Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

Bağırınca bakin ben erkegim söz geciriyorum diye de gururlanmiştır bide o..iyi ki ayrilmişsin canim erkeklerin geneli değil ama coğu maalesef böyle..ya susucan evliligin devam edicek ya da senin gibi ayrilmak..bugun sinir katsayım yüksek

soyle bir adamdan kurtulmaniz isabet olmus. Fakat uslubunuz da sikintili. Banada birisi boyle emir gorus bildirse bende hass ordan derim.
Usluplu haliniz bu sanirim.
Burdaki bazi kadinlari anlamak ne kadar zor.
Ne deseydi mesela uslupluca.hayatim gozlerin segiriyo sanirim doktora gidelim falan mi?

Eşim ağzını asla bozmaz, hatta evde bile küfür ettiğini duymadım.
Her erkek aynı olur mu, adamlar böyle mi diye soruyorsunuz...
Çok iyi yapmışsınız ikinci olarak aynı hataya düşmek hata değil çünkü.

Kafam allak pullak oldu. Tam diyorum ben tepkisi yanlisti. Bu sefer o sizin cocugunuz mu yorumunu goruyorum. Demekki benim uslubumda da vardi bi sikinti.
Şu an kendinize onu affedebilmek için hafifletici sebep arıyorsunuz. Sizin uslubunuz mükemmel olmayabilir ama terbiyesizce bi uslup değil en azından. Aynı şey değil yani salak mal demekle. O da bakmıyorum zaten beni çocuk gibi azarlamaya hakkın yok diyebilirdi bişey diyebilirdi yani, yine tartışma kavga olabilirdi ama hakaret olmaz. O-LA-MAZ! Ve kıyaslanamaz.

Onunebak yemegini ye cirkin bir uslup
Adamin tepkisi daha da cirkin olmus
Adamdan kurtulmakla iyi yapmissiniz ama sizin de kendinizi duzeltmeniz gerektigini dusunuyorum

Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.

Iyi de mesele ne dediginiz degil ki herifi aleni yakalamissiniz
Adam kibarca, duzgun bir cevap verseydi olaya eyvallah mi diyecektiniz?
Mesele hakaret yemeniz degil, adamin aleni okuzce baska kadinlara bakmasi

Kesinlikle haklisiniz. Beni uzen seyi yok edicem

Diyelim bakmadı, "nerden çıkardın öyle bir şeyi, gözüm takıldı ama senin söyleyiş tarzın normal değil, ben hoşlanmıyorum bu tip şeylerden " demek zor olmasa gerek
Evet ben kesin karar verdim benim soyleyis tarzim kotu. Ama onunki igrenc.neden yaptim nasil yaptim bilmiyorum tarzimda degil ona baktin nereye bakiyosun demek. Tam onun karsinda yuzyuze oturuyolardi. Kesmek anlaminda degil snlik kafasini kaldirdiginda bakti ama tekrarladi.

Malesef kendi utanmiyor bagirmaktan. Eski esimde hic rahatsiz olmazdi. Bu sekilde kimseye katlanabilecegimi sanmiyorum. Devam edebilseydim bosanmazdim. Ama uzucu.

Usluplu haliniz bu sanirim.
Burdaki bazi kadinlari anlamak ne kadar zor.
Ne deseydi mesela uslupluca.hayatim gozlerin segiriyo sanirim doktora gidelim falan mi?
Tebessum ettirdiniz bana. Koca gunde tebessum ettigim tek sey buydu galiba. Emir kipiyle konusmam hos olmadi galiba. Ama ben.kendim icim hos olmadi diyosam onunki dusunulmeyecek derecede kotu.

Bu arızaları idare edip nezaketle elde tutmaya çalışmanın anlamı yok ki zaten.İyi ettin,az bile ettin.Ondan bir cacık olmayacaktı zaten.Hakaret ederek sana kendini daha açık ettiği için teşekkür etmelisin.Defolsun böyle zibidiler

Evet biraz daha oglen saatleri o hafifletici sebepleri ariyordum. Suanda daha kararliyim. Bayanlar ayni seyi merak ediyo bisey dedi ki sana msj mi atti ki hafifletici sebep ariyorsun gibi. Onuda soyleyim biz is icin surekli karsiliyoruz.buda kusmeyi zorlastiryo. Yada bana msj atardi hep yemek yiyelim seni bekliyorum diye bende giderdim. Simdiye kadar hep bi hamle yaptigi icin simdi de yapabilir diye dusundum. Tabiki de bazen bende yaptim bu hamleleri. Ama kizdigi zaman hakaret icerikli olmasada bagirma huyu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…