yerine peynir yumurta zeytin daha çok ye

Evet canim haklisim ekmek fazla kaciyor bence de. Ramazana kadar azaltmaliyim. Aslında ekmeksiz de kahvalti yapabilirim.hamurisinden cok tatli duskunuyum.
Ramazandan zaten tamamen ekmek ve tatliyi kesmeyi düşünüyorum.

ne zamandır yapıyosun. nerden başlamak lazım. bi de kadını mı izliycem hareketleri mi yapıcam die düşünüyorum ben. zor oluyor mu?
Ben de eskiden tuğba özay ın cd sinden yapardım Bu arada ne çok şey yaparmışım eskiden :)
Şimdi kilolu olmam normalll. Başta yapamıyosun ama gitgide hareketleri ezberliyosun izlemesen bile yapıyosun

canım şöyle bişi beni rahatsız eden rakam diil. kilom bölgesel bacak basen yoktur ama kocaman bir göbek onun olmaması içinde kilomun 49 olması gerekiyor. 62 kilo olduğum zamanda da yine bacak basen yoktu göbek vardı. senin vücut yapın nasıl orantılı mı mesela. benim bacaklarım az kalın olsaydı ve basenim olsaydı kilo vermeye çalışmazdım. :)

Evet canim haklisim ekmek fazla kaciyor bence de. Ramazana kadar azaltmaliyim. Aslında ekmeksiz de kahvalti yapabilirim.hamurisinden cok tatli duskunuyum.
Ramazandan zaten tamamen ekmek ve tatliyi kesmeyi düşünüyorum.
Çavdar ekmeği dene bulabilirsen canın yemek istemiyo çok. Bir de benim dilimlerim elime koyduğumda başparmak hizasına geliyo yine de tok tutuyo

Göbeğin tek çaresi mekik ama kendi kendime yapamadım mekik aleti aldım ben de yarım saat bile yapabiliyosun işe yaradı

kızlar bu arada ben bir kaç ay önce doktora gidip değerleirme baktırdım gayet güzel çıktı. size de önerim sağlık ocağına gidin bi baktırın. içiniz raht eder :)

ayyy motive oldu söylediklerin. ve kararımı verdim. leslie yapıcam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…