Haketmiyorum bunları

Geçen ay tartıştıktan sonra gelip bunları söylemişti zaten. Ben sen oğlum ve kızım için çalışıyorum başka hicbisey umrumda deil demişti.

Diyorum ya sinirlenince canavara dönüşüyor.

Sürekli kontrol altındayım. Plesantamiz asagidaymis ve bu savcıya sebep oluyormuş. Oturup kalkmamı bile etkiliyor. Ama biraz daha dayanamam gerekiyor kızım icin

O zaman bosanmayı falan çıkarın aklınızdan simdilik düşünmeyin hiç. Kızınıza ve oglunuza odaklanın. Oglunuzla ilgilenmekte zorlanıyorsanz bir yakınınızı çağırın yardimci olur size.

Bosvermek kolay degil ama bosverin esinizi. Pisman olacak olan yine o, hamile haliyle size bunlari yasatması vicdansızlık.. siz kendinizi yormamaya bakın.

Bir de bidaha hic aranzda bir konusma gecti mi arabadakinden hariç

Hayir. Sadece ben mesaj attım o isteyken. Beni suclamadan önce empati yapmasını istedim. Kendi yaptığı hataları görmesini söyledim. Bitecekse de bunları farketmesi önemli çünkü.

Okumadan sildim yazmış.

İster okusun ister okumasın. Profil resimlerinden beni kaldır yazdım. Sen kaldır çok istiyorsan dedi.
Ben senden boşanmak isteyip seni sevmediğimi söyleseydim ben kaldirirdim ama önce sen kaldirmalisin beni istemeyen sensin dedim.

Ama ısrarla kaldırmıyor. Bunda bile inat ediyor.

Ben günün birinde seni sevmedigimdr zaten hiç bisekilde yanımda olduğun bi fotoğraf olmaz dedim.

Bunları hep mesajla konuştuk. Şimdi oğlumla yattım ben. O maç izliyo sanırım ses geliyor.

Hay allahım anlayamıyorum ki bosanma sureci boyle mi olur.. rabbim yardımcınız olsun insallah, esinize merhamet akıl fikir versin

Okuduğuna eminim. Tek yaptığı şey inat. Gerçekleri görmezden geliyor.

Hay allahım anlayamıyorum ki bosanma sureci boyle mi olur.. rabbim yardımcınız olsun insallah, esinize merhamet akıl fikir versin
Boşanma. Sözcuk olarak bile ne kadar soğuk geliyor kulağa.

Bunu yaşayacak olduğuma inanamıyorum.
Kuzenim bosanmisti daha önce şimdi başkasıyla evli ve aynı sorunları yaşıyor yine ilk esindeki gibi.

Ben biterse bir daha evlenmeyi bile düşünmüyorum.
Ama gerçekten bugüne kadar bitmesi için elinden geleni yapan kardeşi ve ablası çok mutlu olacaklar bunu biliyorum.

O mutlu olamacagini kendi de biliyor.
delirerek yaşasam da bu sensiz olacak diyen bir adam neden bensizliği göze alıyor nasıl alıyor.

Bunları benim aklım almıyor.

Sakin olun zaman verin ikinize de. Belki de sinirlidir hala..
Gecen sefer konustugunuz aile büyüğünüzle konussanız?

Sakin olun zaman verin ikinize de. Belki de sinirlidir hala..
Gecen sefer konustugunuz aile büyüğünüzle konussanız?
Onlar büyükler ama aileden değiller. Yakın arkadaşlarımız.

Ama bu defa kimseye anlatmak istemiyorum. Kendi hatasını kendi telafi etsin istiyorum.
Çünkü gerçekten çok kırgınım ve çabalayan ben oldukça o akıllanmayacak.

gerçekten çok üzülerek okudum size ve çocukların haline.. bırakın artık işleri inatla çözemeyeceğini anlasın inatla hiçbir yere varılmaz hele ki ortada 2 günahsız varken ilerde pişman olmadan şimdi bazı şeyleri farketse keşke... sağlığınıza dikkat edin ve dik durun güçlü olun haberlerinizi bekliyorum

Haklısınız valla ne diyim.. sizin acaba ters laflarınız oldu mu? Yani bu dereceye gelene kadar acaba siz de hamileligin getirdigi ruh haliyle daha asabi ve laf sokan birisi mi oldunuz? Niye degisti esiniz

