Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

Bole insanlarla evli kadinlara imreniyorum. Cok sanslisiniz. Kesinlikle olayin bilincindeyim

her erkek aynı değil rahat olun. mekanda bağırması da resmen yabanilik.
Evet kesin ben bunu yaptim. Ben daha nazik olmaya calistim. Ona gore basarisizim ama.

Mutlaka ilgilenicem. Cok teskkur ederim
Gulseren Budayicioglu bir psikiyatrist. Kendisine gelen hastalarin bazilarinin hayat hikayelerini kitap olarak yazmis. Hatta Istanbullu gelin dizisi onun bir hastasinin hikayesi. Tabi kitaplarinda isimleri fakan degistiriyor. Camdaki kiz, kral kaybederse kader motifini anlattigi romanlari. Tavsiye ederim. Su an bu iki kitabina da dizi cekiliyormus.

Kitaplarla da mutlaka ilgilenicem. Gercekten sagolun.

Yok ben bu tarz kelimelerden nefret ettigim icin bole adamlari resmen miknatis gibi cekiyorum.
Ben bu konuda yok öyle denk gelmiş ya da yok size öyle geliyor diyemeyeceğim gerçekten bu durumun oluştuğuna dair psikolojik kanıtlar var. İsterseniz araştırın bir arkadaş daha psikolojik temelinin olduğunu yazmış tam olarak transaksiyonel analizden geliyor sebebi. Şöyle örnekleme yapayım: bazı insanlar vardır mesela hep aldatılıyorum der mesela, çünkü çektiği enerji o, onun da yaydığı enerji o resmen gerçekten fiziksel bir mıknatıs oluşuyor bu durumlarda ve karşıya “beni aldat” mesajı veriyor gibi düşünün. Ya da sürekli şiddet gören biri de aynı şekilde farklı insanlara beni döv mesajı veriyor aslında. Dolayısıyla burada yapmanız gereken “olumlu enerji göndermek” filan değil, en başta içinizde de siz böyle bir durumu kabul etmişsiniz, bunu yok etmek olacak.

Arkadasin dedikleriyle de mutlaka ilgilenicem. Kendimi kafamin icindekileri degistirebilir miyim bilmiyorum. Umarim basiririm.

Suç bastırmış dürzü..

Sizin üslubunuz bence çiftler arasında kaldırılabilir bir üslup, tatlı sert uyarılar olabilir. Ama onun ki kalıtsal hanzoluk. Ve bu hiç geçmez..

Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.

İnsanın karakteri iyi anında değil, kavgada belli olur zaten..
Size sakince "benimle bu şekilde konuşma lütfen hoşlanmadım" dese işte o zaman iyi adam olurdu..

Sizin üslubunuz bence çiftler arasında kaldırılabilir bir üslup, tatlı sert uyarılar olabilir. Ama onun ki kalıtsal hanzoluk. Ve bu hiç geçmez..

[/QUOTE]
Onunki gercekten gececek bisey degil. Zaman zamn gormezden geldiklerimde oldu. Yapmasaydim keske.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…