Haftaya boşanıyorum duruşmam var , nasıl durmalıyım karşısında sizce ?

Elbebekgulbebek63

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2017
872
1.072
113
Evet kizlar haftaya duruşmam var nasıl , davranmalıyım , hakim bisey sorar mi , ya da ben etkili bir cümle kurayım mi sizce ?
Karşısında dağ gibi durmak istiyorum , mahkemede ezik durmak istemiyorum .
Napmali sizce ?

Eski konunu okudum. O kadar çabaya iyi ki çocuk olmamış diyorum Çünkü adam büyümemiş olmamış. Bu adam baba da olamazdı..
Hakim sorarsa ne dersin bilmem de karşısında dik durmak için senin her şeyi yaptığını, tek başına tüm sorumluluğu aldığını ama onun kılını kıpırdatmadığını düşün sürekli..

canım davacı sensen dilekçede savunmanı yazdıysan sadece boşanmak istiyormusun diye soru soruyor sanırım anlaşmalı senin karşı tarafada aynısını soruyor en fazla beş dakka sürüyor benşmde 15 gün sonra davamın devamı var allah yardımcımız olsun senin gine anlaşmalı bir daha görüşmezsin benm bide çocuk var kurtuluş yok

Dimdik dur. Kötü bile hissetsen gülümsemeyi unutma. "Kurtuldum"görünüşün olsun
Hayırlısı olsun hakkınızda.
simdi ev devri icin tapuya geldim o da geldi onu gördüm içim cız etti (
Gözlerimden yaş aktı babam yanımdaydı tuttum kendimi , dayanabilirdim sanıyordum içimi soğutmuştum ona karşı olmamış .

Evet kizlar haftaya duruşmam var nasıl , davranmalıyım , hakim bisey sorar mi , ya da ben etkili bir cümle kurayım mi sizce ?
Karşısında dağ gibi durmak istiyorum , mahkemede ezik durmak istemiyorum .
Napmali sizce ?

canım bir kere aşırı BAKIMLI ol. erkekler görsel bilirsin bi görsün vurulsun orda.sonra kendinden emin dişli ol. maddi manevi yıprandığını taleplerini söyle. avukatın var mı?

Seviyor musunuz hala? Neden boşanıyorsunuz?
ondan nefret etmeye çalıştım , içimi soğuttum , bana yaptıklarını düşündüm , burda yazdıklarımı okudum ,mahkemeye kadar görmeyecektim , ama gelsin dedim tapuya , dayanırım sanmistim , dimdik durdum ama içim paramparça oldu .
Onunla ilgili konularım var canim okuyabilirsin .
Kvde mağdurum , ana kuzusu , gelişimini tamamlamamış biriydi malesef

Bu adama hiçbirşeyin etki edeceğini sanmıyorum.
Kafasında da kalbinde de bitmiş onun.
Planlı, sinsi ve çok soğukkanlı.
O günü atlatın sonra düşünmemeye çalışın.Kendinize odaklanın

Bu adama hiçbirşeyin etki edeceğini sanmıyorum.
Kafasında da kalbinde de bitmiş onun.
Planlı, sinsi ve çok soğukkanlı.
O günü atlatın sonra düşünmemeye çalışın.Kendinize odaklanın
okudunuz mu konularımı ?
Aynen ben de böyle düşünüyorum bu adama hic bisey etki etmiyor.
Anlamadığım beni bu kadar çok severken , ya da ben öyle hissederken nasıl oldu da bu kadar umursamaz , vurdumduymaz soğuk kanlı oldu , olabiliyor .
Hic mi tanımamışım ben bu adamı , peki kime nasıl güvenecem bundan sonra

Bütün konularına baktım. Çok aklı başında bir kadınsın haketmeyen insanlara elinden geleni yapmışsın ve onlar kaybetmiş. Süslen püslen kocaman bir gülümsemeyle git o duruşmaya ne kaybettiğini son kez bir daha görsün. Başını taşlara vuracak eminim, asla taviz verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…