- 15 Aralık 2013
- 9.858
- 18.282
- 248
Bende ekmk yemiyorm yumurta yiyorm yerine genelde. L carnitin yag yakimina yardimci olan bi destekmis bende tam bilmiyormki...
canımm. şimdi ekmeği alıyosun akşamdan içine marul domates peynir biber koyuyorsun poşetliyorsun sabah işe giderken yanına alıyorsun buduğun fırsatta yiyorsun. :)Ben yarik pogaca yesem vicdan azabi duyuyorm o yüzden sabahlari genelde ac kaliyrm. Evde domates salatalik peynir yumurta yemeye her zamn vaktim olmuyr.
Yok cnm 80lere artk cikmam illede yer degistirceksem 60lara gecerimCanim onlari bosver sen onwmli olan cenemizi tutmak. Yoksa hicbirsey bize fayda etmez. 70ler grubunda sinirdasin dikkat et 80 lere gelme istemiyoruz seni. Biz yanina geliriz
aynen benim de çevremde var öyle gerek yok modunda olanlar. yaw ben bu şekilde mutsuzsam gerek vardır yani bunun kararını da size mi bırakacağım diyesim geliyor ama henüz diyemedim kimseyebir gün çılgın anıma denk gelecek biri fena olacak
evet burada belirtilen rakamların da çok önemi yok aslında aynı kilo her insanda farklı duruyor. aynada görüdüğümüze tamadır dediğimiz an mesele bitiyor. ben kendimi 47-48 kiloyken çok beğenirdim mutlu hissederdim. o yüzden o kiloma inmek istiyorum. kimisine az gelebilir rakamsal değer ama ben 47-48 kilo öyle çubuk kraker gibi olmuyorumzaten benim vücut yapım çubuk kraker olmaya müsait değil yuvarlak hatlıyım ben klasik türk hatunu
ben len son ne zaman 49 dum herhalde ortaokulda fln. liseden geçen yıla kadar 55-60 arasındaydım hep. geçen sene 51 leri gördüm o şekilde ve ideal kilomun 49 olduğunu anladım.aynen benim de çevremde var öyle gerek yok modunda olanlar. yaw ben bu şekilde mutsuzsam gerek vardır yani bunun kararını da size mi bırakacağım diyesim geliyor ama henüz diyemedim kimseyebir gün çılgın anıma denk gelecek biri fena olacak
evet burada belirtilen rakamların da çok önemi yok aslında aynı kilo her insanda farklı duruyor. aynada görüdüğümüze tamadır dediğimiz an mesele bitiyor. ben kendimi 47-48 kiloyken çok beğenirdim mutlu hissederdim. o yüzden o kiloma inmek istiyorum. kimisine az gelebilir rakamsal değer ama ben 47-48 kilo öyle çubuk kraker gibi olmuyorumzaten benim vücut yapım çubuk kraker olmaya müsait değil yuvarlak hatlıyım ben klasik türk hatunu
işte ben ondanım. bacak popop yok bildiğin 7 aylık :) üstümü bol giyiniyorum göğüs fazlasıyla olduğu için insanlar görmüyor :)Ama once den bende oyle derdim.zayif zaten neye ugrasiyorsa diye gıcık olurdum. Ta ki arkadasi gorwne kadar 54 kg ama gobek 7 aylik gibi. Bacak popo hoc yok ama. O zaman dedim ki herkes istedigi kiloda olmali.
eeee ne bileyim hayatim da hic zayif olmadim ki en dusuk 76 idim hayirladigim
işte ben ondanım. bacak popop yok bildiğin 7 aylık :) üstümü bol giyiniyorum göğüs fazlasıyla olduğu için insanlar görmüyor :)
Ama ben ekmekle hic bir araya gelmemki aramiz cok bozuk bizim kendisiynen :)canımm. şimdi ekmeği alıyosun akşamdan içine marul domates peynir biber koyuyorsun poşetliyorsun sabah işe giderken yanına alıyorsun buduğun fırsatta yiyorsun. :)
canım benim genetik. babam annem de bacak yok kocaman göbek babam 177 boyunda 90 kilodur aslında çok diil ama herkes şişman görür çünkü kocaman göbeği var . annemde öle.Sen yine bol.giyinerek kamufle etmişsin. Arkadasim o kadar alismis ki karnini icine cekerek gezer. Saldi mi sok olurduk...
ama dogumdan sonra karin kasları zayifladigindan olurmus. Zor yani...
