İyi de bunları söylemek size mi düşüyor? Kendini feda etsin etmesin, elti çalışsın çalışmasın vs bunlar maalesef sizi ilgilendirmiyor. Siz bu konuya karışmayın ve mesafeli durun. Bütçeniz eviniz gelir gideriniz bir değil bırakın ne halleri varsa görsünler. Kayınvalide evi onlara verse bile size laf düşmüyor, kocanız konuşsun ailesiyle.kadını didkleyen biz değiliz biz kraliçelr gibi baktık evimizde baktığı çocuk 4 yalıbdaydı 8 yaşına getirdi ondan önce de annem baktı zaten, kendi maaşı var eşinden 60 yaşında ben çocuğuma bakmamasına kızmıyorum, şu an oturduğu ev çatı sundurması sağlılsız gitsin o evde otursun kaloriferli oğlu da evine gitsin ... yada eşi çalışsın kayınvalide çocuk baksın en fazla kocaman kadını çalıştırıyolar kendini köle yapan o bide vermiyorum diyo yalan söyleyen o, eltimin açığını kapatmak için, kendini feada ediyor...
Halen eltimin acigini kapatmak diyorsunuzkadını didkleyen biz değiliz biz kraliçelr gibi baktık evimizde baktığı çocuk 4 yalıbdaydı 8 yaşına getirdi ondan önce de annem baktı zaten, kendi maaşı var eşinden 60 yaşında ben çocuğuma bakmamasına kızmıyorum, şu an oturduğu ev çatı sundurması sağlılsız gitsin o evde otursun kaloriferli oğlu da evine gitsin ... yada eşi çalışsın kayınvalide çocuk baksın en fazla kocaman kadını çalıştırıyolar kendini köle yapan o bide vermiyorum diyo yalan söyleyen o, eltimin açığını kapatmak için, kendini feada ediyor...
Dört yılda sizin için köle olmustu o zaman niye merhamet etmedinizevet altlı üstl ama kayınvalidem çatı sundurması gibi bir yerde kalıyor, biz istiyoruz ki o tursun o evde eltim de çalışıyorsa çalışsın çocuğuna baksın isterse. kayın valşdemin emeklisi de var eşinden ihtiyacı da yok yani tamamen bunlar için köle olmuş durumda
Neden köle olsun sadece kapı açıp hazır yapılmış yemeği çocuğun önüne koyuyordu . sağolsun allah razı olsun da şu an napıyor biliyor musunuz bodrum kat yerde tekstilde çalışıyor, sırf eltim çalışmıyor diye.... 60 yaşında eltimin mesleği var ama inat ediyor derdi o evde oturup kira gelirine devam ettirmek... biz kayınvalidem çalışmasın elektrik doğalgaz suyunu biz ödeyelim kendi evinde otursun istiyoruz benim çocuğuma da bakmasın diyoruz burda uyanık davranana jaynım eltimDört yılda sizin için köle olmustu o zaman niye merhamet etmediniz
sözde Kayınvalıdenizi dusunuyorsunuz
ben siiznle gerçekten tartışmayacağım konunnun benim anneliğimle ne alakası var... çalışan insanın halinden anlamayan birisiniz bir kadını anneliğinden vuracak kadar da kabasınız.... teşşekürler okuduğunuz için lütfen siizn fikirleriniz bana yol göstermiyor yazmayın...Halen eltimin acigini kapatmak diyorsunuz
yıllardır sizin çocuğunuza bakarken de sizin aciginizi kapatıyordu unutmayın bunu
Ayrıca hıc anlamıyorum ilk dört yıl anneniz bakmış diğer dört yıl kaynananız bakmis
Siz şimdi çocuk mu büyütmüş oldunuz, annesi sizsiniz ya keşke birazda kendi çocuğunuza kendiniz baksaymissiniz
inanın kendi menfaatim için değil, ihtiyacı olsaydı kaynımın bir hastalığı vs tamam anlardım ama karııs sapasağlam mesleği var inat etti o evdeb çıkmıycam çalışmıcam kira gelsin diye. biz diyoruz ki koskoca kadın kayınvalidem sunruma çatıda oturuyor bu eve geçsin maaşi da var otursun, biz yine yardım ederiz. sizce burda kaynım ve eşinin zihniyeti mi bizim ki mi bir düşsünün lütfen... nbiz para ev mal mülk peşinde değiliz bu zihniyetsiz utanmazlarla nasıl başedeceğiz onun derdindeyiz çok şükür hepsi var çalışıp yaptık biizmle komşu arkadaş olanlar gayet memnundur bu arada siz bilirsiniz...Hangi konuda kimler arasında olursa olsun, bana yoksa onada olmasın düşüncesi bana çok tehlikeli geliyor. Sizin konunuzda ben bunu sezdim. Eğer deseniz ki evi kiraya versinler bizede ortak olan evimizin yarı kira bedelini odesinler son derece haklısınız. Bence olması gerekende o. Ama ben sizin konunuzda burda bizim menfaatimize bir durum yok o zaman onlarında olmasın zihniyetini sezdim. Böyle insanlarla degil kardeş arkadaş, komşu, tanıdık olmayı bile istemezdim açıkçası.
