meraba kızlar dün bebeğin dokuz haftalıkken kürtajla alındı Pataloji sonucuna bakılacak kendinize iyi bakın
meraba kızlar dün bebeğin dokuz haftalıkken kürtajla alındı Pataloji sonucuna bakılacak kendinize iyi bakın
Merhaba Kızlar,
Dimcim seni anladığımı söylemekten başka bir teselli cümlesi kuramıyorum.
Tüp için bu aya karar vermiştik. Fakat adet olmadım henüz. 6 Aralık ta olmuştum. Bugün olmam lazım aslında.
Sabah test yaptım tek çizgiydi. Beklediğimden değil öylesine bir testti işte.
Umarım herkes iyidir. Sevgiler
alyodora,esila , nursatı çok teşekkür ederim şimdilik sadece kırgınlık var küsüyosunuz neden benim başıma geliyor diye ama sözün bittigi yer elden hiç bişi gelmiyor İnşallah sizin bebeklerinizi severim sonra benimkide gelir umarım Nursatı triod problemin varsa Hakan Hoca ya güvenme bir endokrinciyle mutlaka görüş benim ilaç seviyemi azaltmışlardı Sonrası malum bebege ve bana hormon yetmedigi için bebek gelşmedi
alyodora,esila , nursatı çok teşekkür ederim şimdilik sadece kırgınlık var küsüyosunuz neden benim başıma geliyor diye ama sözün bittigi yer elden hiç bişi gelmiyor İnşallah sizin bebeklerinizi severim sonra benimkide gelir umarım Nursatı triod problemin varsa Hakan Hoca ya güvenme bir endokrinciyle mutlaka görüş benim ilaç seviyemi azaltmışlardı Sonrası malum bebege ve bana hormon yetmedigi için bebek gelşmedi
canım ne söylenebilirki bende bir türlü başlıyamıyorum tedaviye yazın altı haftalıkken kaybetmiştim kendine iyi bak güçlü oll sonunda olacak ama llah bizi çok sınıyor ben bu kadar sınav istemiyorum :1hug:
bende inan sınavlardan bıktım bir yerde biter umarım sınavımız izin verseler hemen yine tedaviye başlarım yenilen pehlivan güreşe doymazmış ya kürtajdan sonra en az üç dört ay diyorlar Esila bana trioddi biz takip edelim dediler bende endoktrinciyi çıkartım aradan benim tirod bezlerim alınmıştı ömür boyu hormon kullanmak zorundayım vücut kendide yapamadıgı için bu olaylar başıma geldi ders oluyor herşey ama acı ders
Günaydın Kızlar Herkese güzel bir hafta diliyorum.
Benim askerlik bugün başlıyor. 11 de ultrasonum var. İlk Muayeneye Hakan Hoca girecek. Bakalım uğur getirecekmi.
Her tükenişte yeni bir umut filizleniyor içimde.....
Öpüyorum sizi çok sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?