HAK YEME ,EVLAT AYRIMI,SİNSİLİK...

İyi de bunları söylemek size mi düşüyor? Kendini feda etsin etmesin, elti çalışsın çalışmasın vs bunlar maalesef sizi ilgilendirmiyor. Siz bu konuya karışmayın ve mesafeli durun. Bütçeniz eviniz gelir gideriniz bir değil bırakın ne halleri varsa görsünler. Kayınvalide evi onlara verse bile size laf düşmüyor, kocanız konuşsun ailesiyle.

Siz çocuk doğurmuşsunuz ama 0-4 yaş kendi anneniz, 4-8 yaş kayınvalideniz bakmış. Çalışıyormuşsunuz, niye bakıcı tutmadınız? Yazık değil mi bu kadınlara? Sizin çocuğa baktığı için diğer oğluna eşitlik olsun diye evini vermiş çatı sundurmasında yaşıyor. Kış günü yaşlı kadın nemden rutubetten gözünü açamaz yazık günah.

Ortak evi kiraya verip bölüşün. KV sizin çocuğunuza bakmış şu an istemiyor yapacak bir şey yok. Kadın çalışmak istiyorsa çalışır. Ayrımcılık yapması hoş değil ama bir şey söyleme hakkınız yok. Kendi parası.

Halen eltimin acigini kapatmak diyorsunuz
yıllardır sizin çocuğunuza bakarken de sizin aciginizi kapatıyordu unutmayın bunu
Ayrıca hıc anlamıyorum ilk dört yıl anneniz bakmış diğer dört yıl kaynananız bakmis

Siz şimdi çocuk mu büyütmüş oldunuz, annesi sizsiniz ya keşke birazda kendi çocuğunuza kendiniz baksaymissiniz

Dört yılda sizin için köle olmustu o zaman niye merhamet etmediniz

sözde Kayınvalıdenizi dusunuyorsunuz

Dört yılda sizin için köle olmustu o zaman niye merhamet etmediniz

sözde Kayınvalıdenizi dusunuyorsunuz
Neden köle olsun sadece kapı açıp hazır yapılmış yemeği çocuğun önüne koyuyordu . sağolsun allah razı olsun da şu an napıyor biliyor musunuz bodrum kat yerde tekstilde çalışıyor, sırf eltim çalışmıyor diye.... 60 yaşında eltimin mesleği var ama inat ediyor derdi o evde oturup kira gelirine devam ettirmek... biz kayınvalidem çalışmasın elektrik doğalgaz suyunu biz ödeyelim kendi evinde otursun istiyoruz benim çocuğuma da bakmasın diyoruz burda uyanık davranana jaynım eltim

ben siiznle gerçekten tartışmayacağım konunnun benim anneliğimle ne alakası var... çalışan insanın halinden anlamayan birisiniz bir kadını anneliğinden vuracak kadar da kabasınız.... teşşekürler okuduğunuz için lütfen siizn fikirleriniz bana yol göstermiyor yazmayın...

inanın kendi menfaatim için değil, ihtiyacı olsaydı kaynımın bir hastalığı vs tamam anlardım ama karııs sapasağlam mesleği var inat etti o evdeb çıkmıycam çalışmıcam kira gelsin diye. biz diyoruz ki koskoca kadın kayınvalidem sunruma çatıda oturuyor bu eve geçsin maaşi da var otursun, biz yine yardım ederiz. sizce burda kaynım ve eşinin zihniyeti mi bizim ki mi bir düşsünün lütfen... nbiz para ev mal mülk peşinde değiliz bu zihniyetsiz utanmazlarla nasıl başedeceğiz onun derdindeyiz çok şükür hepsi var çalışıp yaptık biizmle komşu arkadaş olanlar gayet memnundur bu arada siz bilirsiniz...

işte bizde aynısını diyoruz niye orda yaşıyor evi var ortak olan ev otursun kaynım da kendi evine çıksın bu zamana kadar gelirini yaptı zaten hanımın mesleği var sağlam. sağlıklı ...
bakıcı tutamamamın sebebi eşim vardiyalı çalışıyor evde uyuyor 3 vardiya hiç bir bakıcı kadın bunu istemiyor sabah -akşam çalışan biri değil malesef o sebeple geldiler biz zorlamadık...

