Şu an çok sinirliyim oğlumla bu soğukta otobüs bekledik. O keyifle eve gitti arabayla coktanKesinlikle öyle yapın. Siz canınıza değer vermezseniz, kendinizi imkanlar dahilinde el üstünde tutmazsanız, kendinize imkan olmasına rağmen rahatlık sağlamazsanız, başkası neden değer versin, el üstünde tutsun, rahat edin diye uğraşsın.
Bir kızınız olsa, büyüse, evlense, siz ona demez miydiniz kadın tut, yorulma, bebeğin eşyalarını kendin al boş ver vs. Kendi kızınız için ne isterseniz, kendiniz için de öyle yapın.
Evet gidiyorum şimdi. Çok üşüdük oğlumla. Gidip hemen yatmayı düşünüyorum. Biraz da o ilgilensin çocukla. Bekar gibi yaşıyor ne güzel sorumluluk kalmadı hiç üstünde. Ben vurup kafayı yatcamO kuyrugu indirmesini de bilecek!cok sinirlendim valla kusura bakma,ama sen ne olursa olsun sakin olmaya calis senin onu yok sayman onu dahada cileden cikaracak emin ol,ve sonrasinda onu hep affeden,hep ilk adimi atan kadini goremeyince karsisinda tipis tipis gelecek ayagina..sen sabirli ol ve taviz verme
Gelişme malesef. Bi saat önce gelip anahtarı alıp gitti. Sormadı bile eve gidecekseniz arabayla gidelim diye. Şimdi otobüsle dönüyoruz eve. Titriyoruz resmen. Oğlum mutlu oldu en azından.Gelişme var mı?
Evet bence de öyle yap biraz düşünmesi gerek adım atması gerekEvet gidiyorum şimdi. Çok üşüdük oğlumla. Gidip hemen yatmayı düşünüyorum. Biraz da o ilgilensin çocukla. Bekar gibi yaşıyor ne güzel sorumluluk kalmadı hiç üstünde. Ben vurup kafayı yatcam
Aynen oyle yap canim biraz kafani dinle..Evet gidiyorum şimdi. Çok üşüdük oğlumla. Gidip hemen yatmayı düşünüyorum. Biraz da o ilgilensin çocukla. Bekar gibi yaşıyor ne güzel sorumluluk kalmadı hiç üstünde. Ben vurup kafayı yatcam
Merak ettim..nasıl gidiyor durumlarNet çok sık kullanır.
Face e en son 2 saat önce girmiş.
WhatsApp a bilerek bakmadım. İlk defa merak etmedim zannedip uyuduğumu düşünsün istedim.
İçim içimi yese de bu defa belli edip yine aynı şeyi yaşamak istemiyorum.
Bende merak icindeyim ne yapti acabagelişme var mı? iyi misin?
umarım iyidir, iyi olmayı hak ediyorBende merak icindeyim ne yapti acaba
Evet dogru gercekten..umarım iyidir, iyi olmayı hak ediyor
Sanmiyorum ben,bunlar sadece inatlasiyolar, aslinda birbirlerini seviyorlar bence yada en azindan ben oyle hisettiminsallah hersey yolundadir..
Insallah oyle bisey yapmazSeviyorlar tabi de konu sahibi sorunlu bir hamilelik yaşıyormuş. Esi yine bir hadiszlik yapıp baska kadınları kastederse, sinir stresten bebise zararı dokunabilir.
Kesin kazadır.Ah be arkadaşım
Biliyorum şuanda mantıksız olcak ama
Niye 2. Cocuk emin değilken
Çok isteyerek olmuş öyle yazmış bir yerde konu sahibi.Kesin kazadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?