hakaret,hırpalanma,kördüğüm ilişkim...

mormo1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
121
1
48
Edirne
uzun çetrefilli bol ayrılıp barışmalı bi ilişkim var.Ben bu adama her şeyimi verdim yeri geldi cebimizdeki 5lirayı paylaştık yeri geldi onun montunda ufak bi yırtık görünce benim gözlerim doldu o kadar sevdim üstüne titredim...
ama gelin görün ki en ufak bi tartışma olmasın...Hemen küfürler bela okumalar bağırmalar,hatta bi kez arabada beni omzumdan tutup itip git diye bağırdı bi kez de giydiğim kıyafeti çekiştirip beni sarstı ne bu diye...dün de- allah belanı versin allahın cezası sen bana cehennemsin senle konuşmazken mutluyum - laflarına maruz kalmış biri olarak burdayım.Adam sinirlenince böyle ama aradan bir saat geçince yok onu demedim yok bunu yanlışlıkla dedim yok onu kastetmedim deyip kıvırıyor.
bi kaç gün önce ufak bi şey yüzünden üzdü beni.tartışmadım sadece kırgın olduğumu söyledim ve bütün gün konuşmadım,ondan bi adım bekledim en azından bi arama bekledim ama yapmadı.Gece ancak aramak aklına geldi,aradığında ona neden kırıldığımı anlatmaya başlarken dinlemeden TAMAM TAMAM ÖZÜR DİLERİM HADİ KAPAT ŞU KONUYU YETER SAÇMA SAPAN ŞEYLER YAA falan dedi ben tepki gösterince ALLAH BELANI VERSİN ddi en az 5 kez üstüste...Bu kadarın katlanamam dedim bitti bak bakalım allah kimin belasını verdi dedim.aradan saatler ge.ti tek yaptığı hata yapıyosun demek oldu.İkinci gün oldu hala benle barışmak istiyo diyorum ki sen beni çok kırdın böyle sadece barışalım diyip ne olmasını bekliyosn dedim bi gün daha bekledim.adam barışmak istiyo ama aramıyo sormuyo gönül almaya çalışmıyo kısacası kaybetmekten korkmuyo.En son yine barışalım dedi benden bi şey bekleme dedi bn de yeter dedim evli çocuklu insanlar ayrılıyo ben mutsuz olduğum halde sana katlanmak zorunda değilim bırak beni uzak dur dedim.kbul etmedi kapatırken hala yine konuşuruz diyo bana.
Artık benm psikolojimi o kadar bozdu ki sevgilisiyle görüntülü konuşan bi arkadaşımı görünce ağlamaya başlıyorum çünkü ben yapmak isteyince başımıza iş aldık skype yükleyip diyo...her kadın çiçeklere bayılır ben de öyle mesela diyorum ki bugün bi kız gördüm kocaman çok güzel çiçekler vardı elinde diyorum GEREKSİZ SAÇMA ŞEYLER diyo...Oysa bu adam zamanında bi kızı elde etmek için bir sürü kitaplar okumuş uğruna methiyeler dizmiş bi adam sırf kız yanına gelsin diye sen yeter ki gel ben senin istddiğin kitabı bulur alırım sana falan diyen bi adam.ben bunları gördğümde çok üzülmüştüm çünkü uzun zamandır birlikteyiz bana bi kez olsun istediğim bi şeyi almayı,bırakın almayı nerde satıldığını bile bulmayı teklif etmedi...deniz fenrim gece kuşum demiş o kıza...bana hiç özel sözler söylemedi...doldum doldum taştım sonunda...

Neden devam ediyosun ki? Seviyorum diyeceksin de bu tip bi'insanla bela okuya okuya evlenecek misin gerçekten?
İnsan sevdiğine kıyamaz seninki maşallah. İnsan nefret ettiğine bile bela okurken bi'duraksıyo.
Kendi değerini düşürme karşına bundan daha iyisinin çıkacağına inan.
Zaten anlamadım okadar beladan sonra geri normal "aşkım bitanem seni çok seviyorum" deyip kucaklaşabiliyo musunuz?:26:

Ne kadar zamandır birliktesiniz?

üç yıla yakın oldu...olmuyo işte keşke aşkım canım deyip barışabilsem.o yapabiliyo ama bn arrtık haddinden fazla kırıldım ve bi özür yetmiyo çünkü aynı hata bi kaç kez yapılınca özrün anlamı kalmıyo.tamamen eksikliklerle dolu bi ilişki sağa sola özenmekten sıkıldım.

