- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
simdi ev devri icin tapuya geldim o da geldi onu gördüm içim cız ettiDimdik dur. Kötü bile hissetsen gülümsemeyi unutma. "Kurtuldum"görünüşün olsun
Hayırlısı olsun hakkınızda.
Evet kizlar haftaya duruşmam var nasıl , davranmalıyım , hakim bisey sorar mi , ya da ben etkili bir cümle kurayım mi sizce ?
Karşısında dağ gibi durmak istiyorum , mahkemede ezik durmak istemiyorum .
Napmali sizce ?
simdi ev devri icin tapuya geldim o da geldi onu gördüm içim cız etti(
Gözlerimden yaş aktı babam yanımdaydı tuttum kendimi , dayanabilirdim sanıyordum içimi soğutmuştum ona karşı olmamış .
var canim avukatım , bugun gördüm babam abim vardi yanimda ,canım bir kere aşırı BAKIMLI ol. erkekler görsel bilirsin bi görsün vurulsun orda.sonra kendinden emin dişli ol. maddi manevi yıprandığını taleplerini söyle. avukatın var mı?
ondan nefret etmeye çalıştım , içimi soğuttum , bana yaptıklarını düşündüm , burda yazdıklarımı okudum ,mahkemeye kadar görmeyecektim , ama gelsin dedim tapuya , dayanırım sanmistim , dimdik durdum ama içim paramparça oldu .Seviyor musunuz hala? Neden boşanıyorsunuz?
Amin inşallah , o an dayanırım inşallah da sonrasında ağlarım biliyorum , ağlamak istemiyorum ailem üzülsün istemiyorumVallaha güzelce giyin makyajını yap kendine bak dimdik dur karşışında...allah yardımcın olsun cnm...
okudunuz mu konularımı ?Bu adama hiçbirşeyin etki edeceğini sanmıyorum.
Kafasında da kalbinde de bitmiş onun.
Planlı, sinsi ve çok soğukkanlı.
O günü atlatın sonra düşünmemeye çalışın.Kendinize odaklanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?