♥haftalık kilo verme yarışması♥

Dinlenmek mi o ne ki ama yaaaa unutali cok oldu.
2 saat deliksiz uykuya hasret kaldim
Uykusuzluk beni aşırı stresli ve agresif yapiyor.. kocam da gece gorevinde ve taaa sabah 8 den beri calisiyor. Ek gorev.
şu durumunu avatarın da özetliyor zaten :) yaaa gözüm korktu amaa yaaaa ben uykuyu severim. evli ve çocuklu olmak demek uykusuz olmak demek miii

Tamda verebilirsin bisey olmz bence cnm ayi büyük

Tamam canım yatarken vereyim.cok sagol.
Normalde fitil kullanma taraftari degilim ama 2 çocuklu olunca zorlaniyorum. Ve birseye vakit ayiramiyorum. Halsiz kalıyorum. Bugun kullanacam.

mavimli topiği mizde dr ve hemsiremizde var ne guzel.

şu durumunu avatarın da özetliyor zaten :) yaaa gözüm korktu amaa yaaaa ben uykuyu severim.verip ve çocuklu olmak demek uykusuz olmak demek miii

Yok yaaa o kadar da korkma. Normalde cok sakindir oglum 10. Ayinda ilk ateslenmesi diyebilirim.bende uykuyu severim. Gunduzleri arada esime verip.uyurum.
guzel yonleriii coook var canim inanki.

Ay iyi hatirlattin canim ya. Kafa kalmadi ki bende uykusuzluktan.
10 aylik yarim mi yoksa tam mi vereyim
Canım pardon burda atlamak durumunda kaldım, Ateşi çok yüksek değil ki... Bi de nerden ölçtün?
2 yaşa kadar bebişlerin ateşi en iyi rektal ölçülür, diğerleri biraz yanıltıcıdır
Ince giydirip calpol verip beklemede ol bence... 39 olmadıkça fitile hiç gerek yok...
Konuya daldım böyle ama sorumluluk hissettim de, naçizane aile hekimi uzmanıyım da

Yok yaaa o kadar da korkma. Normalde cok sakindir oglum 10. Ayinda ilk ateslenmesi diyebilirim.bende uykuyu severim. Gunduzleri arada esime verip.uyurum.
guzel yonleriii coook var canim inanki.
heee iyi bir an tırsmadım değil çünkü :)

ay ne güel bi grup olduk biz böle:) çok sevdim sizi :) zayıf olursanız daha çok sevicem ama.
doktorumuz
hemşiremiz
örtmenlerimiz
ev hatunlarımız
atanmayı bekleyenlerimiz var bakalım başka hangi meslekler var.

Diger zamanlarda 39 olmadikca fitile grk yokta dis cikarirken bebekler cok eziyet cekiyorlar paranox ayni zamanda sedatif etkide yapiyorya bu sürecte iyi olabilir diye düsünmüstm ben. Ama tabi dr tavsiyesi önemli :)

ay ne güel bi grup olduk biz böle:) çok sevdim sizi :) zayıf olursanız daha çok sevicem ama.
doktorumuz
hemşiremiz
örtmenlerimiz
ev hatunlarımız
atanmayı bekleyenlerimiz var bakalım başka hangi meslekler var.
dimi dimi seç beğen al :) her meslekten her şehirden her yaştan ben de sevdim burayı

Canim dus aldirdim. Ince giydirdim. Elimde taylol ve pedifen var. Dönüşümlü olarak kullaniyorum. Genelde 39 dan sonra ve duşmezse mudahelede bulunuyorum. Fotil ya da acile gitmwk gibi. Ama o kadar yorgunum ki galiba bebegimi degil de kendimi düşündüm biraz.bu arada koltuk alrindan ölçtüm.
Ve beklemedeyim canım. Sağol

Diger zamanlarda 39 olmadikca fitile grk yokta dis cikarirken bebekler cok eziyet cekiyorlar paranox ayni zamanda sedatif etkide yapiyorya bu sürecte iyi olabilir diye düsünmüstm ben. Ama tabi dr tavsiyesi önemli :)

Canim dis cikarma ne zormussss yaaa... garibim cok aci cekiyor belli. Kiyamiyorum..
agzi hep acik. Salya akitiyor. Ememiyor.ve hep agliyor.ilk defa basima geldi.
insallah diger disleri kolay cikar. Bu ilk te

Estağfirullah canım, sen bebiş hemşiresisin. Eminim benden de tecrübelisindir
Sadece uygulama farklılığı bence, bizim pediatriciler çok karşılardı fitile, bende de o düşünce oluştu sanırsam. Ben de 2,5 yaşında minik bir güzelliğin annesiyim aynı zamanda... Bizim diş dönemimiz de çok sıkıntılı geçti. Aftlar, ateş, oooo...
Demek istediğim Bazal bir ateş muhakkak oluyor ve düşürmek için çok uğraşmaya lüzum yok kanımca...
Calgel veya dentinox jel çok rahatlatıyor
Günde 4-5 kez dişlere sürülebilir

1.liğe oynayan bir aday var burda yakaladım hatunlar uyanın,kendinize gelin yarıştayız biz yawww daha bilincine varamayanlar pazartesi havalara bakmayalım
galeyana getircem topiktekileri şimdi
beni zora soktun şimdi zaten zar zor zayifliyoz şurada birinci olacaktim millet lafa sohbete dalmisken

Kizlar bisey soracam.
Ben hala adet olmadim. Kendimi menapoz da ve metabolizma si yavas hissediyorum.kilo verme hizimi etkiliyor bu durum degil mi eger adet olsam daha mi hizli kilo veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…