Sağol canim insanlah uzun sürmezSize de geçmiş olsuuun insan uyuyamıyo ateş olunca ishalde kötü yazın olmuştu kızım 5 günde o 300 gram verdi ben 3 kilo çok kötüydü yaaa.
yetişirsin geçersin bile rakibem :)Minerva ve melekimsi sizler benım rakıplerimsiniz ama ben size yetişeemem gibi geliyor bakalım ..
tebriklerrr yeme onları onlar kötüü :)Ay eşimle bir açılışa geldik hiçbir şey yemedim kendime inanamıyorum. Tabi burdaki zayıf kadınların etkisi oldu!!!
:))) Bende Akşam ölçeceğim merak ettirdi kızlar. Gerçekle bi yüzleşelim bakalım:)
ohooo biz acayip gaz veririz geçersin bilemMinerva ve melekimsi sizler benım rakıplerimsiniz ama ben size yetişeemem gibi geliyor bakalım ..
carsiya gittim yürüyerek eve 3 saat 45 dakika sonra girebildim..bu kadar yürümeye bir elma yedim bi kasede yoğurt yerim sutlu kahve icerim yeter. cok yoruldum.uzerime bi tane tunik bulamadim . ucuzlarin kumasi cok kotuydu
bi yerde begendim bir tane bedeni kalmamis daha da gelmez dediler. yine üstüme bisey alamadan geldim karnim göğüs bolumum yada baska bi yerim bi taraf uysa bi taraf uymuyor sinir oldum.acil zayiflamam lazim biktim yaaaa o kadar da aradim belim agriyo offf .
tamam canım o doğrudur. ölçtüğü yeri iyi belleseydin artık kendin de ölçersinGonulSenligim 79 çıktıı canım. şöle bişi var ben yuvarlağım hoca öle dedi sırtım dar mesela . ne kadar anlatamasam da.
Ay eşimle bir açılışa geldik hiçbir şey yemedim kendime inanamıyorum. Tabi burdaki zayıf kadınların etkisi oldu!!!
tamam canım o doğrudur. ölçtüğü yeri iyi belleseydin artık kendin de ölçersinben anladım seni gözümde canlandırabildim yani. şimdi sıra o ölçüyü aşağı çekmekte
aynen benim de çevremde var öyle gerek yok modunda olanlar. yaw ben bu şekilde mutsuzsam gerek vardır yani bunun kararını da size mi bırakacağım diyesim geliyor ama henüz diyemedim kimseyeinşallah canım anladım dediği yeri :) inşallah çekeceğiz. rakamlar hiç öenmli diil insanın ayndaki göüntüsü ve kendini nası hissetiği. orantılar farklı, kemikler, vücut yapısı, et sıklığı bir sürü değişken var. insanlar dkkat ettiğimi anlayınca gerek yok moduna geçiyorlar ya sinir oluyorum. kendimi biliyorum ve yakın çevreminde söylediği 49 civarı olmam. çok iyi geldi burası bana :)
Cok karbonhidrat iceriyor cnm menün 3 pogaca cok cok fazla olmsselam kızlar. benim dün akşam ki menüm :
1 porsiyon bezelye yemeği
az pilav
1 tane şekerpare
bu sabah kahvaltım 3 poaça ve çay
ben de didimCok karbonhidrat iceriyor cnm menün 3 pogaca cok cok fazla olms
Ben yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.ben de didimdikkat eder umarım bundan sonra
aynen her zaman fırsat olamayabiliyor. bir de sıkılıyorum hep aynı şeyi yemekten. ekmek yemediğim için yumurta mecbur tüketiyorum. yakında ben yumurtlıcamBen yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.
hiç duymadım neymiş ki ? duyan bilen kullanan paylaşsın bizimleKizlar l-carnitin kullanan oldumu aranizda. Servisteki arkadaslardan spor yapanlar icin cok ise yaradigini duydum da...
Bende ekmk yemiyorm yumurta yiyorm yerine genelde. L carnitin yag yakimina yardimci olan bi destekmis bende tam bilmiyormki...aynen her zaman fırsat olamayabiliyor. bir de sıkılıyorum hep aynı şeyi yemekten. ekmek yemediğim için yumurta mecbur tüketiyorum. yakında ben yumurtlıcam
hiç duymadım neymiş ki ? duyan bilen kullanan paylaşsın bizimle
Ben yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?