Tüp Bebek Merkezleri Hakan Şatıroğlu'nun hastası var mı?Lütfen yorum yazın.

Uyku konusunu hiç açmayalım şekerim. Allahtan gündüz evdeyim de idare ediyorum.. Doğum Zekai Tahirde oldu, spinal sezeryan, kendi doktorum girdim. Doğum iyiydi de sonrasında ilk iki gün kötü gerçekten. Ama bir hafta sonra hiç ameliyat olmamış gibi oluyorsun. Hastaneden çok memnun kaldım, kesinliklikle herkese tavsiye ederim. Benim ki özel odaydı ve fiyat da çok uygun oldu. tüm personel çok iyi ve ilgiliydi. Oldukça da eğiticiydi.,akay da doğum yapan bir arkadaşım benim kadar memnun kalmadı. görüşürüz canım

Elifcim sana geçmiş olsun. Bebeğinede sağlılı uzun bir ömür dilerim

Selam kızlar çarşamba günü yumurtalar toplanacak. 8-10 arası dedi hoca balakım artık ne çıkarsa bahtımıza :) Transfer safhasınıda atlatırsam yarıladım sayılır . Hayırlısı
sevgiler

bende seni merak ediyordum Nursatı gözün aydın az kalmış tedavin, muhtemelen cumartesi bir transferin olur 5 gün transferi istersen onuda pazartesi yaparlar dualarım seninle allah yardımcın olsun

maşallah canım büyüttün bile oğluşunu , rabbim senide bebişinide korusun..
bu aralar kötü günler geçirsemde iyi olmaya çalışıyorum canım, hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için..

Selam kızlar çarşamba günü yumurtalar toplanacak. 8-10 arası dedi hoca balakım artık ne çıkarsa bahtımıza :) Transfer safhasınıda atlatırsam yarıladım sayılır . Hayırlısı
sevgiler

balım maşallah bişey kalmadı bebişleride alıp geleceksin hayırlısıyla:) ondan sonra gün sayıp güzel haberlerini alacağız Allahın izniyle, dualarım seninle canım rabbim emeklerini boşa çıkarmasın.. :Saruboceq:

sevgiler

canım nasılsın sonuçlar iyidir umarım sevgiler :))):CüvCüv:

Selam kıslarrrrr
kan sonuçları
1. test 2.56
2. test 6.00
bugünde 3. testi verdim işallah yükselir.
Herşey yolunda gider işallah...
sevgiler herkese

Selam kıslarrrrr
kan sonuçları
1. test 2.56
2. test 6.00
bugünde 3. testi verdim işallah yükselir.
Herşey yolunda gider işallah...
sevgiler herkese

canım benim, inşallah herşey yolunda gider, hayırlı haberlerini bekliyorum herzaman dualarım seninle..
:Saruboceq:

dualarım seninle Nursatı bol bol antep fıstıgı ye tutunmayı kolaylaştırıyormuş

Merhaba kıslarrr
3. kan değerim 336 çıkmış. Bende çok anladımya sanki. :))))) 3.360 olabilirmi ki????? Yükselme iyi dediler.
23 Şubatta ultrasonum var kese görecez artık işallah.
Dualarınız için minnettarım canlarım opuyorumnanaktan

Arkadaşlar merhaba,
bu yeni çıkacak tüp bebek yasasından dolayı biz ani bir kararla, bu ay ilk tüp bebek tedavisini denemeyi düşünüyoruz. Benim sorunum eşimde.sayı az ve hareket yok.Bugün regl oldum.yarın gidip başlamayı düşünüyoruz.Siz Ankarada hangi merkezi tavsiye edersiniz? Lütfen zaman ayırıp yazın arkadaşlar.Dediğim yarın sabah 2.günüm ve tedaviye başlamayı düşünüyoruz.

nursatı çok sevindim Allah ın mucizeleri ne kadar çok degilmi bu bir mucize Allah seni çok seviyor Dualarım seninle

yojimbo ben Hs den memnunum Ankara da üç ayrı merkezde denedim En iyisi burası ama endokrin sorunun varsa benim gibi o kontrolleri hiç bir yer yapmıyor Onu kendin takip edeceksin yeni yasa bana pek uygulamaya girer gibide gelmiyor Umarım herşey gönlünce olur

yojimbo: Ben HŞ Klinik e tedaviye başlayalı 1 yıl olmadı ama bu aldığım 2. sonuç.
Bunun yanısıra adet düzeni sağlandı. Kilom normale döndü. Hormon seviyelerim nerdeyse müdahalesiz düzeldi.
En önemliside kendimi hep özel hissettim. Ruhsal olarakta hiç piimanlık duymadım bu sayfadaki arkadaşlar bilir. Pozitif oldum hep. Onlar herşeyi tam yaptılar ve açıklayarak yaptılar.
Darısı başına işallah şekerim.

Dimcimm Salı ultrason var hayırlısıyla kese görecez. Yaramaz bir durum yok. Sadece ostrojen ve progestron yüksekliğinden mantar oldummmmm (( Hoca ilaç veremem diyor. Esilanın verdiği yöntemi kullanıyorum Hoca izin verdi zararı olmaz sana kullan dedi :)))

Endokrin sorunu nedir? ben de bir sorun yoktu genel kontrollerde.Sorun eşimde.ne yapacağımızı bilemiyoruz.bu yasa çıkarsa tek embriyo ile erkek infertilitesinde şans iyice düşer.biz de aniden yaptırsak mı diye düşünmeye başladık.HŞ nın ücreti ne kadar?

hipotirodi yada hipertirodi isen sürekli hamilelikde de kontrol edilmen gerekiyor Erkek infertisinide oldukça başarılılar tek yada üç emriyo olarak düşünme tutmazsa hiçbiri tutmayabiliyor Önemli olan psikolojik olarak uygun olman

3000 üniteye kadar hormon ilaçları dahil
3.600+%18 KDV
ama fiyat görüşülebiliyor.

nursatı sen neleri aştın zaten hiçbir şey ters gitmeyecek keseyide görecen kalp atışınıda duyacaksın bu kadar atak yapmış bir bebek seni zaten üzmez mantar bendede olmuştu gıcık bir durumdu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…