Dünkü akşam söyledim zatenCanımmm benimm bak bazı insanlar sinirliyken ne dediğini bilmez istem dışıdır. Bende de olur bazen. O anlık stres sinir belki öyle konuştu. Aana tavsiyem sinirlenince hiç birbirinize bağırmadan sen susup başka odaya git. Hiçbişey deme. Karşındaki o Zaman mum gibi olur. Bağırmaz bile. Evlilik böyle işteçok büyük fedakarlıklar istiyor ve maalesef kadınlar yapıyor fedakarlığı
Ortamı yumuşatmaya çalışıyor gibi geldi bana. Ama bir o kadar da gurur var kalkıp bi kelime etmiyor sana, adım atmıyor.Sabah erkenden ise gitmiş demiştim ya hani. Öğlen biz kalkınca geldi. Pazara falan uğramış. Normalde ben demeden sebze almaz çünkü sevmiyor sadece meyve alıp gelir. Bugün ne kadar sebze varsa sevdiğim hepsini almış gelmiş.
Balık ile koy tavuğu almış. Ben kahvaltıyı haxirlyana kadar tavuğu dolaba atılacak şekilde parçalayıp hazırladı balıkları da temizleyip yıkadı.
Konuşmadık hiç. Kahvaltı yaptık sonra hesaplarla ilgilendi bilgisayarında tekrar ise gitti .
Bu arada şuan sancim yok çok şükür. Kızım da hareket etti bol bol rahatladım. Ama çok fena sinüzit olmuşum dün üşüyünce oldu heralde meyve kaynatıp içtim iyileşmek için malum ilaç kullanamıyorum.
Sabah erkenden ise gitmiş demiştim ya hani. Öğlen biz kalkınca geldi. Pazara falan uğramış. Normalde ben demeden sebze almaz çünkü sevmiyor sadece meyve alıp gelir. Bugün ne kadar sebze varsa sevdiğim hepsini almış gelmiş.
Balık ile koy tavuğu almış. Ben kahvaltıyı haxirlyana kadar tavuğu dolaba atılacak şekilde parçalayıp hazırladı balıkları da temizleyip yıkadı.
Konuşmadık hiç. Kahvaltı yaptık sonra hesaplarla ilgilendi bilgisayarında tekrar ise gitti .
Bu arada şuan sancim yok çok şükür. Kızım da hareket etti bol bol rahatladım. Ama çok fena sinüzit olmuşum dün üşüyünce oldu heralde meyve kaynatıp içtim iyileşmek için malum ilaç kullanamıyorum.
Ayni benim esim inanirmisin ikimizi gordum sizdeSabah erkenden ise gitmiş demiştim ya hani. Öğlen biz kalkınca geldi. Pazara falan uğramış. Normalde ben demeden sebze almaz çünkü sevmiyor sadece meyve alıp gelir. Bugün ne kadar sebze varsa sevdiğim hepsini almış gelmiş.
Benim gurur yapmam zoruna gidiyor ama. Istiyorki ben hep mutlu görünüp ne olursa susayimOrtamı yumuşatmaya çalışıyor gibi geldi bana. Ama bir o kadar da gurur var kalkıp bi kelime etmiyor sana, adım atmıyor.
Anlamıştır umarım.Oh hocam dünku söylediklerinizi anlamış gerçekten. Bundan sonra hallettiginizde aranızdaki sorunu,oturup sakince konuşun. Evden gitmek degil baska odaya gecmek gerektigini. Bir de iste baska aklınızı kurcalayan ne varsa..
Çok sevindim, iyi olun siz de esiniz de bebisleriniz de :)
Bence de sevmeyi bilmiyorlar. Yanlış bir yol izlediklerini biz tükenince mi anlayacaklar acaba.Ayni benim esim inanirmisin ikimizi gordum sizdebenimkide sinirlidir bazen ne dedigini bilmez bizim o kadar buyuk kagvalarimiz olmadi ama benim esimde tipki seninki gibi jestleriyle hareketleriyle ozur diler..malesef bazi erkekler boyle ozur dilemezler gururlarindan gecilmez benimde azicik tartissak beni kirsa ,ne seviyorsam alir gelir,donatir yemek yapar yanasmaya calisir ama hayatta ozur dilemez..ben alistim artik bu tavirlarina.onlarinda ozur dileme yontemleri boyle ne yapalim..o yuzden bastan da dedigim gibi esin seni cok seviyor ve ne yazikki boyleleri sevdiklerini en cok kirarlar haa dogru biseymi elbette degil ama zamanla sabirla bazi seyleri ogretebilirsin aslinda sevmeyi bilmiyorlar bunlar sende hic surat falan asma bence,yaptiklari gercekten hic hos degildi ama bunu sakin bir aninda onunla konusarak onu suclamadan,sadece kendi hissettiklerinden bahset yiprandigini artik bazi seyleri kaldiramadigini guzel bir dille ifade et insallah hersey yoluna girer..
Anlamıştır umarım.
Sadece benden beklentilerini değil benimkileri de önemse dedim açıkça yani bunu da anlamayacaksa zaten.
Hala konuşmuyoruz o ayrı konu. Genel konularda ortaya laf atıyor sanki evde başkası varmış gibi cevap verecek :)
Yani aynen öyle. Dün balıkları yavrulamis bak yavrulamislar onlara bi yol bulmam lazım burda diğerleri yer. Gordun mu yavruları diye laf atıyor gecenin 12 sinde.Konuşmaya mı çalışıyor yani? Yani konusmak istiyor ama biryandan da inat mı ediyor? :)
Malesef canim sevmeyi bilmiyorlarsa,ee bizde seviyorsak ogretecegiz artik ne yapalim..valla cocuklar yetmiyor birde onlari cocuk gibi egitecezBence de sevmeyi bilmiyorlar. Yanlış bir yol izlediklerini biz tükenince mi anlayacaklar acaba.
Akşam yemeği de hazırladı. İlla kavga mı etmemiz lazım acaba desteğini görmem icin
Henüz erken bunu söylemek için.Mutlu son olmuş sanırım. Güzel.
Ayda bir hortmazlarsa olmazHenüz erken bunu söylemek için.
Çünkü geçen ay bu sorunu ilk yasadigimizda düzelince bende bi daha olmaz demiştim ama şimdi aylık periyotlarla devam edecek gibi
Yani aynen öyle. Dün balıkları yavrulamis bak yavrulamislar onlara bi yol bulmam lazım burda diğerleri yer. Gordun mu yavruları diye laf atıyor gecenin 12 sinde.
Bende baktım cidden anne ve baba balık inanılmaz koruyor onları. Evet gördüm balıklarda bile ne kadar güçlü anne baba hissi bak nasılda koruyorlar yavrularını dedim.
Anladığı lafin aslında ona olduğunu.
Bi kaç konu daha açtı böyle kendi kendine konuşur gibi.
Ama inat tavan hala :)
Hastaneye diye evden çıktık. Rapor almam gerekiyordu.
Adliyenin önünde durup içeri girdi bosanacakmis.dayanamiyormus bana artik
Şoktayım.
Berbat haldeyim.
Anlasmalimi cekismelimi demişler. Beni hastaneye bırakıp avukata gitti avukat yazacakmış dilekceyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?