Haketmiyorum bunları

Şoktayım.
Berbat haldeyim.
Anlasmalimi cekismelimi demişler. Beni hastaneye bırakıp avukata gitti avukat yazacakmış dilekceyi

simdi çok kötü durumdasınız bunları düşünecek halde değilsiniz biliyorum ama sakın sunduğu şartları kabul etmeyin
size zorla anlaşma imzalatmasına izin vermeyin
madem bunu size yapti çekişmeli olsun da uğraşşın
ne pislik adammış
allah yardımcınız olsun

gurursuz kadınların ilk hareketi bunun gibi kendilerini sevmeyen erkeklerden çocuk yapmalarıdır. ikinci hareketleriyse boşan dediğinde elektrik çarpmışa dönerler hemen çocuğu bahane ederler. yahu kadın. çocuğum korkuyo diyosunda hala neden boşanmıyosun. gurur denen şey gram yok. çocuğu falan düşünsen bu adamdan on kere boşanmıştın şimdiye kadar

Adam gergin ve sürekli bi öfke halinde. Bunu tetikleyen sebep ne, böyle mi alışmış? Bu yapısıysa değişir gelişir diye moral veremem, sinirli insanlarla yaşamanın nasıl zor olduğunu bilirim. Ama eğer bitevi bir mutsuzluk ve çözümsüzlük varsa artık ciddi kararlar almayı deneyin kendiniz, dolayısıyla çocuklarınız için. Olmuyorsa güle güle demek gerekiyor, bunu anladım.

Esi bosanmak istedigi söylemiş. 1 onceki sayfaya gidip bakabilirsiniz
Şu an okudum. İnanamıyorum ben bu adama. Hem suçlu hem güçlü dedikleri bu sanırım. Ne bekliyordu? Birkaç laf atto diye hemen ona yumuşamanızı olayı unutmanızı. Bunu yapmayınca aklınca suçlu siz oldunuz.

Zaten para normal kazanılırken sıkıntı olmaz çünkü herşeyi birlikte halledersiniz size sevgiyle bakar. ama ne zaman fazla kazanmaya başlar nasıl olsa sana ihtiyacım yok diye düşünmeye başlar. Çünkü bir sürü alternatifi olduğunu düşünür. Geriye dönüp baktığında yaptığı hataları anladığında ise herşey çok geçtir. Para yı kazanan o herşeyi üstlenmesi gereken siz gibi düşünüyor. Allah yardımcınız olsun şu an en mantıklı görünen çift terapisi sanırım

Nasıl böyle bir yorum yapabilirsiniz.

Gurursuz kadinlar böyle adamlar çocuk yapar ne demek.

Biz son aylarda yaşıyoruz bu durumu. Ve oğlum büyürken yada kızıma hamile kaldığımda deil.

Acımasız yorumunuzu kendinize saklasaydiniz keşke.

Bosan tabi yazsanız anlarım ama bana gurursuz diyemezsiniz.

Psikologumda öyle dedi. Hatta eşimi aradık 5 dk görüşmek için çağırdı ama kabul etmedi.

Cift terapisinu asla kabul etmeyecektir.

O dilekçesini versin elime celp gelsin ozaman ben hemen kabul etmeyeceğim. O kadar kolay deil.

Size hiçbir şey söylemedi mi direkt adliyeye mi sürdü arabayı
ben çok şaşırdım gercekten
hem suçlu hem güçlü hem yüzsüz

Öfke kontrolü yapması öğrenmesi gerekiyor acilen.

Hep böyle deil işte. Zaten öyle olsa çekilmezdi.

Ama bi cosunca devamı kötü geliyor.

Size hiçbir şey söylemedi mi direkt adliyeye mi sürdü arabayı
ben çok şaşırdım gercekten
hem suçlu hem güçlü hem yüzsüz
Evden aldı bizi doktora gitmek için. Adliye yolumuzun üstünde zaten.

Gidip bosancam senden dedi. Bende git yeter artık sürekli mutsuz olamam dedim.
Yalvaracagimi sanmıştı sanırım.

Sonra adliyenin önünde durdu girmiş sormuş anlaşmalı mi çekişmeli mi demişler. Bilmiyorum demiş. Avukata dilekçe yazdırın demişler.

Arabaya binince kendi anlattı bunları da.

İyi işte dedim mutlu edersin bitmesini isteyenleri de kullarının beraber dedim

İnat ve öfke ile alınan kararlar...Eğer devamını da getirirse pişman olur çok ileride

gercekten çok üzüldüm
lafın nereye gittiğini hiç hesap etmeden konuşuyor
sizi korkutmak için yapıyor herhalde kendisi bulunmaz hint kumaşı ya ayaklarınıza kapanacağınızı sanıyor galiba
Allah yardımcınız olsun çocuklar da nasıl etkilenmiştir şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…