- 14 Temmuz 2017
- 109
- 102
- 53
- 34
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
-
istemiyorsa boşanmak siz niye istiyorsunuz , geri dönüşü yok mu madem bu kadar üzülüyorsunuz sans verin kendinize .Bende boşanıyorum çekişmeli 1 ay sonra 3.durusma var ve eşim gelmiyo hakim gecenkinde bitiricem 3.ye dedi çok zor mahkeme salonu insan nediyecegini sasiriyo bn o gün iptal oluyorum ağlamaktan emeğime yıllarıma acıyorum yaşadıklarım aklıma geliyo hala özlüyorum zaman zamn ama bitti bundan sonrası ıyi olur inşallah
mutlu değilim ama mutlu görünemem , yüzüm de soğuk olur eminim çünkü ağlamamak icin kendimi tutmaya çalışacağım böyle olunca da kendimi kasmış olacam.Yüzün soğuk durmasın çok da mutlu görünme çünkü laubali gibi görünür hakime.
Ciddi ve mutlu ol :))))
mutlu değilim ama mutlu görünemem , yüzüm de soğuk olur eminim çünkü ağlamamak icin kendimi tutmaya çalışacağım böyle olunca da kendimi kasmış olacam.
Yok artık dönme zaten bırak aramasın sormasın hayatına bak Allah aşkına eltin ne durumda oda boşanıyormu?? Sana yazık ama eşinin kardeşine eltinin eşine yani daha çok yazık hem karısı ihanet etmiş hem kardeşiBoşanmak istemiyo evet pişman ama bikere babama gelmedi hep benden bekledi bn gideyim ona istedi bn o hatayı bikere yaptım kaçtım boşanmanızın nedeni etimle aldattı bni bir buçuk yıl sabrettim ailem duyumca herşey bitti
Beterin beteri var dedikleri bu sanırım.allah yardım etsin gerçekten.başkası olsa belki tamam bi şans verilebilir ama senin durumun gerçekten çok kötü.öbür tarafta boşanıyor mu.Boşanmak istemiyo evet pişman ama bikere babama gelmedi hep benden bekledi bn gideyim ona istedi bn o hatayı bikere yaptım kaçtım boşanmanızın nedeni etimle aldattı bni bir buçuk yıl sabrettim ailem duyumca herşey bitti
Ooo karısını yıkadı pakladı oturttu evine bütün suç benimkine kaldı kadın zorla yaptı dedi büyüyle yaptı dedi zaten şeytana pabucunu ters giydirir öyle bi insan ahh ahh yaşananları anlatsam sayfalar yetmezYok artık dönme zaten bırak aramasın sormasın hayatına bak Allah aşkına eltin ne durumda oda boşanıyormu?? Sana yazık ama eşinin kardeşine eltinin eşine yani daha çok yazık hem karısı ihanet etmiş hem kardeşi
Benimki suçlu oldu karısı nederse ona inandı kadın zorla yaptı dedi büyüyle yaptı dedi beraberler şuan nasıl bi ilişkileri var bilmiyorum hiç birini görmek istemiyorum hayatını mahvettiler iki cihanda da ellerim yakalarında olsun kapıma gelmeden canını almasin rabbimBeterin beteri var dedikleri bu sanırım.allah yardım etsin gerçekten.başkası olsa belki tamam bi şans verilebilir ama senin durumun gerçekten çok kötü.öbür tarafta boşanıyor mu.
Kurtulduğuna dua et canım.inşallah çocuğun yoktur da hiç bir bağın kalmaz onlarla.Benimki suçlu oldu karısı nederse ona inandı kadın zorla yaptı dedi büyüyle yaptı dedi beraberler şuan nasıl bi ilişkileri var bilmiyorum hiç birini görmek istemiyorum hayatını mahvettiler iki cihanda da ellerim yakalarında olsun kapıma gelmeden canını almasin rabbim
çok tesekkur ederim canim çok iyi geldi yazdiklarin , dediklerini uygulayacağım inşallah , geçen hafta gördüğümde yüzüne baktım nasıl diye iyi görünüyordu .Aglama evde agla baska yerde agla ama bosanma kesin kararinsa aglama tarafinada bakma bakarsan kurarsin acaba o nasil diye dusunmemek icin bakma cunku o dik durursa uzuleceksin birde soyle dusun artik uzulse ne olur ?kuzum dunyanin sonu degil hic istemem ben insanlar bosansin uzuntun okuyan insana bile yansiyor birde sen yaşıyorsun ama illa bosanacagim dersen bitti artik uzulmek bos elimden geleni yaptim daha ne yapabilirim diye kendine telkinlerde bulun(gercekten ayrilmamak icin cabaladigi dusunerek yazdim)evlilik kolay kurulmuyor ama sunuda biliyorumki kadinlar yuvalari icin cok caba sarfediyor buna ragmen devam etmiyor sa yapacak birsey yok Allah daha iyi birini gonlune gore versin doktugun son goz yasi son olsun baska aglamayasin insaAllah
Kurtulduğuna dua et canım.inşallah çocuğun yoktur da hiç bir bağın kalmaz onlarla.
çocuğum yok , ayrı şehirlerdeyiz , karşılaşma durumumuz yok artik bu hayatta .Dik ve soğukkanlı durmayı hedefleyin bence ...
Nasıl bir aldatma yaşandıki kendini temize çıkarabildi? Yatak muhabbeti yoktur umarım Allah ıslah etsin ilahi adalet diye bişey var sakın üzme kendini karşısındada ağlama dik dur ağlaması gereken kişi kendisi yıkan dağıtan bu duruma getiren kendisiOoo karısını yıkadı pakladı oturttu evine bütün suç benimkine kaldı kadın zorla yaptı dedi büyüyle yaptı dedi zaten şeytana pabucunu ters giydirir öyle bi insan ahh ahh yaşananları anlatsam sayfalar yetmez
İnşallah başarırım ağlamadan dimdik dururum babam ve erkek kardeşim gelecek onlar için durmam gerekiyor .Boşanmış bir anne olarak söylüyorum bunu.
Dimdik dur, sakın ağlama. kararlı olduğunu göster ve
umrumda değilsin mesajı ver. bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur
zorlamak çok anlamsız. insanı yormaktan ve yıpratmaktan başka
bir şey geçmiyor insanın eline.
Duruşma sonrası ağlama olmadan olmaz. yeter ki duruşma salonunda ağlama.
Mükemmel boşanma diye bir şey yok. Hakkında hayırlısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?