Mide bulandırıcı varlık.. Allah korumuş sizi bidaha öyle bi hata yapmazsınız en azindan
Zaten o da dedi bişey mi var yanlış bişeymi var insanlara güvenme dedi banaBakin aldattiniz demiyorum. Eşiniz normal muhabbet mesajlarınızı okusaydı asla ve kat' a inanmazdı cinsel birliktelik olmadığına. Inansa bile güveni sarsılırdı.
Arkadaşınızın başına gelmiş gibi eşinize anlatın isterseniz. Neler duyacaginizi siz bile tahmin edemezsiniz.
Bir de genelleme yapmayayım ama her hangi bir kadının gün aydın demesinden bile hallenecek erkekler var. Öyle olmasa küçük sabiler bu duruma maruz kalır mıydı ( açık açık söylemeye dilim varmıyor)
Onun niyeti de kızlarla internetten masumane (!)konuşmak değildir her halde.
İnanın bilmiyorum vicdanım rahat ama o sözler çok zoruma gittiAbla sen ne yaptın ya..
Analik daha uygun bence. Elin herifine sulu yemek ye demis yahu ne anlamsizAblalik
Siz de yeter ama hepten dalga geçer oldunuz kaç yaşındasınız insan ruhundan hiç mi anlamıyor sunuz?baya eğlendiniz stresini attınız sayemde hiç beni düşünüyor musunuz hiç kimse ben yapmam dememeliAnalik daha uygun bence. Elin herifine sulu yemek ye demis yahu ne anlamsiz
İntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
Yok ayol dalga gecmedim ki. Gayet de ciddi yazdim.36 yasina girdim bu arada. Bence psikolojik yardim alsaniz daha iyi hissedersiniz kendiniziSiz de yeter ama hepten dalga geçer oldunuz kaç yaşındasınız insan ruhundan hiç mi anlamıyor sunuz?baya eğlendiniz stresini attınız sayemde hiç beni düşünüyor musunuz hiç kimse ben yapmam dememeli
Siz de yeter ama hepten dalga geçer oldunuz kaç yaşındasınız insan ruhundan hiç mi anlamıyor sunuz?baya eğlendiniz stresini attınız sayemde hiç beni düşünüyor musunuz hiç kimse ben yapmam dememeli
Aynen dark analik daha dogruAnalik daha uygun bence. Elin herifine sulu yemek ye demis yahu ne anlamsiz
Gel kiz ben senin internet kankin olurumSulu sulu ye ki kabız olma diyor
Off çok düşünceli yaa
Neden benim böyle dışkıma kadar düşünen bir internet kankam(?) olmadı
Şanssızım..
Gel kiz ben senin internet kankin olurum
Bugun ki diskin nasildi kanka? Bak cok gezme sakin, beni habersiz birakma. Seni merak ediyorum
Senin de olurum kiizBi dur casper zaten ortalık karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?