Haketmiyorum bunları

Umrumda deil aramiycam gel diye. İsteyen kapıyı çarptığı gibi gelir. Şimdi ariyo ısrarla nerdesin diye mesaj atmis

Eve gelmiş nerdeymisim. Mesaj attı şimdi. Meşgule attım. Cevapta yazmadım. Az da o dusunsun

Eve gelmiş nerdeymisim. Mesaj attı şimdi. Meşgule attım. Cevapta yazmadım. Az da o dusunsun
Birsüre ulaşamasın ve düşünsün ancak bunu çok sürdürmeyin derim. İş inada binerse bu sefer istenmeyen şeyler olabilir

Bence bir doktora gidin. Esinize de soylemeyin. Sadece cevap yazabilirsiniz "gece cikip giderken hamile karını bırakıp giderken umursamıyordun simdi mi nerde oldugum önemli diye.

Hastanede de cocugunuza aldiginiz oyuncakla onu oyalayabilirsiniz. Cocuk bu unutur zaten. Ama bi gidin. Bebisinizin sağlığını düşünün zaten sorunlu bir hamilelik yaşıyorsunuz

Çilingir getiririm dedi. Apartmana dün yeterince rezil olduk yine olmayalım diye yerimi söyledim geldi aldı anahtarı ve siz geliyomusunuz diye sormadan defolup gitti. Ben bu soğukta ayakta otobüste doncem eve.

Şaka gibi gerçekten.

Ve bi sürü hakaret dolu mesaj attı gelmeden önce.

Nerde ne b.k yiyosam orda kalacakmisim.

Ben oğluma dünü unutturmaya çalışıyorum duyduklarima bak

Hala kendini haklı görüyor ve siniri geçmemiş. Kendisi nerde ne b.k yiyorsa orda neden kalmamış hala o zaman? Ayıp gerçekten. Siz sakinliğinizi koruyun çocuklarınız için. Umarım o da fark eder.

Hala kendini haklı görüyor ve siniri geçmemiş. Kendisi nerde ne b.k yiyorsa orda neden kalmamış hala o zaman? Ayıp gerçekten. Siz sakinliğinizi koruyun çocuklarınız için. Umarım o da fark eder.
Bende öyle yazdım. Oğlumu mutlu etmeye çalışıyorum sen dün gece neredeysen oraya gitseydin yazdım.

M.l yazıp duruyor.

Cidden gözlerim dolu dolu oğlum üzülmesin diye tutuyorum kendimi

Sakince oturup konuşmanız lazım ama bu şartlar altında zor olacak. Çocuğunuzun yanında tartışmamaya siz kadar özen gösterse yetecek aslında. Umarım sakinleşir

Hey allahım.. siz aramadıniz ya ona bu hınç baska bir seye değil. Oğlunuz unutmustur bence. Siz de kendinizi yormayın daha fazla evinize dönün. Evde onu görmezlikten gelmeye devam edersiniz.

Sakince oturup konuşmanız lazım ama bu şartlar altında zor olacak. Çocuğunuzun yanında tartışmamaya siz kadar özen gösterse yetecek aslında. Umarım sakinleşir
Malesef direk bağırmaya başlıyor. Medeni bi tartışma ona çok uzak.

Komşulara rezil olduk farkındayım. Üstelik hepsi çok değer verirken bana.

Herkese nazik kibar saygılı olan adam bana niye böyle anlamıyorum.
Yazdım zaten tüm hırsın öfken küfrün bana diye.

Başkalarına yapamadığını bana yapıyorsun dedim

Hem suclu hem guclu ya!onun istedigide tam olarak bu uzulmen canini acitmak istiyor akli sira kesinllikle yenilme dik dur!aglama sakin bebegini dusun, oglun hissetmistir yazik toparla kendini canim..bak gorursun cok pisman olucak!

Siz tüm düşüncelerinizde haklısınız. Bu yaşımda haddim olmasa da size bir öneri sunmak istiyorum. Haklı olduğunuz yanları şu an söylemek hiçbir şeye sebep olmayacak. O sakinleştiği zaman söylerseniz size karşı daha anlayışlı olabilir. Çünkü şu an sinirli olduğu için haklı olduğunuzu bilse bile üste çıkacak yer arayacaktır.

Aynen katiliyorum..isleri daha da zorlastirmaktan oteye gitmez..

Hem suclu hem guclu ya!onun istedigide tam olarak bu uzulmen canini acitmak istiyor akli sira kesinllikle yenilme dik dur!aglama sakin bebegini dusun, oglun hissetmistir yazik toparla kendini canim..bak gorursun cok pisman olucak!
Kuyruğu dimdik. Çok kaba bi tabir oldu bu ama.

Ben oğlumu gezdirirken bile hakaret ediyor ya.

Kuyruğu dimdik. Çok kaba bi tabir oldu bu ama.

Ben oğlumu gezdirirken bile hakaret ediyor ya.
O kuyrugu indirmesini de bilecek!cok sinirlendim valla kusura bakma,ama sen ne olursa olsun sakin olmaya calis senin onu yok sayman onu dahada cileden cikaracak emin ol,ve sonrasinda onu hep affeden,hep ilk adimi atan kadini goremeyince karsisinda tipis tipis gelecek ayagina..sen sabirli ol ve taviz verme

Canım senin kocan biraz parayı bulunca değişmiş gibi yada ne bileyim evli olduğunu unutmuş gibi arkadasları evli değilse biraz onların bekar hayatına özeniyor olabilir mi ?

Kesinlikle öyle yapın. Siz canınıza değer vermezseniz, kendinizi imkanlar dahilinde el üstünde tutmazsanız, kendinize imkan olmasına rağmen rahatlık sağlamazsanız, başkası neden değer versin, el üstünde tutsun, rahat edin diye uğraşsın.

Bir kızınız olsa, büyüse, evlense, siz ona demez miydiniz kadın tut, yorulma, bebeğin eşyalarını kendin al boş ver vs. Kendi kızınız için ne isterseniz, kendiniz için de öyle yapın.

Canım senin kocan biraz parayı bulunca değişmiş gibi yada ne bileyim evli olduğunu unutmuş gibi arkadasları evli değilse biraz onların bekar hayatına özeniyor olabilir mi ?
Arkadaşları evli ama elemanları Unv li hep. Onlarla da çok zaman geciriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…