ben de kilolyum ama kalas gibiyim.hertarafim ayni oranti da yani
ne iş yapıyosun peki işe gidince bişiler atıştırabileceğin bi yer var mı varsa. 2-3 zeytin çok az peynir yine domates yumurta haşla at çantana. küçük bi tabağa çıkart ve ilk bulduğun fırsatta ye :) geçen sene 12 kilocuk vermiştim de :)Ama ben ekmekle hic bir araya gelmemki aramiz cok bozuk bizim kendisiynen :)
Ben hemsireyim cnm tam olarak ayni yastayiz seninle 88liyim bende. Simdi her sabah kendim hazirlaniyorm sonrasinda oglumu hazirlamak icin bi yarim saat daha ugrasiyorm (altini al giydir süt icir) sonra onu bakiciya birakiyorm sonra ise gidiyrm. Anlayacagin ise gitmeden zaten yorulms oluyorm. Her zaman kahvalti hazirlamayi gözüm almiyo bu sartlarda :)ne iş yapıyosun peki işe gidince bişiler atıştırabileceğin bi yer var mı varsa. 2-3 zeytin çok az peynir yine domates yumurta haşla at çantana. küçük bi tabağa çıkart ve ilk bulduğun fırsatta ye :) geçen sene 12 kilocuk vermiştim de :)
anladım canım ne güzel yaşıtız ama senin çocuğun var ben bekarım :)) haklsıın canım ama işte kahvaltısız olmuyor kiBen hemsireyim cnm tam olarak ayni yastayiz seninle 88liyim bende. Simdi her sabah kendim hazirlaniyorm sonrasinda oglumu hazirlamak icin bi yarim saat daha ugrasiyorm (altini al giydir süt icir) sonra onu bakiciya birakiyorm sonra ise gidiyrm. Anlayacagin ise gitmeden zaten yorulms oluyorm. Her zaman kahvalti hazirlamayi gözüm almiyo bu sartlarda :)
En hayirli sekilde Rabbim sanada bir es nasip etsin cnm. Cocugun oldugunda beni cok iyi anlicaksinanladım canım ne güzel yaşıtız ama senin çocuğun var ben bekarım :)) haklsıın canım ama işte kahvaltısız olmuyor ki
Ne kdr sürede verdn 12 kiloyu?
bak bu çok iyi olmuşdurumun vahimiyetini anlamanda yardımcı olmuştur. sana motivasyon olsun bu ,moral bozukluğu değil istediğin tişörtü alacaksın o kıvama geleceksin . tabi ben de hatta biz de topikçe
çok istiyorum çocuğumun olmasını ama nasip olmadı evlilik denemelerim kıyısından köşesinden dönüm ve iyi ki olmamış diyorum. doğru zaman diilmiş.En hayirli sekilde Rabbim sanada bir es nasip etsin cnm. Cocugun oldugunda beni cok iyi anlicaksin
Ama once den bende oyle derdim.zayif zaten neye ugrasiyorsa diye gıcık olurdum. Ta ki arkadasi gorwne kadar 54 kg ama gobek 7 aylik gibi. Bacak popo hoc yok ama. O zaman dedim ki herkes istedigi kiloda olmali.
eeee ne bileyim hayatim da hic zayif olmadim ki en dusuk 76 idim hayirladigim
aynen burda herkes kendine benzer birilerini buldu motiveleniyoruzben len son ne zaman 49 dum herhalde ortaokulda fln. liseden geçen yıla kadar 55-60 arasındaydım hep. geçen sene 51 leri gördüm o şekilde ve ideal kilomun 49 olduğunu anladım.
yakın birilerinin olması çok iyi oldu anlıyoruz birbirmizi. ve bende asla zayıf görünmem öle çıtı pıtı hatun diilim
zor işin var Allah kolaylık versin. hastanede olmak ayrı zor hasta insanla olmak ayrı zor. babamın hastalığı döneminde 2 ay kadar hastanede kalmıştık da o zaman refakatçi psikolojisiyle çok kızıyordum hemşirelere hiç bakmıyorlar diye ama objektif bakınca onlarda hangi birine baksın nefes almak istiyorlar haliyle . velhasılıkelam kolaylıklar dilerimBen hemsireyim cnm tam olarak ayni yastayiz seninle 88liyim bende. Simdi her sabah kendim hazirlaniyorm sonrasinda oglumu hazirlamak icin bi yarim saat daha ugrasiyorm (altini al giydir süt icir) sonra onu bakiciya birakiyorm sonra ise gidiyrm. Anlayacagin ise gitmeden zaten yorulms oluyorm. Her zaman kahvalti hazirlamayi gözüm almiyo bu sartlarda :)
ah be canim durumun vahimligini 90 kilodan beri biliyorum psikoljm bozuldu zayiflarsam dikkat edecem kilo almamak icin bir daha ayni şeyleri yaşamak mi Allah korusun. en son 81 kiloda zorla bişey buldum oda az büyük geliyordu benim gobek göğüs ve kollar zorlastiriyor.. neyseki zayiflamaktayim ya sabır bu pazartesi 2 buçuk kilo vermiş olursam mutlu olucam umutla bakacam ileriye inşallah
bende 89 luyumBen hemsireyim cnm tam olarak ayni yastayiz seninle 88liyim bende. Simdi her sabah kendim hazirlaniyorm sonrasinda oglumu hazirlamak icin bi yarim saat daha ugrasiyorm (altini al giydir süt icir) sonra onu bakiciya birakiyorm sonra ise gidiyrm. Anlayacagin ise gitmeden zaten yorulms oluyorm. Her zaman kahvalti hazirlamayi gözüm almiyo bu sartlarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?