- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
Youtube da Gulseren Budayicioglunun videolari var. Kader motifi ile ilgili. Kader motifinizi degistirmeniz gerekiyor.Evet babamda cirkin hareketler ve hakaretler vardi.
Bole insanlarla evli kadinlara imreniyorum. Cok sanslisiniz. Kesinlikle olayin bilincindeyimEşim ağzını asla bozmaz, hatta evde bile küfür ettiğini duymadım.
Her erkek aynı olur mu, adamlar böyle mi diye soruyorsunuz...
Çok iyi yapmışsınız ikinci olarak aynı hataya düşmek hata değil çünkü.
Mutlaka ilgilenicem. Cok teskkur ederimYoutube da Gulseren Budayicioglunun videolari var. Kader motifi ile ilgili. Kader motifinizi degistirmeniz gerekiyor.
her erkek aynı değil rahat olun. mekanda bağırması da resmen yabanilik.
Evet kesin ben bunu yaptim. Ben daha nazik olmaya calistim. Ona gore basarisizim ama.Bu arızaları idare edip nezaketle elde tutmaya çalışmanın anlamı yok ki zaten.İyi ettin,az bile ettin.Ondan bir cacık olmayacaktı zaten.Hakaret ederek sana kendini daha açık ettiği için teşekkür etmelisin.Defolsun böyle zibidiler
Gulseren Budayicioglu bir psikiyatrist. Kendisine gelen hastalarin bazilarinin hayat hikayelerini kitap olarak yazmis. Hatta Istanbullu gelin dizisi onun bir hastasinin hikayesi. Tabi kitaplarinda isimleri fakan degistiriyor. Camdaki kiz, kral kaybederse kader motifini anlattigi romanlari. Tavsiye ederim. Su an bu iki kitabina da dizi cekiliyormus.Mutlaka ilgilenicem. Cok teskkur ederim
Kitaplarla da mutlaka ilgilenicem. Gercekten sagolun.Gulseren Budayicioglu bir psikiyatrist. Kendisine gelen hastalarin bazilarinin hayat hikayelerini kitap olarak yazmis. Hatta Istanbullu gelin dizisi onun bir hastasinin hikayesi. Tabi kitaplarinda isimleri fakan degistiriyor. Camdaki kiz, kral kaybederse kader motifini anlattigi romanlari. Tavsiye ederim. Su an bu iki kitabina da dizi cekiliyormus.
Ben bu konuda yok öyle denk gelmiş ya da yok size öyle geliyor diyemeyeceğim gerçekten bu durumun oluştuğuna dair psikolojik kanıtlar var. İsterseniz araştırın bir arkadaş daha psikolojik temelinin olduğunu yazmış tam olarak transaksiyonel analizden geliyor sebebi. Şöyle örnekleme yapayım: bazı insanlar vardır mesela hep aldatılıyorum der mesela, çünkü çektiği enerji o, onun da yaydığı enerji o resmen gerçekten fiziksel bir mıknatıs oluşuyor bu durumlarda ve karşıya “beni aldat” mesajı veriyor gibi düşünün. Ya da sürekli şiddet gören biri de aynı şekilde farklı insanlara beni döv mesajı veriyor aslında. Dolayısıyla burada yapmanız gereken “olumlu enerji göndermek” filan değil, en başta içinizde de siz böyle bir durumu kabul etmişsiniz, bunu yok etmek olacak.Yok ben bu tarz kelimelerden nefret ettigim icin bole adamlari resmen miknatis gibi cekiyorum.
Arkadasin dedikleriyle de mutlaka ilgilenicem. Kendimi kafamin icindekileri degistirebilir miyim bilmiyorum. Umarim basiririm.Ben bu konuda yok öyle denk gelmiş ya da yok size öyle geliyor diyemeyeceğim gerçekten bu durumun oluştuğuna dair psikolojik kanıtlar var. İsterseniz araştırın bir arkadaş daha psikolojik temelinin olduğunu yazmış tam olarak transaksiyonel analizden geliyor sebebi. Şöyle örnekleme yapayım: bazı insanlar vardır mesela hep aldatılıyorum der mesela, çünkü çektiği enerji o, onun da yaydığı enerji o resmen gerçekten fiziksel bir mıknatıs oluşuyor bu durumlarda ve karşıya “beni aldat” mesajı veriyor gibi düşünün. Ya da sürekli şiddet gören biri de aynı şekilde farklı insanlara beni döv mesajı veriyor aslında. Dolayısıyla burada yapmanız gereken “olumlu enerji göndermek” filan değil, en başta içinizde de siz böyle bir durumu kabul etmişsiniz, bunu yok etmek olacak.
Suanda aynisini dusunuyorum. Belki benimde uslup tarzim sikintili ama karsindakine bakinca masum gorunuyo.Önüne bak yemeğini ye demenin neresi sert ya ?
Adam oturmuş diğer kadınları kesiyor,önüne bak demek mi ağır cidden ? Resmen saygısız adam,isabet olmuş ayrılmanız.
Size dua edicem inşallah Rabbim gönlünüze göre eş tez vakitte gönderir.Bole insanlarla evli kadinlara imreniyorum. Cok sanslisiniz. Kesinlikle olayin bilincindeyim
Cok tesekkur ederim. Benim icin ne gectiyse icimizinden daha guzelleri sizin olsun.Size dua edicem inşallah Rabbim gönlünüze göre eş tez vakitte gönderir.
Gozu oynayani uyaracagina yol verir gider. Aman ona baktin buna niye baktin olayi bana sacma geliyor.Usluplu haliniz bu sanirim.
Burdaki bazi kadinlari anlamak ne kadar zor.
Ne deseydi mesela uslupluca.hayatim gozlerin segiriyo sanirim doktora gidelim falan mi?
Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.
Amin inşallah. Bu arada benimde ikinci evliliğim.Cok tesekkur ederim. Benim icin ne gectiyse icimizinden daha guzelleri sizin olsun.
Evet zatn butun artilarini goturuyor bu sekilde.İnsanın karakteri iyi anında değil, kavgada belli olur zaten..
Size sakince "benimle bu şekilde konuşma lütfen hoşlanmadım" dese işte o zaman iyi adam olurdu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?