Estağfirullah canım, atladım kusura bakmayın, tutamadım kendimiCanim dus aldirdim. Ince giydirdim. Elimde taylol ve pedifen var. Dönüşümlü olarak kullaniyorum. Genelde 39 dan sonra ve duşmezse mudahelede bulunuyorum. Fotil ya da acile gitmwk gibi. Ama o kadar yorgunum ki galiba bebegimi degil de kendimi düşündüm biraz.bu arada koltuk alrindan ölçtüm.
Ve beklemedeyim canım. Sağol
61.300 şuanda canım ya ben yazdım sanıyodumpazartesi bildirim yapmayi unuttun mu aramizdaydin
Dikkat etmez miyim canim.inan canim cikolata istedi koklayip koklayip yerine birakiyorum.Gider cnm mrk etme dikkat et yeter
ne güzel canim Allah bagislasin kizini hakkinda hic birsey bilmiyordumEstağfirullah canım, sen bebiş hemşiresisin. Eminim benden de tecrübelisindir
Sadece uygulama farklılığı bence, bizim pediatriciler çok karşılardı fitile, bende de o düşünce oluştu sanırsam. Ben de 2,5 yaşında minik bir güzelliğin annesiyim aynı zamanda... Bizim diş dönemimiz de çok sıkıntılı geçti. Aftlar, ateş, oooo...
Demek istediğim Bazal bir ateş muhakkak oluyor ve düşürmek için çok uğraşmaya lüzum yok kanımca...
Calgel veya dentinox jel çok rahatlatıyor
Günde 4-5 kez dişlere sürülebilir
ben 8. ayda adet oldum ondan sonra yavasladi kilo vermem.tam tersi oldu yani. bu arada artik 40 gunde bir adet olyrm bazende 45 günde. hormonlarima da bakti normal çıktı neden boyleyim.anlamadimKizlar bisey soracam.
Ben hala adet olmadim. Kendimi menapoz da ve metabolizma si yavas hissediyorum.kilo verme hizimi etkiliyor bu durum degil mi eger adet olsam daha mi hizli kilo veririm
Çok geçmiş olsun cnm. Benimde 2 yaşında bir oğlum var çok zor çıkarmışti dişlerini dış jeli kullanabilirsin bu dönemde çok rahatlatıyor bebekleri. Ateşini de takip ettiğin sürece bir sorun olacagini sanmıyorumGercekten zor ama bir o kadar da tatli. Ama dunden beri daha da zor. Ateşli ilac verdigim halde 38 derece. Dişten dolayi baska hic birseyi yok.napmaliyim daha bilemiyorum. Dus ta aldiriyorum. Acaba acile gitsem igne yapilsa tekrardan atesi cikar mi. Bu dis patlayana kadar...
afedersiniz tuvalete bile gidemiyorum agliyor hep.yemek bile yapamdim.
Estağfirullah canım, atladım kusura bakmayın, tutamadım kendimi
Canım calpol= parol=tylolYok canim ne kusuru. Esime hemen o yazdigin jelden aldiracam. Ates düşürücü hangisi olsa acaba
Dentinox bende kullandim rahatlatiyor gercekten. 1 yasin altindaki bebekler icin en uygunu calpol benim bildigim kadariyla cnm.Yok canim ne kusuru. Esime hemen o yazdigin jelden aldiracam. Ates düşürücü hangisi olsa acaba
Sağol canım, cümlemizinkini inş.ne güzel canim Allah bagislasin kizini hakkinda hic birsey bilmiyordum
L carnitin hakkinda bilgin varmi cnm.Sağol canım, cümlemizinkini inş.
Ben de sizleri yavaş yavaş tanıyorum ve tanıdıkça da sizleri ve grubu daha çok seviyorum...
Canım onun hakkında çok bilgim yok, senin de söylediğin kadarını duydum ben de.. Sporcuların, yani düzenli ve iyi spor yapanların kullandığını ve yağ yıkımına yardımcı olduğunu...L carnitin hakkinda bilgin varmi cnm.
kıskanmayızBende seviyore burayi :) dier topikte de 10 kilo vermistim burda da basarili olucm ins. Kiskanmayin tamammi
ay canım yaaa kıyamam kiii . inşallah çabuk atlatır(sınız)Canim dis cikarma ne zormussss yaaa... garibim cok aci cekiyor belli. Kiyamiyorum..
agzi hep acik. Salya akitiyor. Ememiyor.ve hep agliyor.ilk defa basima geldi.
insallah diger disleri kolay cikar. Bu ilk te
yok öyle çaktırmadan zayıflamakbeni zora soktun şimdi zaten zar zor zayifliyoz şurada birinci olacaktim millet lafa sohbete dalmisken
Kizlar bisey soracam.
Ben hala adet olmadim. Kendimi menapoz da ve metabolizma si yavas hissediyorum.kilo verme hizimi etkiliyor bu durum degil mi eger adet olsam daha mi hizli kilo veririm
Dikkat etmez miyim canim.inan canim cikolata istedi koklayip koklayip yerine birakiyorum.
ama su anda yorgunluktan yiyecek halim yok
nette bir bakayım dedim. bizim forumda da açılmış 2010 yılında böyle bir konu. bilmiyorum görüp okudun mu amaL carnitin hakkinda bilgin varmi cnm.
Canım çok teşekkür ederim, doğru herkesin yapısı bir değil, ben bir yıl önce doğum yaptım, son 6 yıldır bu bir yılı saymazsak aktif spor yapıyordum, sağlıklı besleniyordum, 46-49 arasıydım hep. Kilo eşit dağılıyordu, şuan biraz göbek kaldı doğumdan sonra, birazda kalça var, çevremdekiler benim görüntü olarak zayıf bile göründüğümü niçin bu kadar zayıflamak istediğimi anlamadıklarını söylüyorlar. Beden olarak da çoğunlukla S giyiyorum, belli markalarda ise M beden (hayatımda ilk kez M beden giydiğim bir yıl oldu bu). İşte böyle durumum, bu benim yazdığım 49 ilk inmek istediğim hedef, şuan 53 kg. 51 e inince inşallah hedef küçültüp 48 yapıcam.canım şöyle bişi beni rahatsız eden rakam diil. kilom bölgesel bacak basen yoktur ama kocaman bir göbek onun olmaması içinde kilomun 49 olması gerekiyor. 62 kilo olduğum zamanda da yine bacak basen yoktu göbek vardı. senin vücut yapın nasıl orantılı mı mesela. benim bacaklarım az kalın olsaydı ve basenim olsaydı kilo vermeye çalışmazdım. :)
Menümü yazıyorum ve fırçalarınızı bekliyorum buyrun...
Ilki de benden bana gelsin
07:30
2 dilim tam buğday ekmeği
1 sahanda yumurta (yağsız)
1 tk kadar köy peyniri
1 kk beyaz peynir
1 tk reçel, 5 zeytin
yeşillik, domates
09:45
6 erik, 5 çilek
1 grissini
12:00
1,5 kepçe çorba
5 yk bezelye
2 küçük tulumba tatlısı
Sonra eve geldim poğaça ve makarna yedim
Miktarlarını hiç sormayın!
Sonra hastaneye geldim
1 şekerli Türk kahvesi
2 küçük tulumbacık daha
18:00
7-8 yk kıymalı ıspanak
3 yk yoğurt
Yağsız salata
19:30
5 tane erik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?