Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadım ?? Boydan fotoğrafla ne alakası var olayın şimdi ?? tövbeler olsun bulmaca çözerek ilerlemeli konu bu anladım
İnstagramda hikayelerde yada yılışık msj yazsam anlarım bunu nasıl.düşünüyo

Ya şimdi tepki vermeyin yazmışsınız da inanın elde değil.Konu nerden baksan elde kalıyor.

Netten tanıyıp 2 kere konuştuğunuz birine ablalık hissiyatı taşıyacak seviyeye nasıl geldiniz.Size ne elin adamından zıkkım yesin.

Eşinizin kendinden küçük,çıtır bir kızacağızla bu konuşmaları yaptığını düşünün.Bir abi gibi.

Ayrıca buraya konu açacak kadar dert olduysa pek hisleriniz bu yönde değil bence.
Şahsen başıma böyle bişey gelse. “ aa gerzeğe bak nasılda kendini nimetten sayıyo” der gülüp geçerim.Siz tepkisine takılmışsınız bi düşünün bence

Evlisin internetlerde ne işin var senin yol yakınken tövbe et bir dahada internete başka şeylere elini sürme kocanla,çocuğunla mutlu ol şükür et bak bunlara sahip olmak isteyen bir sürü insan var şeytana uyma aklını başına al kim tartışma yaşamıyorki bu bahanemi

Yanlış birşey yapmışsınız evlisiniz ve başka biri ile konuşmak sohbet doğrumu bu şekilde eşiniz duysa ne olur yada eşiniz yapsa anlayış gösterirmisiniz tövbe edip bence bu konuyu kapatın

Güzel özetlemişsiniz:)
Bence konu sahibi ilk mesajında kendi yazdıklarını bu paragrafla değiştirsin..

Müsait bir yer gösterin kusacam.
Bunu eşiniz yapsa kıyamet kopar ama siz yapınca saflık, anne şevkati... oluyor hadi ordan pehhh
Ağır ithamlar da bulunuyorsunuz belkide haklısınız okuyinca öyle gözüküyo ama inanın kalbim çok farklıydı

22 yaşında bir adam neden 10 yaşında çocuklarla oyun oynar?
Ya da 10 yaşında çocuk neden 22 yaşında insanların oynayabileceği bir oyuna dahildir?
Tanımadığınız bir adama ablalık yapma isteği neden, size ne kazık kadar herifin yemeğinden?
Tüm bunların üstüne insan neden tanımadığı bir insanla buluşma çabası içine girer?
Bence siz de bir şeylerin normal olmadığını gayet iyi biliyorsunuz, eşiniz kendisinden 14 yaş küçük bir kıza bu şekilde abilik yapmaya kalksa ortalığı yıkardınız, kendinizi kandırmayın

Kızlar herkes namus için yaşar ben lafını bile kaldıramıyorum.lütfen Allah'a şükür sıkıntım insanların hemen belden aşağı konuşması hani iyi niyet hoşgörü dostluk arkadaşlık

İyi niyet hoşgörü dostluk?
Sanal ortamda tanıştığınız biriyle?
Sizi fanusta mı büyüttüler naptılar anlamadım ben. 36 yaşında birinin hayat tecrübesi bu olamaz çünkü.
Bir de çocuğunuz varken bu sebepten arabanın önüne atlamak ciddi bir sağlık probleminiz olduğu anlamına geliyor lütfen psikolojik destek alın çocuğunuz için.

Bir de herkes namusu için yaşamaz.

Kalbini bildiğim sürece inanın yapmazdım.eşim.zaten biliyodu söyledim tekmiş ailesi de yok seninle tartışmamızda benimle.çok güzel konusuyordu dedim ben gizli bulusayım sunu bunu yapayım.değildim

Yapmadın bir şey iyi tamamda yapmışsın yahu baştan sona falso yaptığın şey
Ben onun ben 1 adım atsam.sen 50 adım.gelirdin lafına daraldım.ben bu sözü haketmedim ve elimi bile sürmücem.kadınla.konuşmam ben demesi
Demekki baştan beri amacı buymuş bi daha.mı konuşmak mı iyi niyetmi yok yardım edeyim diyen birimi aslaa

Ya da denemiş, yem atmış abla gelmeyince kapamış.
Bana da öyle geliyo hep.gülerek.konuşuyodu ben tersleyince hemen değisti sen kimsin bana bunu vesaret ediyosun kendine gel deyince ben elimi bile sürmücem insanla konuşmam deyip kapattı

Pöööfff yazdım yazdım sildim vallahi .. hayırlısı olsun ablacım yardım etme sen kimseye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…