Bu durumdan kurtulmak senin elinde ilişki hastalıklı bi'hal aldıysa ve taraflar iyileşmeye yanaşmıyosa mecbur kurtulacaksın bi'şekilde.
Kimsenin sana Allah belanı versin deme gibi bi'üstünlüğe yok hele ki bu sevgilim dediğin insansa.
Ayrıl önüne bak. Bi'gün ağlarsın iki gün ağlarsın üçüncü gün oh be der kalbin tekrardan cıvıldamaya başlar zaten.
Hayır desen ki bi'kere yaptı hatasını anladı o da yok huyu böyle demek ki:26:

Özendiğin ilişkilerden daha güzelini yaşamak senin elinde, illa ki karşına senin değerini bilen biri çıkacaktır yani.

ben de öyle düşündüm ve ayrıldım..onunla konuşurken çok serttim kararlıydım ama kendi kendime kalınca üzülüyorum işte bunca emeğe...:44:

ben de öyle düşündüm ve ayrıldım..onunla konuşurken çok serttim kararlıydım ama kendi kendime kalınca üzülüyorum işte bunca emeğe...:44:

Eki Görüntüle 1042832

Aklıma bu geldi Nedense biz kızlar hep bu noktaya takılıyoruz, hepimiz hemde.
Ama şöyle düşün böyle emeğim, bunca çabam diye diye evlenirsen mutlu olacağına inanıyo musun?
Aslında en önemli kısım o kısım, yani düzeliriz gibi bi'umudun varsa tabii ki emeğini boş yere çöp yapma.
Ama sanki yok gibi pes durumundasın çünkü sen de...
Yani bak seni tanımıyorum, ilişkini de bilmem etmem ama en yakın arkadaşım da gelse ayrıl derdim ben çünkü normal değil yani öyle olur olmadık şeye hakaret etmek vs.
İnsanlar çocukları olduğu halde, hatta hamile oldukları halde boşanıyolar. Bu bizim emekler ne ki

gerçekten bitmiş pes etmiş haldeyim,hani bi süre düşünür kafayı yersiniz en son amaaaan dersiniz ya o noktadayım.emek vermekle ilgili de tek sorun sanırım ne kadar emek verirseniz o kadar bağlanmakla ilgili.etrafımda bi sürü sevgili görüyorum bizden çok farklılar.bu adam şimdi böylese evlenince ne olacal?işte ben bundan korktum ve vazgeçtim sonunda.ayrıca sevglim sadece bna karşı böyle yani benden önce görüştüğü kızlarla her şey dha romantik daha farklı daha özel..yani ya sorun bende ya da bana o kadar değer verilmedi...

Canim anlattigin gibi seni hic ozel hissettirmiyorsa bu bir iliski bile degil bence, en fazla saplantili bir baglilik, zamanin verdigi aliskanlik. Bela okumak ne demek, cehenemimsin ne kadar agar bir soz. Bence de bu insanla daha fazla vakit kaybetmemelisin. Hayatina daha duzgun birinin girmesine de engel.

Hem dedigin gibi diger ilskilerinde daha sevecen, daha fedakar ise, senden iyi birini buldugunu sansa o ayrilmaya hevesli olabilir buyuk ihtimal. Boylesi seni daha cok yipratmaz mi? Asil o zaman emegim diyor insan, su halde saglikli dusunmen daha kolay olsa gerek.

O kadar tanidik geldi ki hikayen iki sene bizzat sahit oldum bu iliskinin tipkisina ama arkadasim birakmadi birakamadi sevgilisini , onun icin universiteyi birakti evlendi ve suan anlattiklarina inanamiyorum duzelmek yerine bin beter oldu esi inan degmez birak terket bu kadar degersiz olmadigini gorsun

sana özel olduğunu hissettirmiyosa. ve üstüne hakaret vs.vs. varsa
ayrılmak için onda geri dönmemek için çok bahanen var.
ve dönmen için hiç bahanen yok arkadaşım

