Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konuyu anlatamamışsınız .Bastan duzenleyıp anlatın.Hıc bır sey anlasılmıyor.

İntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
İntihar falan ne demek oglunuz var aileniz var belliki bir anlık boslukla yanlış hareket etmişsiniz. Şimdi önünüze bakın adamın numarasını falanda engelleyip silin yarın öbür gün esiniz falan duyar hiç gerek yok . Sizde kendinize gelin ailenize odaklanın. Hayat 2 gündür tanıdığınız adam size laf dedi diye intihar edecek kadar kötü değil . Kafanızı başka şeylere verin intihar ne ya oglunuz nolacak o zaman mantıklı olun

Parkta tanışmamış oyun oynarken sanal ortamda tanışmış yazdıkları net değil anca anladım.
Yüz yüze görüşmemişler.

İnsatagramdan ekleşip birbirine numaralarını vermişler.
Yine kötü hahaha daha kötü ha bu da aldatmak demek eşi aslında
İlla cinsel ya da duygusal bırlıktelik olmasına gerek yok
Ben anlamadım ki ya insanlar buyudukçe küçülüyor

Bacım iyi misniz siz allah aşkına yüzünü görmediğiniz biri boyle dedi diye araba önüne atmak nedir. Sanalda konusmam ben ama madem oldu akli başında biri olarak birdaha girmeyin boyle muhabbetlere.ister sulu yesimek yesin isyer kati sizene annesi misniz.

Ben ablalık duygusuyla hareket ettiğini düşünemiyorum anlatış biçiminden.
Siz evli barklı 10 yaşında çocuk sahibi biri olarak hiç görmediğiniz birinin bu laflarıdan çok üzülüp kendinizi araba önüne atar mısınız? Aklım almıyor. Şok oldum.

Canim kusura bakma kirmak istemem seni ama biraz saftirik misin nesin?sanane milletin cocugundan yemeginden falan. Bi de arabanin onune atlayacakmissin. Bi tedavi falan mi olsan baska sikintilarin var Mi
Sesli güldüm

10 kere tepki vermeyin diye yazmışsınız ama verilmeyecek gibi de değil.koskocaman adama ablalık yapacağınıza çocuğunuza ilgilenin unutun gitsin

Şu oyunlardan nasıl tanışıp nasıl güvenip muhabbetlere giriliyor artık kafam almıyor.Dayı dayı adamlar 20 yaşındaki delikanlıların fotolarıyla hesaplar açıyorlar.

Doğru anladıysam parkta oğlunla netten oyun oynarken bu bey oyuna sanal ortamda dahil oldu ve sizinle konuşmaya başladı . Siz tel verdiniz instadan eklediniz yediğini gezdiğini takip ettiniz bu bey size görüşsek yatarsın benle tarzı bişiler söyledi sizde kendinizi arabanın altına atmaya kalktınız .. başlıkta haketmedim yazmışsınız ama bilemedim .

Kızlar herkes namus için yaşar ben lafını bile kaldıramıyorum.lütfen Allah'a şükür sıkıntım insanların hemen belden aşağı konuşması hani iyi niyet hoşgörü dostluk arkadaşlık

Ben o lafı hakedecek bisey yazpmadım boydan fotoğraf paylasırım anlarım ama.hic birsey yapmadım

Kızlar herkes namus için yaşar ben lafını bile kaldıramıyorum.lütfen Allah'a şükür sıkıntım insanların hemen belden aşağı konuşması hani iyi niyet hoşgörü dostluk arkadaşlık
Iyi de israrla beni habersiz birakma demissiniz sanalda tanistiginiz birine neden bu israr? O da kadin bana yapisti birakmiyor diye dusunmustur. Sizin baska esiniz dostunuz yok mu?kocanizla araniz nasil?

Ben normaldede herkese yardım etmeyi seven insanımdır lütfen kendimi övmek için anlatmıyorum ama çok duygusalım psikolojik olarak çöktüm kendimi sanki çok istiyormuşum da o beni reddetmiş gibi bana bi imaj çizmesi beni inanın aşırı yaraladı
Anneyim eşim ve eşimi gerçekten çok seviyorum bunu oda biliyodu zaten ama benim anlamadığım insanlıkk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…