İşte o sadece kapı açıp hazır yemeği çocuğun önüne koymak için aylık en az 30 bin lira maaş alıyor insanlar , bir hesaplayın bakalım 8 yılda kaç lira yapıyor.

Eşiniz söylesin kardeşine o zaman çık evden diye niye susuyor ki, kadın kendi hakkını bile almamış evden el insaf yani.

Anasının konforunu çok düşünen, en baştan evi parça pinçik bölene kadar geç otur derdi, herkes kendi işine çıkarına nasıl geliyorsa öyle yapmış.

biz öyl dedik zaten önce o oturuyordu kadın bize gelinde hop geçtiler yine ses etmedik siizn gibi düşündük 30 bin bakıcıya vericez olsun onlar otursun kira alırlar dedik onun karşılığı oydu zaten...

inanın eşim vardiyalı çalışmasa ne kendi ananeme ne de ona derdim hiç bir bakıcı kadın evde erkek istemiyor adam evde uyurken çocuk bakmıyorlar o sebeple mecbur kaldık ama karşılığını verdik vericez de son nefesimize kadar konu ayrı

eşim diyor ama utanmaz kardeşi ve eltim anlamıyor inat etti çalışmıyor kadın çalışıyor bir de vermediğini söylüyor burada ki amaç ne veriyorsun işte kira gelirleri de yok şimdi niye yalan söylüyorsun... en başa neden sen 60 yaşında çalışıyorsun niye o çalışmıyor burda bir oyun var çözemiyoruz...

Anasının konforunu çok düşünen, en baştan evi parça pinçik bölene kadar geç otur derdi, herkes kendi işine çıkarına nasıl geliyorsa öyle yapmış.

bu arada evi bölen amcaları yeğenlerine verdiler kaynanama vermek istemediler o sebeple bölündü biz hatta dedik ki satalım annenin üstüne ev alalım ama kaynımla eltim evi gaspettiler kadını da çalıştırıyorlar.... sorun bu aslında

kadın da demiyor ki çalışmıyorum burada oturucam demiyor dese zaten bir şey diyemezler, eltim boşanmakla tehtid ediyor, sırf çalışmamak için kira gelicek kendi orada oturacak kayınvalidemde ses etmiyor ,burada adeleli olması lazım evladının hakkını yedirmemesi lazım,ama o kölelik peşinde...

Alan memnun veren memnun size ne?

bize mi ne konuyu anlamadınız sanırım eşimin hakkı yeniyor burada...
O zaman siz değil eşiniz açacak ağzını konuşacak sizin üzerinize düşen bir şey yok burada. Ortak ev kiraya verilir kira yarı yarıya bölülülür veya hissenizi satarsınız sorun kökten çözülür. Diğer işte kayınvalide çalışıyormuş maaşını da onlara veriyormuş bunlar sizi ilgilendirmez

O halinden memnun ve sizden haklarımı savunun gibi bir talebi de yok. Boşuna ortalığı bulandırmayın.

Öf size ne kim çalışmış kim maaş almış kim maaşını kime vermiş. Bence siz de iş bulun, belli ki sıkılıyorsunuz.
Miras kaldı herhalde 2 kardeşe, tam anlamadım. Eve çökmüşler gibi bir durum varsa herkesle açık açık yüz yüze konuşmak lazım ama bence eşiniz muhatap olsun

Sizin çocuğunuza bakarken de yazık kadını yoruyorum gitsin evinde otursun dediniz mi

Amcadan miras ev kalmadan önce nerde oturuyordu , kv ve kaynınız?

Çocuğunuza bakan kv , onun karşılığı olarak olsun otursun kira alırlar dediniz de kirayı kaynınız alıyor kv ye ne faydası var bunun?

evet çözülebilir ama şeffaf davranılırsa niyet iyisye çözülür , kaynım evden gitmiyor, kayınvalidem para verdiğini söylemiyor, eşim hergün söylüyor ama acımasız insafsızlar, biz para istemiyoruz kadıncağız otursun orda derdimiz o ama o da birşey demiyor bu ayrım değil mi burada bir oyun bir sinsilik yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…