Sürekli kontrol altındayım. Plesantamiz asagidaymis ve bu savcıya sebep oluyormuş. Oturup kalkmamı bile etkiliyor. Ama biraz daha dayanamam gerekiyor kızım icinBu sancılarınız için doktora gittiniz mi?
Geçen ay tartıştıktan sonra gelip bunları söylemişti zaten. Ben sen oğlum ve kızım için çalışıyorum başka hicbisey umrumda deil demişti.Rabbim kolaylık versin. Erkeklerin bu ani değişmesi kadınları mahveder zaten hep...
Sizde ona kaldıramayacağı şeyler söyleyin dicem olmaz, erkek başlı başına değişik bi varlık.
Bi yakınım böyle davranan hatta hamileyken şiddet uygulayana eşine şöyle bi ders verdi.
Gitti anasının yanına 3 ay beş ay ne kadarsa asla görüşmedi. Kapılarda süründürdü.
Paralandıysa paralandı. Artık çocuklarımıza daha iyi bi hayat sunabilcez diye sizle paylaşsa ya...
Eve gelince karının kulu köpeği olsana... Ne iş yapmış mış...
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin hepimize, amin...
Sürekli kontrol altındayım. Plesantamiz asagidaymis ve bu savcıya sebep oluyormuş. Oturup kalkmamı bile etkiliyor. Ama biraz daha dayanamam gerekiyor kızım icin
Hayir. Sadece ben mesaj attım o isteyken. Beni suclamadan önce empati yapmasını istedim. Kendi yaptığı hataları görmesini söyledim. Bitecekse de bunları farketmesi önemli çünkü.O zaman bosanmayı falan çıkarın aklınızdan simdilik düşünmeyin hiç. Kızınıza ve oglunuza odaklanın. Oglunuzla ilgilenmekte zorlanıyorsanz bir yakınınızı çağırın yardimci olur size.
Bosvermek kolay degil ama bosverin esinizi. Pisman olacak olan yine o, hamile haliyle size bunlari yasatması vicdansızlık.. siz kendinizi yormamaya bakın.
Bir de bidaha hic aranzda bir konusma gecti mi arabadakinden hariç
Hayir. Sadece ben mesaj attım o isteyken. Beni suclamadan önce empati yapmasını istedim. Kendi yaptığı hataları görmesini söyledim. Bitecekse de bunları farketmesi önemli çünkü.
Okumadan sildim yazmış.
İster okusun ister okumasın. Profil resimlerinden beni kaldır yazdım. Sen kaldır çok istiyorsan dedi.
Ben senden boşanmak isteyip seni sevmediğimi söyleseydim ben kaldirirdim ama önce sen kaldirmalisin beni istemeyen sensin dedim.
Ama ısrarla kaldırmıyor. Bunda bile inat ediyor.
Ben günün birinde seni sevmedigimdr zaten hiç bisekilde yanımda olduğun bi fotoğraf olmaz dedim.
Bunları hep mesajla konuştuk. Şimdi oğlumla yattım ben. O maç izliyo sanırım ses geliyor.
Boşanma. Sözcuk olarak bile ne kadar soğuk geliyor kulağa.Hay allahım anlayamıyorum ki bosanma sureci boyle mi olur.. rabbim yardımcınız olsun insallah, esinize merhamet akıl fikir versin
Boşanma. Sözcuk olarak bile ne kadar soğuk geliyor kulağa.
Bunu yaşayacak olduğuma inanamıyorum.
Kuzenim bosanmisti daha önce şimdi başkasıyla evli ve aynı sorunları yaşıyor yine ilk esindeki gibi.
Ben biterse bir daha evlenmeyi bile düşünmüyorum.
Ama gerçekten bugüne kadar bitmesi için elinden geleni yapan kardeşi ve ablası çok mutlu olacaklar bunu biliyorum.
O mutlu olamacagini kendi de biliyor.
delirerek yaşasam da bu sensiz olacak diyen bir adam neden bensizliği göze alıyor nasıl alıyor.
Bunları benim aklım almıyor.
Onlar büyükler ama aileden değiller. Yakın arkadaşlarımız.Sakin olun zaman verin ikinize de. Belki de sinirlidir hala..
Gecen sefer konustugunuz aile büyüğünüzle konussanız?
Onlar büyükler ama aileden değiller. Yakın arkadaşlarımız.
Ama bu defa kimseye anlatmak istemiyorum. Kendi hatasını kendi telafi etsin istiyorum.
Çünkü gerçekten çok kırgınım ve çabalayan ben oldukça o akıllanmayacak.
Dik durmaya çalışıyorum. Artık fazla fedakarlık yapmakta istemiyorum.gerçekten çok üzülerek okudum size ve çocukların haline.. bırakın artık işleri inatla çözemeyeceğini anlasın inatla hiçbir yere varılmaz hele ki ortada 2 günahsız varken ilerde pişman olmadan şimdi bazı şeyleri farketse keşke... sağlığınıza dikkat edin ve dik durun güçlü olun haberlerinizi bekliyorum
Benim sadece kıskançlığım var onu rahatsız eden. Bunu kendide söylüyor. Başka bi hareketim sözüm yok yani.Haklısınız valla ne diyim.. sizin acaba ters laflarınız oldu mu? Yani bu dereceye gelene kadar acaba siz de hamileligin getirdigi ruh haliyle daha asabi ve laf sokan birisi mi oldunuz? Niye degisti esiniz
Benim sadece kıskançlığım var onu rahatsız eden. Bunu kendide söylüyor. Başka bi hareketim sözüm yok yani.
Elimden geldiğince dikkatbediyorum . Moral olmayınca insan bişey de yiyemiyor ama.Valla ben anlayamadım.. insallah siz anlayabilirsiniz. Allah kolaylık versin. Saglam durun, yemenize icmenize dikkat edin
Elimden geldiğince dikkatbediyorum . Moral olmayınca insan bişey de yiyemiyor ama.
Bo sanma konusunda bu kadar ısrarcı olmaya devam ederse ozaman dimdik durcam karşısında.
Oğlum ve kızımdan daha kıymetli olamaz artık hicbirsey.
Evet onu da çok seviyorum yaptığı yaşattığı herşeye rağmen. Ama içim kırgın hemde ölesiye kırgın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?