Haftaya boşanıyorum duruşmam var , nasıl durmalıyım karşısında sizce ?

Bende boşanıyorum çekişmeli 1 ay sonra 3.durusma var ve eşim gelmiyo hakim gecenkinde bitiricem 3.ye dedi çok zor mahkeme salonu insan nediyecegini sasiriyo bn o gün iptal oluyorum ağlamaktan emeğime yıllarıma acıyorum yaşadıklarım aklıma geliyo hala özlüyorum zaman zamn ama bitti bundan sonrası ıyi olur inşallah

istemiyorsa boşanmak siz niye istiyorsunuz , geri dönüşü yok mu madem bu kadar üzülüyorsunuz sans verin kendinize .
Hazır adam da gelmiyo duruşmaya .
Sanırım ben ondan bir adım bekledim , büyük bir adim ve adımın da hic gelmeyeceğini bildiğim için atsaydı evet derdim .
Çünkü gururlunun tekidir , gelseydi demek ki çok seviyordu ama gelmedi yine de içim kavruldu dün onu görünce haftaya nasıl olacam hic bilmiyorum

mutlu değilim ama mutlu görünemem , yüzüm de soğuk olur eminim çünkü ağlamamak icin kendimi tutmaya çalışacağım böyle olunca da kendimi kasmış olacam.

canım sakinleştirici bir ilaç alsan doktora gidip? inan çok iyi gelecek çünkü duygularını törpülüyor acı falan hissetmiyorsun. kendine bu iyiliği yap bence bu şekilde duygularını ortaya vurmaman lazım onun karşısında dik durmak için.

bu süreci atlatırken bence mutlaka doktora başvurmalısın.

Boşanmak istemiyo evet pişman ama bikere babama gelmedi hep benden bekledi bn gideyim ona istedi bn o hatayı bikere yaptım kaçtım boşanmanızın nedeni etimle aldattı bni bir buçuk yıl sabrettim ailem duyumca herşey bitti

Yok artık dönme zaten bırak aramasın sormasın hayatına bak Allah aşkına eltin ne durumda oda boşanıyormu?? Sana yazık ama eşinin kardeşine eltinin eşine yani daha çok yazık hem karısı ihanet etmiş hem kardeşi

Beterin beteri var dedikleri bu sanırım.allah yardım etsin gerçekten.başkası olsa belki tamam bi şans verilebilir ama senin durumun gerçekten çok kötü.öbür tarafta boşanıyor mu.

Ooo karısını yıkadı pakladı oturttu evine bütün suç benimkine kaldı kadın zorla yaptı dedi büyüyle yaptı dedi zaten şeytana pabucunu ters giydirir öyle bi insan ahh ahh yaşananları anlatsam sayfalar yetmez

Beterin beteri var dedikleri bu sanırım.allah yardım etsin gerçekten.başkası olsa belki tamam bi şans verilebilir ama senin durumun gerçekten çok kötü.öbür tarafta boşanıyor mu.
Benimki suçlu oldu karısı nederse ona inandı kadın zorla yaptı dedi büyüyle yaptı dedi beraberler şuan nasıl bi ilişkileri var bilmiyorum hiç birini görmek istemiyorum hayatını mahvettiler iki cihanda da ellerim yakalarında olsun kapıma gelmeden canını almasin rabbim

Aglama evde agla baska yerde agla ama bosanma kesin kararinsa aglama tarafinada bakma bakarsan kurarsin acaba o nasil diye dusunmemek icin bakma cunku o dik durursa uzuleceksin birde soyle dusun artik uzulse ne olur ?kuzum dunyanin sonu degil hic istemem ben insanlar bosansin uzuntun okuyan insana bile yansiyor birde sen yaşıyorsun ama illa bosanacagim dersen bitti artik uzulmek bos elimden geleni yaptim daha ne yapabilirim diye kendine telkinlerde bulun(gercekten ayrilmamak icin cabaladigi dusunerek yazdim)evlilik kolay kurulmuyor ama sunuda biliyorumki kadinlar yuvalari icin cok caba sarfediyor buna ragmen devam etmiyor sa yapacak birsey yok Allah daha iyi birini gonlune gore versin doktugun son goz yasi son olsun baska aglamayasin insaAllah

Son düzenleme:
Kurtulduğuna dua et canım.inşallah çocuğun yoktur da hiç bir bağın kalmaz onlarla.

çok tesekkur ederim canim çok iyi geldi yazdiklarin , dediklerini uygulayacağım inşallah , geçen hafta gördüğümde yüzüne baktım nasıl diye iyi görünüyordu .
Çok üzüldüm ağladım , eve gelene kadar benim kadar üzülmemiş dedim , halbuki onun da suratı düşmüştü ben sadece öyle görmek istedim , allahım bu benim sevdiğim adam hala seviyorum , neden bize kıydı diye durup durup baktım ağladım .
Bir kere sarılsam, bize niye bunu yaptın diyesim geldi yani karmaşık duygular içindeydim .
Sanırım yarin hic o tarafa bakmamak en iyisi ama son bir defa da olsa yüzüne bakıp öyle ayrılmak istiyorum galiba , çünkü farklı. Şehirlerde yasayacaz, onu bir daha görmeyeceğim her yerden sildim , bütün fotolarımı evde bıraktım . Onunla alakalı hic bisey almadim .
Bana dua edin.kizlar çok yıprandım , çok zor bir durum çalışmasaydım ayrı eve geçemeseydim sanırım bunun altından kalkamazdım , boşuna dememisler allah herkesin kaldırabileceği kadar yükü veriyor diye .

Nasıl bir aldatma yaşandıki kendini temize çıkarabildi? Yatak muhabbeti yoktur umarım Allah ıslah etsin ilahi adalet diye bişey var sakın üzme kendini karşısındada ağlama dik dur ağlaması gereken kişi kendisi yıkan dağıtan bu duruma getiren kendisi

Boşanmış bir anne olarak söylüyorum bunu.
Dimdik dur, sakın ağlama. kararlı olduğunu göster ve
umrumda değilsin mesajı ver. bazı şeyler olmuyorsa olmuyordur
zorlamak çok anlamsız. insanı yormaktan ve yıpratmaktan başka
bir şey geçmiyor insanın eline.

Duruşma sonrası ağlama olmadan olmaz. yeter ki duruşma salonunda ağlama.
Mükemmel boşanma diye bir şey yok. Hakkında hayırlısı olsun.

İnşallah başarırım ağlamadan dimdik dururum babam ve erkek kardeşim gelecek onlar için durmam gerekiyor .

Cnm 5 dk suruyo anlasmali hatta bizi hakim durusma salonuna bile almadı kaleminin yanında sadece dilekceyi sen mi yazdin dedi bu imzalar sizin mi dedi ve sonra kararini yazdirdi o kadar biz şok olduk ikimizde sevdigimz icin 9 yıllık beraberlik 4 yili evlilik bitti mi yani dedik. Hic zor degil bosanmak icinde sevginin bitmesi yalnizlik onsuzluk zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…