HAK YEME ,EVLAT AYRIMI,SİNSİLİK...

Ben ilk okuduğumda kv nin artık çocuk bakmak istemediğini anladım. Belki de sebebi budur sonuçta çocuk bakımı da kolay bir şey değil hele ki 60 yaş için. Diğer konuda da haklısınız eğer ortak bir ev varsa çalışıyo da olsanız sizinde hakkınız verilmeliydi. Aynı durumda bi tanıdığımız bir ay kendisi bi ay kardeşi şeklinde kirayı alıp ödeşiyorlardı. Böyle bir teklif yapılabilir sonuçta kimse de mağdur olmaz 1 aydan. Ben de çok yorum okuyamadım fakat biri var ki ne kadar sinir olduğumu anlatamam. Arkadaşım ben de anneliği evde oturup çocuğuma bakarak sürekli yanında olarak yapmak isterdim fakat herkesin koşulu bir mi? Evde çocuğuma bakmak da annelik,çalışıp güzel bi gelecek sunmak da annelik. Ne demek evde otur çocuğuna bak kimse bakmak zorunda değil falan. Tamam zorunda olmasın da zorla da bakmamış herhalde kadın,4 sene kim kendini mecbur hisseder? Demek ki zorlandığı bir vakitte bırakıp kendisi çalışmak istemiş olabilir orası ayrı. Ama yine bi kadının başka bi kadının anneliğini sorgulaması cidden çok acınası bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…