- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
şu durumunu avatarın da özetliyor zaten :) yaaa gözüm korktu amaa yaaaa ben uykuyu severim. evli ve çocuklu olmak demek uykusuz olmak demek miiiDinlenmek mi o ne ki ama yaaaa unutali cok oldu.
2 saat deliksiz uykuya hasret kaldim
Uykusuzluk beni aşırı stresli ve agresif yapiyor.. kocam da gece gorevinde ve taaa sabah 8 den beri calisiyor. Ek gorev.
şey demek istedim. yanlış evlilik yapıp sürekli mutsuz olacağıma bekar olup rahatıma bakmak daha güzel :)Konu actinmi hic görmedim ben.
Tamda verebilirsin bisey olmz bence cnm ayi büyük
Ewt cnm haklisin ben tamamiyle yanlis anlamisimşey demek istedim. yanlış evlilik yapıp sürekli mutsuz olacağıma bekar olup rahatıma bakmak daha güzel :)
şu durumunu avatarın da özetliyor zaten :) yaaa gözüm korktu amaa yaaaa ben uykuyu severim.verip ve çocuklu olmak demek uykusuz olmak demek miii
teşekkürler canım amin :)Şahsıma münhasır bi insanim diyosun yani :) umarim yakinda atanirsn cnm
Cocuguna göre degisir cnm benimki gece hasta olmadigi sürece hic uyanmaz mesela :))))şu durumunu avatarın da özetliyor zaten :) yaaa gözüm korktu amaa yaaaa ben uykuyu severim. evli ve çocuklu olmak demek uykusuz olmak demek miii
Canım pardon burda atlamak durumunda kaldım, Ateşi çok yüksek değil ki... Bi de nerden ölçtün?Ay iyi hatirlattin canim ya. Kafa kalmadi ki bende uykusuzluktan.
10 aylik yarim mi yoksa tam mi vereyim
heee iyi bir an tırsmadım değil çünkü :)Yok yaaa o kadar da korkma. Normalde cok sakindir oglum 10. Ayinda ilk ateslenmesi diyebilirim.bende uykuyu severim. Gunduzleri arada esime verip.uyurum.
guzel yonleriii coook var canim inanki.
Diger zamanlarda 39 olmadikca fitile grk yokta dis cikarirken bebekler cok eziyet cekiyorlar paranox ayni zamanda sedatif etkide yapiyorya bu sürecte iyi olabilir diye düsünmüstm ben. Ama tabi dr tavsiyesi önemli :)Canım pardon burda atlamak durumunda kaldım, Ateşi çok yüksek değil ki... Bi de nerden ölçtün?
2 yaşa kadar bebişlerin ateşi en iyi rektal ölçülür, diğerleri biraz yanıltıcıdır
Ince giydirip calpol verip beklemede ol bence... 39 olmadıkça fitile hiç gerek yok...
Konuya daldım böyle ama sorumluluk hissettim de, naçizane aile hekimi uzmanıyım da
dimi dimi seç beğen al :) her meslekten her şehirden her yaştanay ne güel bi grup olduk biz böle:) çok sevdim sizi :) zayıf olursanız daha çok sevicem ama.
doktorumuz
hemşiremiz
örtmenlerimiz
ev hatunlarımız
atanmayı bekleyenlerimiz var bakalım başka hangi meslekler var.
Canım pardon burda atlamak durumunda kaldım, Ateşi çok yüksek değil ki... Bi de nerden ölçtün?
2 yaşa kadar bebişlerin ateşi en iyi rektal ölçülür, diğerleri biraz yanıltıcıdır
Ince giydirip calpol verip beklemede ol bence... 39 olmadıkça fitile hiç gerek yok...
Konuya daldım böyle ama sorumluluk hissettim de, naçizane aile hekimi uzmanıyım da
Bende seviyore burayi :) dier topikte de 10 kilo vermistim burda da basarili olucm ins. Kiskanmayin tamammi
dimi dimi seç beğen al :) her meslekten her şehirden her yaştanben de sevdim burayı
Diger zamanlarda 39 olmadikca fitile grk yokta dis cikarirken bebekler cok eziyet cekiyorlar paranox ayni zamanda sedatif etkide yapiyorya bu sürecte iyi olabilir diye düsünmüstm ben. Ama tabi dr tavsiyesi önemli :)
Bende seviyore burayi :) dier topikte de 10 kilo vermistim burda da basarili olucm ins. Kiskanmayin tamammi
Gider cnm mrk etme dikkat et yeterAy bir 10 kg da ben den gitse ne guzel olurrrr....
Estağfirullah canım, sen bebiş hemşiresisin. Eminim benden de tecrübelisindirDiger zamanlarda 39 olmadikca fitile grk yokta dis cikarirken bebekler cok eziyet cekiyorlar paranox ayni zamanda sedatif etkide yapiyorya bu sürecte iyi olabilir diye düsünmüstm ben. Ama tabi dr tavsiyesi önemli :)
1.liğe oynayan bir aday var burda yakaladım hatunlar uyanın,kendinize gelin yarıştayız biz yawww daha bilincine varamayanlar pazartesi havalara bakmayalım
galeyana getircem topiktekileri şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?