Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

Ne kusuru. Istediginizi soyleyin. Senin yuzunden demesi cildirtici.

Bence aşırı tepki vermiş kabul edilebilecek bir şey değil.Eşim bana hakaret etmediği halde biraz sesini yükseltsin benimle yüksek sesle konusamazsın diye uyarırım.Bir daha o adamla katiyen görüşmeyin

Kimine gore sıkınti var. Kimine gore sıkınti yok. Bilmiyorum ki neydi dogrusu. Ama cok uzuldum bende o sekildeki tepkime zaten uzgundum.

Bence aşırı tepki vermiş kabul edilebilecek bir şey değil.Eşim bana hakaret etmediği halde biraz sesini yükseltsin benimle yüksek sesle konusamazsın diye uyarırım.Bir daha o adamla katiyen görüşmeyin
Kafam allak pullak oldu. Tam diyorum ben tepkisi yanlisti. Bu sefer o sizin cocugunuz mu yorumunu goruyorum. Demekki benim uslubumda da vardi bi sikinti.

Kafam allak pullak oldu. Tam diyorum ben tepkisi yanlisti. Bu sefer o sizin cocugunuz mu yorumunu goruyorum. Demekki benim uslubumda da vardi bi sikinti.
Bence söylediğinizde hiçbir şey yok bende araba kullanırken eşim belkide bakmamıştır ben denemek için bazen diyorum niye o tarafa bakıyosun fln diye ne var bunda.Eğer kibar bir adam olsaydı sizi güzellikle uyarırdı bu konuşma uslubundan rahatsız oldum vs.çünkü ben eşime öyle yapıyorum gerizekalı benle öyle konuşamazsın demem diyememde bana yakışmaz.Benim eşimde kibar değildir hatta kibarlık yapınca benimle dalga bile geçer ama o öyle kelimeler kullanmaz bana

Ya ablacım hala suçu kendinde arıyorsun acaba o adam senin başka adamlara baktığını görse ne tepki verirdi. Büyük ihtimalle de sizi hemen terk ederdi. Sizi kaybetmekten korksaydı sizin verdiğiniz tepkiden sonra süt dökmüş kediye dönerdi böyle erkekler var. Demek ki sizi kaybetmekten korkmuyormuş ki artislik taslamış bu kadar net. Verdiğiniz tepki de çok doğruydu.

Ben 2. Evliligimi kibar beyefendi biriyle yaptım azda olsa var kibar nazik saygılı insanlar . Lütfen aslında iyi adamdı diye kandırma kendini terbiyesizin tekiymis

Gercekten cumle icinde gerizekali cirkin duruyor.

Ben poposunu fazla kaldirdim galiba. Tamm bu sefer kesin anladim beni kaybetmekten korkmuyo ve suclu ben degilim

İstersen yer değiştirelim ilgin dağılıyor falan deseydin
Önüne bak yemeğini ye demek çok sert olmuş
Ama onun da mal salak falan demesi rezalet
Tabiki bir daha görüşme bu saygısızla.
bence de kendini ele vermiş daha önce ttasız bir tecrübende olmuş hiç yaklaşma

Kesmek suzmek gibi uzun bakislar degildi. Ama evet zamani ne kadar olursa olsun yaptigi cirkindi.

Adiniza sevindim. Zira sayilari yok denecek kadar az.kandirmicam haklisiniz
Evet sayilarii çok az ilk evlilgimi ise bol bol hakaret eden saygısız aşırı terbiyesiz biriyle yapmıştım malesef..bu yüzden çok dikkatli olun...mesela siz sevgiliyken sizi asagilar tarzda salak mısın dahi diyorsa o ilişkiyi bitirin evlenince .o salakmisin .. gelişerek büyüyor adi pislik bilmem ne sizde bilirsiniz

Kesmek suzmek gibi uzun bakislar degildi. Ama evet zamani ne kadar olursa olsun yaptigi cirkindi.
Diyelim bakmadı, "nerden çıkardın öyle bir şeyi, gözüm takıldı ama senin söyleyiş tarzın normal değil, ben hoşlanmıyorum bu tip şeylerden " demek zor olmasa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…