- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
Usluplu haliniz bu sanirim.soyle bir adamdan kurtulmaniz isabet olmus. Fakat uslubunuz da sikintili. Banada birisi boyle emir gorus bildirse bende hass ordan derim.
Şu an kendinize onu affedebilmek için hafifletici sebep arıyorsunuz. Sizin uslubunuz mükemmel olmayabilir ama terbiyesizce bi uslup değil en azından. Aynı şey değil yani salak mal demekle. O da bakmıyorum zaten beni çocuk gibi azarlamaya hakkın yok diyebilirdi bişey diyebilirdi yani, yine tartışma kavga olabilirdi ama hakaret olmaz. O-LA-MAZ! Ve kıyaslanamaz.Kafam allak pullak oldu. Tam diyorum ben tepkisi yanlisti. Bu sefer o sizin cocugunuz mu yorumunu goruyorum. Demekki benim uslubumda da vardi bi sikinti.
Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.
Kesinlikle haklisiniz. Beni uzen seyi yok edicemEvet sayilarii çok az ilk evlilgimi ise bol bol hakaret eden saygısız aşırı terbiyesiz biriyle yapmıştım malesef..bu yüzden çok dikkatli olun...mesela siz sevgiliyken sizi asagilar tarzda salak mısın dahi diyorsa o ilişkiyi bitirin evlenince .o salakmisin .. gelişerek büyüyor adi pislik bilmem ne sizde bilirsiniz
Hayir genelde ozur dilemeden gelir.Bu adam sizden özür dileyip, size geri dönmek istedi mi ki?
Malesef bende. Gercekten bana yakismadiOnunebak yemegini ye cirkin bir uslup
Adamin tepkisi daha da cirkin olmus
Adamdan kurtulmakla iyi yapmissiniz ama sizin de kendinizi duzeltmeniz gerektigini dusunuyorum
Uzun uzun bakip suzme kesinlikle degildi. Daha oncede sahit olmadimIyi de mesele ne dediginiz degil ki herifi aleni yakalamissiniz
Adam kibarca, duzgun bir cevap verseydi olaya eyvallah mi diyecektiniz?
Mesele hakaret yemeniz degil, adamin aleni okuzce baska kadinlara bakmasi
Evet ben kesin karar verdim benim soyleyis tarzim kotu. Ama onunki igrenc.neden yaptim nasil yaptim bilmiyorum tarzimda degil ona baktin nereye bakiyosun demek. Tam onun karsinda yuzyuze oturuyolardi. Kesmek anlaminda degil snlik kafasini kaldirdiginda bakti ama tekrarladi.Diyelim bakmadı, "nerden çıkardın öyle bir şeyi, gözüm takıldı ama senin söyleyiş tarzın normal değil, ben hoşlanmıyorum bu tip şeylerden " demek zor olmasa gerek
Tesekkur ederim. Mutlaka bakicam.Bilinçaltında kendini buna layık gördüğün için böyle erkekleri hayatına çekiyor olabilirsin.
Bunu bir araştırmanı öneririm bilinçaltın ile çelişiyor olabilirsin. Bu terbiyesizliği de altan almadığın için tebrik ederim.
Malesef kendi utanmiyor bagirmaktan. Eski esimde hic rahatsiz olmazdi. Bu sekilde kimseye katlanabilecegimi sanmiyorum. Devam edebilseydim bosanmazdim. Ama uzucu.Bağırınca bakin ben erkegim söz geciriyorum diye de gururlanmiştır bide o..iyi ki ayrilmişsin canim erkeklerin geneli değil ama coğu maalesef böyle..ya susucan evliligin devam edicek ya da senin gibi ayrilmak..bugun sinir katsayım yüksek
Tebessum ettirdiniz bana. Koca gunde tebessum ettigim tek sey buydu galiba. Emir kipiyle konusmam hos olmadi galiba. Ama ben.kendim icim hos olmadi diyosam onunki dusunulmeyecek derecede kotu.Usluplu haliniz bu sanirim.
Burdaki bazi kadinlari anlamak ne kadar zor.
Ne deseydi mesela uslupluca.hayatim gozlerin segiriyo sanirim doktora gidelim falan mi?
Evet babamda cirkin hareketler ve hakaretler vardi.Babaniz kufur eder miydi? Yanlis anlamayin, kucukken yasadigimiz bazi seyler bilinc altimiza yer ettigi icin o tipleri etrafimiza cekermisiz.
Evet biraz daha oglen saatleri o hafifletici sebepleri ariyordum. Suanda daha kararliyim. Bayanlar ayni seyi merak ediyo bisey dedi ki sana msj mi atti ki hafifletici sebep ariyorsun gibi. Onuda soyleyim biz is icin surekli karsiliyoruz.buda kusmeyi zorlastiryo. Yada bana msj atardi hep yemek yiyelim seni bekliyorum diye bende giderdim. Simdiye kadar hep bi hamle yaptigi icin simdi de yapabilir diye dusundum. Tabiki de bazen bende yaptim bu hamleleri. Ama kizdigi zaman hakaret icerikli olmasada bagirma huyu var.Şu an kendinize onu affedebilmek için hafifletici sebep arıyorsunuz. Sizin uslubunuz mükemmel olmayabilir ama terbiyesizce bi uslup değil en azından. Aynı şey değil yani salak mal demekle. O da bakmıyorum zaten beni çocuk gibi azarlamaya hakkın yok diyebilirdi bişey diyebilirdi yani, yine tartışma kavga olabilirdi ama hakaret olmaz. O-LA-MAZ! Ve kıyaslanamaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?