♥haftalık kilo verme yarışması♥

Bende ekmk yemiyorm yumurta yiyorm yerine genelde. L carnitin yag yakimina yardimci olan bi destekmis bende tam bilmiyormki...

Canim onlari bosver sen onwmli olan cenemizi tutmak. Yoksa hicbirsey bize fayda etmez. 70ler grubunda sinirdasin dikkat et 80 lere gelme istemiyoruz seni. Biz yanina geliriz

Ben yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.
canımm. şimdi ekmeği alıyosun akşamdan içine marul domates peynir biber koyuyorsun poşetliyorsun sabah işe giderken yanına alıyorsun buduğun fırsatta yiyorsun. :)

Ama once den bende oyle derdim.zayif zaten neye ugrasiyorsa diye gıcık olurdum. Ta ki arkadasi gorwne kadar 54 kg ama gobek 7 aylik gibi. Bacak popo hoc yok ama. O zaman dedim ki herkes istedigi kiloda olmali.
eeee ne bileyim hayatim da hic zayif olmadim ki en dusuk 76 idim hayirladigim

ben len son ne zaman 49 dum herhalde ortaokulda fln. liseden geçen yıla kadar 55-60 arasındaydım hep. geçen sene 51 leri gördüm o şekilde ve ideal kilomun 49 olduğunu anladım.
yakın birilerinin olması çok iyi oldu anlıyoruz birbirmizi. ve bende asla zayıf görünmem öle çıtı pıtı hatun diilim

işte ben ondanım. bacak popop yok bildiğin 7 aylık :) üstümü bol giyiniyorum göğüs fazlasıyla olduğu için insanlar görmüyor :)

işte ben ondanım. bacak popop yok bildiğin 7 aylık :) üstümü bol giyiniyorum göğüs fazlasıyla olduğu için insanlar görmüyor :)

Sen yine bol.giyinerek kamufle etmişsin. Arkadasim o kadar alismis ki karnini icine cekerek gezer. Saldi mi sok olurduk...
ama dogumdan sonra karin kasları zayifladigindan olurmus. Zor yani...
ben de kilolyum ama kalas gibiyim.hertarafim ayni oranti da yani

canım benim genetik. babam annem de bacak yok kocaman göbek babam 177 boyunda 90 kilodur aslında çok diil ama herkes şişman görür çünkü kocaman göbeği var . annemde öle.
orantılı olunca daha güzel oluyor. bacakları kalınlaştırmak mümkün diil diye bende üstü inceltmeye çalışıyorum:)

Ama ben ekmekle hic bir araya gelmemki aramiz cok bozuk bizim kendisiynen :)
ne iş yapıyosun peki işe gidince bişiler atıştırabileceğin bi yer var mı varsa. 2-3 zeytin çok az peynir yine domates yumurta haşla at çantana. küçük bi tabağa çıkart ve ilk bulduğun fırsatta ye :) geçen sene 12 kilocuk vermiştim de :)

Ben hemsireyim cnm tam olarak ayni yastayiz seninle 88liyim bende. Simdi her sabah kendim hazirlaniyorm sonrasinda oglumu hazirlamak icin bi yarim saat daha ugrasiyorm (altini al giydir süt icir) sonra onu bakiciya birakiyorm sonra ise gidiyrm. Anlayacagin ise gitmeden zaten yorulms oluyorm. Her zaman kahvalti hazirlamayi gözüm almiyo bu sartlarda :)

anladım canım ne güzel yaşıtız ama senin çocuğun var ben bekarım :)) haklsıın canım ama işte kahvaltısız olmuyor ki

Ne kdr sürede verdn 12 kiloyu?

direk diyet olmadı aslında. eylül gibi dikkat etmiştim 58 lere düştüm sonra aralık gibi yine yine derken martta 50 leri gördüm bir kaç gün :) sonra bıraktım 54-55 arasında takıldım. şimdi tekrar dikkar ederek 53e gerilerim .

özel bişi yapmadım.
1.kahvaltı yaptım her gün. ben ki ortaokuldan beri kahvaltı yapmam :)
2.dışardan az yedim yersem de yarım poriyon şekilinde birileriyle paylaştım
3.diyetteyim demedim kendime. ihtiyacımın olmadığı şeyleri almıyorum dedim
4.süt içtim her gün
5. muz yedim.
6. canım ne istiyorsa yedim ama az.
7. tatlısız günüm olmadı.
8. kısıtlamadım asla

bak bu çok iyi olmuş durumun vahimiyetini anlamanda yardımcı olmuştur. sana motivasyon olsun bu ,moral bozukluğu değil istediğin tişörtü alacaksın o kıvama geleceksin . tabi ben de hatta biz de topikçe
ah be canim durumun vahimligini 90 kilodan beri biliyorum psikoljm bozuldu zayiflarsam dikkat edecem kilo almamak icin bir daha ayni şeyleri yaşamak mi Allah korusun. en son 81 kiloda zorla bişey buldum oda az büyük geliyordu benim gobek göğüs ve kollar zorlastiriyor.. neyseki zayiflamaktayim ya sabır bu pazartesi 2 buçuk kilo vermiş olursam mutlu olucam umutla bakacam ileriye inşallah

En hayirli sekilde Rabbim sanada bir es nasip etsin cnm. Cocugun oldugunda beni cok iyi anlicaksin
çok istiyorum çocuğumun olmasını ama nasip olmadı evlilik denemelerim kıyısından köşesinden dönüm ve iyi ki olmamış diyorum. doğru zaman diilmiş.

bak bizleri anlaman için güzel bir deneyim :) ama bu başlık hepimiz için olmazları oldurcak gibi geliyor bana çok umutluyum

aynen burda herkes kendine benzer birilerini buldu motiveleniyoruz bu başlık bana iyi geldi yaaaa iyi ki varsınız

zor işin var Allah kolaylık versin. hastanede olmak ayrı zor hasta insanla olmak ayrı zor. babamın hastalığı döneminde 2 ay kadar hastanede kalmıştık da o zaman refakatçi psikolojisiyle çok kızıyordum hemşirelere hiç bakmıyorlar diye ama objektif bakınca onlarda hangi birine baksın nefes almak istiyorlar haliyle . velhasılıkelam kolaylıklar dilerim

ben de 87 li bekarım ne var yani

bence güzel kilolar vereceksin. hepimiz vercez

bende 89 luyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…