Merhaba kıslarrr
3. kan değerim 336 çıkmış. Bende çok anladımya sanki. :))))) 3.360 olabilirmi ki????? Yükselme iyi dediler.
23 Şubatta ultrasonum var kese görecez artık işallah.
Dualarınız için minnettarım canlarım opuyorumnanaktan
Endokrin sorunu nedir? ben de bir sorun yoktu genel kontrollerde.Sorun eşimde.ne yapacağımızı bilemiyoruz.bu yasa çıkarsa tek embriyo ile erkek infertilitesinde şans iyice düşer.biz de aniden yaptırsak mı diye düşünmeye başladık.HŞ nın ücreti ne kadar?
Merhaba kıslarrr
3. kan değerim 336 çıkmış. Bende çok anladımya sanki. :))))) 3.360 olabilirmi ki????? Yükselme iyi dediler.
23 Şubatta ultrasonum var kese görecez artık işallah.
Dualarınız için minnettarım canlarım opuyorumnanaktan
nursatı çok sevindim Allah ın mucizeleri ne kadar çok degilmi bu bir mucize Allah seni çok seviyor Dualarım seninle
canim dualarimiz seninlemaşallah canımhep böyle devam etsin, keseyi de kalp atışlarını da duyacaksın inşallah.. umarım çok güzel ve rahat geçen bir gebeliğin olur, Allah tamamına erdirsin canım benim :Saruboceq:
dimcim rabbimin mücizeleri senin içinde biran önce gerçek olur inşallah, her zaman dualarımdasın..
jakie canım nerelerdesin nasıl gidiyor hamişlik, umarım herşey yolundadır..
esilacım görüşemiyoruz uzun zamandır daha da görüşemicez bu gidişle sana şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..
ağrılarımdan dolayı yatak istirahatindeyim malesef, daha da kötüsü hastaneye yatıracak hoca artık evde yatmamı istemiyor erken doğum riskin çok yüksek dedi ama benim için daha çok erken 24. haftadayımrabbim korktuğuma uğratmaz inşallah :Saruboceq:
KIZLAR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN NOLUR, zor geçecek günler beni bekliyor..
canim dualarimiz seninle
alyadora kendine dikkat et hastanede olman bence daha iyi orda sana daha iyi bakarlar bu kadar çaba sarf ettin Allah hayırlı şekilde tamamına erdirsin dualarım seninle
esila az kalmış inşallah rahat doğum yaparsın oğluna daha çok zaman ayırabilirsin
alyadoracım inş. erken doğum falan olmaz. senin tatlı kızlar daha miniciktirler. inş. zamanında doğum yaparsın.
alyadora kendine dikkat et hastanede olman bence daha iyi orda sana daha iyi bakarlar bu kadar çaba sarf ettin Allah hayırlı şekilde tamamına erdirsin dualarım seninle
esila az kalmış inşallah rahat doğum yaparsın oğluna daha çok zaman ayırabilirsin
sagolun kızlar ben beklemedeyim ,kürtajdan sonra kendiliginden bir hamilelik daha oluştu Bir yıl içinde dört kez hamile kaldım Ama üçü düşük oldu malesef , patoloji temiz çıktı genetikte temiz , sorun benim tahmin ettigim şey oldu Tsh birden yükseliyor bebek gelişimi durup ölüyor .Sürekli kan verip degerlerimi kontrol ettirmem lazım umarım bununda bir sonu vardır Artık hamilelik haberine sevinemiyorum bile , inşallah sizler sağlıklıca bebeklerinize sahip olursunuz. Bebeklerin dogumlarını burdan hep beraber kutlarız
alyadora cım kürtajdan sonrakı hamilelik kimyasal oldu tutunamadı Zaten kürtajdan sonra saglıklı olmazmış ara vermek gerekiyormuş nasip dedik olmadı .Hakan Hoca işinde çok iyi ama başka branşları dedigin gibi pek önemsemiyor haklıda bişi diyemiyorsun onun alanı degil, bende senin düşündügün gibi düşünüyorum İki ayrı doktorla devam edecem hayırlsı Allah dan diyorum İnşallah sende Esila da bir an evvel bebeklerine sahip olursanız bizlere umut olur Çok sanslısın Allah sansını daim etsin İki kızım olmasını ne kadar çok isterdim Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?