Slm kızlar...8 yıl önce ilk evlendigim zamanlar burayı keşfedip üye olmuştum o günden bugüne defalarca konu açtım mutsuz huzursuz evliliğimden yana şiddet gördüm konu açtım sonra affettim burada beni tanımayan insanlardan dahi utandım geçmiş konularımdan tanırlar şiddet görmüşsün affetmissin derler diye buradaki ismimi degistirdim bi kaç kere,daha önce de boşanma davası açtım çocuk var yazık günah diye manipüle etti affettim en iyi bildiği şey zaten manipüle etmek şimdi 2 çocukla boşanıyorum ekonomik özgürlüğüm var bu kangrenli evliliği kesip atiyorum.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ve vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.
Enerjimi düşüren yaşama hevesi olmayan baskıcı,tembel,obsesif sıkıntılı biriyle evliydim bu evlilikte tek hissettiğim değersiz olduğumdu çocuklara iyi olduğu için dayandım, affettim döndüm davamdan falan filan ama artık burama geldi denir ya burama geldi ve vazgeçtim,Kendimden vazgecmemek adına vazgeçtim yine bi öfke kontrolsüzlüğü sonucu pisi pisine ölmemek için vazgeçtim,çocuklarım için vazgeçtim.. 10 yılda 20 yılda sabretseniz insanlar değişmiyor bazen sadece vazgeçmek gerekir.