Hakaret ve küfür eden eş

Evet dedi. Sonrasi daha feciydi. Biz kavga etmeye basladik bundan dolayi. O da hickiriklara bogularak aglamaya basladi.

Kendini ne diye savunuyor siz tepki gösterince merak ettim. Yani nasıl üste çıkıyor?

Ben gerçekten bu erkekleri anlayamıyorum. Gül gibi karın, çocuğun var elindekilerin kıymetini bil edebinle otur kardeşim. Erkeklere rahat batıyor artık.

Geçenlerde eşimle işten çıktık eve gidiyoruz kırmızı ışıkta durduk. 3 adam kahvehane gibi yerin önünde bir şey konuşuyor hararetli ama ne biçim konuşmak. Cümlelerin arasında küfürler havada uçuşuyor. Çünkü onun küfür olduğunu düşünmüyorlar kanıksamışlar. Camlar açık duyuluyor. Yani bir insan arkadaşım dediği birine a...k diye hitap edip karşıda ki bunu normal kabul edebilir mi?
Eşimin yüzü kızardı benim midem bulandı öfkeden inip döveceğim öyle bakıyorum. Ama onlar hallerinden memnun..

Tesekkurler. kesinlikle eminim ayni eve girsek daha kotu olacagimiza ama bazen oyle bir noktaya geliyorum ki sanki biraz daha dayanmaliymisim da elimden gelen herseyi yapmamisim hissine kapiliyorum. Kizim olmasa zerre teredduutum olmazdi

Ayrıca iyi baba olmak ayrı birşey iyi Eş olmak ayrı birşey [/QUOTE]
kesinlikle bunada katiliyorum. etrafindakilere boyle degil bana diyorki ben sadece sana kufur ediyorum.

Özür diliyorum ama bende bu konuda pedagog a kadar gitmisligim var. Maalesef. Benim bebeğim çok küçük. Eşim etmemeye çalışsa da küfür etti büyük bir kavgada. Bende dava açmak için baya bi niyetlendim. Pedagog a da doğru nedir diye sormak için gittim. Maalesef bana bir çocuğun hiç aile ortamı olmamasindansa , bir aile ortamında büyümesinin en doğru seu olduğunu. Gerekirse eşimle aile terapisine veyahut eşimin öfke kontrol için tedaviye yönelmesi gerektiğini çocuk için ailenin çok çok önemli olduğunu söyledi. Bende eşime madem bizi düşünüyorsun tedavi ol dedim şu anda sinir hapları var onlardan kullanıp yardım alıyor ve cok sakin. En basit maalesef benim en yakın arkadaşımın annesi 40 yıllık öğretmenim annesi babası boşanmış olup ta normal olan tek bir çocuk görmedim dedi . Eşinizin duzelebilir olduğunu düşünüyorum yardım ile. Yıkmak kolay yapmak zor. Hele ortada bir eli her daim boşta havada kalacak, boynu bükük kalacak bir çocuk varsa..

Tek sorun var. Ben degismem diyor. Sadece benim degismemi istiyor. O devam edecek ama ben katlanicam. Keske azicik umudum olsaydi. Ama icimde hala sizin gibi dusunen bi yer oldugu icin vicdan azabi cekiyorm. Defalarca konustuk yapabildigimiz tek sey kavga.

Tesekkurler kaybolan cesaretimi tekra hatirlattginiz icin

ne diyorlar mutlu anne mutlu çocuklar

peki eşiniz sizinle barışmak için gönlünüzü almak için çabalıyor mu?
aileniz ne diyor.. maddi gücünüz var mı.. çalışıyor musunuz?
ne diyorlar mutlu anne mutlu çocuklar

peki eşiniz sizinle barışmak için gönlünüzü almak için çabalıyor mu?
aileniz ne diyor.. maddi gücünüz var mı.. çalışıyor musunuz?
Evet calisiyorum. Para sikintim yok. Ama abim 7 yil sonra cok aciki bu evliligin bitecegini biz biliyorduk dediler. Onlarin yaninda da bi kac defa hakaret etti cunku. Herkes alacagim karara saygili. Esim de hic ozur dilemedi. Ama butun sulalesi bana yapma diye yalvardi. Ona sorsan daha ne yapayim butun ailem bosanma diye sana yalvardi diyor

Anlattiginiz her seye katiliyorum. Ama bisey iste sebebini bilmedigim kizim icin hissettigim bisey beni feci huzursuz ediyor

ozaman adam olmayı ögreneceksin de ,

bu durumlarda mahkeme tedavıyı zorunlu tutuyor diye biliyorum ama ,
genede bir ögren istersen ,
Ben mahkemeye gitmedim. Ama cikan kararda avukatim soyle bir sey demis. Uzlasmayi istemiyoruz. Uzmana yardimi da istemiyoruz. Ben cunku cekismeli actim. Ve kesinlikle bosanacagimi soylemistim. Ama ozamn daha diktim galiba. Evden gideli 1 yil oldu. Kizim daha kucuktu daha az anliyordu bazi seyleri.

Umarim oyle olur. Teskkurler desteginiz icin.

Bosanmak istemiyor ama en ufak cabasi yok. Ozur dileyip tekrar yapmicam deseydi ve ben buna inansaydim barismak icin hazir oldugum gunler oldu. Davayi evden gittikten hemen sonra acmadim. Bekledim izledim. Ben sadece barisirsam kizim icin yapicam boyle bir seyi.

E babasının yanında kalırsa da aile terbiyesinden yoksun olacak. Hiç alakası yok. Adam sizi kandırmaya çalışıyor. O kadar saf olduğunuzu düşünmüyorum.

Tesekkurler cocugum olmsa arkama bakmadan kacicak kadar gozum acik. Ama kizimin babam diye aglamasi pesinden kendini parcalamasi beni sadece caresiz yapiyor

barışmaya nıyetın varsa ( istemesende ) burnunu sürtmeden barışma ,
o senı denemek seni sindirmek için bir yıl beklemiştir,

Esinizin kendini ve evliligini duzeltmek icin cabasi var mi samimimi gercekten.
Hic bir sey yok. Sadece disarda gecen gun kumpir yemisler. Kizim cok begenmis cebine haslik koymus. Bana telefon acti para koydum birlikte de yersiniz diye. Bu bana o kadar buyuk bir sey geldiki anlatamam size. Koca 1 yildan sonra beni dusunerek yada bizi dusunerek bir sey yapmis olmasi. Bundan baskada bir sey yok :)

Aynı şeyleri yaşadım evladım dedim huzursuz ortamda buyumesin,boşandım. Daha sonra baba özlemi ağır bastı ateşler içinde yandı aglamadigi gün kalmadı,tekrar evlendim. Essek gibi pişmanım baristigima,ben de oğlum için diyordumda öyle olmuyor.

Peki süreklimi böyle yani kavga ettiğiniz zamanmı öfke kontrolü yok herzmanmı yapıyor sana karşı diğer zmanlar nasıl?

Icim parcalandi suanda. Halalarida ogretmen aynilarini soyluyor. Bosanmis cocuklar hep eksikler okulda dinlemiyorlar dersi falan diyorlar. Pedegoga da gittik. Sakin bosonmayin dedi isin acikcasi. Iste icimdeki bu.huzursuzluk bu yazdiklarinizin icimde bi kosede duruveriyor olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…