Haketmedim ama hakettim de...

Kusura bakmayın. Sizinde haklı bir durumunuz yok karşı tarafında.
Sevgiye açlığınız olabilir. Bu tip insanlarda aramayın sevgiyi..
Bu hatalar insanın ruhunu bozar kendinize dikkat edin.

Kahrolsun kahrolmamiş kahrolasıca insanlar....yasattiginizi yaşamanız dileğiyle...dahada elimi yoramam siz gibilere...

Benim yaşadıklarım başkalarına örnek olsun inanın kendimden daha çok nefret ediyorum

ya ogrensinler de zaten. Yazık değil mi o kadına. Tut ki sen evlisin kocan seni iki kadinla birlikte aldatiyor hatta arada başka başka rezillikler de yaşanıyor. Sen olsan bilmemek mi isterdin. O kadını aptal yerine koymak da niye?

sevgi açlığınız var diye evli adam mı doyuracaktı sizi bekarlara kıran mı girdi pardonda.herşeyi pskolojiye sevgi açlığına şuna buna yormayı bir kenara bırakın artık.yaptığınızın farkındasınız ama zaman geri gelmiyor ve hala hırslı görüyorum sizi bırakn ne yaparsa yapsınlar

Benim yaşadıklarım başkalarına örnek olsun inanın kendimden daha çok nefret ediyorum

Etmeyin sekerim, kendinizi affedin. Kimse hatasiz yasamiyor, evli biri tarafindan kullanilan tek kisi siz degilsiniz. Adam sizi kandirmamis, siz kendinizi kandirmissiniz sonucta ama hatalar oluyor , hayat boyle bir sey. Uzulmeyi birakin, intikami falan da bosverin bu konudaki hayat dersini cikarip yolunuza devam edin. Sevgiyi yanlis insanlarda aramayin, dersiniz bu bence.

Sevgi acligi demissiniz, babasiz mi buyudunuz? Psikolojik danisma alsaniz , babasiz buyuyen insanlar bu konularda kendilerini genelde eksik hissediyorlar. Siz de sevgi acliginizin oldugunuzun bilincindesiniz, o zaman bu duruma care bulma yoluna gidin. Bu olay nerde tutsaniz elinizde kalir ama belki de kendinizdeki bu duruma objektif bakmaniza, care aramaniza sebep olacak.

Sevgi eksikliği mi bunu yapmana sebep? Haklısıniz hepimiz pamuklara sarılıp sarmalanip büyüdük çünkü. Kimse kusura bakmasın da böyle birşeyin o yada bu şekilde bir özrü dahi olamaz. Macera aramışsiniz elinizde patlamış.

Haydan gelen huya gitmiş, fazla takmayın, hırslanmaya / herslenmeye değecek bir durum değil cümlemin başındaki ata sözünden mütevellit.
Patikanıza devam edin.

Unutma bor gün o kadın gibi sende aldatilacaksin sen ve senin gibi evli erkeklerle görüşen kızları elime verseler hiç acımam o yüzden pişmanım ayaklarına yatma

Arkadaşlar benden size öneri "Karma" diye birşey var bu dünyada.
Yaptığınızı yaşamadan ölmezsiniz. Ya da bir şekilde eden bulur diyelim, Allah bi yerden vurur.
Yerinde olsam kendime çeki düzen verir, tövbe eder. O iş yerinin sokağından bile geçmez yeni bir hayata başlardım.
Yok devam edecem bu tarz çamurluklara diyorsan sana iyi aldatma ve aldatılmalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…