- 10 Haziran 2016
- 869
- 380
- 103
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
-
Hastanın yaptığı saygısızlık ve çok kötü ama burda yetim hakkı olacak ,yetimlikle ilgili bir durum yok maalesef.Isinizde kolaylıklar dilerim,insanla münasebette bulunulan bütün işler gerçekten sabır gerektiriyorMerhaba, çok kısa anlatacağım.
Hemşireyim, ne yazık ki..
Bugün klinikte çalışırken bir hasta yakını ile tartışma yaşadık kendisi doktora hastamın ağrısı var dedi ben de size verdiğim ilacı uyguladınız mı hastaya dedim (yakının uygulayacağı bir ilaçtı) yüzüme bakıp doktora döndü yani seni kale almıyorum sana sormadım tarzında. Sonra ben de sinirlendim ve doktora biz gereken herşeyi yaptık ağrı kesicisini taktık diye bi cümle kurdum. Adam çıldırdı, gerizekalı hayvan sen bana hizmet etmek zorundasın vs. Çok zoruma gitti, akşamdan beri canım çok sıkkın yarın işe gitmek istemiyorum, bir de sonradan geldi adımı aldı şikayet edecekmiş, şikayet etmesinin sebebi ona hakaret etmemmiş hakaretim de şu: saygısızlık etmeyin.
Ben böyle insanlar için 16 saat boyunca nöbet tutmak istemiyorum, benim babam vefat etti, yetimim. Ona ah ettim yettim hakkına girdi hakkımı helal etmiyorum. İçimi dökmek istedim.
Ben bu konuda çok hassasım, bu yüzden öyle söyledim, kendisi ben senin baban yaşındayım diyince zoruma gitti ve direk babam geldi aklıma ağladım ilk defa iş yerimde ağladım çok zoruma gitti çünkü.Hastanın yaptığı saygısızlık ve çok kötü ama burda yetim hakkı olacak ,yetimlikle ilgili bir durum yok maalesef.Isinizde kolaylıklar dilerim,insanla münasebette bulunulan bütün işler gerçekten sabır gerektiriyor
Düşünüyorum ama, inanın şok yıprandım 4 senedir artık nankörlükten bıktım daha ne yapalım bilmiyorum aldığımız üç kuruş maaş onu da bize fazla görüp yapacaksın edeceksin ben ödüyorum senin maaşını diyor.Böyle densiz, hadsiz insanlar yüzünden siz canınızı sıkmayın. İyi insanları düşünün, eminim size minnetle bakan gözler çok daha fazladır. Güzel düşünün iyi olun çünkü bizim size ihtiyacımız var.
Görmeyeyim de nereye kadar ? Bu kadar hakareti işitecek ne yaptım sankiSiz o insanlar için nöbet tutmuyosunuz. Karşılığında kazanç sağladığınız mesleğiniz icabı nöbet tutuyorsunuz. Size saygısızlık yapılması sizi değersiz kılmaz, karşı tarafın seviyesini gösterir. Çok değerli bir meslekle hemhalsiniz, size dua edenler de vardır. Sadece kötüleri görmeyin
Özelde misiniz ? Şikayet etse ne olacak ki tanığı yok ne işe yarar,arsız güçlü olmuş hesabı.insanlarla uğraşmak zorMerhaba, çok kısa anlatacağım.
Bugün klinikte çalışırken bir hasta yakını ile tartışma yaşadık kendisi doktora hastamın ağrısı var dedi ben de size verdiğim ilacı uyguladınız mı hastaya dedim (yakının uygulayacağı bir ilaçtı) yüzüme bakıp doktora döndü yani seni kale almıyorum sana sormadım tarzında. Sonra ben de sinirlendim ve doktora biz gereken herşeyi yaptık ağrı kesicisini taktık diye bi cümle kurdum. Adam çıldırdı, gerizekalı hayvan sen bana hizmet etmek zorundasın vs. Çok zoruma gitti, akşamdan beri canım çok sıkkın yarın işe gitmek istemiyorum, bir de sonradan geldi adımı aldı şikayet edecekmiş, şikayet etmesinin sebebi ona hakaret etmemmiş hakaretim de şu: saygısızlık etmeyin.
