Konuyu anlatamamışsınız .Bastan duzenleyıp anlatın.Hıc bır sey anlasılmıyor.Hayır görmedim.onu hiç görmedim oğlum tabletten bende telefondan beraber oynuyoduk o oyuna girdi benimle.konuştu ne güzel.oğlunuz çok şanslı ikiniz oynuyorsunuz falan diye bende oyun hakkında ters bişiler yok sende ufaksın bilirsin diye konuştum.muhabbet böyle başladı
İntihar falan ne demek oglunuz var aileniz var belliki bir anlık boslukla yanlış hareket etmişsiniz. Şimdi önünüze bakın adamın numarasını falanda engelleyip silin yarın öbür gün esiniz falan duyar hiç gerek yok . Sizde kendinize gelin ailenize odaklanın. Hayat 2 gündür tanıdığınız adam size laf dedi diye intihar edecek kadar kötü değil . Kafanızı başka şeylere verin intihar ne ya oglunuz nolacak o zaman mantıklı olunİntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
Yine kötü hahaha daha kötü ha bu da aldatmak demek eşi aslındaParkta tanışmamış oyun oynarken sanal ortamda tanışmış yazdıkları net değil anca anladım.
Yüz yüze görüşmemişler.
İnsatagramdan ekleşip birbirine numaralarını vermişler.
Bacım iyi misniz siz allah aşkına yüzünü görmediğiniz biri boyle dedi diye araba önüne atmak nedir. Sanalda konusmam ben ama madem oldu akli başında biri olarak birdaha girmeyin boyle muhabbetlere.ister sulu yesimek yesin isyer kati sizene annesi misniz.
Sesli güldümCanim kusura bakma kirmak istemem seni ama biraz saftirik misin nesin?sanane milletin cocugundan yemeginden falan. Bi de arabanin onune atlayacakmissin. Bi tedavi falan mi olsan baska sikintilarin var Mi
10 kere tepki vermeyin diye yazmışsınız ama verilmeyecek gibi de değil.koskocaman adama ablalık yapacağınıza çocuğunuza ilgilenin unutun gitsinKızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Kızlar herkes namus için yaşar ben lafını bile kaldıramıyorum.lütfen Allah'a şükür sıkıntım insanların hemen belden aşağı konuşması hani iyi niyet hoşgörü dostluk arkadaşlıkSesli güldüm
Kızlar herkes namus için yaşar ben lafını bile kaldıramıyorum.lütfen Allah'a şükür sıkıntım insanların hemen belden aşağı konuşması hani iyi niyet hoşgörü dostluk arkadaşlık
Ben o lafı hakedecek bisey yazpmadım boydan fotoğraf paylasırım anlarım ama.hic birsey yapmadımDoğru anladıysam parkta oğlunla netten oyun oynarken bu bey oyuna sanal ortamda dahil oldu ve sizinle konuşmaya başladı . Siz tel verdiniz instadan eklediniz yediğini gezdiğini takip ettiniz bu bey size görüşsek yatarsın benle tarzı bişiler söyledi sizde kendinizi arabanın altına atmaya kalktınız .. başlıkta haketmedim yazmışsınız ama bilemedim .
Var eşimin haberi ama bana bu lafları dediğinden yok tabiikiEşinizin haberi var mı?
Eşinizle araniz nasıl?
Iyi de israrla beni habersiz birakma demissiniz sanalda tanistiginiz birine neden bu israr? O da kadin bana yapisti birakmiyor diye dusunmustur. Sizin baska esiniz dostunuz yok mu?kocanizla araniz nasil?Kızlar herkes namus için yaşar ben lafını bile kaldıramıyorum.lütfen Allah'a şükür sıkıntım insanların hemen belden aşağı konuşması hani iyi niyet hoşgörü dostluk arkadaşlık
Anlamadım ?? Boydan fotoğrafla ne alakası var olayın şimdi ?? tövbeler olsun bulmaca çözerek ilerlemeli konu bu anladımBen o lafı hakedecek bisey yazpmadım boydan fotoğraf paylasırım anlarım ama.hic birsey yapmadım
Zanli demek bir foto göndermişAnlamadım ?? Boydan fotoğrafla ne alakası var olayın şimdi ?? tövbeler olsun bulmaca çözerek ilerlemeli konu bu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?