İnstagramda hikayelerde yada yılışık msj yazsam anlarım bunu nasıl.düşünüyoAnlamadım ?? Boydan fotoğrafla ne alakası var olayın şimdi ?? tövbeler olsun bulmaca çözerek ilerlemeli konu bu anladım
Ya da denemiş, yem atmış abla gelmeyince kapamış.He gülüm biz de yedik,çocuk mertmis sevdim oğlanı.
Ya şimdi tepki vermeyin yazmışsınız da inanın elde değil.Konu nerden baksan elde kalıyor.Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım oğlumla birlikte tabletten 3 kişilik oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi bende o ara eşimle.çok tartışmalar yaşıyorduk insan bazı zamanlarda hiç tanımadığı bi insana daha rahat açılıyo.
Avukat bana çok güzel.destek verdi yangına körükle gitmedi ki abla diyodu arada ben de iyi insan düşüncesiyle bu şekil konuşmaya başladım zaten 2 kere telefon görüsmesi oldu işte dışarıda fazla gezme kendine dikkat et ,güzel güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma gibi yazdım başına birsey geldi diye endişelendim
Aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Benim ona olan niyetim kötü değildi aslında onun da anlaması lazımdı
Yanlış birşey yapmışsınız evlisiniz ve başka biri ile konuşmak sohbet doğrumu bu şekilde eşiniz duysa ne olur yada eşiniz yapsa anlayış gösterirmisiniz tövbe edip bence bu konuyu kapatınKızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım oğlumla birlikte tabletten 3 kişilik oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi bende o ara eşimle.çok tartışmalar yaşıyorduk insan bazı zamanlarda hiç tanımadığı bi insana daha rahat açılıyo.
Avukat bana çok güzel.destek verdi yangına körükle gitmedi ki abla diyodu arada ben de iyi insan düşüncesiyle bu şekil konuşmaya başladım zaten 2 kere telefon görüsmesi oldu işte dışarıda fazla gezme kendine dikkat et ,güzel güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma gibi yazdım başına birsey geldi diye endişelendim
Aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Zaten ablanın ilgisinden sikilip,evlisin deyip bitirmemiş mi? Yanlış mı anlamisimYa da denemiş, yem atmış abla gelmeyince kapamış.
Doğru anladıysam parkta oğlunla netten oyun oynarken bu bey oyuna sanal ortamda dahil oldu ve sizinle konuşmaya başladı . Siz tel verdiniz instadan eklediniz yediğini gezdiğini takip ettiniz bu bey size görüşsek yatarsın benle tarzı bişiler söyledi sizde kendinizi arabanın altına atmaya kalktınız .. başlıkta haketmedim yazmışsınız ama bilemedim .
Ağır ithamlar da bulunuyorsunuz belkide haklısınız okuyinca öyle gözüküyo ama inanın kalbim çok farklıydıMüsait bir yer gösterin kusacam.
Bunu eşiniz yapsa kıyamet kopar ama siz yapınca saflık, anne şevkati... oluyor hadi ordan pehhh
Dur onuda çözeceğizZanli demek bir foto göndermiş
Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Hayır onu öyle düşündürmeye itevek birşey yapmadım.onu demek istiyorumDur onuda çözeceğiz
Evet adam bunalmış ya da bebe 22 yaşı da ya...ama nasıl av. Onu anlayamadımZaten ablanın ilgisinden sikilip,evlisin deyip bitirmemiş mi? Yanlış mı anlamisim
Kızlar herkes namus için yaşar ben lafını bile kaldıramıyorum.lütfen Allah'a şükür sıkıntım insanların hemen belden aşağı konuşması hani iyi niyet hoşgörü dostluk arkadaşlık
Kalbini bildiğim sürece inanın yapmazdım.eşim.zaten biliyodu söyledim tekmiş ailesi de yok seninle tartışmamızda benimle.çok güzel konusuyordu dedim ben gizli bulusayım sunu bunu yapayım.değildim22 yaşında bir adam neden 10 yaşında çocuklarla oyun oynar?
Ya da 10 yaşında çocuk neden 22 yaşında insanların oynayabileceği bir oyuna dahildir?
Tanımadığınız bir adama ablalık yapma isteği neden, size ne kazık kadar herifin yemeğinden?
Tüm bunların üstüne insan neden tanımadığı bir insanla buluşma çabası içine girer?
Bence siz de bir şeylerin normal olmadığını gayet iyi biliyorsunuz, eşiniz kendisinden 14 yaş küçük bir kıza bu şekilde abilik yapmaya kalksa ortalığı yıkardınız, kendinizi kandırmayın
Yapmadın bir şey iyi tamamda yapmışsın yahu baştan sona falso yaptığın şeyHayır onu öyle düşündürmeye itevek birşey yapmadım.onu demek istiyorum
Ben onun ben 1 adım atsam.sen 50 adım.gelirdin lafına daraldım.ben bu sözü haketmedim ve elimi bile sürmücem.kadınla.konuşmam ben demesiYapmadın bir şey iyi tamamda yapmışsın yahu baştan sona falso yaptığın şey
Bana da öyle geliyo hep.gülerek.konuşuyodu ben tersleyince hemen değisti sen kimsin bana bunu vesaret ediyosun kendine gel deyince ben elimi bile sürmücem insanla konuşmam deyip kapattıYa da denemiş, yem atmış abla gelmeyince kapamış.
Pöööfff yazdım yazdım sildim vallahi .. hayırlısı olsun ablacım yardım etme sen kimseyeBen onun ben 1 adım atsam.sen 50 adım.gelirdin lafına daraldım.ben bu sözü haketmedim ve elimi bile sürmücem.kadınla.konuşmam ben demesi
Demekki baştan beri amacı buymuş bi daha.mı konuşmak mı iyi niyetmi yok yardım edeyim diyen birimi aslaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?