Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bi an saflıktı sanırım ama normal de saf değilimdir hee insanlara yardımı severim ve etrafında çok sevilen insanımdır şükürler olsun
Ama şuna eminmolun asla.onun dediği yafa sizin düşndğnüz olmazdı

Defalarca ona da anlatmaya çalıştım bana son sözü ben elimi bile sürmücm bi kadınla konuşmam diyen bi insanı on numara yaptınız neyse

ben sizi hiç birşey ile itham etmiyorum.
Bana ne ki? Sizi tanımam etmem.
Bu duruma düşmeyi siz kendinize yakıştırmıssınız ben değil.
Kul hakkına varana kadar bu konuda okadar çok konuşulcak şey var ki.
Konuyu açma sebebiniz neydi tam olarak madem.
Adam sizi engellemiş heryerden, buna üzülmüşsünüz. Şimdi biz adamı bulup engellimi kaldırtalım. Neyi okumak istiyorsunuz tam olarak

Kötü niyet olsa sevgilisine laf atardım daha farklı bi yaklaşımım.olur du yediğinden içtiğinden değil kızlarla muhabbetinde dururdum lütfen
Bende 35 yaşındayım mesela sanalda biri yazsa konuşmam hani konuşmadım mi evet konuştum 19 20 yasinda filan konuştum ama şimdi sacma sapan geliyor, ben hem cinsimle bile netten telefon alip vermem ne konuşacam bilmiyorum. Ayrica elin adamının yemesini takip etmem habersiz bırakma diye darlamam, kim ki o ya ne degisik bir düşünce. Herşeyi bir kenara bırakırsak siz su yaşınızda böyle konuşmalar yapiyor ya da maruz kalıyorsunuz, tanımadığınız birinin telefonu sosyal medya hesaplarını alip veriyorsunuz peki sizin 10 yaşındaki çocuğunuz icin endiselenmiyor musnuz? Bence şuanda kendinizi bir kenara koyunda oğlunuz kimlerle tanıştı neler konustu, özel bilgilerini kimle paylaştı bunları araştırın düşünün. Anneyi rol model alip herkesle konuşabilirim mantığı olmamıştır umarım. Insanlar yabancılardan nasil koruruz derken siz acik kapı bırakmışsiniz düşünün evin kapisini açıp yatıyorsunuz

Siz farkında olmadan abartmış olma ihtimaliniz çok yüksek. Eşinizle aranız kötüyken aklınız karışmış ne yazık ki. Oyundan tanıdığınız birine yaşı kaç olursa olsun özelinizi açıp numara vermeniz yanlış. Bugün bu aşamaya geldiyseniz yarın bir gün karşılık veren biri olursa muhabbeti geliştirip aldatmaya doğru meyletmeniz çok olası. İnşallah bu gelişme sizin toparlanmanıza vesile olur. Eşinize ve çocuğunuza yazık.

Çocuk sizi engelledi diye mi kara yaslara girdiniz. Annelik kutsaldır ya. Birşey söylemek istemiyorum değmez size.

Kendini kaptırmışsın ki çocuk anlamış. İlgi duymadığın birini bu kadar düşünmez insan. Etrafında akraban eşin dostun darda olsa bu kadar düşünüyormusun ? Sanal ortamın gizemi insanlara çekici geliyor. Sende bu akıma kapılmışsın. Dua et yine karşındaki iyi insanmış başına bir iş gelmemiş. Neler duyuyoruz, hatadır olmuş insanız hepimiz, bundan sonra lütfen böyle şeylerden uzak durun.

Sanki ne den3k ya elini üzerimden çekme
Bi daha mı tövbe

Ewet iyi insandı ama benim üzüldüğüm cinsellik yönde düşünüp ve bundan emin olan konuşmaları engellemesi fln umurumda değil

Eşiyle evliliği iyi gitmiyorsa ya da başka heyecanlar arıyorsa demekki..

