hak yemek..

iki işi bi arada yapacak kadar dikkatli ve tecrübelisin artık. yeni bi iş bak kendine. giderkende bundan dolayı gidiyorum dersin. herkes bi ders çıkarır bu gidişinden
3 senelik tazminatım var. işyeri kolay kolay işçi çıkarmıyor. çalışma saatlari çok iyi. hamileyim hamilelere ve annelere ayrıca destek. böyle şartlarda işi bulmam çok zor. ben emeğime çok yanıyorum deselerdi geçici yapıyosun o zaman ayrı umrumda olmazdı..

aslında zamda değil derdim. ben o bölüm için emek verdim emek.. yazıklar olsun ne diyeyim..
Bazen patronlar "hayir" diyen ve tuttugunu koparan birini gormek isterler.Ben " is planimda bu ise oncelik veremem 5 gunden once bakamam" dedikce kiymetim artti.

Talep etmelisin ama isyan ederek değil..
Madem işi sen yapıyorsun, pozisyonunu gözden geçirmelerini iste..
Olmuyorsa bence orada çalışma, hiç ses etmeden başka yerde yerini yap, sonra da tüy oradan...
baştan beri hep konuştuk tamam dedi müdür. ama erkek istiyo yönetici falan diyodu bende erkekten daha çok iş yaparım diyodum. kadro yok ki bi olsun bakalım diyodu.. eee şimdi ne oldu bu olay olalı 1 st olmadı.sinirlerim nasıl bozuk bana bi açıklama yapma gereği bile duymuyorlar yazık ya valla yazık ..

Şuan çok duygusal tepki veriyorsun..
Sakin ol bence dediğim gibi ilgili yere sakince işi kendinin yaptığını, göreve talip olduğunu söyle yok o yapacak derlerse de işe elini sürme yardımcı da olma, sadece kendi görevinle ilgilenirsin..
Sonrada dediğim gibi yapacaksın başka bir iş, maalesef insan böyle durumlarda işten oldukça soğuyor.. Bariz hakkın yeniliyor, tecrübeli bir elemanın var o işi yapan açık pozisyon bekliyor, acemi birini getirip o görevi veriyorsun..İşi yine eski elaman yapıyor...

bütün genel müdürlük beni biliyor herşeyde koca bölge müdürlüğünde yöneticilerden çok sözüm geçiyor. bak vallahi abartmıyorum.. kızın ekmeği ilede oynamam asla .. ama daha konuşmayı bilmiyo ilk iş tecrübesi gerçi hepimiz öyleydik işe başlarken ama benim hakkım bu iş..

Boyle bir is icin tecrubesizi niye slsinlar.Yanlis anlamis olmayasin.Para ve zaman kaybettirmeyecek biri gereken pozisyona acemi alinmaz ki

Boyle bir is icin tecrubesizi niye slsinlar.Yanlis anlamis olmayasin.Para ve zaman kaybettirmeyecek biri gereken pozisyona acemi alinmaz ki
ama gerçekten öyle bu sene mezun olmuş 20 yaşında bi kız işte.. kınamıyorum asla.. yetişmiş bir elaman varken beni sürekli bile övereken hatta daha şimdi bişey götürdüm yanına cin gibisin falan diyo müdür. beni tüm genel müdürlüktekilere çok iş bitirici diye anlatıyor ee bu ne şimdi.. gidip sorsam nerden duydun dicek konuşurlarken duydum ..

Aciklama yapilmadan bisey de sorulmaz.20 yadindakinin yapacagi is degil anlattiginiza gore...Daha 2 kg pirinc almayi bilmez.satin alma yapamaz ki

O alınan stajyer değil mi?
İşi öğrenip gitmeyecek mi?
Bilmiyorum bu işler birde torpille oluyor
Torpilin varsa sırtın yere gelmiyor.

beni alıcağınızı söylemiştiniz ama erkek diyip yine bayan alınmış ben bunca zaman buraya emek verdim çalıştım ve benim hakkımı yemiş oldunuz neden bana söyleyip ümitlendirip böyle bir şey yaptınız mutlaka bir açıklamınız vardır

Aciklama yapilmadan bisey de sorulmaz.20 yadindakinin yapacagi is degil anlattiginiza gore...Daha 2 kg pirinc almayi bilmez.satin alma yapamaz ki
işte bende onu diyorum hani ben bu işi yapmasan tamam al eğit.. bas bas bağırdı erkek istiyorum çünkü oraya buraya sürekli gidek tamirat peşinde koşucak diye gittiler 20 yaşında toy kız aldılar.

aynen bunu söylicem canım ama ben konuşurken duydum bi açıklansın ozaman söylicem

O alınan stajyer değil mi?
İşi öğrenip gitmeyecek mi?
Bilmiyorum bu işler birde torpille oluyor
Torpilin varsa sırtın yere gelmiyor.
işkur %50 istihdamla eleman veriyor sana kursiyerlerin yarısını almak zorundasın yani..

İşi yaparken sesin çıkmazsa nasılsa yapıyor derler. Yapmayacaktın, ihtiyaç anında yapman için onlar sana yalvaracaktı. Sonra selamete çıkıp ya da eleman bulduklarında böyle oluyorlar. Tazminatını iste, çıkarsınlar seni git başka iş yap. Büyük organizasyonlar iyice çamur zaten. Haram et gitsin.

İş hayatı böyle ne yazık ki; çalıştığım yerde bi taraflarımı yırttığım halde yarım saat geç geldim diye İl müdürüm hakkımda Aylıktan Kesme Cezası verdi. İş arkadaşlarımdan biri arkamdan sağlam dolap çevirmişti. İşe gelmez canı istediğinde uyurdu. Şimdi duydum, ona da Üstün Başarı Belgesi vermişler. Hayat bu..

Böyle şeyler moral bozuyor ama emin ol sesin çıkarsa hakkında işlem yapmaya kadar varıyor. Bana itiraz etme hakkımı bile vermediler, dilekçemi "sehven yanlış gönderildi" diyerek itiraz süresi sonunda iade ettiler. Mahkemeye vermeye kalktım "Söyleyin çok uğraşmasın kardeşlerinin nerede çalıştığını biliyoruz" dediler. Korktum. İnanabiliyor musun kamu sektörü bu!

Eğer sağlam kanıtların varsa mobbingden hakkını aramaya çalış.. Ben yapamadım ama sen yap..

işe alınan kişi stajyer di mi yanlış mı anladım

valla biliyormusun ben bu şikayet hatlarına hiç güvenmiyorum.. gizlilik falan yok canım çok paran yoksa çok iyi avukat tutmazsan bi şeyin adaletli olduğu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…