Sağol tatlimbu arada sbeden ellerine emeğine sağlık tablo harika olmuş. soğuk mevsim ve kitap aşığı nerelerdesiniz. rakip gördüm sizi:)
inşallahAçlıktan midem kazınarak öğle yemeğine çıkıyorum, kendime mukayet olma umuduyla
kızzz kısa olmakla ilgili ilk defa mutlu oldummm
ne zamandır yapıyosun. nerden başlamak lazım. bi de kadını mı izliycem hareketleri mi yapıcam die düşünüyorum ben. zor oluyor mu?BEN BEN BEN...
Ne demeek rica ederim
Leslie rahat oluyor ya evde.Ben de bir duzen oturtmaya calisiyorum bakalim bildiririm sonuclari tabii ki
4 gunde sonuc super tebrik ediyorum
Boyle devam edersin insallah.
Çok geçmiş olssun inşallah çabuk atlatır benim kızımın da burnu akıyodu Çocuklar hasta olacağına biz olsak daha iyi.
Az yiyerek doyabilmek dedin sanırım 2 ay sonra bu hafta bunu başardım ben nasıl oldu bilmiyorum ama yürüdükçe iştahım kapanıyoo ondan galibaaa.Uuuuuvvvv heyecanlandim canim. Sağolasın 66 ya düşsem zaten 64 te olur dimi ama...
donmek yok artik.. kendime hakim olmayi ogreniyorum. Ve az ile soyabilmek bunlari hayatima gecirmeye calisiyorum. Bugun 4. Gunum. Ben pazar gunu 86.2 ile basladim.
dun ise 84.9 idim. Ama pazartesiye kadar tartilmayacam
Hele benim ki çok yavaş ama olsun 2 aydır hergün tartıldım gitti geldi gitti geldi derkeeen 4 kilo gitmişş
Az yiyerek doyabilmek dedin sanırım 2 ay sonra bu hafta bunu başardım ben nasıl oldu bilmiyorum ama yürüdükçe iştahım kapanıyoo ondan galibaaa.
Şu ekmekleri biraz azaltsan mı acaba yerine peynir yumurta zeytin daha çok yeMenu mu yazayim kizlar
sabah kahvaltidan once
2 yeni dunya
5 tane cilek
kahvalti
2.5 dilim ekmek
salatalik
domates
peynir
4 zeytin
Yagda yumurta
Maydanoz
1 kase yoğurt
1 tk cokokrem
ara
sütlü şekersiz nescafe
aksam a da
cacik bol bol maroldan yapacam
taze fasulye 6-7 yk anca vardır
canım sağlık için maksimum 73 kilo olman lazımmış(bmı:25 e göre)
hadi bi gayret şu on kiloyu sağlığın için at gitsin, boşuna on kilo yükü eklemlerine taşıtma
CANIM BAŞTA ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ ÇOK ZEVKLİ...ne zamandır yapıyosun. nerden başlamak lazım. bi de kadını mı izliycem hareketleri mi yapıcam die düşünüyorum ben. zor oluyor mu?
Şu ekmekleri biraz azaltsan mı acaba yerine peynir yumurta zeytin daha çok ye
Başardım
3 küçük dilim buğday ekmeği üzerinde somon füme, yanında yeşil salata ve biraz avokado püresi. Patates kızartmasının yüzüne bakmadım.
Ben de eskiden tuğba özay ın cd sinden yapardım Bu arada ne çok şey yaparmışım eskiden :)ne zamandır yapıyosun. nerden başlamak lazım. bi de kadını mı izliycem hareketleri mi yapıcam die düşünüyorum ben. zor oluyor mu?