Yani ablalık yaptımı yiyen var mı merak ediyorum?
36 yaş az mı insan nasıl böyle saf olur? Eğer başka psikolojik problemleri ya da bir engeli yoksa tabi.
Kendimizden 14 yaş küçük birine yediğini içtiğini sormak çok gezme demek normal mi? İlgi göstermiş hoşlanmış, üstüne düşmüş açık açık niyeti söyleyince de bozulmuş. Eşi detayları bilse boşar. Burada çok kişi yazmış aynısını kocası yapsa burada taş yağmıştı üstüne.

Şunu anlamadım,atlaydıysam kusura bakmayın.
Bu görüşmelere eşiniz nasıl onay verdi,yani ailecek normal mi kabul etmiştiniz bu olup biteni?
Hani yanlış bir iş yapmadım diyorsunuz ya eşinizden gizli değildi öyle değil mi?

Ablanın kafa uçmuş. Evli , boyu kadar oğluyla pc de oyun oynarken sübyan biriyle tanışmış(hadi eşinden utanmadın , kendinden utanmadın bari oğlundan utan) , içindeki kadınlık ayy amannn ablalık duyguları mayalı hamur gibi kabarmış , sona cimina subyan kardeşimizden umduğunu bulamayınca(yani çocuk sulu yermek yemeyince) bu hanım hanımcık EVLİ kardeşceezimiz de intihata meyletmiş. Vuhuuuuu. Kabaran ablalık duygularını yesinler senin. Akşam da kocanın getirdiği ekmeği ye helali hoş olsun ohhh yarasın tosunuma....

Her şeyi geçtim. Köyü niyet yok, maksat sadece sohbet, abla kardeş muhabbeti
Ablacım eşin bunları görse, duysa, okusa ne olacaktı?
" Karım kötü niyetli değilmiş, karşıdaki herif karım hak etmediği halde engellemiş, vah vah tüh tüh " mü diyecekti?
Bana bunun cevabını verir misin?

Eşimle aram bozukken konuştum aramızı yaptı diyor.
Eşinin bildiğini sanmıyorum kendisi öyle dese de.

Bunu kabullenecek adam var mı? Varsa da çift terapisi alsınlar normal değiller.

Oğluyla tablette sanal alemde oyun oynarken tanışmışlar.Sonra numaralarını vermişler ins tada ekleşmişler ama yüz yüze görüşmemişler çünkü güccük enişte ablamızın üzerine atlamasından korkmuş ondan mütevellit abılamızı terk etmiş. Ablamız da ablalık duyguları çiğnendiği için intihar etmelere kalkmış zira içindeki bu kahrolası insan ve kardeş sevgisi onu derinden yaralamış

Eşimle aram bozukken konuştum aramızı yaptı diyor.
Eşinin bildiğini sanmıyorum kendisi öyle dese de.

Bunu kabullenecek adam var mı? Varsa da çift terapisi alsınlar normal değiller.
Demek ki görüşmelerin masum olmadığını kendine itiraf etmesi zor oluyor.

İntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
İntihar etmek ne ? Bırakın bu ergen ayaklarını sizin çocuğunuz var her başınıza bişey geldiğinde intihar mı ediceksin ya sen çocuğa kendini kaptırsaydı sonu yine zina ile biten evlilik olacaktı

Bakin aldattiniz demiyorum. Eşiniz normal muhabbet mesajlarınızı okusaydı asla ve kat' a inanmazdı cinsel birliktelik olmadığına. Inansa bile güveni sarsılırdı.
Arkadaşınızın başına gelmiş gibi eşinize anlatın isterseniz. Neler duyacaginizi siz bile tahmin edemezsiniz.

Bir de genelleme yapmayayım ama her hangi bir kadının gün aydın demesinden bile hallenecek erkekler var. Öyle olmasa küçük sabiler bu duruma maruz kalır mıydı ( açık açık söylemeye dilim varmıyor)
Onun niyeti de kızlarla internetten masumane (!)konuşmak değildir her halde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…