Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Zaten o da dedi bişey mi var yanlış bişeymi var insanlara güvenme dedi bana
Bi daha da kimseye derdini aćma dedi

Karsilikli bir hatadir yapilmis neyse ki bir tarafin akli basina gelmis.
Bundan sonra daha akilli davranin

Analik daha uygun bence. Elin herifine sulu yemek ye demis yahu ne anlamsiz
Siz de yeter ama hepten dalga geçer oldunuz kaç yaşındasınız insan ruhundan hiç mi anlamıyor sunuz?baya eğlendiniz stresini attınız sayemde hiç beni düşünüyor musunuz hiç kimse ben yapmam dememeli

Siz de yeter ama hepten dalga geçer oldunuz kaç yaşındasınız insan ruhundan hiç mi anlamıyor sunuz?baya eğlendiniz stresini attınız sayemde hiç beni düşünüyor musunuz hiç kimse ben yapmam dememeli
Yok ayol dalga gecmedim ki. Gayet de ciddi yazdim.36 yasina girdim bu arada. Bence psikolojik yardim alsaniz daha iyi hissedersiniz kendinizi

sulu sulu yemek ye mi? bu tavsiyeyi bana ne anam ne babam ne de eşim verdi. nasıl bi hayat yaşıyorsunuz ya, anlamadım cidden. adam sizden akıllı çıkmış.

o degil de nasil bir oyun bu boyle,
cok tehlikeli degil mi,
yetiskinler cocuklar ayni oyunda,
ben korktum acikcasi.

bir de online baslayan iliskilerde (her tarz iliskiyi kastediyorum ablalik-abilik dahil), her zaman boyle yanlis anlama/anlasilma riskleri vardir, cok uzulmenize gerek yok, bu da size bir deneyim.

Ama en onemlisi bir anne olarak size deneyim olmali,
cocugunuzun oynadigi oyunlari takip etmelisiniz,
baska bir adam/kadin da sizin cocugunuza farkli sekilde yaklasabilir.

Of ya, cok sinir bozucu.

Ben 29 yaşındayım ama 20 yaşında üniversitedeyken bile çok yakın arkadaşım dahi olsa 22 yaşında oğlanın yemeğiyle suyuyla gezip gezmemesiyle ilgilenmedim. Sorunu kendinizde aramalısınız kınamayın demek yerine. Önce bunu bir kabul edin. Olgunluk yaşta olmuyor demek, siz sanırım hiç kötü niyetli biriyle tanışmadınız bu şekilde dünyadan bir haber 36 yıl devirdiniz.

Bundan sonra dünyada kötü niyetli insanlar olduğunu kimseyle bu samimiyetin kurulmaması gerektiğini öğreten iyi bir tecrübe olmuştur artık umarım size, ne diyelim?

Çocuk sizden 14 yaş küçük ama takdir ettim onu, sizden daha akıllıymış.
Ne demek kötü niyetim yoktu, yoktuysa numaranı niye verdin, cevap vermeyince niye hesap sordun. Hemde kendi oğlunun oynadığı bir oyunda tanismissiniz çok ayıp yaa.

Vallahi aferin çocuğa anneligine saygım var demiş. Siz onun kadar olamamışsınız.

Madem kötü bir niyetin yoktu anlatın bakalım eşinize, ne diyecek?
Birde piskince buraya yazmışsın, ne dememizi bekliyorsun acaba?

Analik daha uygun bence. Elin herifine sulu yemek ye demis yahu ne anlamsiz
Aynen dark analik daha dogru Dunden beri bunu soruyorum bende. Ne alaka yani diye. Israrla niyetim kotu degildi diyor hanim abla

Sulu sulu ye ki kabız olma diyor
Off çok düşünceli yaa
Neden benim böyle dışkıma kadar düşünen bir internet kankam(?) olmadı
Şanssızım..
Gel kiz ben senin internet kankin olurum
Bugun ki diskin nasildi kanka? Bak cok gezme sakin, beni habersiz birakma. Seni merak ediyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…