- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.202
- 598
- 41
- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
Evet dedi. Sonrasi daha feciydi. Biz kavga etmeye basladik bundan dolayi. O da hickiriklara bogularak aglamaya basladi.
Ben gerçekten bu erkekleri anlayamıyorum. Gül gibi karın, çocuğun var elindekilerin kıymetini bil edebinle otur kardeşim. Erkeklere rahat batıyor artık.
Tesekkurler. kesinlikle eminim ayni eve girsek daha kotu olacagimiza ama bazen oyle bir noktaya geliyorum ki sanki biraz daha dayanmaliymisim da elimden gelen herseyi yapmamisim hissine kapiliyorum. Kizim olmasa zerre teredduutum olmazdiİyi bir baba olabilir ama bence beş para etmeyen koca.
İnsan karısına nasıl küfür eder sürekli.
Kararindan vazgeçme, yıllarını boş yere harcama bu adama.
Kızına iyi babalığını her zaman yapsın ona mani engel değil ayrılığınız.
Ben bu tarz evlilikler çok gördüm, davadan vazgeçen ve daha da kötü duruma gelip yılları harcanan, üzüntüden turşusu çıkmış kadınlar.
Sakın kararından vazgeçme.
Çocuklar göz açıp kapayıncaya kadar büyüyor.
Çocuk için mutsuz olduğun ortamda yaşamak sana ve bedenine eziyet ve günah.
Hayat güzel, güzel günler de seni bekliyor unutma.
Hicbir sey istemedim ondan. Sadece saygi onuda gostermedi. Bana simdi davayi ben actigim icin yuvamizi sen bozuyorsun diyor.İyi bir baba çocuğu için ailesini birlikte tutmaya çalışır.
Tek sorun var. Ben degismem diyor. Sadece benim degismemi istiyor. O devam edecek ama ben katlanicam. Keske azicik umudum olsaydi. Ama icimde hala sizin gibi dusunen bi yer oldugu icin vicdan azabi cekiyorm. Defalarca konustuk yapabildigimiz tek sey kavga.Sakince tekrar konuşsanız katlanılması zor biliyorum insan affedemez ama çoğu yerde çocukların evliliğin sürmesine vesile olduğunu düşünüyorum
Başaramazsa yeniden açarsınız dava o kapı hep açık zaten ama kızınız için eşinizin çabasını görmeyi deneseniz
Mesela boşanmak istemiyorsun barışmak için ne yapacaksın diye sorsanız psikolok çözebilir belki bu sorunu
İnşallah çözer baba iyi bir babaymış iyi bir koca da olabilir diye umut var içimde
Hicbir sey istemedim ondan. Sadece saygi onuda gostermedi. Bana simdi davayi ben actigim icin yuvamizi sen bozuyorsun diyor.
Tesekkurler kaybolan cesaretimi tekra hatirlattginiz icinBüyük bir cesaret göstermişsiniz sizi tebrik ediyorum.
Çoğu kadın çocuk yüzünden hakarete hatta şiddete bile razı gelerek evliliğini sürdürüyor.
Mutsuz olduğunuz bir ilişkide kesinlikle kalmayın, çocuğunuzun küçük olması daha da iyi yeni düzene çabuk alışır.
Yukarıda bir arkadaşın dediğine aynen katılıyorum, iyi bir baba çocuğunun annesine hakaret etmez. Aksine el üstünde tutar siz ona evlat verdiğiniz için.
Yeni hayatınızda çocuğunuzla çook mutlu olmanızı dilerim
ne diyorlar mutlu anne mutlu çocuklar
peki eşiniz sizinle barışmak için gönlünüzü almak için çabalıyor mu?
aileniz ne diyor.. maddi gücünüz var mı.. çalışıyor musunuz?
Evet calisiyorum. Para sikintim yok. Ama abim 7 yil sonra cok aciki bu evliligin bitecegini biz biliyorduk dediler. Onlarin yaninda da bi kac defa hakaret etti cunku. Herkes alacagim karara saygili. Esim de hic ozur dilemedi. Ama butun sulalesi bana yapma diye yalvardi. Ona sorsan daha ne yapayim butun ailem bosanma diye sana yalvardi diyorne diyorlar mutlu anne mutlu çocuklar
peki eşiniz sizinle barışmak için gönlünüzü almak için çabalıyor mu?
aileniz ne diyor.. maddi gücünüz var mı.. çalışıyor musunuz?
Anlattiginiz her seye katiliyorum. Ama bisey iste sebebini bilmedigim kizim icin hissettigim bisey beni feci huzursuz ediyorHakarette siddetin bir çeşididir ve boşanma sebebidir tabiki. Şiddetin sözlü olması masum gösterilemez.çocuğunu düşünen bir baba onu böyle huzursuz bir ortamda büyütmek istemez , eşine saygılı olur. Keşke en baştan tavırlı olsaymışsınız bu konuda . Kafasına göre hareket etme hakkını ona kim vermiş , nereden bu cesaret?
