- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
3 senedir yönetici asistanlığı yapıyorum. ayrıca idari işler satın alma departmanına destek oluyorum. arık desteğin ötesinde bütün stok takibini depo kontrolünü satın almayı bütün şubelerin (82 şube var) işlerini ben yapıyordum. bölümdeki yöneticinin yanında kadro açığı olmadığı için bi türlü geçemedim. 2 ay önce gelen 20 yaşındaki işkur stajerini bugün o bölüme geçirdiler... bölüm yöneticisi arkadaşım sayılır..hep erkek bir eleman istediğini söylerdi. bayan tercih etmem gerekirse tabi seni tercih edicem derdi.. 3 senedir 2 iş yapıp aynı maaşı alıyorum..3 senedir emeğim var. herşey bir anda yok sayıldı.. bu hak yemek değilde ne...
evet 2 aylık stajer..işe alınan kişi stajyer di mi yanlış mı anladım
evet 2 aylık stajer..
stajı bitti işe alındı işte..tmm stajı bitince gider niye üzüyorsun ki kendini
ama daha bişey açıklanmadı.. böyle söylesen sonra bana takıl abuk subuk şubelere göndermeseler.. bunlardan herşey beklenir. işimi seviyorum çalışma saatleri iyi. hamilelere annelere tam destek. işimi de kaybetmek istememEkstradan yuklendigin sorumluluklari uzerinden almalarini iste bence.
3 senedir yönetici asistanlığı yapıyorum. ayrıca idari işler satın alma departmanına destek oluyorum. arık desteğin ötesinde bütün stok takibini depo kontrolünü satın almayı bütün şubelerin (82 şube var) işlerini ben yapıyordum. bölümdeki yöneticinin yanında kadro açığı olmadığı için bi türlü geçemedim. 2 ay önce gelen 20 yaşındaki işkur stajerini bugün o bölüme geçirdiler... bölüm yöneticisi arkadaşım sayılır..hep erkek bir eleman istediğini söylerdi. bayan tercih etmem gerekirse tabi seni tercih edicem derdi.. 3 senedir 2 iş yapıp aynı maaşı alıyorum..3 senedir emeğim var. herşey bir anda yok sayıldı.. bu hak yemek değilde ne...
yok değil hiç sanmıyorum..şaşırmadım açıkçası maalesef kimse umursamıyor hakkı hukuku işe alınan bayanın torpil gibi bişeyi olabilir mi
yönetici değilde sorumlu oldu.. ben yönetici asistanıyım bankalar diğer iş yerleri dahil 10 sene tecrübem var. hamileyim .. dönüşümde ne olacak bakıcaz.20 yaşındaki stajyer sizden üst pozisyona mı alındı, yönetici mi oldu yani?
Torpilli veleeet...
Her konuda deneyiminiz var basın gidin, böyle kurumsallıktan uzak, kime ne iş bindirsek mentalitesinde bir yerde çalışmayın.
yönetici değilde sorumlu oldu.. ben yönetici asistanıyım bankalar diğer iş yerleri dahil 10 sene tecrübem var. hamileyim .. dönüşümde ne olacak bakıcaz.
Resmen tehdit etmis.Ben isten ciktim ve usulsuzluklerinizi anlatirim defim.Patronum gorusmek istedi, mesaj yzaip rahatsiz etme isine bak mhkmede xnlatirsin dedim.Patron olmak , insan kullanma sanatidir.Kullanildiktan sonra bi kenara atilirsiniz.İs davamda yalanci sahitligi de en yakin arkadasim yapacak...Ona da ayri gostercem gununuİş hayatı böyle ne yazık ki; çalıştığım yerde bi taraflarımı yırttığım halde yarım saat geç geldim diye İl müdürüm hakkımda Aylıktan Kesme Cezası verdi. İş arkadaşlarımdan biri arkamdan sağlam dolap çevirmişti. İşe gelmez canı istediğinde uyurdu. Şimdi duydum, ona da Üstün Başarı Belgesi vermişler. Hayat bu..
Böyle şeyler moral bozuyor ama emin ol sesin çıkarsa hakkında işlem yapmaya kadar varıyor. Bana itiraz etme hakkımı bile vermediler, dilekçemi "sehven yanlış gönderildi" diyerek itiraz süresi sonunda iade ettiler. Mahkemeye vermeye kalktım "Söyleyin çok uğraşmasın kardeşlerinin nerede çalıştığını biliyoruz" dediler. Korktum. İnanabiliyor musun kamu sektörü bu!
Eğer sağlam kanıtların varsa mobbingden hakkını aramaya çalış..