Dik durmaya çalışıyorum. Artık fazla fedakarlık yapmakta istemiyorum.
Seçimi ona bıraktım. Gerçekten bu kadar kararliysa gitsin bosansin benden. Ama adım atan ben olmayacağım bu defa

Haklısınız valla ne diyim.. sizin acaba ters laflarınız oldu mu? Yani bu dereceye gelene kadar acaba siz de hamileligin getirdigi ruh haliyle daha asabi ve laf sokan birisi mi oldunuz? Niye degisti esiniz
Benim sadece kıskançlığım var onu rahatsız eden. Bunu kendide söylüyor. Başka bi hareketim sözüm yok yani.

Valla ben anlayamadım.. insallah siz anlayabilirsiniz. Allah kolaylık versin. Saglam durun, yemenize icmenize dikkat edin
Elimden geldiğince dikkatbediyorum . Moral olmayınca insan bişey de yiyemiyor ama.
Bo sanma konusunda bu kadar ısrarcı olmaya devam ederse ozaman dimdik durcam karşısında.
Oğlum ve kızımdan daha kıymetli olamaz artık hicbirsey.
Evet onu da çok seviyorum yaptığı yaşattığı herşeye rağmen. Ama içim kırgın hemde ölesiye kırgın

Bilemiyorum bunu anlatsanız. Ben seni yaptigin her seye ragmen seviyorum ama ölesiye kırgınım ve bu durumda bosanma kararına karşı koyacak inancım yok vs vs diye. Bilemiyorum esinizi en iyi siz bilirsiniz. Ne iyi gelir ki?

hiç kimse sizden ve çocuklarınızdan önemli olmamalı benim annem ve babam ben 8 yaşımdayken ayrıldılar ben babamdan nefret ediyorum diyodum hep çocuk aklı işte çünkü gözümün önünde anneme şiddet uyguluyordu hep kavga hep kavga ayrıldılar annem hayatını kurdu kardeşimle beni okutuyor babamında maddi durumu gayet iyiydi ama huzur yoktu şimdi elimizde az var ama mutluyuz inanın

Canim benim.. icim parcalandi inan yazdiklarina.. cok cok zor bir durum.. ama acinacak halde degilsin inan. O 2 yavru icin, kendin icin, gelecegin icin yılma simdiden.. evdeki huzur dunyadaki hic birsey kadar onemli degil bilirim.. benim esimde cocuk icin delirirdi, sonra hamile kaldim o adam degildi sanki karsimdaki birden degismisti daha bebek dogmadan... sonra rabbim bebegimi aldi benden, sanki bir acı degil hediyeydi benim icin.. hazir degildik cunku gormustum.. yani sonuc olarak yasadiklrimfan cikardigim ders ne biliyormusun ummadigin anda bir kapi kapanir bir kapi acilir.. sen bile sasirirsin.. sabret ama sabrederkende kendini harab etme nolur.. pes eden degil guclu olan bir kadin her zaman daha iyidir

Rabbim herkesi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın.

Normalde karıncayı bile incitmekten çekinen adam biri zor durumdayken koşa koşa giden adam

Hamile karısı yaklaşık bir saattir ağlayarak kıvranırken umursamadan yatıyor.

O oğlumun odasında biz oğlumla yatak odasına yattık. Ve bi saattir kasigimda felaket bi ağrı var. Oğlum bile uyanıp annecim neyin var caninmi açıyor diye sordu karnım ağrıyor annem dedim. Gel yanıma geçer dedi uyuttum tekrar. Ve o uyumadigina eminim ama umursamıyor bile.

112 yi aradım ne yapabilirim diye sordum. Ambulans gönderelim dediler yanınızda biri varmı dediler eşiniz falan. Yok dedim. Küçük oğlum var uyuyor hastaneye gelemem şimdilik birşey önerin geçmezse geleyim dedim.

Kadın bile şok oldu. Yanımda deil desem bile eşimi deil orayı aramama.

Ne ara bu kadar vicdansız oldu bilmiyorum.ben hicmi taniyamamisim onu.
Erken doğum yapsam yada bebeğime karnımda birşey olsa umrunda olmayacak demekki.

Nasıl bir inat nası bir öfke nası bi vicdan bu

Lütfen bir an önce git hastaneye bebeğini düşün şu an sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…