elifcim hoşgeldin...demek 41 günlük oldu oğlumuz....41 kere maşallahhhh.evet canım iyiyiz çok şükür. doğum için doktor ve hastane arayışına girdim.29 haftalık olduk.. senin doğum sonrası nasıldı? ağrın sızın çok oldu mu?bebeişin uykusu nasıl?
Elifcim sana geçmiş olsun. Bebeğinede sağlılı uzun bir ömür dilerim
selam kızlar ben temelli döndüm artık.... sonunda internetimiz bağlandı. Evde doğum iznindeyim ve çok uykum varrrr.... oğluşum bugün 41 günlük. Geçmiş birkaçsayfaya bakabildim. esilacım iyisin sanırım,bebiş büyümüş, gününü azaltmışsın. alyadora sen de iyisindir umarım. dimcim geçmiş olsun ne diyim..."alyadora sen de iyisindir umarım. nursati ve tedavideki diğer arkadaşlar Allah yüzünüzü güldürsün...
Selam kızlar çarşamba günü yumurtalar toplanacak. 8-10 arası dedi hoca balakım artık ne çıkarsa bahtımıza :) Transfer safhasınıda atlatırsam yarıladım sayılır . Hayırlısı
sevgiler
Selam kızlar çarşamba günü yumurtalar toplanacak. 8-10 arası dedi hoca balakım artık ne çıkarsa bahtımıza :) Transfer safhasınıda atlatırsam yarıladım sayılır . Hayırlısı
sevgiler
Selam kıslarrrrr
kan sonuçları
1. test 2.56
2. test 6.00
bugünde 3. testi verdim işallah yükselir.
Herşey yolunda gider işallah...
sevgiler herkese
yojimbo ben Hs den memnunum Ankara da üç ayrı merkezde denedim En iyisi burası ama endokrin sorunun varsa benim gibi o kontrolleri hiç bir yer yapmıyor Onu kendin takip edeceksin yeni yasa bana pek uygulamaya girer gibide gelmiyor Umarım herşey gönlünce olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?