- 11 Ekim 2017
- 236
- 260
- 33
- 40
- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
Ne kusuru. Istediginizi soyleyin. Senin yuzunden demesi cildirtici.Senin yanında başka birine bakıp hakaret etmiş Mala bak yaboşver ya sana denk gelmiş kimse kimseye hakaret edemez bi anne evladına bile hakaret edemez değil size bi erkeğin öküzlüğünü boş verin yazmasam içimde kalırdı kusura bakmayın
Bence aşırı tepki vermiş kabul edilebilecek bir şey değil.Eşim bana hakaret etmediği halde biraz sesini yükseltsin benimle yüksek sesle konusamazsın diye uyarırım.Bir daha o adamla katiyen görüşmeyinMerhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben yaklasik 3 yildir eski esimle ayriyim. Bir sure sonrada bosandik.bosanma sebebimiz hakaret ve kufurdu. bosandiktan bir sure sonrada baskasiyla tanistim. Cokta kisa denilmeyecek bir sure gorustuk. Cok yakindan olmasa tanidigim gordugum ve cok efendi buldugum bir adamdi. Ama anladim ki bununda ofke kontrolu yok. Son olayi anlatmak istiyorum.
Bir mekana yemege gittik. Karsimizdada kalabalik bir sekilde bayanlar grubu var. Hos gorunuyolardi. Bir kac kere onu bayanlara bakarken gordum. Onune bak istersen yemegini ye dedim ( ole cok kiskanc hayati insanin burnundan getircek bir yapimda yoktur. Neden yaptim bunu bende bilmiyorum.)olay burda koptu senin karsinda cocugun yok salak misin mal misin diye bagirdi. Evet resmen mekanda sesini yukseltti.bende bu olaydan sonra ayrildim. Aklima hemen evliligim geldi. Ben bunu yillarca cekmistim. Bidaha asla cekemzdim. Belki ileride kufur de ederdi. Hic duymadim ama bilmiyorum. Simdi cok uzgunum. Bu adamlar mi boyle bana mi boylesi denk geliyor. Ben mi abartiyorum. Nolur biseyler soyleyin. ( bakmaktan kasit birilerini uzunca kesmek degil )
Kimine gore sıkınti var. Kimine gore sıkınti yok. Bilmiyorum ki neydi dogrusu. Ama cok uzuldum bende o sekildeki tepkime zaten uzgundum.Kusura bakmayın da zaten karşısında olan kadınlara baktığını söyleyip önüne bak yemeği yee tarzda çocuk gibi azarlarsanız adam da lafını söyler yani sizin üslubunuzda hiç mi sıkıntı yok? siz azarlarken öfkeli değil miydiniz? Ama o deyince vay efendim hakaret etti sinirlenmiş demek ki çocuk gibi azarlamanıza ve onu itham etmenize bari yeni çıktığınız kişiyle kalabalık kadınların olmadığı yerlere gitmeyin de azar işitmesin sizden
Kafam allak pullak oldu. Tam diyorum ben tepkisi yanlisti. Bu sefer o sizin cocugunuz mu yorumunu goruyorum. Demekki benim uslubumda da vardi bi sikinti.Bence aşırı tepki vermiş kabul edilebilecek bir şey değil.Eşim bana hakaret etmediği halde biraz sesini yükseltsin benimle yüksek sesle konusamazsın diye uyarırım.Bir daha o adamla katiyen görüşmeyin
Bence söylediğinizde hiçbir şey yok bende araba kullanırken eşim belkide bakmamıştır ben denemek için bazen diyorum niye o tarafa bakıyosun fln diye ne var bunda.Eğer kibar bir adam olsaydı sizi güzellikle uyarırdı bu konuşma uslubundan rahatsız oldum vs.çünkü ben eşime öyle yapıyorum gerizekalı benle öyle konuşamazsın demem diyememde bana yakışmaz.Benim eşimde kibar değildir hatta kibarlık yapınca benimle dalga bile geçer ama o öyle kelimeler kullanmaz banaKafam allak pullak oldu. Tam diyorum ben tepkisi yanlisti. Bu sefer o sizin cocugunuz mu yorumunu goruyorum. Demekki benim uslubumda da vardi bi sikinti.
