Haketmiyorum bunları

Keşke iyi olduğunu bile yazacak fırsatı olsa şu an cidden meraklandım :/

Hepinize çok teşekkür ediyorum merakınız güzel dilekleriniz için.
Tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın lütfen.

Eve geldim tartıştık tabii ki . Bi ara o eli kalktı havaya ama inmedi.
Hep beni suçladı bi sürü hakarete varan sözcük kullandı.

Bende tüm herşeyi açıkladım anlattım ne beklediğimi karşılığında ne bulduğumu.

Anladı mı derseniz anladı gibi ama o kuyruk inmedi tabiki.

Hala dimdik ve hala bana suçlar tavırda.

Hayrolsun sonumuz artık ben bilemiyorum.yıllarca uğruna fedakarlık yapıp herşeyin vazgeçtiğim adamın değişimi korkutuyor beni.

Hala sen çok fesatsin diyor bana. Kardeşiyle ilgili laf söyledim diye.
Ki kardeşi ve eşi yıllarca boşanma mizah için uğraştılar. Onlar iyi niyetli ben mi kötüyüm dedim.

Sustuk sonra oğlum korkmasın diye.

Bu arada bu bebeği çok istemiştik özellikle o. Sordum da madem beni istemiyosun bebek neden istedin diye. Sinirden söyledim dedi sonra hemen inadı ağır bastı bakarım ben çocuklarıma istemiyorsan git bosan benden dedi.

Cimrilik derecesinde tutumlu deilim. Burası çok büyük bi şehir deil. Ve çarşıda sadece bir tane taksi durağı var numarasını bilmiyorum ve oraya yürümek daha zordu bizim için.

Sorunlu bi hamilelik geçiriyorum hatta sırf büyürken raporluyum. Eve para getirmedigim için yazmış bir arkadaş ama maaşım yatıyor hala. Maaşlı ev hanımı gibiyim.

Temizlik için birini kesin alacağım ona da söyledim bunu. Ben zaten diyorum sana dedi. Bende alıcam dedim.

Araba konusunda da en yakın zamanda pratigimi yapıp almayı düşünüyorum. Evlilik bitsin veya devam etsin bu şart benim için.

Ne durumda olduğumuzu bilmiyorum şuan.
Ama sancim var stresten sanırım ve reflum çok fena şuan.

Akşam ise gidecekti tekrar aslında çünkü günlük hasılatı alması gerekiyor ama gitmedi. Bu iyi birşey mi bilmiyorum. Kendi kendine yemek pişirme yedi. Ben oğlumla disarda yemiştim zaten.

Yalnız bebeğim hiç hareket etmedi bu akşam hatta sabahtan beri. Huzursuz oldu demekki.

Insallah toparlancam. Çok teşekkür ediyorum hepinize

Seninkinin arpasi bol gelmis
Parayi bulunca kudurma olayi basindan bulsun o parasina guvenmesin belki Allah sizin ve dogacak bebeginizin hurmetine verdi o parayi
Bizim serefsiz bir eniste de vardi parayi buldu kudurdu karisini begenmemeler asagilamalar sonra bosanma geldi bir iki ay oyle gitti sonra iflas etti rezil durumda simdi

Bebeğin kısmeti bence de bu.
Bir de bana diyorki bu iş bozulursa ben onu birakirmisim.

Ah ah dedim ben seninle ne zorluklar yaşadım şimdi mi bırakayım. Para benim için önemsiz dedim.

Birde bana inat ailesine her ay bir maaş kadar para gonderecekmis kendi parasından. Bende helal etmiyorum o parayı dedim.

Kendi param dedi. Sende kendi paradan yolla istediğine dedi.

Ben ki evlendiğimde gün maaş kartımı ona verdim asla senin benim lafı etmedik ikimizde. Çok sinirlendim. Aynı maaşı alırken hep bizim paramizdi şimdi benden çok kazanınca mi sen ben olduk dedim. Bilmiyorum bunu sinirle mi söyledi ama eğer gerçekten olay bu haldeyken biz diye birşey gerçekten kalmamış demektir.

Tartışırken sürekli ben herşeyi sinirden dedim deyip durdu ama bilmiyorum.

Ve gerçekten ailesine maaş yollmasi çok saçma. Çünkü biz borç içinde yüzerken hepsi sırtını dönmüştü. Destek olmayı bırakın hep somurduler. Haketmiyorlar. Ben oğluma bişey alamazken o annesine dünya para yolluyordu ek hesaptan çekip cekip. Nolur helal etmiyorum dedim diye acımasızca yargilmasin kimse çünkü en zor günlerimde yanımda yoktular

Sen çok güçlü bir kadınsın, bunu unutma.

Yani işte. Çocuk gibi. Bana bişey olsa ozaman anlar sadece aslinda

İnan gene anlamaz. Yok olduğunla kalırsın. Parası da varmis uc gune yeni birini bulur unutur. Aptal olma, tutumlu olma, naif olma, vakur fedakar düşünceli olma. Kendi canına acı. Çocuklarına odaklan o yokmuş gibi davran.

Uzmek istemem ama bence cok alttan alma bu adamı sen. Araya baska seyler girmis değişmesinin sebebi sirf para degil gibi. Sen yemezsen bi yiyen bulur bu da küpe olsun kulagina.
Şimdilik aldatma gibi bir durum yok. Ama tabiki bu hiç bir zaman olmayacak anlamına gelmiyor dikkatli olmam tedbirli olmam lazım.

Ama başka bi kadın olmadan da yiyecek çok insan var etrafında ne yazikki.

