Ona minnetim yok artık. Özellikle bu geceden sonra.Oğlunu merak etme bence bakmamazlık yapmaz ki. Hatta belki şu durumda ona haber vermediğin ve ambulansı aradığın için belki bir nebze utanır kendinden.
Bu evden bu şekilde gidersem bidaha asla dönmem.Ben sizin önceki konunuzu Hatırlıyorum. Hersey yoluna girmişti. Tekrar başa dönmüşsünüz. Bu böyle olmazki. Herseyde önce bebeğinizi düşünmelisiniz. Doğuma kadar ailenizin yanına gitseniz mümkün değilmi. Bu şekilde o çocuklara da yazık.
Psikologumda öyle dedi. Hatta eşimi aradık 5 dk görüşmek için çağırdı ama kabul etmedi.
Cift terapisinu asla kabul etmeyecektir.
O yattıktan 15 20 dk sonra başladı sancılar. Normalde uykusu çok ağırdır top patlasa duymaz. Ama bu kısa zamanda uyumuş olamaz heralde.Allah size sabır versn bu adamla ömür geçer mi ya... Dengesiz.. Emin misiniz şu halinizden haberdar olduğuna, gerçekten haberdarsa bu adamdan ümidi kesin, taş olsa dayanmaz. Yemişim onun inadını pis herif.
Hayir malesef. Gelemem dedi psikoloğa açıkça.kabul etseydi çok iyi olurdu ikna etmekte işe yaramadı sanırım.
Şimdilik iyiyim çok şükür. İlaç kullanmayan biri olduğum için ağrı kesici bile içsem sersem gibi uyurum. İyiki içmişim dün rahatça uyudum.Nasilsiniz iyi misiniz?Cok uzuldum durumunuza.Umarim bebek de iyidir siz de iyisinizdir.Konu hakkinda ben de birkac fikrimi dile getirmek istedim.
Evliliginizi boyle bosa harcamayin.Esinize sahip cikin.Onu biraz olsun anlamaya calisin.Bakin bu anlama kismi cok onemli eger anlarsaniz , zaten su an oldugundan cok daha yakin olabilirsiniz.Siz inat o inat.Bu inatla yurumez ki boyle.Sagliginizdan da olacaksiniz.Yapmayin boyle.Esinizin eli para gordu diye biraz sersemlemis olabilir.Cok da sapittigini soyleyemeyiz.Evini yurdunu biliyor cok sukur.Sizi asiri tutumlu buldum.Sizin acidiginiz paralara , esinizin etrafindaki parazitler keyif catiyor.
Eve temizlikci tut diyor israrla gecistiriyorsunuz.Buz gibi havada otobus bekliyorsunuz.Tutun bir taksi.Internetiniz var.Taksi duraginin no sunu bulabilirdiniz her turlu.Ister 100 lira yazsin ister 200.Nedir yani?Biraz rahat harcayin paralari.Bu size iyi gelecektir ve iliskinize de.Kendinize bakim yaptirin , masaj yaptirin biraz rahatlayin.Esinizin de cok uzerine gitmeyin.
KV ye gorumceye para gonderecekmis.Gondersin 1 maas degil 2 maas gondersin.Bosver.Sana destek olmadilar zor zamanda.Benim kendi ailem bana destek olmadi ben napayim?Elin insani destek olmus olmamis bos isler.Bence o taraftan fazla bisey beklemekle en basta hata ediyorsun sen.Onlardan hicbisey beklemeyeceksin ve onlara el acmadigin icin hep sukredeceksin.Bak Allahin isine.Hep onlar muhtaclar.Bununla mutlu olman lazim.Onu yapmadilar sunu almadilar diye habire kendini doldurma.Elin insani yapmaz yapmaz yani.Diyorum benim kendi ailem elalem ne der diyerek beni yapayalniz birakti.Ben napayim?Sunu iyice anlamalisin.Ailesine karsi en ufak lafinda bu adam cildiriyor ve sen de artik ailesine en kucuk bi laf soylememen lazim.Ne yaptilarsa yaptilar zamaninda.Unut kapat o defterleri.Bak 2. ye hamilesin.Sana soyledigim gibi elalemin insanlarindan neler neler bekliyor bazi kadinlar.Birakin beklemeyin ya.Onlar gibi basitlestirmeyin kendinizi.Ne halleri varsa gorsunler.Azcik akilli olun.Siz fazla delikanli olmaya soyunmussunuz anlasilan.Esiniz onlar yuzunden sizden kismiyor , bu konuda hic suc atmayin.Eger diyorsaniz ki yok ben unutmuyorum kv gorumce olaylarini , habire lafimi ederim diye inat ediyorsaniz bosanin bir hic icin.yazik cocuklara.
