Haketmedim ama hakettim de...

yeryüzünde adammı kalmamış bu adam bulunmaz hint kumaşı olmuş.... eşi değilsiniz ikincide değil 3. kadın olmuşsunuz... bu gidişle daha gerilere 4.-5.kadın konumuna ilerlerken....hırs yapmanız çok anlamsız adamın ne halt olduğunu görüp neden hırslandınız ilginç....birilerinin ahı tutmuş anlaşılan

Benim anlam veremediğim birşey var,böyle kadınlar bu tarz ilişkiler yaşayıp sonra birde aldatılınca hırslandım,hakkım yendi,adaletsiz dünya,Allahlarından bulsunlar diye bir hava içine giriyorlar..Ne sıfatla,hangi hakla,hangi yüzle? Ben asıl bunu merak ediyorum..

Bu adamın eşi hanginizin umrunda acaba? Adam evli olduğuna göre bütün bu pisliklere maruz kalan bi esas kadın var farkında mısınız?
Ben de diyecektim ki adam evli ama ortada karisi filan gozukmuyo

Konu sahibi kendini nimetten saymis da aldatildigina icerlemis,
1 ay takildigi adama nasil da kiziyo, kocasi olsa ne yapar ,

Karisinin lafi bile gecmiyo yazida

karısına şimdiki ilişkisini servis etsen ne farkeder ki bu zamana kadar illa ki farketmiştir. hala devam ediyorsa evliliğini aslında karısının aldattığını göstermek ona acı verir kendi yaparken değilde karısını görse namuscu kesilir.sende boşuna hakkında tazminat davası açtırırsın karısına vereceği nafakayı kişilik haklarına saldırıdan senden almaya kalkar.

Değil mi ama. Konu sahibine yapılan sey aldatmaysa adamin eşine yapılan ne diye sorarlar insana. Umrunda mı hiç. Hayır orda esas kadın aldatilmaya devam ediyor ama konu Sahibi kendi egosunun peşine düşmüş. Biri o kadına bi pislikle evli olduğunu söyleyecek mi acaba.

Kadın umrundamı hiç canım,konu sahibi kendi derdine düşmüş..Kadının durumunu düşünse zaten böyle iğrenç bir ilişki yaşamaz..Konu sahibi aldatıldı diye bitirmiş ilişkisini farkettiyseniz,adam evli diye değil..

senın gıbı sutu bozukların testısı su yolunda kırılıyor ışte.cook ıyı olduu... !!! karısını dusunmeden oyle ekşınlara bulaşırsan alırsın babayı !!!

kalkmış ılahı adalet beklıyosun bıde.eee ılahı adalet işlemiş ki gördun cezanı

E

EVLİ BİR ADAMLA NASIL OLURSUN İĞRENÇ O KARISINI HİÇ DÜŞÜNMEDİN Mİ YUH

şu bekar kızların artık erkek merakı nedir anlamadım.çekin ellerinizi üzerlerinden erkek kıtlıgımı var.yoksa daha mı tecrubeli geliyor size,,,eden bulur konu sahibi sen ve senin gibiler asla mutlu olamıyacaksınız

merak ettiğim o görüntüleri çekince ne olacağını bekliyordun?? ne yapacaksın şimdi. neyin hırsı bu?

o zaman evdeki esas kadının yani nikahlı eşin hepinizi birden halletmesi lazım. sana ne oluyoooooo... ne adammış yaaa bekar erkekelrde kıtlık var tabii..

bunun adıda sevgi eksikliği oldu yeni moda. bekar erkekler o sevgiyi veremiyormu?

AYNEN ARKADAŞLAR YA BENDE EWLİYİM BASKA Bİ KADIN KOCAMA YAPSA BİTMİŞTİ O KADIN VE KOCAM TABİKİDİ HEPSİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…