işte bizde aynısını diyoruz niye orda yaşıyor evi var ortak olan ev otursun kaynım da kendi evine çıksın bu zamana kadar gelirini yaptı zaten hanımın mesleği var sağlam. sağlıklı ...İyi de bunları söylemek size mi düşüyor? Kendini feda etsin etmesin, elti çalışsın çalışmasın vs bunlar maalesef sizi ilgilendirmiyor. Siz bu konuya karışmayın ve mesafeli durun. Bütçeniz eviniz gelir gideriniz bir değil bırakın ne halleri varsa görsünler. Kayınvalide evi onlara verse bile size laf düşmüyor, kocanız konuşsun ailesiyle.
Siz çocuk doğurmuşsunuz ama 0-4 yaş kendi anneniz, 4-8 yaş kayınvalideniz bakmış. Çalışıyormuşsunuz, niye bakıcı tutmadınız? Yazık değil mi bu kadınlara? Sizin çocuğa baktığı için diğer oğluna eşitlik olsun diye evini vermiş çatı sundurmasında yaşıyor. Kış günü yaşlı kadın nemden rutubetten gözünü açamaz yazık günah.
İşte o sadece kapı açıp hazır yemeği çocuğun önüne koymak için aylık en az 30 bin lira maaş alıyor insanlar , bir hesaplayın bakalım 8 yılda kaç lira yapıyor.Neden köle olsun sadece kapı açıp hazır yapılmış yemeği çocuğun önüne koyuyordu . sağolsun allah razı olsun da şu an napıyor biliyor musunuz bodrum kat yerde tekstilde çalışıyor, sırf eltim çalışmıyor diye.... 60 yaşında eltimin mesleği var ama inat ediyor derdi o evde oturup kira gelirine devam ettirmek... biz kayınvalidem çalışmasın elektrik doğalgaz suyunu biz ödeyelim kendi evinde otursun istiyoruz benim çocuğuma da bakmasın diyoruz burda uyanık davranana jaynım eltim
yok ayrı ayrı işler bir ortaklık vs yokEşinizin işi kardeşiyle ortak mı yoksa ayrı ayrı mı çalışıyorlar ?
biz öyl dedik zaten önce o oturuyordu kadın bize gelinde hop geçtiler yine ses etmedik siizn gibi düşündük 30 bin bakıcıya vericez olsun onlar otursun kira alırlar dedik onun karşılığı oydu zaten...İşte o sadece kapı açıp hazır yemeği çocuğun önüne koymak için aylık en az 30 bin lira maaş alıyor insanlar , bir hesaplayın bakalım 8 yılda kaç lira yapıyor.
Eşiniz söylesin kardeşine o zaman çık evden diye niye susuyor ki, kadın kendi hakkını bile almamış evden el insaf yani.
Anasının konforunu çok düşünen, en baştan evi parça pinçik bölene kadar geç otur derdi, herkes kendi işine çıkarına nasıl geliyorsa öyle yapmış.