Gelip özür dileyeceği yerde ‘kızımı düşündüm boşanmayalım’ bahanesi aslında ‘durum ciddi, ben tek başıma naparım , beni kimse çekmez , en iyisi çaktırmayayımda kendini bişey sanmasın eve döndüğünde tekrar böyle davranabileyim’ demektir
Ben mahkemeye gitmedim. Ama cikan kararda avukatim soyle bir sey demis. Uzlasmayi istemiyoruz. Uzmana yardimi da istemiyoruz. Ben cunku cekismeli actim. Ve kesinlikle bosanacagimi soylemistim. Ama ozamn daha diktim galiba. Evden gideli 1 yil oldu. Kizim daha kucuktu daha az anliyordu bazi seyleri.ozaman adam olmayı ögreneceksin de ,
bu durumlarda mahkeme tedavıyı zorunlu tutuyor diye biliyorum ama ,
genede bir ögren istersen ,
Çok büyük bir sebep hem de ... sakın geri adım atma , çevrenin cahil bilgelerine de kulak asma .. yedi sene dayanman yanlıs zaten ,bu yanlışa devam etme ..
Bir süre sonra kızın duruma alışır ,senin de baş ağrıların geçer .. hayatta herşeye alışıyor insan ..
Bosanmak istemiyor ama en ufak cabasi yok. Ozur dileyip tekrar yapmicam deseydi ve ben buna inansaydim barismak icin hazir oldugum gunler oldu. Davayi evden gittikten hemen sonra acmadim. Bekledim izledim. Ben sadece barisirsam kizim icin yapicam boyle bir seyi.Kızınızı mutlu etmek için önce sizin mutlu olmanız lazım.
Sürekli hakaret ve küfür işiten biri olarak mutlu olamazsınız elbette.
Kocanız sizin gönlünüzü almaya çalışıyor mu,size karşı saygılı olmayı öğrenecek mi,böyle vaadleri var mı,söz veriyor mu,değişmeye hazır mı..vs...
Bu konuda çabaları varsa,sevginiz de varsa boşanmayın derim.
Lakin sadece çocuk için evli kalmak mantıklı değil..
E babasının yanında kalırsa da aile terbiyesinden yoksun olacak. Hiç alakası yok. Adam sizi kandırmaya çalışıyor. O kadar saf olduğunuzu düşünmüyorum.
Bosanmak istemiyor ama en ufak cabasi yok. Ozur dileyip tekrar yapmicam deseydi ve ben buna inansaydim barismak icin hazir oldugum gunler oldu. Davayi evden gittikten hemen sonra acmadim. Bekledim izledim. Ben sadece barisirsam kizim icin yapicam boyle bir seyi.
Hic bir sey yok. Sadece disarda gecen gun kumpir yemisler. Kizim cok begenmis cebine haslik koymus. Bana telefon acti para koydum birlikte de yersiniz diye. Bu bana o kadar buyuk bir sey geldiki anlatamam size. Koca 1 yildan sonra beni dusunerek yada bizi dusunerek bir sey yapmis olmasi. Bundan baskada bir sey yok :)Esinizin kendini ve evliligini duzeltmek icin cabasi var mi samimimi gercekten.
Kendini ne diye savunuyor siz tepki gösterince
Orda soyle bisey olmustu. Kizimin atesi 39 du oda gelmisti. Cocuk hicbir sey yememisti acti. Bende bi kac kasik corba yedirmek istedim. Kizim yememek icin agladi. Babada gelirken pasta almis. Kizim pasta yedir dedi. Bende bi kac kasik corba al pastayi vericem dedim. Kizim aglamaya baslayinca esim kizdi. Sen hep boylesin aglatip duruyosun cocugu kendini iyi annemi saniyosun dedi ve gerizakaliyi ekledi
Savunma su sen beni cildirtiyosun ne var corba icmese
Icim parcalandi suanda. Halalarida ogretmen aynilarini soyluyor. Bosanmis cocuklar hep eksikler okulda dinlemiyorlar dersi falan diyorlar. Pedegoga da gittik. Sakin bosonmayin dedi isin acikcasi. Iste icimdeki bu.huzursuzluk bu yazdiklarinizin icimde bi kosede duruveriyor olmasiÖzür diliyorum ama bende bu konuda pedagog a kadar gitmisligim var. Maalesef. Benim bebeğim çok küçük. Eşim etmemeye çalışsa da küfür etti büyük bir kavgada. Bende dava açmak için baya bi niyetlendim. Pedagog a da doğru nedir diye sormak için gittim. Maalesef bana bir çocuğun hiç aile ortamı olmamasindansa , bir aile ortamında büyümesinin en doğru seu olduğunu. Gerekirse eşimle aile terapisine veyahut eşimin öfke kontrol için tedaviye yönelmesi gerektiğini çocuk için ailenin çok çok önemli olduğunu söyledi. Bende eşime madem bizi düşünüyorsun tedavi ol dedim şu anda sinir hapları var onlardan kullanıp yardım alıyor ve cok sakin. En basit maalesef benim en yakın arkadaşımın annesi 40 yıllık öğretmenim annesi babası boşanmış olup ta normal olan tek bir çocuk görmedim dedi . Eşinizin duzelebilir olduğunu düşünüyorum yardım ile. Yıkmak kolay yapmak zor. Hele ortada bir eli her daim boşta havada kalacak, boynu bükük kalacak bir çocuk varsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?