Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya benim anlamdğm iki dakikalık kadar basit değilki parasyla dünyanın kadınını bulur bana gekene kadar ayıptır ama bende hakettim banane gördüm kardeşliği

Ablacım neyin kafasını yaşıyorsunuz ?

Allah'ın yardımı olarak mı gördünüz delikanlıyı?

Neyine sahipe çıkma düşüncesindeydiniz hiç anlayamadım. Neyse ki ne sebeple olursa olsun avukat bey akıllı davranmış da iletişimi kesmiş. Sizde intiharı düşüneceğinizr bundan sonra oyundan tanıdığınız insanlara bu kadar anlam yüklemeyin.

O öyle geldi geçti şükür ewet akıllı davrandı oda haklı bi abazadan kurtardı kendini

konu sahibi ne niyetle yazdı konuştu bilemem
Ama çocuk hiç de sizin düşündüğünüz gibi ahlak bekçiliği yapıp kadını sepetlememiş.

Kadını ben sana 10 gelsem sen bana 50 gelirsin diye yemlemiş. Bu hanım da tepki verince, ben elimi sürmeyeceğim kadınla konuşmam deyip yol almış. 22 yaşındaki bebeden özellikle internette çocuğuyla oyun oynayan bir kadına yazan bebe, bol libidolu filtreden bakar zaten.

Konu sahibi hata yapmış ama ölümcül değil.
Ben kadın erkek ayırmıyorum. En kötü aldatmaya gerçekten bir meyil varsa eşi illaki duyar görür öğrenir boşar. Bu işler hiçbir zaman ölene dek gizli kalmaz.
Ancak gerçekten saf, konu sahibini incitmek istemem ama bayağı saf insanlar da var bu hayatta .
İki ihtimal varken birine kesin gözüyle bakıp bu denli sert konuşmak, itiraf itiraf diye tutturmak hoş değil.

Burası sanal bir ortam, karşınızdaki insanı tanımıyorsunuz, psikolojisi normal midir değil midir? lafınızın sonu nereye gider, neye sebep olur asla bilemezsiniz. Tepkiler lütfen kontrollü verilsin ya.
Özellikle böyle hassas konu içeriklerinde!

Hiçbir erkek namus linci yiyip bu dertle intihara kalkışmıyor ama kadınlarımız öyle değil. Biraz hassasiyet lütfen.

Son düzenleme:
Eşinizle nekadar kötü olsanız da böyle maceralara girmeyin derim size ne elin herifinden baktıki sizden bişey koparamayacak irtibatı kesmiş

Günah çıkarma olmuş ama tam olamamış gibi. Duygular oluşmuş, belli ki esinle sorunlarından kaynaklı . Ama bu duyguları kendine bile itiraf edememissin. Burda duymak için yazmış gibisin

Dalga geçmek için sormuyorum, çok ciddiyim; konu sulu yemeğe nasıl geldi? Bunu düşünmekten konuya odaklanamadım.

Oyunda tanışıp konuşurken sulu yemek ne alaka? Mesela "tuvalete çıkamıyorum" dedi de "sulu yemek ye" mi dediniz?
İnsan kendisine sulu yemek öven birine nasıl "panter gibi üzerime atlayacaksın" muamelesi yapar hiç anlamadım.
Zannettiğinizden farklı bir imaj çizmişsiniz demek ki. Ve kendinize itiraf edemeseniz de sizin için konu "ablalık" yapmaktan öte bir şey.

Yaptığınız şey hoş değil o ayrı ama bunun için intihar etmeyi düşünmek falan normal mi sizce?
Elin adamı için çocuğunuzu anasız bırakmayı düşünmek normal mi? Yardıma ihtiyacınız var bence.

Siz safmisiniz yada burda öyle görünmeye mi çalışıyorsunuz pardon size ne gibi bi yardımı olacakti ne bekliyordunuz

Kendimi kötü hissettiğim bi zaman da karşıma çıktı belki de o yüzden

Amacım onunla birşeyler yaşamk değildi .

İnanın hiç beklemediğim bi söz.ile karşılaştım
Kendimi o an çok.kötü hissettim hiç görmedim tanımadım.benim.òyle konuşmam bunda nasıl cinsellik olarak gelişti anlayamıyorum

Bakın arkadaşlar eğer bana deseydiki bana bağlanıyosun aşık olacaksın gibilerinden onu da anlardım

Ama böyle cinsellik düşüncesi beni çok üzdü

Güzel güzel sulu yemek de ye ne ya?
Komikmisiniz
Yoksa safamı yatıyorsunuz
Adama yürmüssünüz resmen, pas vermeyincede yok ablalık yaptım da merak ettim de. Geçin onları.
Adam gibi adammış da niyetinizi anlamış ve kendini geri çekmiş. Demesi gibi yüz yüze görüşmüş olsanız neler olacağı belli.

Psikiyatriste gitmenizi öneririm. Anlatın her şeyi, böyle düşünmesine sebep olduğum için intihar etmek istedim demeyi unutmayın sakın.

Beni hem cinslerim olarak siz anlamıyorsunuz ki karşı taraf az bile yapmış o zaman
Ne diyeyim Allah biliyo niyeti kalbi bekleyelim
Mevlan ne eylerse güzel eyler
Kimsenin günahı yanına kâr kalmaz.

Beni hem cinslerim olarak siz anlamıyorsunuz ki karşı taraf az bile yapmış o zaman
Ne diyeyim Allah biliyo niyeti kalbi bekleyelim
Mevlan ne eylerse güzel eyler
Kimsenin günahı yanına kâr kalmaz.

Ya bırakın boş yazmayı.
Sohbeti, ilgisi hoşunuza gitmiş. Adamda anlamış niyetinizi. Vermiş cevabı. Daha ne.
Ablalık mışda şuymuş iyi niyetmiş.
kendi çocuğunuza annelik yaptıkdan sonra çok vaktiniz kalıyorsa, kendi kardeşinize ablalık yapın yoksa kardeşiniz sokak hayvanlarına, kimsesiz çocuklara iyilik yapın. Okadar çok seçenek var ki. Araştırın bu kadar zamanız varsa.

Siz beni ne ilenitham ediyorsunuz farkındamısınız?
Ben kimseyle birşeyler yaşamak istemedim siz ister inanın ister inanmayın benim niyetim abazalık değil di ki kudurmuşta değilim şükürler olsun eşim dahi bu kelimeleri söylemedi kendinize gelin kul hakkı olayına gircem ama boş diyosunuz dinleme değil ön yargıyla konuyu kapatmışsınız

Yok ben atmamda insanlarin ic dünyasında nelere takılıyor bilmiyoruz. Kötü niyetle demedim onları dedi ya inanmak istiyorum.

Yok ben atmamda insanlarin ic dünyasında nelere takılıyor bilmiyoruz. Kötü niyetle demedim onları dedi ya inanmak istiyorum.
Kötü niyet olsa sevgilisine laf atardım daha farklı bi yaklaşımım.olur du yediğinden içtiğinden değil kızlarla muhabbetinde dururdum lütfen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…