- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Yani sektör nolursa olsun kimse kimseye bunu yapmamalı. 12 saat çalışan kasiyere müşteri, çift vardiya çalışan işçiye amir. Bu dönemde sağlıkçılar çok çalıştı ama biliyoruz ki çoğu zorla çalıştı.Bu sadece sağlıkçılara olmuyor emin olun,ben öğretmenim, neler yaşıyorum neler neler.Siz su an bence psikolojik olarak ayrıca hassas bir dönemdesiniz, hayat maalesef bu ,hayatın gerçek yüzü bu.Her tarz insan çıkacak karşımıza hepsiyle başetmeyi öğrenmemiz gerekir
Şu tribe girenleri de anlamıyorum. Ödeyeceksin tabi, sen neler neler ödüyorsun .. benim maaşıma mı takıldın?? Aslında tam o sırada çıkartıp vereceksin 50 100 lira al diceksin istemiyorum senin paranı, bakalım ne yapacak!Düşünüyorum ama, inanın şok yıprandım 4 senedir artık nankörlükten bıktım daha ne yapalım bilmiyorum aldığımız üç kuruş maaş onu da bize fazla görüp yapacaksın edeceksin ben ödüyorum senin maaşını diyor.
Keşke sizde ona “üstün zekalı ve insansınız “ ya unutmasaydınız ilacı deseydiniz en azından içinizde kalmazdıNeler neler görüyoruz, artık psikoloji kalmadı öyle diyimyine de güler yüz göstermeye çalışıyorum ki ya birinin ahını alırsam ama Allahım böylelerini döve döve öldüresim geliyor.
Ne kadar sıkmayın canınızı desekte insanın motivasyonu çok düşüyor biliyorum..Aşırı derecede şımarmış durumda halkımız sorun sizden kaynaklanmıyor..Hasta hakkı diyip çıkıyorlar ama hasta sorumluluğundan bi haberler..Az kaldı yakında kendilerine bakacak doktor hemşire vs kalmayacak..Artık medet umacakları hocaları üfürükçüleri cimere şikayet ederler..Düşünüyorum ama, inanın şok yıprandım 4 senedir artık nankörlükten bıktım daha ne yapalım bilmiyorum aldığımız üç kuruş maaş onu da bize fazla görüp yapacaksın edeceksin ben ödüyorum senin maaşını diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?