Ama dedigim gibi akillilik yapsaniz , kv gorumce yokmus gibi varsaysaniz , hayatinizi yasasaniz , hersey cok daha kolay olacak sizin icin.Ne yazik ki uzatmakla hayatinizi zorlastiriyorsunuz.Tekrar ediyorum.KV den de gorumceden de herhangi bir iyilik beklemeyin.Iyilik yapsalar sasirtici olur inanin.Bu zamana kadar ordan bir iyilik gormedi iseniz burada sasilacak bisey yok bana gore.Ona gore tavir alirsiniz onlara karsi olur biter.
Uzatmayin ve esinizle barisin.bir daha da kv gorumce lafini agziniza almayin.Harcamalarinizi arttirin.Kendinizi mutlu etmeye odaklanin.Esinizi de anlamaya calisin.Ailesine destek olmak istiyorsa olsun.O konuda da hicbir kisitlama yapmayin.Allah yardimciniz olsun.
Şimdilik iyiyim çok şükür. İlaç kullanmayan biri olduğum için ağrı kesici bile içsem sersem gibi uyurum. İyiki içmişim dün rahatça uyudum.
Ailesinden bişey beklemedim ben zaten hiç beklemem de.
Ama yapılan nankörlük hoş deil o konu açıldı zaten.
Ne zaman para yollasa saol oğlum ya da ne biliyim dil ucuyla ne gerek vardı demiyorlar. Ne kadar yolladın oluyo tek soru.
Ve sonra bizim borcumuz olunca bi yerlere hemen beni suçluyorlar. Zaten öğretmenle evlenenler hep böyle borclunolurmus ben kıyafet alıyormuş hep gibi.
Katılıyorum size aslında erkeğe aile ile ilgili birşey söylendiğinde tamamen tersini yapıyor ve aile birden kıymete biniyor aslında tam tersini yapmak gerek bende baştan çok eleştirirdim baktım gerçekten ters tepiyor ne yapsa o senin ailen diyorum busefer o farketti bazı şeyleri babam bazen çok sıkıyor der mesela o senin ailen der geçerim karışmam yorum bile yapmam inan kafam rahat daha mutluyumTamam sorsunlar ne kadar yolladin diye.Bu onlarin kalitesini ortaya koyuyor.Herkes sizin aldiginiz terbiyeyi almadi , almis olmasini da beklemeyin.Soyledikleriniz aslinda hep sizin lehinize olan seyler ancak farkinda degilsiniz.Kafayi takmissiniz bi kere.Hic takmayin siz kendi kalitenizle yasayin bosverin sorsunlar ne kadar diye.Hatta az bulsun iyice cemkirsinler.Cirkinlestirsinler kendilerini firsat verin.Bence siz bazi seylere mudahele ederek bazi seylerin olmasini engelliyorsunuz.Hic mudahele etmeyin de kendilerini olduklari gibi gostersinler.Siz esinizden bir destek gordugunuz de tesekkur edin siz de arkasindan bir jestler yapin.Adam zaten gorecek kalite farkini.Siz sadece birakin herkesi basbasa.
Seni borctan sebep suclayan olursa da he de gec.Tamam dikkat ederim de.He he de gec yani.Niye sinirlerini bozmalarina izin veriyorsun.Sen onlarin sinirini bozabilirsin hem de hic cirkinlesmeden.Sen esinle evin icinde iyi ol , adam seni biliyor zaten.Siz evin icinde mutlu olduktan sonra onlar da disardan afkursun dursun.Sen keyfine bak yani.Hiiicc canini skmayasin.
Eşim bir sene önce herşeyi farketmisti yani ablası ve kardeşinin yaptıklarını bana ve bizi ayırmak için alenen ugrastiklarini. Ve 1 yıl hiç görüşmedi onlarla. Ama geçen yaz oyunlarla ayılıp bayilmalarala yine kandırdılar onu.Tamam sorsunlar ne kadar yolladin diye.Bu onlarin kalitesini ortaya koyuyor.Herkes sizin aldiginiz terbiyeyi almadi , almis olmasini da beklemeyin.Soyledikleriniz aslinda hep sizin lehinize olan seyler ancak farkinda degilsiniz.Kafayi takmissiniz bi kere.Hic takmayin siz kendi kalitenizle yasayin bosverin sorsunlar ne kadar diye.Hatta az bulsun iyice cemkirsinler.Cirkinlestirsinler kendilerini firsat verin.Bence siz bazi seylere mudahele ederek bazi seylerin olmasini engelliyorsunuz.Hic mudahele etmeyin de kendilerini olduklari gibi gostersinler.Siz esinizden bir destek gordugunuz de tesekkur edin siz de arkasindan bir jestler yapin.Adam zaten gorecek kalite farkini.Siz sadece birakin herkesi basbasa.
Seni borctan sebep suclayan olursa da he de gec.Tamam dikkat ederim de.He he de gec yani.Niye sinirlerini bozmalarina izin veriyorsun.Sen onlarin sinirini bozabilirsin hem de hic cirkinlesmeden.Sen esinle evin icinde iyi ol , adam seni biliyor zaten.Siz evin icinde mutlu olduktan sonra onlar da disardan afkursun dursun.Sen keyfine bak yani.Hiiicc canini skmayasin.
