Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O zaman şöyle bir soru sorayım madem sırf sosyalleşmekti amacınız adamın yediği yemeğin derdine düşecek kadar adamla yüz göz olmaya neden uğraştız. Siz her öğün tüm çevrenize yemeğini yedin mi ne yedin diye arayıp soruyormusunuz. Bir insana böyle bir soruyu ya sevgilisi eşi ya da annesi sorar. Siz o adamın annesi olmadığınıza göre diğeri olmak için niyetlenmişsiniz ama olmamış. En azından dışardan böyle görünüyor. Ve bunun kadının cinsel obje olarak görülmesi ile zerre alakası da yok. Bence siz şapkanızı önünüze alın düşünün aynı şeyi eşiniz yapsa internetten tanıştığı bir kıza sürekli mesaj atsa, yemeğine kadar ilgilense, buluşmak için uğraşsa ne güzel kocam ne şevkatli adam genç kızlara abilik yapıyor mu dersiniz. Hala ben haklıyım dersenizde tüm mesajları ve konuşmaları eşinize okutun, madem niyetiniz dediğiniz gibi saftı eşiniz sizi anlar. O çocuğa da haddini bildirir. Bizde kötü niyetli oluruz en fazla. O zamanda bize susmak düşer.

Canim kusura bakma kirmak istemem seni ama biraz saftirik misin nesin?sanane milletin cocugundan yemeginden falan. Bi de arabanin onune atlayacakmissin. Bi tedavi falan mi olsan baska sikintilarin var Mi
Yorumunuza çok güldüm yaaaama çok doğru yazmışsıniz

Aşık olma hoşlanma eğer öyle olsaydı bana telefon da buluşyrsak böyle olur dediğin de gülerdim yapmayın ne olur

Ewet gerçekten hatalıyım

Ewet hatalıyım kabul ediyorum
Ama yine söylüyorum ben asla o düşünce de değildim
Bu füşünce onundu
Ve Allah'a havale ediyorum

Bu yas grubunun libidosu yuksektir. Seks yapmak istemis olta atmis olmayinca camura yatmis bir ergen. Cok ustunde dusunmeye degmez. Takma kafani

Allah bana erken gösterdi diye şükür ediyorum

Ewet hatalıyım kabul ediyorum
Ama yine söylüyorum ben asla o düşünce de değildim
Bu füşünce onundu
Ve Allah'a havale ediyorum
Bizim Türk milletinde vardır hemen bi sahip çıkmak ablalık abilik yapmak yardımseverlik . Peki çocuğun resmini gördünüz mü tipi kayık biri olsa ya da avukat olmasa gene yardim edermisiniz bu kadar ileri gidip tel falan verir misiniz merak ettim.

Emin olun belki daha az gelirli bi işi olsaydı bu kadar havalı konuşmazdı
Bana kalbi çok güzel geldi avukatsa kendine bana ne yararı olur ne zararı

Ben sen ne biçim.konuşuyosun ne bu cesaret bana elini bile süremezsin dediğim de ben elimi sürmücem insanla k9nuşmak istemiyorum deyip kapattı yüzüme ve her terden engelledi beni
Aslında 2 çift lafım var ama Rabbim söylesin

Surdaki yorumlarin bazilarini hayretle okudum. Ve yuh dedim. Sunu bir kadin kocasi yapti olarak yazsa kocasini asardiniz keserdiniz. Kadin yapmis hemen silkelen kendine gel,yuvana bak falan demissiniz. Birisi resmen bizim milletimizde var ablalik abilik yapmak yazmis. Yahu ablalik yapacak ne iliskiniz var ki sizin diyecegi yerde
Konu sahibi hic oyle vay namus, ahlak benim icin onemli falan demeyin. Ne isin var senin 22 yasinda herifin yediklerinde,ictiklerinde? Kaldi ki adami tanimiyorsun yani otesi var mi? Rabbim sorsunmus, Allaha havale ettimmis. Vallahi bos. Burdan bakinca gayet de oglana yurumus gorunuyorsunuz. Hic icinizi rahatlatmaya calismayin. Internetten tanidigin insana ablalik yapmak oyle mi? Yersen tabi. Yaptiginiz yanlisin da yanlisi. Esinize acidim. Cocugunuza acidim. 36 yasinda kadinin su yaptiklarina bak. Yazik.

Siz de haklısınız

Ya kardeşim nasıl böyle bir boşluğa düştün? Sen asıl onun derdine düş. Senin niyetin istediği kadar temiz olsun. Kocan aynısını yapsa onu da kk nin arka bahcesine gömerdik. Bundan sonra aynı hataya düşme. Evinin içinde sorunlar varsa onları çözmeye odaklan. Elalemden fayda gelmez benden söylemesi

Çokta kınamayın bence
Bir de bu cikti demi simdi forumda ? Yap yap buraya yaz fikir iste. Kotu kadin miyim diye sor. Gercekler yuzune cat diye carpilinca da kinamayin de. Ne kinayacagim sizi hanimefendi? Kinayacak kadar dilime almam ben sizin su hareketlerinizi. Sanki ben cık cık kadina bak ne kotuymus, bak bak ne bicim de yaklasmis adama demisim gibi bir de kinamayin demissiniz. Ben sizi neden kinayim? Siz sordunuz ben fikrimi yazdim. Kimsenin kinamasina da gerek yok zaten. Siz kendinizi kinayin once. Kendinize yakistirdiniz mi su hareketleri hic? Gercekten ablalik miydi bunlar? Buna yurekten inandiniz mi siz ? Bunlari bir dusunun. Sonra Allaha havale edersiniz elin ergenini.

Bende bilmiyorum ama yine Rabbim beterinden korumuş diyorum
Oğlum.ve kocam her zamandı bidaha asla böyle birşey yapmıcam.kimseyi düşünmücem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…