Ben böyle insanlar için 16 saat boyunca nöbet tutmak istemiyorum, benim babam vefat etti, yetimim. Ona ah ettim yettim hakkına girdi hakkımı helal etmiyorum. İçimi dökmek istedim.
Dramatize etmek değil aslında ama evet ben kendimi yıpratmaya meyilliyim galiba, ama öyle zoruma gitti ki düşünsenize size eşiniz anneniz kızıyor hakaret etmiyor elin adamı ağzına geleni sayıyorİnsanlarla uğraşmak zor, canıyla uğraşan insanlarla uğraşmak daha zor haklısınız.
Ancak olayları böyle dramatize etmekten acilen vazgecmeniz sizin yararınıza olur, mesleğin başındasınız sanırım, zamanla pişersiniz.
Profesyonel olun. Futbolcular ne küfürler işitiyorlar, he deyip geçiyorlarGörmeyeyim de nereye kadar ? Bu kadar hakareti işitecek ne yaptım sanki
Hayır ben memurum, şikayetinden zaten birşey çıkmayacak korkum bu değil ki korkum pişkinliği üstüne bunu devam ettirmesiÖzelde misiniz ? Şikayet etse ne olacak ki tanığı yok ne işe yarar,arsız güçlü olmuş hesabı.insanlarla uğraşmak zor
Harika bir bakış açısı hahahaProfesyonel olun. Futbolcular ne küfürler işitiyorlar, he deyip geçiyorlar
Pardon korkum yazmışım, sinir olduğum nokta ben de sandım ki yanımıza geliyor bizden özür dileyecek hakaret ettiği için meğer adımı alacakmışHayır ben memurum, şikayetinden zaten birşey çıkmayacak korkum bu değil ki korkum pişkinliği üstüne bunu devam ettirmesi
Bu sadece sağlıkçılara olmuyor emin olun,ben öğretmenim, neler yaşıyorum neler neler.Siz su an bence psikolojik olarak ayrıca hassas bir dönemdesiniz, hayat maalesef bu ,hayatın gerçek yüzü bu.Her tarz insan çıkacak karşımıza hepsiyle başetmeyi öğrenmemiz gerekirDramatize etmek değil aslında ama evet ben kendimi yıpratmaya meyilliyim galiba, ama öyle zoruma gitti ki düşünsenize size eşiniz anneniz kızıyor hakaret etmiyor elin adamı ağzına geleni sayıyor
“Gerizekalı, hayvan” cümlelerinden dolayı hakaret davası açın. Doktor da duyduysa şahit olması adına ricacı olun. Devlet memuruysanız Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret suçundan da savcılığa başvuruda bulunun. Ayrıca sağlık sektörü gerçekten zor ama çoğu meslek gibi sevilmeden yapılacak bir iş değil. Kendiniz için çalışıyorsunuz bunu ‘onlar’ için olarak algılamayın lütfen. Böyle düşünürseniz ne yazık ki işinizi hiç yapamazsınız, hep mutsuz olursunuz. Zira karşınıza hep saygısız insanlar çıkacakMerhaba, çok kısa anlatacağım.
Düşünüyorum ama, inanın şok yıprandım 4 senedir artık nankörlükten bıktım daha ne yapalım bilmiyorum aldığımız üç kuruş maaş onu da bize fazla görüp yapacaksın edeceksin ben ödüyorum senin maaşını diyor.
Merhaba, çok kısa anlatacağım.
Çok teşekkür ederim, bende böyle düşünen insanların varlığından güç alıp mesleğime devam etmeye çalışıyorum, yoksa asla 5 seneden fazla devam ettirilecek bir meslek değil inanın insan sinir hastası oluyor.Bazi insanlarin bir hizmet alirken kendilerini bir halt sanmasi bitmedi bir turlu, ozellikle saglik calisanlari bıktı artik.
Calisma hayatinda ben alışıp normalleştiremedim insanlarin bu şişkin egolarini, ugraşanlara sabır diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?