Adam bak ya hiç görüşme vallaNe kusuru. Istediginizi soyleyin. Senin yuzunden demesi cildirtici.
Gercekten cumle icinde gerizekali cirkin duruyor.Bence söylediğinizde hiçbir şey yok bende araba kullanırken eşim belkide bakmamıştır ben denemek için bazen diyorum niye o tarafa bakıyosun fln diye ne var bunda.Eğer kibar bir adam olsaydı sizi güzellikle uyarırdı bu konuşma uslubundan rahatsız oldum vs.çünkü ben eşime öyle yapıyorum gerizekalı benle öyle konuşamazsın demem diyememde bana yakışmaz.Benim eşimde kibar değildir hatta kibarlık yapınca benimle dalga bile geçer ama o öyle kelimeler kullanmaz bana
Ben poposunu fazla kaldirdim galiba. Tamm bu sefer kesin anladim beni kaybetmekten korkmuyo ve suclu ben degilimYa ablacım hala suçu kendinde arıyorsun acaba o adam senin başka adamlara baktığını görse ne tepki verirdi. Büyük ihtimalle de sizi hemen terk ederdi. Sizi kaybetmekten korksaydı sizin verdiğiniz tepkiden sonra süt dökmüş kediye dönerdi böyle erkekler var. Demek ki sizi kaybetmekten korkmuyormuş ki artislik taslamış bu kadar net. Verdiğiniz tepki de çok doğruydu.
Suzme anlaminda uzun bakislar degildi aslinda. Ama ne olursa olsun evet cirkin. Soyledikleri zaten yorumsuzDenk gelmiş, yanında bir kadın varken başka kadınları süzmek saygısızca
bence de kendini ele vermiş daha önce ttasız bir tecrübende olmuş hiç yaklaşmaİstersen yer değiştirelim ilgin dağılıyor falan deseydin
Önüne bak yemeğini ye demek çok sert olmuş
Ama onun da mal salak falan demesi rezalet
Tabiki bir daha görüşme bu saygısızla.
Adiniza sevindim. Zira sayilari yok denecek kadar az.kandirmicam haklisinizBen 2. Evliligimi kibar beyefendi biriyle yaptım azda olsa var kibar nazik saygılı insanlar . Lütfen aslında iyi adamdı diye kandırma kendini terbiyesizin tekiymis
Kesmek suzmek gibi uzun bakislar degildi. Ama evet zamani ne kadar olursa olsun yaptigi cirkindi.Bir kadının karşı masadaki herifleri kesmesi durumunda masasında oturan erkeğin söyleyeceği şeyler " önüne bak yemeğini ye" den daha fazla olurdu. Ne haysiyeti kalırdı ne şerefi ne namusu.
Yanılıyor muyum ?
Malesef oldu. Su canim hep yandi.bence de kendini ele vermiş daha önce ttasız bir tecrübende olmuş hiç yaklaşma
Evet sayilarii çok az ilk evlilgimi ise bol bol hakaret eden saygısız aşırı terbiyesiz biriyle yapmıştım malesef..bu yüzden çok dikkatli olun...mesela siz sevgiliyken sizi asagilar tarzda salak mısın dahi diyorsa o ilişkiyi bitirin evlenince .o salakmisin .. gelişerek büyüyor adi pislik bilmem ne sizde bilirsinizAdiniza sevindim. Zira sayilari yok denecek kadar az.kandirmicam haklisiniz
Diyelim bakmadı, "nerden çıkardın öyle bir şeyi, gözüm takıldı ama senin söyleyiş tarzın normal değil, ben hoşlanmıyorum bu tip şeylerden " demek zor olmasa gerekKesmek suzmek gibi uzun bakislar degildi. Ama evet zamani ne kadar olursa olsun yaptigi cirkindi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?