Alan memnun veren memnun size ne?Neden köle olsun sadece kapı açıp hazır yapılmış yemeği çocuğun önüne koyuyordu . sağolsun allah razı olsun da şu an napıyor biliyor musunuz bodrum kat yerde tekstilde çalışıyor, sırf eltim çalışmıyor diye.... 60 yaşında eltimin mesleği var ama inat ediyor derdi o evde oturup kira gelirine devam ettirmek... biz kayınvalidem çalışmasın elektrik doğalgaz suyunu biz ödeyelim kendi evinde otursun istiyoruz benim çocuğuma da bakmasın diyoruz burda uyanık davranana jaynım eltim
bize mi ne konuyu anlamadınız sanırım eşimin hakkı yeniyor burada...Alan memnun veren memnun size ne?
O zaman siz değil eşiniz açacak ağzını konuşacak sizin üzerinize düşen bir şey yok burada. Ortak ev kiraya verilir kira yarı yarıya bölülülür veya hissenizi satarsınız sorun kökten çözülür. Diğer işte kayınvalide çalışıyormuş maaşını da onlara veriyormuş bunlar sizi ilgilendirmezbize mi ne konuyu anlamadınız sanırım eşimin hakkı yeniyor burada...
O halinden memnun ve sizden haklarımı savunun gibi bir talebi de yok. Boşuna ortalığı bulandırmayın.evet altlı üstl ama kayınvalidem çatı sundurması gibi bir yerde kalıyor, biz istiyoruz ki o tursun o evde eltim de çalışıyorsa çalışsın çocuğuna baksın isterse. kayın valşdemin emeklisi de var eşinden ihtiyacı da yok yani tamamen bunlar için köle olmuş durumda
Sizin çocuğunuza bakarken de yazık kadını yoruyorum gitsin evinde otursun dediniz miben mirasda mıyım sende benşm evim var herşeyim var eşim annesine yapılana üzülüyor 60 yaşında kadını tekstilde çlıştırıyor kaynım eşi oturuyor, birde kira alıcakmış buna kim olsa karşı çıkar.... bizim derdimiz ev değil çok şükür annesinin bu tavrı.... köle mi olmak zorunda otursun evinde mis gibi ...
Amcadan miras ev kalmadan önce nerde oturuyordu , kv ve kaynınız?biz öyl dedik zaten önce o oturuyordu kadın bize gelinde hop geçtiler yine ses etmedik siizn gibi düşündük 30 bin bakıcıya vericez olsun onlar otursun kira alırlar dedik onun karşılığı oydu zaten...
inanın eşim vardiyalı çalışmasa ne kendi ananeme ne de ona derdim hiç bir bakıcı kadın evde erkek istemiyor adam evde uyurken çocuk bakmıyorlar o sebeple mecbur kaldık ama karşılığını verdik vericez de son nefesimize kadar konu ayrı
eşim diyor ama utanmaz kardeşi ve eltim anlamıyor inat etti çalışmıyor kadın çalışıyor bir de vermediğini söylüyor burada ki amaç ne veriyorsun işte kira gelirleri de yok şimdi niye yalan söylüyorsun... en başa neden sen 60 yaşında çalışıyorsun niye o çalışmıyor burda bir oyun var çözemiyoruz...
evet çözülebilir ama şeffaf davranılırsa niyet iyisye çözülür , kaynım evden gitmiyor, kayınvalidem para verdiğini söylemiyor, eşim hergün söylüyor ama acımasız insafsızlar, biz para istemiyoruz kadıncağız otursun orda derdimiz o ama o da birşey demiyor bu ayrım değil mi burada bir oyun bir sinsilik yok muO zaman siz değil eşiniz açacak ağzını konuşacak sizin üzerinize düşen bir şey yok burada. Ortak ev kiraya verilir kira yarı yarıya bölülülür veya hissenizi satarsınız sorun kökten çözülür. Diğer işte kayınvalide çalışıyormuş maaşını da onlara veriyormuş bunlar sizi ilgilendirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?