Korkmak deil ama çok kırıldım. Haketmedim çünkü bunu. Ama o pervasızca neler söyledi bana.
gercekten çok üzüldüm
lafın nereye gittiğini hiç hesap etmeden konuşuyor
sizi korkutmak için yapıyor herhalde kendisi bulunmaz hint kumaşı ya ayaklarınıza kapanacağınızı sanıyor galiba
Allah yardımcınız olsun çocuklar da nasıl etkilenmiştir şimdi
Korkmak deil ama çok kırıldım. Haketmedim çünkü bunu. Ama o pervasızca neler söyledi bana.
Oğlum boşanma lafını duyunca niye ayriliyorsunuz ben sizi goremeyecekmiyim bi daha dedi.
O adliyeye girip gelince veremedim dilekçe avukat yazacak deyince de annecim çok şanslısın inşallah bulamaz dedi.
Karnimdaki zaten herşeyi hissediyor fazlasıyla.
gururlu olsanız bu hareketlere üzülmezsiniz. kimsenin sizi üzmesine asla izin vermezsiniz. mesela ben ay kocam bana şöyle davranıyo diye mıy mıy etmem. o bana nasıl davranacağını ve ters hareketinde onu terk edeceğimi bilir. güçlü ve gururlu olursanız eşiniz ve herkes size saygı duyar. seviyorum diye beni sevmeyen bir erkeğin arkasından mıy mıy kedi gibi ağlamamNasıl böyle bir yorum yapabilirsiniz.
Gurursuz kadinlar böyle adamlar çocuk yapar ne demek.
Biz son aylarda yaşıyoruz bu durumu. Ve oğlum büyürken yada kızıma hamile kaldığımda deil.
Acımasız yorumunuzu kendinize saklasaydiniz keşke.
Bosan tabi yazsanız anlarım ama bana gurursuz diyemezsiniz.
Haddinizi daha fazla aşmayın mumkunsegururlu olsanız bu hareketlere üzülmezsiniz. kimsenin sizi üzmesine asla izin vermezsiniz. mesela ben ay kocam bana şöyle davranıyo diye mıy mıy etmem. o bana nasıl davranacağını ve ters hareketinde onu terk edeceğimi bilir. güçlü ve gururlu olursanız eşiniz ve herkes size saygı duyar. seviyorum diye beni sevmeyen bir erkeğin arkasından mıy mıy kedi gibi ağlamam
Sonra da çocuğu sen mutsuz ettin dedi bana. Ah ah sinirle yaptığı şeylere iki gün sonra pişman olunca nasılda unutuyor bunları.arabada cocuk varken söylemiş bir de pislik
çocuğun yanında boşanma dilekçe avukat bahsedilir mi yaa buna da ayrı sinirlendim şimdi
çocukları hiç düşünmüyor
anca para para para ha bir de kendi keyfi
Ayrıca yaşadıklarımı hissettiklerimi bilmeden mıy mıy ağlıyor diyemezsiniz bana. Aynı şeyleri yasadiginizda siz dimdik durun kocanız bilsin bırakıp gideceğimizi.gururlu olsanız bu hareketlere üzülmezsiniz. kimsenin sizi üzmesine asla izin vermezsiniz. mesela ben ay kocam bana şöyle davranıyo diye mıy mıy etmem. o bana nasıl davranacağını ve ters hareketinde onu terk edeceğimi bilir. güçlü ve gururlu olursanız eşiniz ve herkes size saygı duyar. seviyorum diye beni sevmeyen bir erkeğin arkasından mıy mıy kedi gibi ağlamam
eşiniz boşanalım diyor sizde o kadar kolay değil diyosunuz. neyse daha fazla diretmek istemiyorum ama boşanalım diyen bir erkeği yalvartmadan adam etmeden kabul etmezdim. ayrıca çocuğumuda bu konuda kullanmazdımHaddinizi daha fazla aşmayın mumkunse
Sonra da çocuğu sen mutsuz ettin dedi bana. Ah ah sinirle yaptığı şeylere iki gün sonra pişman olunca nasılda unutuyor bunları.
Çocuğumu kullanmıyorum zaten. O çocuğumun yanında konuştu. Çocuğumu kocamı elde tutmak için yapmadım beneşiniz boşanalım diyor sizde o kadar kolay değil diyosunuz. neyse daha fazla diretmek istemiyorum ama boşanalım diyen bir erkeği yalvartmadan adam etmeden kabul etmezdim. ayrıca çocuğumuda bu konuda kullanmazdım
Unutmayacağım. Ve bu defa öyle kolay affetmeyeceğim.bence birazcık da bu sizinle ilgili
pişman oluyor diye hemen affetmeyin
o unutursa siz unutmayın
pek deger verilecek düzgün bir adam değil
Kendini sadece bu seçeneğe odaklamak yerine keşke bir arada nasıl daha iyi yaşayabiliriz diye düşünse, bunun için ne yapmamız gerek ben hazırım demiyor direkt kaçıyor.Pişman olacağını kendi de biliyor. Delirerek yaşasam da bu sensiz olacak diyo
Malesef. Şuan öfkeyle bensiz olmak istediğini söylüyor. Geçen ay yine söylemişti. Sonra çok pişman olmuştu. Sinirle söyledim diye.Kendini sadece bu seçeneğe odaklamak yerine keşke bir arada nasıl daha iyi yaşayabiliriz diye düşünse, bunun için ne yapmamız gerek ben hazırım demiyor direkt kaçıyor.
Sizi çok incitmiş olmalı, ama ben sizin çok güçlü bir kadın olduğunuza inanıyorum. Her şeyin üzerinden gelebilirsiniz ama önce siz ne istiyorsunuz bunu düşünün ve ona göre hareket edin derim.Malesef. Şuan öfkeyle bensiz olmak istediğini söylüyor. Geçen ay yine söylemişti. Sonra çok pişman olmuştu. Sinirle söyledim diye.
Şimdi bi adım öteye geçti. Adliyeye girdi. İcerde naptı bilmiyorum ama girmiş olması bile kırdı beni.
Şu an verdiğim her karar mantıksız olacak sanırım.Sizi çok incitmiş olmalı, ama ben sizin çok güçlü bir kadın olduğunuza inanıyorum. Her şeyin üzerinden gelebilirsiniz ama önce siz ne istiyorsunuz bunu düşünün ve ona göre hareket edin derim.
Hiç bir gelisme yok.
Eve erken geldi yine.normalde hep geç çıkar.
Yemekte arkadaşım uğramıştı onunla yedik mutfakta biz o kendi işlerini halletti. Arkadaşım yemekten sonra gitti ki kesin suratimdan anlamıştır.
Sonra ben duşa girdim o yemek yedi.
Şimdi oğlumla diğer odadalar.
Ben uyuyup bu kabusun geçmesini bekliycem.
Zor günler zor saatler hatta dakikalar geçiriyorum.
Hakkımızda hayırlısı olur inşallah.
Ben pek iyi deilim aslında. Ama hergün sancim olduğu için rutin bir durum artık bu.
Rabbim kolaylık versin. Erkeklerin bu ani değişmesi kadınları mahveder zaten hep...Amiin çok sagolun. Tabiki dua ederim. Bu kadar istenilen bir bebekken bu acıları haketmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?