canım şöyle bişi beni rahatsız eden rakam diil. kilom bölgesel bacak basen yoktur ama kocaman bir göbek onun olmaması içinde kilomun 49 olması gerekiyor. 62 kilo olduğum zamanda da yine bacak basen yoktu göbek vardı. senin vücut yapın nasıl orantılı mı mesela. benim bacaklarım az kalın olsaydı ve basenim olsaydı kilo vermeye çalışmazdım. :)Arkadaşlarım günaydın, sabah bir tartıldım 53 kg, oysa iki üç haftadır 52 idim. Ama şu üç-dört gündür günde 1,5 saat aktif kardiyo yapıyorum. 20 dk Koşu, gerisi baya tempolu yürüme. Kilo vereceğim yerde neden aldım ki şimdi ben, artı yediklerimde inanin abur cubur yok yani((
Bir de sabah ilk tabloya baktım, sbedencim arkadaşım ellerine sağlık tablo çok güzel. Tabloda 1.62 boyunda olup hedefi 45 olanlar var, benim gibi kısa boylulara orantılayınca hedef kilomuzun 36 olması demek. Gerçekten arkadaşlar boyu 1.50 lerde olanların kilo hedefleri 47-48-49 genelde, ee boyu 1.60 olanların da öyle. Çok canım sıkıldı, benim ideal kilom hesaplayınca 46 iken daha altına niçin ineyim ki. Acaba hesapta bir Yanlışlık mi yapıyorum. Arkadaşlar lütfen kimse yanlış anlamasın, bir Tartışma yaratmak istemiyorum, sadece kafam çok karıştı hesap mi yanlış bilemedim bu işi ben.
Çavdar ekmeği dene bulabilirsen canın yemek istemiyo çok. Bir de benim dilimlerim elime koyduğumda başparmak hizasına geliyo yine de tok tutuyoEvet canim haklisim ekmek fazla kaciyor bence de. Ramazana kadar azaltmaliyim. Aslında ekmeksiz de kahvalti yapabilirim.hamurisinden cok tatli duskunuyum.
Ramazandan zaten tamamen ekmek ve tatliyi kesmeyi düşünüyorum.
Göbeğin tek çaresi mekik ama kendi kendime yapamadım mekik aleti aldım ben de yarım saat bile yapabiliyosun işe yaradıcanım şöyle bişi beni rahatsız eden rakam diil. kilom bölgesel bacak basen yoktur ama kocaman bir göbek onun olmaması içinde kilomun 49 olması gerekiyor. 62 kilo olduğum zamanda da yine bacak basen yoktu göbek vardı. senin vücut yapın nasıl orantılı mı mesela. benim bacaklarım az kalın olsaydı ve basenim olsaydı kilo vermeye çalışmazdım. :)
benim sırt rahatsızlığım var o nedenle mekik çekemiyorum maalesefGöbeğin tek çaresi mekik ama kendi kendime yapamadım mekik aleti aldım ben de yarım saat bile yapabiliyosun işe yaradı
Benim doğum sonrası göbeğim vardı 2 aydır kilo verdikçe gitti ama mekik yaptım iştebenim sırt rahatsızlığım var o nedenle mekik çekemiyorum maalesef(.
ayyy motive oldu söylediklerin. ve kararımı verdim. leslie yapıcam inşallahCANIM BAŞTA ŞUNU SÖYLEYEYİM Kİ ÇOK ZEVKLİ...
İSTEDİĞİN SAATTE, İSTEDİĞİN YERDE YAPABİLİYORSUN, KIZIMA DA OYUN GİBİ OLUYOR, O DA EŞLİK EDİYOR...
BANA DİYETİSYEN ÖNERMİŞTİ. 2-2,5 AY KESİNTİSİZ YAPTIM GÜNLÜK 2 MİLE... ÇOK GÜZEL SIKILAŞTIRIYOR VE KİLO VERDİRİYOR. TABİ AZ YEMEYLE DE DESTEKLEMEK GEREKİYOR.
GÜNLÜK 2 MİLE 30 DAKİKA BİLE İŞE YARAMIŞTI, BEN ŞİMDİLERDE 3 MİLE YAPIYORUM.
İNAN BEN SPORU HİÇ SEVMEZDİM, ÇOK ZEVK ALDIM. ALIŞIYORSUN, ARIYORSUN...
SEN YAPMAYA BAŞLA İZLERKEN OTOMATİKLEŞİRSİN. İLK SIRALARDA EŞİM DALGA GEÇİYORDU SEN ONUN GİBİ YAPAMIYORSUN DİYE, AMA KESİNLİKLE GİTGİDE HARİKA YAPIYORSUN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?