siz vermesenizde olur ben vereyimdebence güzel kilolar vereceksin. hepimiz vercez
siz vermesenizde olur ben vereyimde
Zaten cnm esinin dogru kisi olmasi cok önemli. Diger türlü yanlis insanlarla hayatini mahvederdin. Cok sükür ben seviyor ve seviliyorm esimle cok mutluyum. Dünyaya yine gelsem yine onu severdm.çok istiyorum çocuğumun olmasını ama nasip olmadı evlilik denemelerim kıyısından köşesinden dönüm ve iyi ki olmamış diyorum. doğru zaman diilmiş.
2. Cocugu düsünmek bile istemiyorum dostum :))))))Ben de 87 li ve 2 cocukluyum
Ben bebek hemsiresiyim kuzum. Severek yapiyorm o yuzdn isimi. Yaslarimiz cok yakin iyiymisyaa :)bak bizleri anlaman için güzel bir deneyim :) ama bu başlık hepimiz için olmazları oldurcak gibi geliyor bana çok umutluyum
aynen burda herkes kendine benzer birilerini buldu motiveleniyoruzbu başlık bana iyi geldi yaaaa iyi ki varsınız
zor işin var Allah kolaylık versin. hastanede olmak ayrı zor hasta insanla olmak ayrı zor. babamın hastalığı döneminde 2 ay kadar hastanede kalmıştık da o zaman refakatçi psikolojisiyle çok kızıyordum hemşirelere hiç bakmıyorlar diye ama objektif bakınca onlarda hangi birine baksın nefes almak istiyorlar haliyle . velhasılıkelam kolaylıklar dilerim
ben de 87 li bekarımne var yani
güzel bir karar vermişsin :) kararının da arkasında durursun bu sayede. çünkü üstüne ayrı bir sorumluluk biniyor diyetisyen işin içine girince. biz hem deneyim paylaşıp hem motivasyonumuzu arttırıyoruz burada. sen de paylaş bizimle :)Merhaba herkese bende 1 ay önce zayıflama kararı aldım yine ☺yine diyorum çünkü sürekli karar verip pes ediyorum. Bu sefer farklı bugün diyetisyene gittim. sürekli fırsatım olmuyor diye gecistiriyordum diyetisyené gitmeyi fakat bugün işten izin aldım ve akşam diyetisyene gittim. Bir güzel anlattı bana herseyi yaptığım yanlışları ve yapmam gerekenleri. 2 hafta sonra görüşmek üzere ayrildik. Dediklerini uyguladıktan sonra 2 haftaya 2 kilo vermeliymisim. sürekli bu siteyi takip ediyorum ve kendime uygun bir forum ararken sizleri buldum. Birlikte birseyler paylaşarak daha güzel kilolar vereceğimizi düşünerek buraya yazıyorum.
yaşıtız ve aradaki farka bakBen de 87 li ve 2 cocukluyum
kıyamaaaaamm dinlen :)Ve yorgunum
aaaa :) ne tatlıııBen bebek hemsiresiyim kuzum. Severek yapiyorm o yuzdn isimi. Yaslarimiz cok yakin iyiymisyaa :)
2. Cocugu düsünmek bile istemiyorum dostum :))))))
Aynen öyle:))))) sen ne isle mesgulsünüz efem :))))aaaa :) ne tatlıııbir sürü vıyaklayan bebiş
Fitil yokmu cnm fitil versenGercekten zor ama bir o kadar da tatli. Ama dunden beri daha da zor. Ateşli ilac verdigim halde 38 derece. Dişten dolayi baska hic birseyi yok.napmaliyim daha bilemiyorum. Dus ta aldiriyorum. Acaba acile gitsem igne yapilsa tekrardan atesi cikar mi. Bu dis patlayana kadar...
afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum agliyor hep.yemek bile yapamdim.
güzel bir karar vermişsin :) kararının da arkasında durursun bu sayede. çünkü üstüne ayrı bir sorumluluk biniyor diyetisyen işin içine girince. biz hem deneyim paylaşıp hem motivasyonumuzu arttırıyoruz burada. sen de paylaş bizimle :)
yaşıtız ve aradaki farka bakben 2 çocuk yapana kadar ohoooooo
kıyamaaaaamm dinlen :)
Fitil yokmu cnm fitil versen
Gercekten zor ama bir o kadar da tatli. Ama dunden beri daha da zor. Ateşli ilac verdigim halde 38 derece. Dişten dolayi baska hic birseyi yok.napmaliyim daha bilemiyorum. Dus ta aldiriyorum. Acaba acile gitsem igne yapilsa tekrardan atesi cikar mi. Bu dis patlayana kadar...
afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum agliyor hep.yemek bile yapamdim.
sorunun güzelliğine hayran kaldım efenimAynen öyle:))))) sen ne isle mesgulsünüz efem :))))
oyy ne güzel canım ya. hayırlısı diyorum . hepimiz sağlıklı ve mutlu olalaım. bdvye sürekli konu açan hatun olmaktansa böylede gayet iiyimZaten cnm esinin dogru kisi olmasi cok önemli. Diger türlü yanlis insanlarla hayatini mahvederdin. Cok sükür ben seviyor ve seviliyorm esimle cok mutluyum. Dünyaya yine gelsem yine onu severdm.
Tamda verebilirsin bisey olmz bence cnm ayi büyükAy iyi hatirlattin canim ya. Kafa kalmadi ki bende uykusuzluktan.
10 aylik yarim mi yoksa tam mi vereyim
Şahsıma münhasır bi insanim diyosun yani :) umarim yakinda atanirsn cnmay çok zor ya ben kendimi hayal ediyorum da acayip paniklerdim. bebiş hemşiresine sor vrdır bir fikri
sorunun güzelliğine hayran kaldım efenimzatı şahanelerim evde ömür çürütmekle meşgul şuan. yakın zamana kadar ücretli öğretmenlik yapıyordum . uzun zamandır da atanmayı umut eden memur adayıyım efenim
Konu actinmi hic görmedim ben.oyy ne güzel canım ya. hayırlısı diyorum . hepimiz sağlıklı ve mutlu olalaım. bdvye sürekli konu açan hatun olmaktansa böylede gayet iiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?