Bi ara tartışma yükselince bosanalim ozaman dedi.

Yok öyle yağma dedim. Bu kadar sene çektim kahrını şimdi sefayı başkasına sürdürmem dedim.

Haklısın. Yarın ilk işim temizlik için birini bulmak olacak.
Ve bebeğim için en güzel oda takımını seçiyorum şuan internetten çünkü burda yok güzel şeyler.

Kendim için de güzel planlarım var. Geçen ay onla barışınca kıyamadığım aman boşver deyip kendimi geri plana attığım herşeyi sırayla yapacağım inşallah.

Parayı görünce ne oldum delisi olmuş para ile şımardık olmuş havasınıda sana atıyor nispet yapar gibi ... çıkarcılar elbette 1 gün defolup giderlerde seni bıraktığı gibi tekrar bulabilirmi sonuçta taş değil kalp taşıyorsunuz hiselerin ona karşı sıfırlanabilir ...

Bendeki sevgiyi bitirmesinden korkuyorum. Azalması zaten kaçınılmaz bu şartlarda ama ya tamamen biterse.
Ben öyle büyük bir aşkla evlendim ki.

Bendeki sevgiyi bitirmesinden korkuyorum. Azalması zaten kaçınılmaz bu şartlarda ama ya tamamen biterse.
İnşallah düzelir ve aslında kalbinin öteki yarısı siz ve çocuklarını hiçkimseye değişmez çünkü asıl gerçek siz yalan dolan çıkar ve yüzsüz insanların sizin yuvanızın dışında olduğunu anlar Rabbim bu gerçekleri eşiniz olacak ne oldum delisi kocanıza gözlerini açar ve yuvasına sahip çıkar

Gece peki, uyurken de hep uzak uzak mıydınız?

Bence benim param senin paran konusunu tekrar konuşun, sakinlestiginizde. Ne demekmis ben hic anlam veremedim. Cok ayıp

Bu kadar boşanma lafı gectiginde siz de o kadar mi istemiyorsun beni artık sevmiyor musun diye sorun bence. Yani ona da olumsuz cevap vermez herhalde.

Ve en önemlisi bunu da anlatın esinize. Onu sevmekten vazgecmekten korktugunuzu.. bu cok kotu bir sey gercekten..

Esinizin hep boyle sinirli anında agzından bu tarz kırıcı kelimeler çıkar mıydı? Bana çok öfkeyle söylenmis aslı olmayan cümleler gibi geldi. Evde kalıp gitmemesi de bir aşama bence, yani anlamış hatasını sanırım. Ama siz bu konu başlıklarını sakince konusun esinizle. Hatta bir cafede olabilir bu, sesinizi kontrol etmek zorunda olursunuz böylelikle. Konusurken ona olan öfkenizden cok kırgınlıgınızı belli edin. Gitgide ona olan sevginizin azaldigindan bahsedin aralıklarla, bunun olmaması icin çabaladıgınızı ama esinizin tavırlarını artik kendinize açıklayamadıgınızı vs vs..

Bir de bebegin hareketsizligi de dogum habercisi olabilir, bende öyle olmus anneme. Biz okulda henüz bunları islemedik kesin bir fikrim yok ama tedbirli olmakta fayda var.

Yok geceleri uzak deildik hiç. Sadece geçen ay kavga edince ve önceki gece.

Sinirden söyledim diyor hatta bunu söylerken bile hala sinirliydi.

Sabah erkenden kalkıp işe gitmiş biz oğlumla yeni uyandık zor bi gece oldu benim için. Uyumakta zorlandım.

Para konusunu kesinlikle konuşmamız lazım. Geçen ay buna benzer çok basit birşey söylemişti aramız düzelince sormuştum. Ben.sadece sen ve çocuklarım icin çalışıyorum diye cevap vermişti.

Boşanma konusunda zaten sordum beni bukadar istemiyorsan neden devam ediyoruz diye. Yani böyle devam ederse hep tartışarak diye dedim dedi.

Beynim çatlıyor şuan. İlaç da alamam.

Umarım erken doğum belirtisi değildir. Zaten nedense benim de aklıma bu bebegimde hep erken doğum geliyor. Insallah zamanını tamamlar.

Neden hep sorunlu evlilik yasayan kadinlar hamile?
Sanırım erkekler hep alıştılar ilgiyi hamilelikte eşlerden göremeyince asıl naz yapması gereken kadinken kendileri yapıyorlar.

Eşin hep dört dörtlük olmasını sancı stres travmanın hallerini kabullenemiyorlar

Esinizi arayın bence, bir doktora gidin acile bir baksınlar. Hem belki çocuğu oldugu hamile bir esi oldugu da aklına gelir.

Ama ihmal etmeyin bir gidin tek de gitmeyin allah korusun. Bebeğin sağlığı tartısmanzdan daha mühim siz de biliyorsunuz.

Esin cok inatci canim o yuzden o kuyrugu indirmiyor..yinede zorda olsa konusmayi basarmissin buda guzel bisey aynen boyle devam et canim,seni uzen rahatsiz eden ne varsa konus onunla paylas ister dinlesin ister dinlemesin..sen icini dok rahatla sen catlayacagina birak o catlasin..kadin tutma konusunda da cok iyi yapmissin gec bile kaldin,alirsin karsina duzenini neyi nasil yapicagini anlasirsiniz en azindan sende kendine ve cocuklarina zaman ayirir ve yorulmamis olursun..ben umitliyim duzelecek oyle hissediyorum canim..

kesinlikle katılıyorum gönlünü ferah tut sen kendini ve çocuklarını düşün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…