Resmen tehdit etmis.Ben isten ciktim ve usulsuzluklerinizi anlatirim defim.Patronum gorusmek istedi, mesaj yazip rahatsiz etme isine bak mhkmede anlatirsin dedim.Patron olmak , insan kullanma sanatidir.Kullanildiktan sonra bi kenara atilirsiniz.İs davamda yalanci sahitligi de en yakin arkadasim yapacak...Ona da ayri gostercem gununuİş hayatı böyle ne yazık ki; çalıştığım yerde bi taraflarımı yırttığım halde yarım saat geç geldim diye İl müdürüm hakkımda Aylıktan Kesme Cezası verdi. İş arkadaşlarımdan biri arkamdan sağlam dolap çevirmişti. İşe gelmez canı istediğinde uyurdu. Şimdi duydum, ona da Üstün Başarı Belgesi vermişler. Hayat bu..
Böyle şeyler moral bozuyor ama emin ol sesin çıkarsa hakkında işlem yapmaya kadar varıyor. Bana itiraz etme hakkımı bile vermediler, dilekçemi "sehven yanlış gönderildi" diyerek itiraz süresi sonunda iade ettiler. Mahkemeye vermeye kalktım "Söyleyin çok uğraşmasın kardeşlerinin nerede çalıştığını biliyoruz" dediler. Korktum. İnanabiliyor musun kamu sektörü bu!
Eğer sağlam kanıtların varsa mobbingden hakkını aramaya çalış..
işimden çok memnunlar evet ama idari işler va satın almayla ilgili tüm işleride bana veriyorlar. düşün. bu alandada memnun olmasalar vermezler herhalde 82 tane şubenin mal konrolünü ben yapıyorum stok takibini...Şimdi sorumlu olunca yönetici asistanlığını bırakacak mıydın? Sorumlu olunca iş yükün azalacak tek alana mı kanalize olacaktın?
İki durum var;
İlki senden bu pozisyonda çok memnunlar ve burada devam etmeni ve yoğun olarak çalışmanı istiyor olabilirler.
İkincisi;
Sizi o pozisyona çok da uygun bulmadılar. Kızda deneyim yok, yaş küçük, konuşmayı bilmiyor. Böyle birini oraya aldıklarına göre başka bir cevher olabilir. Kimse kara kaşı gözü için kimseyi işe almaz.
İş hayatında duygusallık yok gerçekten, ama o eski eleman, onun gönlü olsun demezler, kim daha çok işimize yarar, kimde potansiyel var ona bakarlar.
ohaa demek istiyorum kusura bakma kimseye güven kalmadı resmen....Resmen tehdit etmis.Ben isten ciktim ve usulsuzluklerinizi anlatirim defim.Patronum gorusmek istedi, mesaj yzaip rahatsiz etme isine bak mhkmede xnlatirsin dedim.Patron olmak , insan kullanma sanatidir.Kullanildiktan sonra bi kenara atilirsiniz.İs davamda yalanci sahitligi de en yakin arkadasim yapacak...Ona da ayri gostercem gununu
İnsallah aci tecrubeyle benzerini yasamazdin.Yedigim ictigim ayri gitmezdi.Yalanini ispat edecegim deliller var ve korkuyo.Patron yalanci sahitlik yapsin diye konusurken "uzun kirpik'in elinde delil varsa seni sahit yapmicam dogru soyle" deyince yok demis ve yalan soylemis.Araya araci koyup yalanini cikarmiyim diye yalvariyohaa demek istiyorum kusura bakma kimseye güven kalmadı resmen....
o derece ne oldu ki..İnsallah aci tecrubeyle benzerini yasamazdin.Yedigim ictigim ayri gitmezdi.Yalanini ispat edecegim deliller var ve korkuyo.Patron yalanci sahitlik yapsin diye konusurken "uzun kirpik'in elinde delil varsa seni sahit yapmicam dogru soyle" deyince yok demis ve yalan soylemis.Araya araci koyup yalanini cikarmiyim diye yalvariyrtalama ifade vereyim diyo pislik
bide ben ikisini de aynı anda yapmaya devam edebilirim diyodum..Şimdi sorumlu olunca yönetici asistanlığını bırakacak mıydın? Sorumlu olunca iş yükün azalacak tek alana mı kanalize olacaktın?
İki durum var;
İlki senden bu pozisyonda çok memnunlar ve burada devam etmeni ve yoğun olarak çalışmanı istiyor olabilirler.
İkincisi;
Sizi o pozisyona çok da uygun bulmadılar. Kızda deneyim yok, yaş küçük, konuşmayı bilmiyor. Böyle birini oraya aldıklarına göre başka bir cevher olabilir. Kimse kara kaşı gözü için kimseyi işe almaz.
İş hayatında duygusallık yok gerçekten, ama o eski eleman, onun gönlü olsun demezler, kim daha çok işimize yarar, kimde potansiyel var ona bakarlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?