hakaret,hırpalanma,kördüğüm ilişkim...

Merhaba canım sanırım ben seni çok çok iyi anlayabilirim yazdıklarında kendi yaşadıklarımı gördüm bir an. Benimde 3 sene önce böyle saçma bir ilişkim vardı. Bence sonlandırmak en iyisi. Psikolojini tahmin edebiliyorum. Ayrıldıktan sonra biraz üzülürsün ama geçer.. Kimse vazgeçilmez değildir. Seni böyle üzen bir adamla beraber olmayı hiç düşünme. En kısa sürede kestirip at, seven adam sevdiğine böyle davranmaz.

Sana bunca iğrençliği yapmış bir adamı sakın ama sakın, bir kez daha affetme. Barışmak istiyorsa senin ona olan aşkını sevgini kaybetmek istemiyor demek ki, dikkatini çekerim ama seni sevip seni kaybetmek istemiyor değil, senin ona olan bağlılığını kaybetmek istemiyor. Bence onun sana yaptıklarının acısını çıkar, anasından emdiği sütü burnundan getir onun. Çok sinir bozucu, o kim ki sana böyle davranabiliyor ve sen de izin veriyorsun

ama siz hala beni ikna etmiyor diyorsunuz.
böyle bir adam(?) ikna etse ne olur etmese ne olur?
barışır yeniden başlarsınız bence siz ve hakaretler, küfürler devam eder yine.

siz buna ilişki mi diyorsunuz? harcadığınız emeğe yazık. bu resmen hastalık, bağımlılık gibi bişey olmuş ikinizde de sanırım. kullanılan sözler hiç hoş değil. düşmanımıza etmiyoruz bu bedduaları, şaşırdım gerçekten.

Sana abla tavsiyesi, kesinlikle ayrıl bu adamdan 3 yıl değil 10 yıl geçmiş olsa yine ayrıl. 3 yıldır bunları yaşıyorsun diye evlenip 40 yıl daha yaşamak zorunda değilsin.

Evet cocugu da var biraktigi bolum de siradan bir bolum degil ama iste o an akli ucmus gibi davraniyo insan duzelir dedigi kisi o kadar igrenc biri oldu cikti ki ahhh ahhh onun icin konu sahibi arkadasin bu cocuktan ayrilmaai lazim kimse duzelir diye evlilik karari almamali....

Su tiplere takilmayin kizlar ya. Yapar eder ustunede sana hata yapiyorsun der ya. Evt hatayi senle yaptim diceksin.
Bence bir an once kurtul. Ilerde omru billah yalniz kalsaydimda bulasmasaydin buna dersin. Gec olmadan kurtul. EEvlendikten sobra cok zor. Kendi boyleyse ailesi kim bilir ne cinstir. Hic bulasma. O kufurleri nerden ogrendi saniyorsun.

aynen... nedense böyle dengesiz tipler hep çekici gelir kızlarımıza :)

bu adamların köküne kibrit çakacaksın. türleri yok olsun. arkadaşım sende ayrıl bu adamdan yazık değil mi sana. sana bu hakaretleri eden bi adamın yanın da 1 dk bile durman hata. sevgi aşk emek ne ise adı artık böyle olmaz. sevgi bu değil. sana hakaret eden sevilmez tam tersine böcek gibi ezeceksin bunları. bir daha ağzını açamasın sana karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…