Benimki de görmüştü hatta çok pişman di. Ama geçen yaz ayılıp bayılma kendimi öldürürüm numaraları yapılınca affetti herkesiKatılıyorum size aslında erkeğe aile ile ilgili birşey söylendiğinde tamamen tersini yapıyor ve aile birden kıymete biniyor aslında tam tersini yapmak gerek bende baştan çok eleştirirdim baktım gerçekten ters tepiyor ne yapsa o senin ailen diyorum busefer o farketti bazı şeyleri babam bazen çok sıkıyor der mesela o senin ailen der geçerim karışmam yorum bile yapmam inan kafam rahat daha mutluyum
Başka şeylerden geçen ay ki kavgamizda suphelenmistim. Gizli gizli takibe aldım ama bişey çıkmadı. Hatta ona da sordum suçlayarak. Asla böyle birşey yapmam dedi.Hic baska seylerden suphelenmiyomusunuz.
sadece parami bu kadar degismesine sebep.
ya baska seyler var.yada boyle yaparak sizin direncinizi kirip yalvar yakar olmasinizi bekliyoki egoosu yukselcek.
oyun oynuyosa sonu olcak haberi yok.cok gozu kara .
Karin arabada adliyeye git.bosanma isini konus.aksamda geri eve gel.kendide bilmiyoki naptini.
annenizle felan konusmadinizmi.adliyeye kadar gidip avukata dilekce verecem diyen adam niye aksam eve gelirki.
guvenceli bi isin var sonucta cok zor heleki hamileyken ama eve girmesine izin vermeyin.siz ondan akilli davranin.kendi kazdigi kuyuya kendi dussun.hadi biseyler yapsa tamamda siz dun 112 ararken hic bisey yapmamasi cok kotu bu durum.
Eşim bir sene önce herşeyi farketmisti yani ablası ve kardeşinin yaptıklarını bana ve bizi ayırmak için alenen ugrastiklarini. Ve 1 yıl hiç görüşmedi onlarla. Ama geçen yaz oyunlarla ayılıp bayilmalarala yine kandırdılar onu.
Tabiki kardeşlerini atamaz ama mesafelerden biz çok iyiydik. Onlarda hiç aramadilar. Ne zamanki eşim iş değiştirip para fazla kazanmaya başladı arayan arayana. Birden kıymetlendi.
Aslında o da farkında ama kabullenemiyor biliyorum. Sevilmediğini biliyor.
Ailesi eşimden bahsederken yabancı gibi söylüyor ama diğer iki çocuklarını kurban olurum diye diye anlatıyorlar.
Belki de asıl hazmedemedigi budur ve acısı benden çıkıyordur.
Ben yollamayın demiyorum zaten. Ama bana kendi demişti asla kimseye ne kadar kazandigimizi söyleme eskiden biraz fazla de demişti.
Kimseye minnet etmeden yaşamış bi insanım. Çok şükür.
Ama basit bi örnek vereyim. Durumumuz yok derler sürekli eşya değiştirirler en iyisinden.
Benimde evimde geçen yıl onlar bizdeyken perde yırtıldı zebralar varya onlardan baya koptu düştü. Yenisine bakacaktim. Ne gerek var idare et bunla neyine yetmiyor dediler. Ama kendisi bi senede kaç kere perde aldı.
Buzdolabı bozuldu. Yemeklerini bozuyor ve sürekli bana iyice bozulmadan yenisini alma boşa masraf yapma diyorlar.
Yani mesele onlara para gitmesi deil. Ben kendi evime hiç bişey alamazken yani onlar alınca surat yaparken.
Onların sürekli eşya perde yenilemesi
Ben onların adını 1 yıldır ağzıma almiyordum zaten. Kafayı takma sebebim benim paramla onlara alınırken benim kendi evime alsmamam. Bu arada bunları eşime söylemedim yani sinirlenme sebebi bu deil.Sen takmissin kafayi . Bosver diyorum isterse hergun yeni esya alsinlar ne yaparlarsa yapsinlar.Sen kendi evinin duzenine odaklan.ne halleri varsa gorsunler.Seni sinir etmek icin yaptiklari herseye cok guzel malzeme veriyorsun.Biraz degis bak neler olcak izle.
Hayir malesef. Gelemem dedi psikoloğa açıkça.
Ben geri arabaya dönünce de ne anlattin da beni çağırdı kendi kıskançlığını anlasaydın dedi.
Ben zaten kaç seanstir alıyorum terapiyi. Ki herşeyi anlatıyorum. Kendimi hakli gostererek deil olduğu gibi.
Ve dün normalde terapi.günümüz deildi ama uğradım beni o halde görünce hemen kabul etti görüşmeyi sagolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?