Ablacım neyin kafasını yaşıyorsunuz ?Etrafımda inanın çok arkadaşım var ama o an Allah'ım yardım et dediğim de bu avukat çıktı dedim bunda vardır bi hayır sahip çık Rabbim.gönderdi belki güzel abla kardeş dostluk arkadaşlık adı her neyse ama asla beraber olmak değil o yüzden çok üzüldüm öyle inandırmışımki onunla baya dermqn oluruz birbirimize diye ama işte insan ne tazıkki aynı düşncede kalmıyomuş
O öyle geldi geçti şükür ewet akıllı davrandı oda haklı bi abazadan kurtardı kendiniAblacım neyin kafasını yaşıyorsunuz ?
Allah'ın yardımı olarak mı gördünüz delikanlıyı?
Neyine sahipe çıkma düşüncesindeydiniz hiç anlayamadım. Neyse ki ne sebeple olursa olsun avukat bey akıllı davranmış da iletişimi kesmiş. Sizde intiharı düşüneceğinizr bundan sonra oyundan tanıdığınız insanlara bu kadar anlam yüklemeyin.
Ablacim ,bak abla diyorum cunku benden tam 10 yas buyuksun. Tamam ailesiz olabilir,basina isler gelmis olabilir. Tamam yeme icmesini geciyorum. Hastaydi ondan dediniz. Ama sen resmen hic tanimadigin adama beni habersiz birakma demissin. Adam da tipki bizim anladigimiz gibi anlamis. Yani ona ilgin oldugunu. Ben olsam ben de oyle anlarim. Beni merak eden, yememi icmemi takip eden ve sadece oyunda tanistigim birine karsi bende bunlari dusunurum. Ve sana acikca da demis adam. Hala kendine itiraf edemiyorsun. Ama bak burdan bakinca cok net gorunuyor senin bu adama biraz duygusal yaklastigin. Adam da anlamis. Israrla ablalik yaptim diyorsun ama burdan bakinca oyle degil iste.
Ha eger oyleyse, gercekten ablalik yaptiysan da sen gercekten su dunyadaki en saf en iyi insansin ablacim. Ama inan burdan bakinca gorunen bu degil.
Once kendine biseyleri itiraf etmen lazim. Elin adami neden durduk yere boyle dusunsun? Bunlari bi sorgulaman lazim.
Siz safmisiniz yada burda öyle görünmeye mi çalışıyorsunuz pardon size ne gibi bi yardımı olacakti ne bekliyordunuzBen onun ben 1 adım atsam.sen 50 adım.gelirdin lafına daraldım.ben bu sözü haketmedim ve elimi bile sürmücem.kadınla.konuşmam ben demesi
Demekki baştan beri amacı buymuş bi daha.mı konuşmak mı iyi niyetmi yok yardım edeyim diyen birimi aslaa
İnanın hiç beklemediğim bi söz.ile karşılaştımkonu sahibi ne niyetle yazdı konuştu bilemem
Ama çocuk hiç de sizin düşündüğünüz gibi ahlak bekçiliği yapıp kadını sepetlememiş.
Kadını ben sana 10 gelsem sen bana 50 gelirsin diye yemlemiş. Bu hanım da tepki verince, ben elimi sürmeyeceğim kadınla konuşmam deyip yol almış. 22 yaşındaki bebeden özellikle internette çocuğuyla oyun oynayan bir kadına yazan bebe, bol libidolu filtreden bakar zaten.
Konu sahibi hata yapmış ama ölümcül değil.
Ben kadın erkek ayırmıyorum. En kötü aldatmaya gerçekten bir meyil varsa eşi illaki duyar görür öğrenir boşar. Bu işler hiçbir zaman ölene dek gizli kalmaz.
Ancak gerçekten saf, konu sahibini incitmek istemem ama bayağı saf insanlar da var bu hayatta .
İki ihtimal varken birine kesin gözüyle bakıp bu denli sert konuşmak, itiraf itiraf diye tutturmak hoş değil.
Burası sanal bir ortam, karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz, psikolojisi normal midir değil midir? lafınızın sonu nereye gider, neye sebep olur asla bilemezsiniz. Tepkiler lütfen kontrollü verilsin ya.
Özellikle böyle hassas konu içeriklerinde!
Hiçbir erkek namus linci yiyip bu dertle intihara kalkışmıyor ama kadınlarımız öyle değil. Biraz hassasiyet lütfen.
Güzel güzel sulu yemek de ye ne ya?Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım oğlumla birlikte tabletten 3 kişilik oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi bende o ara eşimle.çok tartışmalar yaşıyorduk insan bazı zamanlarda hiç tanımadığı bi insana daha rahat açılıyo.
Avukat bana çok güzel.destek verdi yangına körükle gitmedi ki abla diyodu arada ben de iyi insan düşüncesiyle bu şekil konuşmaya başladım zaten 2 kere telefon görüsmesi oldu işte dışarıda fazla gezme kendine dikkat et ,güzel güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma gibi yazdım başına birsey geldi diye endişelendim
Aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Benim ona olan niyetim kötü değildi aslında onun da anlaması lazımdı
Beni hem cinslerim olarak siz anlamıyorsunuz ki karşı taraf az bile yapmış o zamanGüzel güzel sulu yemek de ye ne ya?
Komikmisiniz
Yoksa safamı yatıyorsunuz
Adama yürmüssünüz resmen, pas vermeyincede yok ablalık yaptım da merak ettim de. Geçin onları.
Adam gibi adammış da niyetinizi anlamış ve kendini geri çekmiş. Demesi gibi yüz yüze görüşmüş olsanız neler olacağı belli.
Beni hem cinslerim olarak siz anlamıyorsunuz ki karşı taraf az bile yapmış o zaman
Ne diyeyim Allah biliyo niyeti kalbi bekleyelim
Mevlan ne eylerse güzel eyler
Kimsenin günahı yanına kâr kalmaz.
Siz beni ne ilenitham ediyorsunuz farkındamısınız?Ya bırakın boş yazmayı.
Sohbeti, ilgisi hoşunuza gitmiş. Adamda anlamış niyetinizi. Vermiş cevabı. Daha ne.
Ablalık mışda şuymuş iyi niyetmiş.
kendi çocuğunuza annelik yaptıkdan sonra çok vaktiniz kalıyorsa, kendi kardeşinize ablalık yapın yoksa kardeşiniz sokak hayvanlarına, kimsesiz çocuklara iyilik yapın. Okadar çok seçenek var ki. Araştırın bu kadar zamanız varsa.
Yok ben atmamda insanlarin ic dünyasında nelere takılıyor bilmiyoruz. Kötü niyetle demedim onları dedi ya inanmak istiyorum.Ben ablalık duygusuyla hareket ettiğini düşünemiyorum anlatış biçiminden.
Siz evli barklı 10 yaşında çocuk sahibi biri olarak hiç görmediğiniz birinin bu laflarıdan çok üzülüp kendinizi araba önüne atar mısınız? Aklım almıyor. Şok oldum.
Kötü niyet olsa sevgilisine laf atardım daha farklı bi yaklaşımım.olur du yediğinden içtiğinden değil kızlarla muhabbetinde dururdum lütfenYok ben atmamda insanlarin ic dünyasında nelere takılıyor bilmiyoruz. Kötü niyetle demedim onları dedi ya inanmak istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?