hak yemek..

malesef iş hayatı tam da böyle bişi...

Ekstradan yuklendigin sorumluluklari uzerinden almalarini iste bence.
ama daha bişey açıklanmadı.. böyle söylesen sonra bana takıl abuk subuk şubelere göndermeseler.. bunlardan herşey beklenir. işimi seviyorum çalışma saatleri iyi. hamilelere annelere tam destek. işimi de kaybetmek istemem

şaşırmadım açıkçası maalesef kimse umursamıyor hakkı hukuku işe alınan bayanın torpil gibi bişeyi olabilir mi

20 yaşındaki stajyer sizden üst pozisyona mı alındı, yönetici mi oldu yani?

Torpilli veleeet...

Her konuda deneyiminiz var basın gidin, böyle kurumsallıktan uzak, kime ne iş bindirsek mentalitesinde bir yerde çalışmayın.

yönetici değilde sorumlu oldu.. ben yönetici asistanıyım bankalar diğer iş yerleri dahil 10 sene tecrübem var. hamileyim .. dönüşümde ne olacak bakıcaz.

yönetici değilde sorumlu oldu.. ben yönetici asistanıyım bankalar diğer iş yerleri dahil 10 sene tecrübem var. hamileyim .. dönüşümde ne olacak bakıcaz.

Şimdi sorumlu olunca yönetici asistanlığını bırakacak mıydın? Sorumlu olunca iş yükün azalacak tek alana mı kanalize olacaktın?

İki durum var;

İlki senden bu pozisyonda çok memnunlar ve burada devam etmeni ve yoğun olarak çalışmanı istiyor olabilirler.

İkincisi;
Sizi o pozisyona çok da uygun bulmadılar. Kızda deneyim yok, yaş küçük, konuşmayı bilmiyor. Böyle birini oraya aldıklarına göre başka bir cevher olabilir. Kimse kara kaşı gözü için kimseyi işe almaz.

İş hayatında duygusallık yok gerçekten, ama o eski eleman, onun gönlü olsun demezler, kim daha çok işimize yarar, kimde potansiyel var ona bakarlar.

Resmen tehdit etmis.Ben isten ciktim ve usulsuzluklerinizi anlatirim defim.Patronum gorusmek istedi, mesaj yzaip rahatsiz etme isine bak mhkmede xnlatirsin dedim.Patron olmak , insan kullanma sanatidir.Kullanildiktan sonra bi kenara atilirsiniz.İs davamda yalanci sahitligi de en yakin arkadasim yapacak...Ona da ayri gostercem gununu

Resmen tehdit etmis.Ben isten ciktim ve usulsuzluklerinizi anlatirim defim.Patronum gorusmek istedi, mesaj yazip rahatsiz etme isine bak mhkmede anlatirsin dedim.Patron olmak , insan kullanma sanatidir.Kullanildiktan sonra bi kenara atilirsiniz.İs davamda yalanci sahitligi de en yakin arkadasim yapacak...Ona da ayri gostercem gununu

işimden çok memnunlar evet ama idari işler va satın almayla ilgili tüm işleride bana veriyorlar. düşün. bu alandada memnun olmasalar vermezler herhalde 82 tane şubenin mal konrolünü ben yapıyorum stok takibini...

ohaa demek istiyorum kusura bakma kimseye güven kalmadı resmen....

ohaa demek istiyorum kusura bakma kimseye güven kalmadı resmen....
İnsallah aci tecrubeyle benzerini yasamazdin.Yedigim ictigim ayri gitmezdi.Yalanini ispat edecegim deliller var ve korkuyo.Patron yalanci sahitlik yapsin diye konusurken "uzun kirpik'in elinde delil varsa seni sahit yapmicam dogru soyle" deyince yok demis ve yalan soylemis.Araya araci koyup yalanini cikarmiyim diye yalvariyrtalama ifade vereyim diyo pislik

o derece ne oldu ki..

bide ben ikisini de aynı anda yapmaya devam edebilirim diyodum..

işkur stajyeri için firma ssk dan kesiyor diye biliyorum, kadına daha maaş bağlamamışlardır.
ayrıca iş yerin de arkadaşım diye güvenmeyin kimseye herkes ekmeğinin peşin de
belki de sizin yöneticiniz ile karşı karşıya kalmamak istememiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…