♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar ben cıkacagım birazdan , aksam kararlıyım sadece salata yiyeceğim , umarım başarılı olurum , aksam 9 da komsu ziyaretine gıtmem lazım hasta cunku umarım bir şey koymazlar önüme ,koyarlarsa midem agrıyormu desem zorlarlar cunku ,
herneyse iyi aksamlar hepınıze ,

carsiya gittim yürüyerek eve 3 saat 45 dakika sonra girebildim..bu kadar yürümeye bir elma yedim bi kasede yoğurt yerim sutlu kahve icerim yeter. cok yoruldum.uzerime bi tane tunik bulamadim . ucuzlarin kumasi cok kotuydu
bi yerde begendim bir tane bedeni kalmamis daha da gelmez dediler. yine üstüme bisey alamadan geldim karnim göğüs bolumum yada baska bi yerim bi taraf uysa bi taraf uymuyor sinir oldum.acil zayiflamam lazim biktim yaaaa o kadar da aradim belim agriyo offf .

:))) Bende Akşam ölçeceğim merak ettirdi kızlar. Gerçekle bi yüzleşelim bakalım:)

ölç ölç bekliyoz

Minerva ve melekimsi sizler benım rakıplerimsiniz ama ben size yetişeemem gibi geliyor bakalım ..
ohooo biz acayip gaz veririz geçersin bilem

bak bu çok iyi olmuş durumun vahimiyetini anlamanda yardımcı olmuştur. sana motivasyon olsun bu ,moral bozukluğu değil istediğin tişörtü alacaksın o kıvama geleceksin . tabi ben de hatta biz de topikçe

GonulSenligim 79 çıktıı canım. şöle bişi var ben yuvarlağım hoca öle dedi sırtım dar mesela . ne kadar anlatamasam da.
tamam canım o doğrudur. ölçtüğü yeri iyi belleseydin artık kendin de ölçersin ben anladım seni gözümde canlandırabildim yani. şimdi sıra o ölçüyü aşağı çekmekte

Ay eşimle bir açılışa geldik hiçbir şey yemedim kendime inanamıyorum. Tabi burdaki zayıf kadınların etkisi oldu!!!

tebrik ediyorum seni kocaman alkışlıyorum hatta kendimi tutamayıp bir de öpüyorum

tamam canım o doğrudur. ölçtüğü yeri iyi belleseydin artık kendin de ölçersin ben anladım seni gözümde canlandırabildim yani. şimdi sıra o ölçüyü aşağı çekmekte

inşallah canım anladım dediği yeri :) inşallah çekeceğiz. rakamlar hiç öenmli diil insanın ayndaki göüntüsü ve kendini nası hissetiği. orantılar farklı, kemikler, vücut yapısı, et sıklığı bir sürü değişken var. insanlar dkkat ettiğimi anlayınca gerek yok moduna geçiyorlar ya sinir oluyorum. kendimi biliyorum ve yakın çevreminde söylediği 49 civarı olmam. çok iyi geldi burası bana :)

aynen benim de çevremde var öyle gerek yok modunda olanlar. yaw ben bu şekilde mutsuzsam gerek vardır yani bunun kararını da size mi bırakacağım diyesim geliyor ama henüz diyemedim kimseye bir gün çılgın anıma denk gelecek biri fena olacak
evet burada belirtilen rakamların da çok önemi yok aslında aynı kilo her insanda farklı duruyor. aynada görüdüğümüze tamadır dediğimiz an mesele bitiyor. ben kendimi 47-48 kiloyken çok beğenirdim mutlu hissederdim. o yüzden o kiloma inmek istiyorum. kimisine az gelebilir rakamsal değer ama ben 47-48 kilo öyle çubuk kraker gibi olmuyorum zaten benim vücut yapım çubuk kraker olmaya müsait değil yuvarlak hatlıyım ben klasik türk hatunu

Kizlar l-carnitin kullanan oldumu aranizda. Servisteki arkadaslardan spor yapanlar icin cok ise yaradigini duydum da...

Ben yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.
aynen her zaman fırsat olamayabiliyor. bir de sıkılıyorum hep aynı şeyi yemekten. ekmek yemediğim için yumurta mecbur tüketiyorum. yakında ben yumurtlıcam
Kizlar l-carnitin kullanan oldumu aranizda. Servisteki arkadaslardan spor yapanlar icin cok ise yaradigini duydum da...
hiç duymadım neymiş ki ? duyan bilen kullanan paylaşsın bizimle

Bende ekmk yemiyorm yumurta yiyorm yerine genelde. L carnitin yag yakimina yardimci olan bi destekmis bende tam bilmiyormki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…