Bunların hemen hemen aynısını bende yasadim ama bagimli oldum sanki birakamiyordum adam bana tokat bile atti ben hala seviyorum ayrilamam diyodum sonunda bi cesaretle ayrildm iyiki diyorum suan aman aman 2 yilimi aglamakli geçirdim bi 2 yil daha pesimden koştu sonunda o da pes etti ilk askimdi ayrilikda yipratti ama biliyosunki yaptiklari normal degil alışkanlık var sende ayrildip zaman gectiginde hatta yeni biri hayatina girdiğinde iyiki diyeceksin psikopat iste adam var boleleri aman uzak olsunlarrr ben suan nisanliyim ve kiyasliyorumda o ilk ciktigimla dua ediyorum nisanlimla tanistigim icin cok sukur icinee sinmdyen birine yol vergitsin bu gunlerde gececek kiymetini bilmeyen bi insani da hayatina katma canimm

Başlarını okudum devamı için dayanamadım neden kendinize bunu yapıyorsunuz Kişi önce kendi değerini bilmeli size hakaret etmesine bela okumasına nasıl izin veriyorsunuz

Ayrılın gitsin bu adamdan ya, parayla mı veriyorlar bunları, adam etmeye çalışmayın size yazık, çekilmez bir insan bu saygısı sevgisi kalmamış belli kendi içinde de normal değil çelişik...bırakın gitisin canınızı üzdüğünüze değmez. Daha iyisini de bulursunuz kendinize işkence etmeyin. Size hiç mi hiç saygısı yok böcek gibi görüyor, böyle adamdan hiçbir şey olmaz ve düzelmez de.Düzelmişi varken bu tiplerle uğraşmayın soyları tükensin...

Son düzenleme:
Böyle adamları hayatınızda tutmak için herşeye katlanıyorsunuz
Hakaret, değersizlik, aşağılama
Emek vermek ne demek, katlanmak mı?
Bırakın gitsin, mutsuzluk için çabalamayın lütfen

Aptalligina doymasin... Hickimse icin universite birakilmaz bi de cocuk yapar tam olur

Sen de konu sahibi, eger bu cocukla devam edersen aptalligina doyma. Sozel siddet de kucumsenecek bir sey degil sen seni el ustunde tutan bi adama layiksin herkes gibi, affetme yoluna bak

adamın bedduası tutuyo demekkı..allah harbıden belanı vermiş..

Şuanda bile onun için üzülüp aglamakla kendine yazık ediyorsun.Bırak eski sevgilisine şöyleymiş böyleymiş vs demeyi sen önüne bak.Böyle hastalıklı bir adam için zamanını harcamana deger mi ? Emek verdim diyorsun emeginin karşılıgında aldıgın nedir? KOCA BİR HİÇ.Kimseyi vazgeçilmez kılma kendine defolsun gitsin sen niye üzülüyorsun bırak o degerini anlayıp üzülsün.Hayat her koşulda devam eder ve her gelen bir gün mutlaka gider.Üç gün aglarsın beş gün yas tutarsun ama yıllar sonra adını bile hatırlamazsın hayatın kuralı budur.Ve bu hayat kimse için harcanıcak kadar basit degildir.

ya gerçekten çok sinirlendim size... nasıl katlanırsınız bu duruma size bunları söylemesine nasıl izin verirsiniz beddua okumak da ne demek... kendinizi düşünün arada bencil olmak lazım elin ogllu gelcek te bana böyle davrancak yok ya o adamın varya agzını burnunu kırarım sizi itmiş falan saygısıza bak seviyesiz insan... sen kim oluyosun... hayret bişey... izin vermeyin bunları size yapmasına.... nitekim biz onlara Allahın emanetleriyiz bize karşı son derece saygılı ve korumacı davranmaları lazım... Adamlık bunu gerektirir... adam olmayan birinin yanında ne işiniz olabilir.... vurun tekmeyi gitsin...bi zahmet...

erkek milleti fedakarlıktan şundan bundan anlamaz, sürünmek ister onlar ,acı çekmek ister naz ister kapris ister her an kaybedebileceğini düşünmek ister.çoğunluğu böyle,ha bu sevgimidir diye sorarsan oda değil zaten egoları çok büyük olduğundan sarsılmasına dayanamıyorlar.sen onun sana saygısını yoketmişsin alttan alarak barışarak. kendine böyle davranılmasına izin verirsen en melek erkeği canavar yaparsın aynı kısırdöngü içinde döner durursun ilk hakaretinde yüzüstü bırakman gerekirdi.

İlişki zaten bitmiş de adam bencilliğinden yalnız kalma korkusundan ayrılmıyo belli ki
Yarın başkasını bulduğunda bizzat kendi bitirir o zaman kurtulursunuz sizde geçmiş olsun ...

Bu arada tekar barışacağını düşünerek bu yorumu yaptım yani barışsan böyle olacak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…