Merhabalar öncelikle. Eşimden yana dertliyim. Acaba küçük sorunlarmı ben mi abartıyorum diyorum. Siz ne dersiniz. Fikirlerinizi almak istedim. Mesele şu. Eşim sağolsun akşamları kahvede huzur bulduğunu söyleyerek 9 dan erken eve gelmiyor. Ben çalışan bayanım. Bir de küçük bebeğimiz var. İşten yorgun geliyorum. Çocukla uğraşıyorum. Beyefendiyi gel diye aradığımda bana kızıyor. Telefonunu kapatıyor. Canı ne zaman isterse çıkıp geliyor. Birinci sorunum bu. İkincisi de geçen gün bunu cepten aradım açmadı. Sonra o beni aradı. Hemen açtım. O benim hemen açacağımı tahmin etmedi demek ki. Önce msn mesajı sesini duydum. “yazdıklarımı okuma lan” diye bir şey söyledi. Yanında bir arkadaşı vardı. Ne yaptığını sordum. Yanındakinin kim olduğunu sordum. Bana gayet alaylı bir şekilde ne yapacağımı tanımayacağımı söyledi. msn sesini duyduğumu ve söylediği kelimeleri duyduğumu söyledim. Ben söylemedim arkadaş söyledi. O mesajlaşıyor biriyle dedi. Ben 5 yıllık eşimin sesini tanımıyor muyum. Bir türlü kabul etmiyor. Yemin et annenin üzerine diyorum. Etmiyor. Kurana el bas diyorum basmıyor. Çok kırıldım. Bunu hak edecek biri olduğumu sanmıyorum. Kendisinin doğru dürüst bir işi yokken çalışıyorum eve para getiriyorum. Her sorumluluğumu yerine getirmeye çalışıyorum. Kendisi şu an hiç konuyu açmıyor. Öylesine havadan sudan bir şeyler söylüyor. Unutturmaya çalışıyor. Bir dedesi var çekindiği. Ona söyleyeceğim diye yemin ettim. Çok kırıldım ya. Haksız mıyım arkadaşlar senağlama