Haketmiyorum bunları

Şu an çok sinirliyim oğlumla bu soğukta otobüs bekledik. O keyifle eve gitti arabayla coktan

Evet gidiyorum şimdi. Çok üşüdük oğlumla. Gidip hemen yatmayı düşünüyorum. Biraz da o ilgilensin çocukla. Bekar gibi yaşıyor ne güzel sorumluluk kalmadı hiç üstünde. Ben vurup kafayı yatcam

Evet bence de öyle yap biraz düşünmesi gerek adım atması gerek

Eşindende çok şımarmış eli para görünce seni aşağlıyor hamile halinle seni üzüyor bence annesine anlatın eğer kaynana ile aranız iyi ise herhalde sen eve para getirmediğinden bu afrası tafrası , yüzüne söyleyin nasıl hissetdiğinizi

Aynen oyle yap canim biraz kafani dinle..

gelişme var mı? iyi misin?

Sanmiyorum ben,bunlar sadece inatlasiyolar, aslinda birbirlerini seviyorlar bence yada en azindan ben oyle hisettiminsallah hersey yolundadir..

Sanmiyorum ben,bunlar sadece inatlasiyolar, aslinda birbirlerini seviyorlar bence yada en azindan ben oyle hisettiminsallah hersey yolundadir..

Seviyorlar tabi de konu sahibi sorunlu bir hamilelik yaşıyormuş. Esi yine bir hadiszlik yapıp baska kadınları kastederse, sinir stresten bebise zararı dokunabilir.

Keşke o kadar paranız varsa dışarda otobüs beklerken titremek yerine bir taksiye binseydiniz. Sizde de cimrilik derecesinde tutumluluk var galiba. Siz kendinize kıymet vermezseniz esiniz de dahil kimse size kıymet vermez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…